2018. 06. 23.
Mi a közös a házasságban és az égitestben? (jún. 23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mi a közös a házasságban és az égitestben? (jún. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 23.:
MIDNÁJT
MEDNESSZ LÁTOMÁS
0
Oh hai thar!!4

Talán érdemes:
Nyolctól Dermesztő titkok után Rejtélyes házasság kb. ugyanazzal a sztorival (és ezt is a Film4 adja): frissházas nő gyanítani kezdi hogy valami nem stimmel az urával, ezt erősíti meg a ház körül ólálkodó egyik korábbi feleség is. Csatlakozik hozzájuk egy harmadik nő akivel a férj épp most csalja élete legutóbbi párját majd egy magándetektív is aki bizonyítékot szerez rá hogy Leo több néven, több nővel is végzett már... Tűrhetően kezdődő thriller ami aztán a műfaj összes közhelyét ellövi (le is ereszt rendesen a végére). Bara Margit után háromnegyed tízkor újabb randevú egy színészóriással az M3-on a Főszerepben: Básti Lajossal. Ez a majd’ ötvenéves (!) doksi sorra veszi Básti fontosabb színházi és mozgóképes alakítását, közben maga az ünnepelt is megszólal betekintést engedve munkamódszereibe, még jobb hogy rögtön utána negyed éjfélkor ugyanitt sci-fi tévéfilmben is megcsodálhatjuk a művészt: a Rejtélyes égitest természetesen egy földönkívüli kapcsolatfelvétel története. Tudományos fantasztikumnál maradva (és időben visszaugorva) a Midnight Special-t csakazértis nyolckor adja le az HBO, ez egy drámázás amit Kirsten Dunsttal adnak el nekünk (még az is lehet hogy magyarul, ez esetben Éjféli látomásként vetíthetik). Különleges képességekkel megáldott-megvert srácot apja kimenekít az őt félistenként tisztelő szekta karmai közül hogy barátja segítségével eljussanak egy bizonyos helyre egy bizonyos időpontban… Jeff Nichols nagyot akart (TALÁNSPOILER párhuzamos világos sci-fi TALÁNSPOILER VÉGE, road movie, társadalomkritika, művészkedés), így mindez kicsit soknak és ugyanakkor kevésnek tűnhet, főleg százhúsz percig elnyújtva (másfél / egy és háromnegyed óra bőven elég lett volna) de akinek bejött a Harmadik típusú találkozások, az Elátkozottak faluja, az E. T. vagy a közelmúltból az Interstellar az tehet vele próbát. Mindeközben 21:40-kor a retekklubb folytatással melegít elő az Ocean’s 8-re. Az Ocean's Twelve: Eggyel nő a tét a trilógia leggyengébb láncszeme (az első a legerősebb), de még így is jobb lesz mint az idei remake.

A seksz, a szipu rovat:
Beszívva akarta ellopni a csornai dísz Trabantot – Újabb érv amellett hogy A FŰ AZ ROSSZ, ÉRTEM?!
Ittas vezetésért elvették a Viszkis jogsiját – Most nem azért de ilyen névvel mégis mit vártak tőle?!
Jó ember vagyok és alkoholista: „Így jelentette be lemondását a republikánus képviselő.” – Nem azért nem lehet „jó ember” mert alkoholista, hanem mert politikus ÉS MÉG republikánus is!!!
114 évesen akar leszokni a dohányzásról a világ tán legöregebb embere: „Az italt már évekkel ezelőtt letette.” – Én csak alkoholizálok, ezek szerint kétszer olyan sokáig fogok élni mint ő ^^
Jada Pinkett Smith úgy rákattant a szexjátékokra, hogy napi ötször önkielégített: „Az anyjával és a lányával beszélgetett a szexelésről és maszturbálásról, az egészet pedig videóra vette és posztolta is.” – Remélem nem csinált az anyjával és lányával egy másik videót is ugyanerről a témáról :SSSS
pár perc egészség – 6 biztos jel, hogy nem iszol elég folyadékot!: „A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel elengedhetetlen a szervezet hibátlan működéséhez.” – Jó hogy szóltatok, bontom is a harmadik üveg sört, erre több okom is van amúgy:
Katasztrofális volt a XX. század a sörnek: „Összefogás vagy háború? Vajúdik az európai sör. Vajon képes lesz-e összefogni az európai sörfőzés a külső fenyegetéssel szemben?” – Nagyon remélem!!! Ha Európába jössz, nem veheted el az alkoholizmusunkat!!! EGÉSSÉG!!
II. Erzsébet húga – Margit hercegnő reggeleit ugyanaz a hedonizmus jellemezte, mint egész életét: „II. Erzsébet húga láncdohányzott, ivott, pasizott, mégis magányosan halt meg.” – Sőt azt lehet mondani hogy pont ezért halt meg magányosan, de sebaj, jönnek a trónkövetelők:
Egy férfi eléggé megszívta, hogy ultimátumot adott a kutyamániás feleségének: „Egy több mint 30 éves kapcsolat ért ezzel véget.” – Szóval a nő hazacibált egy rakás kutyát erre a férje választás elé állította, ő döntött és immár örökre MACSKÁS kutyás néni marad, de azért mégis a férfi szívta meg. Éééérteeem :DDD Ha már itt tartunk:
thebuttgirl - futás! - 10 nőtípus, akitől sikítófrászt kapsz: „A magát Kispál halott menyasz­szo­nyá­nak képzelő wannabe él­etművésztől a boldogok-a-lelki-szegények típusú biodíszletig.”Nap kommentjei:

Anna Kiraly 2018.04.18. 15:24:33
11. a felesleges, szörnyen modoros, unatkozós posztokat írogató...

Girhes Joe 2018.04.18. 16:17:27
12. Na meg persze a "szükségem van férfira, mint halnak biciklire" mondókát fennhangon üvöltő turbófeminista, akinek valójában az a baja, hogy még sose kellett egy férfinak se.

victor vacendak 2018.04.18. 17:06:46
13. Aki a rózsaszín, szép magyar szó helyett azt használja, hogy "pink"...

Dr. Trejo 2018.04.18. 23:49:10
14. Hülye stílusban másokról fikázósan író igénytelen, tanulatlan, "slapos", senkineksemkellős dagadék.


VASÁRNAP, JÚNIUS 24.:
THAN MAN DRAKE
0

Milyen izgalmas ez a mai nap!

...de csak mert megint kevés jóság jut nekünk, gondolom a rossz idő is beköszönt ezzel együtt:

Nem érdemes:
Nyolc után öt perccel maratoni angol elnevezésével (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day) együtt röviden összefoglalható családi mozi a retekklubbon ami a jó öreg be careful what you wish for-alapigazságra épít meg a kamaszkori szenvedésre (ami természetesen eltörpül a későbbiek mellett de ezt akkor még senki nem tudja). Alexander Cooper (Ed Oxenbould) tökéletes családja miatt pechszériának éli meg még szülinapját is (főleg hogy minden barátja egy iskolatársa partiján lesz) ezért azt kívánja, a família is érezze magát olyan nyomorultul ahogy ő. Kérése valóra is válik, így eshet meg hogy ami neki Egy igazán csodás nap, az a többieknek rémálom lesz mely után jobban megértik lelki gondjait – vagy pont fordítva, a fejét fogják követelni ha megtudják hogy mindezt neki köszönhetik. A Disney csinálta és a mostanában főleg villantásairól ismert Bella Thorne is ott van benne (el ne felejtsem majd őt is leszarni), de nem ez a legrosszabb tulajdonsága hanem hogy olyan felnőtt-dolgokat erőltettek ide amik jobban passzoltak volna Kevin Smith-hez (férfisztriptíz, stb.).

Talán érdemes:
Tízkor a Michael Myers-kánon hatodik részét adja a Paramount Channel melyben mintegy megmagyarázzák hogyan is lett belőle az, ami. Talán nem nagy SPOILER hogy a törést a testvére megölése után rákényszerített kényszergyógykezelés okozta (hát igen, bezzeg ma már érzékenyítő tréningre küldenék őt is!!!4négy). Ezt végül nem fejezte be, inkább meglógott hogy azt folytassa amit elkezdett vagyis a családirtást, melynek következő állomása Jamie Lloyd és egy Rejtélyes Ember közös, Mindenszentekkor született gyermeke akire az apa által vezetett földalatti kultusz hívei is igényt tartanak (egy hétvégén immár másodjára)... A Halloween, az átok beteljesül a kifulladás összes jelét magán viseli (de melyik széria tud hatodjára is újat mutatni?), a cím meg max. Donald Pleasance-re lehetett igaz akinek ez volt az utolsó jelenése a kamera előtt. Műfajnál maradva 00:35-kor egyszernézős SyFy-horror a Filmboxon melyben Amerikába transzplantálnak egy európai eredetű mágikus növényt, a Mandragórát, de csak nevében (bár gondolom a mítosznak arrafelé is termékeny talaja lenne). Anyway, az agresszív tősgyökeret pénzéhes kincsvadász által felbérelt ásatók késztetik coming out-ra amikor feldúlják lakóhelyét, a helyi temetőt, kár hogy a zöldség-szörnynek külalakra nincs köze a mandragórákhoz, a SyFy csak a nevet tartotta meg és kerekített köré valami tök mást. Közben 23:35-kor újabb visszatérő téma az HBO-n az Öldöklő szerelemmel amiben a változatosság kedvéért a régi feleség (Katherine Heigl) szeretné eltenni láb alól az újat (Rosario Dawson) akit közben szintén nem százas ex-pasija is üldöz. Az Unforgettable pont hogy nem felejthetetlen: szinte hólmarkosabb-lájftájmosabb mint a Dermesztő titkok és a Rejtélyes házasság együttvéve. Mind magát a szitut, mind a karaktereket láthattuk már jobban megcsinálva (kis segítség: Végzetes vonzerő), tényleg csak Heigl meg Dawson ÉS A HAVEROK megszállott rajongóinak ajánlom.

„Zene” és „film” rovat:
The Kendrick ALARM Lamar és XXXTentacion Edition:
A Despacito hoppon maradt, Bruno Mars tarolt a Grammyn: „A #metoo mozgalommal talpig fehérben szolidarítottak a sztárok. Az idei Sziget sztárfellépője, Kendrick Lamar is jó évet zárhat.” – Sőt, még annál jobbat fog:
lángoló gitárok – Vigyázz milyen szöveget énekelsz, ha fehér vagy: „A világ legmenőbb rappere leállította a rajon­góját, mert szó szerint mondta a szövegét. Delaney ugyanis fehér bőrű, és az ő szájából rasszista sértés az N-betűs szó.”RACHEL DOLEZAL LIKES THIS Ha nem mondod hogy NI! azabaj, ha kimondod akkor meg azabaj: „Lamar le is állította a lányt (...), aztán a rapper megmondta neki, hogy ki kellett volna sípolni egy bizonyos szót. Ekkor a lány bocsánatot kért, de azért hozzátette, hogy ő csak úgy rappelte a szöveget, ahogy azt Lamar megírta. Na egyesek szerint ezzel még mélyebbre süllyedt, (...) a közönség ki is fütyülte durván. Ennek ellenére kapott még egy esélyt, ahol ugyan már nem mondta ki Azt A Bizonyos Szót, de elrontotta szöveget. Lamar le is állította az egészet, majd leküldte a lányt a színpadról.”ÉDES FASZOM, és ezért ma Pulitzer-díjat adnak?! Nap kommentje 1.:
0
Visszavonulót fújt a Spotify, már nem akarnak morális rendőrt játszani: „Három hétig tartott az erkölcsi alapú cenzúra, de amikor már Kendrick Lamar is azzal fenyegetőzött, hogy kivonul, a zeneszolgáltató megadta magát. Nem csoda, a fél rapvilág a kitiltástól tarthatott.” – Nézzük kit is mentett meg a Morális Rendőrségtől a Világ Legmenőbb, BÉKENÓBEL Pulitzer-díjas Rappere:
Lelőtték a nyílt utcán a rappert, akit a Spotify tiltólistára tett, mert elverte terhes barátnőjét: „Maga Kendrick Lamar járta ki, hogy tegyék vissza XXXTentacion számait.” – Ja hogy Roseanne Barr-t egyetlen hülye tweet miatt kitiltják de ha ikszikszikszCsábítás fehér kisfiúkat akaszt föl a videóiban az rögtön belefér a művészi szabadságba? Ha meg veri a terhes barátnőjét akkor rögtön nem mííítúúú hanem jön a kifogáskeresés meg a befolyásos barátok mint Cosby és R. Kelly esetében? NICE :DDD Nem baj, instant karma's gonna get you, avagy Nap kommentje 2.:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés