2018. 07. 28.
Nonherbális közízlés (júl. 28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nonherbális közízlés (júl. 28-29.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 28.
TEUTON SEKSZ-BOMBÁK
0

Seregesen szürkék jönnek.

Talán érdemes:
Ma egymás után többször is kapunk I. VH-s témát, előbb háromegyed kilenckor az M5-ön arról hogy Az I. Világháború utolsó napja se volt épp békés, dacára az épp életbe lépő lezárásnak, s mindezt a Monty Pythonból ismert Michael Palin narrálja nekünk, szakítva a hozzá ragadt abszurd humorista image-dzsel. Utána a Dunán 21:25-től kétrészes doksi mely az Isonzótól a Piaveig vezető út emlékhelyeit járja sorra csak hogy ugyanitt 23:11-től egy Köbli Norberthez köthető 2016-os darab kövesse ahol a Szürke senkik a monarchia katonái és az olaszok kommunikációs szálait próbálják elvágni... Tűrhető történelmi dráma, egyszer mindenképp érdemes, de közben azért kilenckor lesz egy kis konteózás is a Film Mánián a mai transzhumanista agenda ellenében. Egy családapa közlekedési balesetét Bedrótozva él túl: mikrocsipet kap az agyába ami automatikusan „okosítja” a felhasználót. Az árnyoldalak később derülnek ki: ahogy az ilyen IOT-cuccok, úgy valójában ez is a gyártó előretolt helyőrsége ami ott kutakodik ahol lehet (jelesül a páciens agyában). Az aktuális ötletet sajnos gyengén valósítják meg, mintha egy félbehagyott TV-széria beharangozó részét látnánk – és a Hardwired tényleg az, a csalódott néző pedig mehet vissza a Freejack-hez, a Mátrixhoz és társaikhoz. „Rendes” moziknál maradva tíztől sanyarú sorsú dark comedy a Sundance TV-n ami a maga idejében el se jutott közönségéhez. Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, ez fokozottan igaz a rockSTÁRokra így a „legendás” Colin Fitz-re is „akire” halála évfordulóján különösen oda kell figyelni, két szekuritist is beállítanak a rajongók távoltartására és/vagy a rend fenntartására ők meg annyit dumálnak hogy végül mégiscsak kísértet járja be a temetőt, Kevin Smith kísértete.

Nem érdemes:
Nyolckor egy tök felesleges újrázás az HBO-n Joel Schumacher kevés alapműveinek egyikéből. Az Egyenesen át 2017-es kiadása odatehető a Rocky Horror, a Ghostbusters vagy a Fahrenheit 451 polkorrektre színezett és ezáltal kiherélt tavalyi verziói mellé, kb. minden ami működött és jó volt az 1990-esben az itt totál hiányzik: a magukon kísérletezők személyes tragédiáit elnyomja az Y-generációs / hipszteres feeling és általában úgy viselkednek ahogy az egyetemistákat elképzelik a képzetlenebbek: sekszelnek, buliznak, tanulni csak egy nappal a vizsga előtt szoknak, magán a Flatliners-en nem segít az sem hogy SPOILER beleerőltetik a természetfelettit SPOILER VÉGE, az egyetlen értékelhető Kiefer Sutherland „visszatérése” aki tanárként cseszi le felszínes tanulóit. Remake-eknél maradva éjfél előtt tíz perccel a retekklubbon az anno a blogban is voltmár B13 amcsi (és elég uncsi) tesója. Eleve nem értem miért kell egy Amerikában, pláne Detroitban játszódó gettómesének visszanyúlnia a francia banlieu-kig hisz’ itt előbb volt jelen a slumosodás-probléma. Anyway, a Veszélyzóna egy az egyben hozza a nagy elődöt (hála Luc Besson „„kemény”” forgatókönyvírói munkájának): a közutálatnak örvendő negyedben valahol neutronbombát rejteget a csínytevő helyi tréfamester (RZA a Wu-Tang Clanból) és egy tökös zsarura (Paul Walker) hárul a lehetetlen küldetés hogy folyton a körülmények áldozatául eső társával (David Belle) lenyomja a gonoszt és megmentse a csajt na meg a becsületes (LOL!!44 négy) ottlakókat. Még az se mentené ha Dany Verissimo-t rábírták volna egy comeback-re ahogy Belle-lel tették.

„Zene” és „film” rovat:
c:c – Továbbra sem gondolnak a nőkre, ha díjátadót kell vezetni: „Hiába a #metoo, megint férfi házigazdái lesznek az Emmy-gálának.”Problem solved mert az Indexen egymás után hozzák nekünk a pozitív női példákat:
Egy magyar lány, akiért megőrül Kelet-Európa: „A VIA Gra nevű ukrán zenekar egyik énekese egy kárpátaljai magyar lány, Herceg Erika. Sikerült többek között az ukrán és az orosz Playboyba, illetve a Maxim nevű magazinba is bekerülnie modellként. Interjú.” – ...vagyis vetkőzéssel, hangszeres tudás nélkül egy ezredik Spice Girls / t.A.T.u.-klón egyik tagjaként „érvényesült”. Ez ám a karrier a #METOO korában! Wait, a challenger appears:
Kip-kop, itt vagyok a picsáig varrt gádzsi”: „Dorina kezéből is kiesne a telefon az új magyar Youtube-slágertől” – ...vagy inkább featuringolna velük :SSS
pénzdobálós sztriptíz – Gumicukor – A Closer énekesnője a pasijával rendezett tapizó- és vetkőzőshow-t – Bizony Trent Reznortól sem szép hogy így kihasználja a feleségét!! MÍTÚÚÚ!!44 négy!!
c:c – Gyurcsány Ferenc is befigyel a Homeland új részében: „Nálunk forgatták a sorozat Moszkvában játszódó epizódjait, a főhős a budai Vár épületein mászik.” – Akkor Feri benne a Drakula vagy a VólkingRed? LOL!!4
nagykép – Üss meg még egyszer: „A magyar nemzet foglya saját történelmének – mondja Patrick Galbats luxemburgi fotós (...). Nemzeti emlékművek, robusztus szobrok, kies tájak, határzárak a képei főszereplői.” – ...és a távolban valahol felsír egy gyerek, de wait, a challenger appears:
c:c – A nálunk forgatott Homeland-részben kapott a magyar demokrácia is – Tök jogosan, hiszen ezt is úgy, titokban kellett leforgatniuk...ja nem, kaptak támogatást hogy csinálják nekünk az országimázst. Hát, megcsinálták :SSS Nap kommentje:

Dolgozzatok! 2018.05.02. 15:08:25
Haldoklik a demokrácia??? Neeeee, neeeeeeem, nem lehet, Amerika kérlek ne hagyd ezt, Amerika kérlek bombázz le még pár országot és vidd el nekik a demokráciát!
Ja, minket is bombázzatok már le, igaz olajunk nincs, se vegyi fegyvereinek, de majd kamuztok, hogy légifelvételeken látjátok a vegyi fegyver gyárakat, ebben már van tapasztalatotok.
Isten álggya Amerikát!


VASÁRNAP, JÚLIUS 29.:
KI VISZI ÁT AZ ANGYALOKAT...
0

...az asztal túlsó oldalára?

Nem érdemes:
Cinemax, 20:00 – Az Arthur király legutóbb Antoine Fuqua-féle verzióban volt nálunk de 2017-ben Guy Ritchie is megcsinálta a maga történelemhamisítását A kard legendája alcímmel, párosítva saját londoni magánmitológiájával. Így lesz a királyi vérből simlis bandavezér (még jó hogy az Excaliburt nem valaki hátából húzza ki), Merlinből női (cserébe névtelen) mágus, jó sok multikulti mellékszereplővel (Bedivere is, aki itt nem annyira Sir) mert „London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság”, még jó hogy legalább a főgonosz fehér (Jude Law, aki Eric Bana mellett az egyetlen színésznek nevezhető arc itt) és Guinevere-t meg a Kerekasztal többi lovagját nem vitték le erre a szintre (David Beckham meg az új Vinnie Jones, én szóltam). Ritchie meglépte amit Tarantino (=„menősítve” átírta a tényeket) de nála még jobban kilóg a lóláb, mondhatni ez az igazi Blöff: annyit merített más kútfőből (LOTR, Mátrix, GoT), hogy ő is elfelejtette azt a pár dolgot amihez csuklóból értett, vagy ahogy a Port-on egy hozzászóló megfogalmazta:

agathasirmio 2017 nov. 11. - 00:15:07
Nagyon tipikus Gájricsi.
Tartalom:
Vágóképekkel kezdünk, ahol a lehetetlenül felfújt Olifántok átszakítják a Mória bányájának hídját, majd Hector megküzd a Balroggal.
A hófehér és a vadász Vadászát egy bordélyban tolvajnindzsának nevelik, mert ezt látták a galaxisorzoiben. Mikor a Vadászból igazi Arya Stark lesz, átadja a Maleficent Young Pope-nak Lord Baelish-t, aki amúgy a helyi Little John. Ennek ellenére végül kénytelen visszatérni a Vas-szigetre, ahol a Galadriel orákulum felkészítot tart neki. Némi veszodés után követi Shrek példáját, azaz a kunyhója végett nekimegy a palotának. Ott aztán valahogy elovarázsolódik egy baziliszkusz. Szerencsére rájön, hogy ha megfogja a fénykardját, QuickSilver lesz belole.
Ja idoközben persze Joffrey youngPope Baratheon kinyírja a kedvenc szajháját, kettot is. Meg a saját lányát, mert ezt mondja neki Ursula az Arielbol. Még hozzá azért, mert Szarumán akar lenni a legnagyobb torony tetején. A végén persze a lovagregényes srác gyoz és asztalosnak áll, még a Walhalla asztalosmesterei is behódolnak.
Ja és közben folyamatosan sztorizgatnak, a verekedés közben pedig folyton beúszik egy Mortal X-Rayezés. Vagy Beckham.
Azt hiszitek, viccelek. Nem

Talán érdemes:
Fél kilenckor a mostanában menő Ocean’s Eleven filmek kombinálása Ki menti meg a rózsákat? néven némi meleg vonallal a Cinemax 2-őn. Két öreg barát egyike halálos beteg, a másik naponta visz neki virágot (nem kell mondjam milyet), de nem csak a fiataloknak kell a pénz, így ők is kénytelenek feleleveníteni hamiskártyás-múltjukat... Negyed tizenegytől újabb előszavasság az M5-ön abból (és főleg arról) a korból (korról) amikor még volt tétje annak ha egy nő kinyitotta a száját. Janet Frame fiatalkorán két nagy esemény hagyott nyomot: felfedezte az irodalmat és egy kiborulása után tévesen diagnosztizálták majd elmegyógyintézetbe zárták ahol egyedül az írás adott neki reményt. „Terápiáját” (elektrosokk és egyéb nyalánkságok) egy szakmabelije szakította meg nyolc év után, kiszabadítva a bolondokházából, visszasegítve őt arra a pályára ahol mindig is lennie kellett volna. Janet-nek sikerei csúcsán esett le hogy valójában sosem volt elmeháborodott, mégis, valahol ezzel együtt is szerencsés véletlenek összejátszása a sorsa: nem ment el az esze a kezelés hatására és pont a lobotómiát kerülte el azzal hogy testvére jókor publikálta írásait amire többen felfigyeltek (így jótevője is). Az Egy angyal az asztalomnál hosszú (majd’ 160 perc) de még így is rövidebb mint minisorozatként volt, ajánlom minden turbó-tumblerfeminista figyelmébe (ha már itt tartunk, Jane Campion sem a kvóta miatt ülhetett direktori székbe, ő is megharcolt érte hogy ott lehessen).

A seksz, a szipu rovat:
Fűbolt mellé állt ki sütit árulni a cserkészlány, degeszre kereste magát: „Az interneten rögtön nagy vita indult, hogy rendben van-e ez így.” – Csak ha A SARIATANÁCS IS ENGEDÉLYT ADOTT NEKI space cake-et árult, a hagyományos süteményeket be kell tiltani, alanyi jogon járó fizetést és drogot mindenkinek:
Kábítószert gyártana valahol Erdélyben egy amerikai cég: „Már jövőre százmillió dolláros forgalmat várnak.” – Gyártsák otthon, make America drugged again.
A fröccs lejárt lemez, igyon inkább frosét!: „A külföldön egyre menőbb ital két alapvető hozzávalója a jégkása és a rozé. Mutatjuk, hogy mi kell még bele, és hogy készítheti el otthon.”„Frozé”? ELMENT AZ ESZETEK?! Két sör lesz mint mindig, persze nem akármilyen:
Vaúú, már itthon is kapható a csirkeízű kutyasör!„Csirkeízű kutyasör?” NORMÁLIS?!
Fura éttermek – Vacsora vécén ülve, sötétben vagy anyaszült meztelenül: „Nemrég nyílt meg Párizs első pucér étterme, ennek apropóján megnéztük, milyen szokatlan helyeken lehet még enni a nagyvilágban.” – ...de csak ha a sariatanács is rábólint ^^
A túl nagy érdeklődésre való tekintettel le kellett fújni a péniszfotós kutatást: „Alicia Walker csak 3600 fotót szeretett volna hímvesszőkről, helyette azonban olyan sok képet kapott, hogy nem tudta őket szakszerűen tanulmányozni.” – Nézze a jó oldalát: így örökre meglesz a munkája, minden másra ott van Crudbump slágere.
szülőség – Hivatalosan is betegség lesz a videójáték-függőség – De hiszen pont most nyilvánították olimpiai sportággá o_O
Betegségnek nyilvánították a szexfüggőséget: „Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalosan is mentális rendellenességnek ismerte el a kényszeres szexuális viselkedést (...).” – Legyen abból is sport és tartsanak olimpiákat, szepesiniki óta úgyis tudjuk mik mennek a színfalak mögött ^^
keresztfüggőségek – Így lettem heroinistából szexfüggő: „Amikor a függő lejön a szerről, kell valami, hogy betöltse az űrt. Előbb jön a pornó, aztán a szexfüggőség. Van ebből kiút?” – Hogyne lenne: meg kell maradni római katolikus alkoholista pornófüggőnek, az az igazi kereszt-függőség :DDD
István beherbálozva őrjöngött Békésen, majd rejtélyes körülmények közt az intenzívre került: „Családja szerint a rendőri intézkedés volt túlságosan brutális.” – Nem baj, majd itt is kirúgják az intézkedő rendőrt a 444-es cikk után mint anno. Nap kommentje:

0
VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés