2018. 07. 23.
After the nagyszünet (júl. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
After the nagyszünet (júl. 23-24-25-26.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 23.:
AZ APANÁZS NYOMÁBAN...
0
...a manézsban :D

Nahh visszajöttem a görög nyaralásból erre nem elromlik az idő mintegy vezényszóra? Nem baj, legalább könnyű dolgunk lesz a hétkezdéssel, nézzük is mi az amit Talán érdemes:
21:10-től Előszavas jóság az M5-ön ami bevezető nélkül is megállja a helyét elvégre a Parázsfuvolácska célja pont az hogy Mozart művét elvigye a legfiatalabb közönségnek s teszi mindezt sikerrel, hála Lackfi János update-elt szövegkönyvének mely új helyszínre költözteti és más ruhába öltözteti az osztrák zseni figuráit. Cirkuszban vagyunk, a két szerelmespár bohóc ahogy a többiek is „alkalmazkodtak” a környezethez (a Paminát sanyargató Monostatos például késdobáló). Zanzásított kedvcsináló ami kapudrogként működhet a klasszikus zene felé (plusz ezerszer jobb mint az erőltetett Játékkészítő), én ezt választom, mindeközben persze megkapjuk a heti sorozatbetevőt is az HBO-n nyolctól az Éles tárgyakkal majd 20:25-től a Dunán folytatják a Tommy és Tuppence forró nyomont a Titkos ellenfél 2. részével.

Hétfő? #LESZAROM.
Útikalauz – Miért töltünk annyi időt a vécén?: „Vannak sokan, gyerekek és fel­nőt­tek is, akik már-már retteg­nek a vécézéstől, korábbi trau­ma vagy kellemetlenségek miatt.” – Ez utóbbi nem érint, de hogy miért ülünk annyit a vécén? Talán mert jólesik leszarni...és kell is:
b1Szubkult – durva! – Múzeumban mutogatták a férfit, aki csak havi egyszer tudta kiüríteni a beleit: „Amíg aztán bele nem halt a krónikus székrekedésbe.”LESZARO Wait, a challenger appears:
Dán tudósok kiderítették, ki kakilta azt a háromszáz éves kakit, amit egy aalborgi palotában találtak: „A püspök volt! Közben azt is megtudhatjuk, hogy bűzlik-e még egy háromszáz éves kaki.”VALAMI BŰZLIK DÁNIÁBAN akarom mondani EGÉSZ BIZTOS NEM BRITEK VOLTAK AZOK A DÁN TUDÓSOK? LESZAROM.
Leült a vécére, és valami megcsapta a fenekét – Nem hitte el, amit látott – Nem hiszitek el de LESZAROM hogy mi volt az!
Vajon gáz bátran eregetni egymás előtt a párunkkal?LESZAR Már miért lenne amíg nem gázt eregettek hanem papírsárkányt? o_O
Minden idők legszebb nyilvános vécéje nyílt meg Norvégiában: „Egy fjordra húzták fel a hullámformájú retyót.”LESZAR izé, na ENNYIT A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉSRŐL Wait, a challenger appears:
fura termék – Vécés éttermek: „Japán a nyugati ember számára számos furcsasággal szolgál - nem véletlenül.” – Mi ebben a fura? Már az asztalnál ülve kijön amit ott helyben megettek :DD
Ezek a székrekedés természetes ellenszerei: „A rendszeres székeléshez jelentős mennyiségű élelmi rost szükséges. Mutatjuk, miben van sok!”LESZA Például a dióban, de nem akkor ha doing it wrong:
A seggel diótörés rekordere 108 diót tört szét fél perc alattLESZ Tuti hogy ez se heteró :SSS
Hasgörcsöket, hányást okozhat a szlájm: „Nemhogy a saját készítésű, de még a boltokban árult gyári takony is veszélyes mennyiségben tartalmaz rosszullétet okozó vegyszereket.”LESZA Kézműves meg gyári takony? NORMÁLIS?!
Szarátültetés mentheti meg a kihalástól a koalákat: „Túl válogatósak a koalák, ez pedig az életükbe is kerülhet. De ausztrál kutatók szerint létezhet megoldás a problémára.”LESZAR Takonyátültetésre nincs szükségük? LOL!
Végre elfogták a rendőrök azt az amerikai férfit, aki az utóbbi években vécék tucatjait dugította elLESZA Wait, a challenger appears:
Egy brit nyugdíjas hetekig gyűjtötte a szarát, majd 320 km-t autózott, hogy a levélnyíláson át belepumpálja azt a volt barátja házába: „A 75 éves Geoffrey Holroyd-Doveton a vádirat szerint a támadáshoz hosszú ideig (...) egy tartályban gyűjtötte a szarát, illetve otthon barkácsolt magának egy pumpát is, majd South Yorkshire-ből 320 km-t autózott egy volt barátja braintree-i házához, ahol az ajtó levélnyílásán át bepumpálta a szart a házba.”LESZ Etessék föl vele egy japán étteremben ^^
ÁSÉS Brigád 18+ örökzöld – Örök klasszikus: Idegen helyen sz@rás, sz@rások: „Vendégségben minden kihallat­szás, hangtompítás- és leplezni próbálás, mégis recsegve­fin­gás WC kagyló általi felerősítés.”LESZAROM.
120 millió embert érinthet a pisiszégyen: „Ne aggódj, van megoldás! Elmondjuk, mi.” – Mondtam már: le kell szarni oszt’ jónapot.
Elég az évezredes elnyomásból, vécéegyenlőséget a nőknek!: „Ami ez esetben azt jelentené, hogy a női vécék legyenek nagyobbak a férfivécéknél, mert a nők sokkal gyakrabban, és alkalmanként átlagosan több mint kétszer annyi ideig vécéznek, mint a férfiak.”LESZARO ÉBERSÉG 444-es elvtársak, most akkor mégis vannak "nemek" és köztük eltérések? Mi az hogy nem mindenki egyformán pisil-kakil?! Hát már ki lett fejlesztve a segédeszköz is hozzá!44


KEDD, JÚLIUS 24.:
AZ AMÉLIÁS VÖLGY
0

Billió dolláros pilóta.

Talán érdemes:
Takeshi Kitano-kedvelők nyolckor kapcsoljanak a Cinemaxra ahol a fenegyerek 2017-es dobását adják. Az Outrage Coda T. K. összes kézjegyét magán viseli: sok vér és erőszak, még több jakuza de nem sokáig, barátunk ugyanis rövid időn belül jelentős létszámcsökkentést eszközöl rajtuk az alvilági hatalomátvétel érdekében. Állítólag ez az utolsó ilyen agresszív filmje (csak nehogy úgy járjunk mint Besson meg Tarantino hasonló fogadkozásaival). Az HBO 2-őn egy elsőre megtévesztő biográfia 21:40-től és aki az Amélia elé úgy ül le hogy ódritatut várja az csalódni is fog Hilary Swank-ben holott az általa alakított Earhart kisasszonynak is csodás élet jutott amit Kalandok szárnyán élt le hogy később ugyanígy tűnjön el mindenki szeme elől az óceán közepén. Amelia Earhart úgy harcolt a női egyenlőségért hogy „csak” azt csinálta amit szeretett, azaz körberepülte a bolygót, nem kell mondjam ez mekkora teljesítmény pláne az akkori technikával, Mira Nairnak azonban most valamiért nem jött össze ami máskor pedig saját jogon lett női rendező, nem a kvóta miatt. Talán kevesebb romantikázás és több kaland kellett volna ha már azt ígért nekünk... Más: akinek bejött a tegnapi laza Mozart-átértelmezés annak fél tizenegytől az M3-on már „komoly” komolyzene is jut A Bolyki Brothers 2000-es koncertjével a Zeneakadémián, de nem ez lesz a legkésőbb/legkorábban sugárzott műsor, a kétes dicsőséget a Film Mánia aratja le 01:40-kor egy gyengécske Lovecraft-feldolgozással amit a Charles Dexter Ward esete ihletett. Mr. Ward felesége magándetektívet fogad hogy igazolja gyanúját férjecskéje frankensteini törekvéseiről (mintha a sorra érkező gondosan becsomagolt testrészek meg az egyre büdösebb házilabor nem lenne elég bizonyíték) de ami működött nyomtatásban (hosszú felvezetés után elszabaduló végkifejlet) az a szöveghűség dacára elvész egy közepes direktor (Dan O'Bannon) keze között, akkor már inkább a Vincent Price-féle verzió (The Haunted Palace), a Feltámasztott sztoriját amúgy korábban maga a szerző is megírta jobban (abból lett a Re-Animator).

HA HA VERY FUNNY! rovat:
Aaron Paul drogszakácsnak öltöztette 5 hónapos kislányát: „A Comic Conon a Breaking Bad indulásának 10. évfordulójára összejött az összes szereplő, de mindenki ettől a kislánytól ájuldozott.”HA HA VERY FUNNY, ilyenkor bezzeg senki sem háborodik fel meg mítúzik :DDD
Popkult @ index2 – A sötét lovag hatása a filmművészetre – Egy mondatban egy szuperhős és a filmművészet? HA HA VERY FUNNY!
lelkizóna - 3 tipp, hogy nyaralás nélkül is tartalmasan teljen a nyárHA HA VERY FUNNY, látom az átlagolvasóra is gondoltatok ahogy ők is:
LEÁRAZÁS – Ennyi minden vár 4000 forint alatt: „Most akár féláron is felöltözhetsz.”HA HA VERY FUNNY!
s-hine – 60 felett is stílusosanHA HA VERY FUNNY!
the business – „Hogyan lettem 21 évesen egy marketing ügynökség tulajdonosa?“: „Itt lett egyszerű diákból blogger és vállalkozó.”HA HA VERY FUNNY!
Nem hiszed el, hogy hol landolt a torta!!4: „Nem nevetni, hanem sírni fogsz.”HA HA VERY Wait, a challenger appears:
instahumor 2millió nézőnek :-I Sarah Michelle Gellart pofántortázta a férjeHA HA Wait, a challenger appears:
:DDD – Újdonsült férje totál hülyét csinált Kaley Cuocoból: „Az Agymenők jócsaját meg kellett műteni 5 nappal az esküvője után, a férje meg baromi viccesen mutatta be a gyógyulás fázisait.”„JÓCSAJ”, LOL HA HA VERY FUNNY!
györfi andrás – Egy választási kampány igényes is lehetHA HA VERY FUNNY!
Egy 16 éves srác nyári munkát vállalt: postásként lopott a csomagokból, és több száz levelet elégetett vagy elszórt: „Az ifjú nagykanizsai Bukowski belülről bomlasztotta a rendszert.”HA HA VERY FUNNY, bezzeg mikor egy nadrág pár héttel később érkezik, címlapon megy a first world problem picsogás :DD Kettősmérce much? LOL!44
Randiblog inbox – Nem várjuk el a partnerünktől, hogy eltartson bennünketHA HA VERY MUHAHA, hát persze...Nap kommentje:

0

SZERDA, JÚLIUS 25.:
DA ROIGHT STAFF
0

Vadász, vadász, te shoot-ni jársz ide.

Talán érdemes:
Nyolckor nomen est omen ausztrál krimi (Kemény ügy) pár természetvédő meg terepjáróőrült véd,-és dacszövetségéről a Cinemaxon a kizsákmányoló kapitalisták ellen némi kincs megszerzése érdekében melyhez az aktivisták adják a térképet, a többiek cserébe elfuvarozzák őket legközelebbi tüntetésük helyszínére. A Rough Stuff lehetne rövidebb de egynek simán jó, az meg régóta köztudott hogy mindig van valami mögöttes célja a zöld gerilláknak még akkor is ha majmokat szabadítanak ki. 00:25-kor legendás western a Film Mánián Jack Nicholsonnal. Egy kisvárosi gyilkosságból csupa fake news jut el a környékbeli bányáig, be is indul a pletykagyár meg a paranoia, követi az önbíráskodás: kis csapat indul a bizonytalan cél és még bizonytalanabb elkövető felé, a bosszúálló Vadászatot egy Titokzatos Nő vezeti a sivatagon át (nem vicc, Millie Perkins karakterét tényleg így hívják). A műfaj összes ismertetőjegye itt van látszólag klisésen, de több mint sima ujjgyakorlat: Monte Hellman még Roger Corman mellett tanulta a mozi mesterségét (ő volt a Vad Angyalok vágója és a Terror számtalan „elkövetője” közül az egyik, innen az ismeretség Nicholsonnal), a Shootingra emellett a hatvanas évek is rányomta bélyegét (főleg a Kennedy-gyilkosság utáni konteók és tanácstalanság), de magyar vonatkozása, Gregory Sandor operatőrködése miatt is érdemes figyelmünkre. Az utolsó vadnyugati opusok kafkai leágazása mielőtt Leone és társai olasz módra újítottak volna, ami meg a szóbeszédet illeti azóta már tudjuk hogy a hírekhez való azonnali hozzáférés sem garancia a tájékozottságra.

Kis hírek a nagyvilágból:
kívül tágasabb – Betiltsák a szoknya­viselést az iskolák?: „Senki ne viselhessen szoknyát az iskolában, vagy ellenkezőleg: mindenki, akár a fiúk is?” – Ez fontos kérdés, szerintem konzultáljanak a sariatanáccsal!
El lehet valahogyan tüntetni a striákat? – Hogyne lehetne, már Könyves Kálmán is kimondta hogy strigák nincsenek, ezért róluk említés se tétessék!
szemlélek – Egyházi rangot kapott a francia elnök: „Nem könnyű megérteni, miért nevezte ki Macront kanonoknak a katolikus egyház.” – Dehogynem könnyű megérteni aranyoskáim, csak tudni köll olvasni a sorok között.
m – Miért csak 40 éve­sen kezdjünk el igazán dolgozni?: „A karrier inkább hosszútávfutás, mint sprint?” – Vagy nem, mert mit olvashatunk alatta:
A teljes munkaidő 40 felett már teljesen kicsinál – Tudjuk-tudjuk, vezessük be az alapjövedelmet, ne kelljen dolgozni de legyen pénz, stb...
Határátkelő – Svájcban is sírva vigad a magyar: „Ilyen az, amikor a magyar, a bolgár virágkötő, a marokkói konyhafőnök és a többiek elengedik magukat.” – Nem, hanem ilyen:
vendéghányás – Mikor a külföldön dolgozó magyar baromi jó fej: „Sajnos általános, hogy a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal talál­koznak, akkor lehúzzák, átverik de minimum elkerülik: a tipikus magyar mentalitás.”Nap kommentje:

zokogjatok 2018.06.02. 14:37:07
"külföldre a legokosabb legvállalkozóbb legjobb emberek mennek, otthon meg maradnak a primitívek meg a nyuggerek"
+
" a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal találkoznak, akkor lehúzzák, átverik "
lassan el kéne dönteni gyerekek, hogy akkor most külföldre az igazi ELIT és krém megy, vagy a lehúzós átbaszósok :D
 

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 26.:
DIVE AND LET DRIVE!
0

Meghatni tudni kell!

Talán érdemes:
Nyolckor Gérard Depardieu lesz aki forrón szereti mégpedig az HBO-n egy könnyed kis franciázással, ő játssza a nyugalomba fásult családfenntartót aki felszarvazását megelégelve vidékre költözik, ott viszont szembesülnie kell azzal hogy Senki sem tökéletes, így a műhelye közelében dekkoló, szívét megdobogtató fogadósnő (Catherine Deneuve) sem… 21:10-től Szász János újabb iker-látomása az M5-ön de a Nagy füzet antihősei a Wittmann fiúkkal szemben névtelenek és a címbeli bizonyosba írják tapasztalataikat-cselekedeteiket, amik – lévén épp a második V.H. vonul át Európán – zömmel negatívak. A megfejtés Voltaire-nél: egy jóindulatú kezdeményezés (ami nála Candide „optimizmusa” az itt a srácok jegyzetei) véglegesen elromlik (= fokozatosan kiderül hogy ez a létező világok legrosszabbika). Hogy a magukra (vagy goromba nagymamájukra) hagyott gyerekekből hogyan lesznek a korszak negatív tükrei azt GOLLAM Golding óta tudjuk, meg azt is hogy ilyen időszakot nem lehet túl pozitívan bemutatni de Szász (nekem) néha kicsit elveti a sulykot miközben nem ad katarzist, feloldozást vagy akár egy szimpatikus jellemet. Részemről ez majd’ kétórányi tömény szenvedés, hab a tortán (NEM) hogy Tóth Orsit itt is megerőszakolják, meg is hal SPOILER majd a cseléd tesz „erőszakot” a fiúkon, meg is ölik SPOILER VÉGE. Molnár Piroska játéka jó, de nem elég ahhoz hogy még egyszer végigszenvedjem, sorry, helyette átkapcsolok a Filmcafe-ra ahol 22:35-től William Friedkin '85-ös krimijét vetítik. Az Élni és meghalni Los Angelesben kb. a French Connection csak drog helyett pénzhamisítással és az angyalok városában. Egy gátlástalan faker (Willem Dafoe) nyomát két nyomozó is bottal üti mígnem egyiküket megöli, így társát (William Petersen) onnantól kezdve csak a bosszú vezérli… A kapcsolatok nem érnek véget ennyivel: itt sincsenek egyértelműen jó rossz szereplők és itt is lesz vad autósüldözés.

Szelfibűnözés rovat:
Turistahajóra robbant a láva Hawaiin: „A körutazást kifejezetten úgy szervezték, hogy az emberek közelről nézhessék a lávát.” – Akkor sikerült az absolut photobombing, nemigaz? LOL!!4
Már 86 amerikai fiatal került kórházba mosószerevés miatt: „Hiába küzd ellene a Youtube és a Facebook is, egyre népszerűbb a Tide Pod Challenge.”MUHAHA, azt remélem is, Darwin likes this amíg másnak nem esik baja:
Élőben közvetítette a sofőr a kilenc ember halálát okozó ceglédberceli balesetet a Facebookon: „A kommentekkel volt elfoglalva, amikor feltűnt a teherautó a horizonton.” – Ez sajna úgy látszik divat lett mostanság:
Facebookon élőzték a román tinik, ahogy hídpadkára hajtanak, és felborulnak: „A négy utas közül kettő is meghalt.” – Nyugtassatok meg: LEGALÁBB MÁST NEM ÖLTEK MEG? a fotó az ugye sikerült?
Szelfizett a lány, kiborult az internet: „Véletlenül optikai illúzió lett a csíkos nadrágból.” – Járhatott volna rosszabbul is:
Még csak 9 éves, de már úgy gyűlölik, mint az elítélt gyilkosokat: „Lil Tay túl sokat nézegette a Rich Kidz of Instagramot, logikus, hogy a kommentelők a mórikáló kislány halálát kívánják.” – ...de még ő is végezhette volna rosszabbul:
A romlatlan perui bennszülöttek videóra vették és kiposztolták, ahogy meglincselnek egy kanadai férfit: „Azt gyanították, hogy ő ölte meg a sámánasszonyt, rettenetes módon végeztek vele.” – Érdekes hogy akármilyen "romlatlanok", öt perc alatt kitalálták melyik gomb mire való és még jutúb / faszbúk fiókjuk is volt...
Percekig nézték, fotózgatták az ájult futót Ausztráliában, mielőtt segítettekKeep calm, van még lejjebb:
Vonatbalesetet szenvedő nő előtt készített szelfi háborította fel mélységesen Olaszországot: „A férfi ellen végül nem emeltek vádat, de a történtek megrázták az olasz közvéleményt.”Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés