2018. 07. 30.
StoPánPéterSTB!!4!4 négy (júl. 30-31., aug. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
StoPánPéterSTB!!4!4 négy (júl. 30-31., aug. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 30.:
MIDWIFE CRYMEARIVER
0

Szökőkút a J. S. Bach-csomóponton.

Talán érdemes:
21:10-től megint sznobriadós előszavasság az M5-ön a Bahcsiszeráji szökőkúttal ami ráadásul Puskin verséből készült és mai szemmel kissé elavult problémát jár körbe: egy tatár kán táplálja könnyeivel a címbeli bizonyosat miután legutóbbi „szerzeményét”, egy lengyel hercegnőt még az első éjszaka előtt megölte régi felesége. 22:55-kor kihagyható thriller-akármi a Story4-en a férjével vidékre költöző terhes ügyvédcsajról aki olyan magányos hogy kapva kap minden esetleges ismerős után, pláne ha az MELLÉK főállásban bába is. Közel is kerül hozzá (megint nem úgy), a baba világrajövetele után jön csak rá hogy mi volt A szülésznő terve (=átvenni a helyét a lakásban és az apuka életében). 23:20-kor Hilary Swank rövid időn belül második jelenése a Paramount Channelen kicsit a Veszélyes kölykök mintájára (még a valóságalap is stimmel): az idealista tanárnő, Erin Gruwell megkapja a környék legkeményebb, latinókból-feketékből-ázsiaiakból álló osztályát ahol mindenki gyűlöli a másikat, összefogni max. a közös ellenség, a tanárok ellen szoktak. Mikor Erin nagy nehezen elnyeri a bizalmukat, ott van a másik akadály, azaz a tudatlanság és ignorancia például a történelem iránt, végül a Holokauszt irodalmán keresztül ébreszti rá őket hogy vannak nagyobb gondok is a Földön és hogy mindegyiket érdemes Saját szavakkal megörökíteni a későbbi nemzedékek okulására (lásd: Freedom Writers). Korrekt dráma és itt végre RZA is azt teszi amihez ért (zenél). Mindeközben a Dunán 20:25-kor folytatják Tommy és Tuppence forró nyomon való rohangálását ahogy az Éles tárgyakat is az HBO-n nyolctól.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
ilyen - Palvin Barbara bemutatja, hogy milyen az a kemény munka – Azért a legkeményebb mégis a nagydolgozás:
Palvin Barbara végre kimondta, mi van közte és a zenész között, akivel csókolózni láttákLESZAR Nyilván semmi, most Dylan Sprouse-é a szíve:
Nekünk senki ne mondja, hogy nincs semmi Palvin Barbara és Dylan Sprouse között!: „Ez azért már elég gyanús, nem gondolja?” – Nem, én azt gondolom hogy LESZAROM.
Már az első fotók is baromi dögösek a Victoria's Secret és Palvin Barbara közös munkájáról: „A magyar modell hosszú kihagyás után most újra együtt dolgozik a fehérneműmárkával.” – Rövid kihagyás után SZAROM LE.
Palvin Barbara: Állandó harcban állok a testemmel: „A Grazia magazinnak a kiszivárgott félmeztelen fotókról is beszélt.”LESZ Azért olyan nagyon nem kellett azokat szivárogtatni:
Palvin Barbara bugyiban adott interjút Lakatos MárknakTEHET RÓLA, TEHETNE ELLENE & MÍTÚÚÚ akarom mondani LESZA Wait, a challenger appears:
Palvin egyszer – Palvin Barbara fallikus óriásrúzs mellett pózolHESSTEG MÍTÚ!!4!! na majd most: LESZAROM.
34 kép Palvin Barbaráról, amin nem harcol a teste ellen: „Palvin: 24, szexi fotó: 34, küzdelme: végtelen, a divatért áldozni kell?!” – Nem, egyszerűen le kell szarni. Mármint a divatot :DDD
Palvin még egyszer – Mázli, hogy Dylan Sprouse ott volt a vb döntőn, hogy megvigasztalja Palvin Barbarát: „A magyar modell elég egyértelműen jelezte, hogy nem a franciáknak szurkolt.” – Még jó hogy Barbinak mindig jut valaki aki vigasztalja: Sprouse, Neymar, Hamilton, Richardson...bárcsak én is palvinbarbi lehetnék, brühühüüüü. Ja nem, maradok heteró és...LESZAROM.


KEDD, JÚLIUS 31.:
FAGYASZT, VÁR.
0

Fel, újulunk!

Talán érdemes:
A renoválást legalább annyiszor feldolgozták már mint a lázadó iskolásokat, ma nyolckor egy kriminek szánt változatot kapunk erre a kaptafára a Film4-en ami nem árul zsákbamacskát, élből Vérfagyasztó felújítást ígér nekünk. Egy ifjú pár úgy tervez pénzt szerezni hogy helyrepofoznak egy öreg házat majd jó áron eladják, menetközben döbbennek rá hogy nem győzik a melót így társulnak egy gyanúsan szimpatikus vállalkozóval aki mintha a kelleténél többet tudna a falazásról...a Fatal Flip nem csak sztorijában, megvalósításában is a kilencvenes éveket idézi (bár gondolom nem ezt akarták), ergo a vérfagyasztás jól sejthetően elmarad. 20:14-kor ma felkapott téma az M5-ön az Elhagyott városok-sorozattal ami nyitányával belecsap a lecsóba és a leghíresebbel kezdi. Természetesen Pripjatyról beszélek amiről már mindenki tud mindent (rosszabb esetben részt is vett egy-két odaszervezett katasztrófatúrán), de úgy tűnik a többi epizódban is minden húzónév (Hashima-sziget) mellé bedobnak egy kevésbé ismertet (ez most az oklahomai Picher lesz). Ugyanitt 21:10-kor menetrendszerű magasművészet-adag ezúttal Csiky Gergely színdarabjával amiben nemesi származék vegyül el a pórnép, azaz a leányintézet tanulói között mint franciatanár hogy így kerüljön közelebb ott dekkoló szíve választottjához. A fiatalúr Nagymamája (Molnár Piroska, szokás szerint remek formában) amint megkapja a szükséges infókat, odasiet hogy meggyőződjön unokája céljainak tisztaságáról és akár segítse is őt... Este tíz után öt perccel a magyar könnyűzene és Jancsó Miklós találkozása (Hernádi Gyula közreműködésével) az M3-on. Az Omega, Omega, Omega NEM sima koncertfilm, hacsak úgy nem nézzük mint a Led Zep The Song Remains The Same-ét, abban ugye a négy tagra jellemző közjátékok váltogatták az élő felvételeket, itt pedig Jancsó (és Hernádi) fantáziáihoz szolgáltat ürügyet a muzsika hogy végül Godard Stones-víziójához közelítsen csak kevesebb politikával és több csöccsel (amit remélhetőleg most nem takarnak ki), és ha mellek, akkor

Swingerwarrógép rovat:
valentin nap – Megéri monogámnak lenni? – ...olvashatjuk mindezt a szerelmesek világnapján hogy aztán egyre nyilvánvalóbban bunkózzák fejünkbe az üzenetet:
stopstd – Szex – Természetesen az ember monogám. Vagy mégsem?: „Evolúciósan fejlődött ki a mono­gámia, vagy a társadalom terméke?” – ...és a legszebb amikor a kereszténységre hivatkoznak, persze saját értelmezésük szerint:
s – A Bibla nem beszélt egynejűségről - miért vettük át mégis?: „Már a görögök is ismerték a monogámiát. Hogy mégis átvette a fél világ, annak oka jóval prózaibb: pénz és háborúk.” – ...aztán kitalálják hogy már semmi sem elég jó, fel kell számolni mindent:
stopstd – Képmutató nyugati monogámia: „Lehet, hogy a monogám életmód mégsem a legmegfelelőbb?” – Így igaz, a nemi betegségek megállítására („Stop STD”) az összevissza k*rás a legjobb módszer, na meg a házasság-család szétverése a kötelező poliamória bevezetésével egyidőben:
stopstd – eszmefuttatás – Tényleg csak a féltékenység miatt lettünk monogámok?: „Vajon elegendő indok-e a társadalom átalakítására az, hogy egyesek féltékenyek voltak?” – Nincs mese elvtársak, VISSZA KELL ÁLLÍTANI AZ ŐSKÖZÖSSÉGET, nőket a közösbe, a deviáns, féltékeny monogámokat meg ketrecbe-átnevelőtáborba zárni!44
stopstd – Szex parkok a nagyvilágban: „Ezek a különös helyek nem a szex népszerűsítéséről szólnak - arra aligha van szükség -, sokkal inkább a nyitottságról.”MAGYARUL: ezek is a hagyományos családmodell felszámolására jöttek létre, mekkora poén (NEM) hogy erről is egy (elvileg) nemibetegség-ellenes blogban olvashatunk.
stopstd 18+ Az emberiség kedvenc társasjátéka: Közösülj okosan!: „Izgalmas játék a szex, de nem árt néha taktikázni is, ha nem akarunk veszíteni.” – Nahát! Ezer blogbejegyzés között egy ami végre a megelőzéssel foglalkozik? Hogy mik nem vannak!44négy
std 18+ Hogyan elégíts ki egy nőt?: „A tartós és boldog kapcsolathoz nem árt tisztában lenni egymás igényeivel.” – Még szerencse hogy ti nem a „tartós és boldog kapcsolatokat” népszerűsítitek :DD


SZERDA, AUGUSZTUS 1.:
CSÚCS EZ A VÁLSÁG.
0

Top Joi.

Talán érdemes:
Nyolckor Chazz Palminteri mellékeskedik egy átlagos drámában a Film4-en. Gazdag nő (Teri Polo) autóbalesete után (melyben meghal a fia is) nem képes visszatérni a normális kerékvágásba, a függőségei miatt Válságban levő asszony pedig emberrablók könnyű prédája lesz de csak míg fogolytársával együtt ki nem tervelik a szökést amit csak a nő él túl. Kijutva szembesül vele hogy férje az ő legjobb barátnőjével hetyeg...vagy ez csak a látszat és valami más van a háttérben? Elspoilerezni nem akarom de megjegyzem hogy a pokolba vezető út is csupa jószándékkal van kikövezve... Más, de ugyanabban az időben: a közelmúlt remake-jei közül a Szárnyas fejvadász 2049 a jobbak közül való, azt lehet mondani hogy Denis Villeneuve jött, látott és győzött pedig mindent elkövetett hogy nehezítse a néző dolgát kezdve a maratoni hosszúsággal (bő 160 perc), a nyitva hagyott befejezéssel és egy-két sehova sem vezető mellékszállal. Az antipatikus színészgárdát nem is említettem: Jared Leto, de főleg Ryan Gosling elég sokat tett azért hogy messzire kerüljük őket (előbbi az aktorkodást az okkult tinibanda 30 Seconds To Mars-ra cserélte, utóbbi az ígéretes kezdés után a kelleténél több Refn-alkotásban meg háziasszony-nedvesítőben szerepelt), közben Harrison Fordról mindenki azt találgatta megéri-e a forgatás végét. Nos aggodalomra semmi ok, Villeneuve tűrhetően adott hozzá egy újabb fejezetet a sagához (bár Scotthoz nem ér fel és remélem a befejezés sem egy újabb részt vetít előre) s mivel korán kezdi az HBO, az is végigülheti aki másnap melózik és akkor itt is a

More human than human rovat:
18+ Mitől annyira veszélyesek a szexrobotok? – Talán mert elveszik az egyetlen dolgot amivel a Ffférfikat még zsarolni lehet? Vagy nem is, mert:
Íme a szexrobot, ami nem szexel, ha nincs kedve: „A készítők ezzel akarják ránevelni a férfiakat arra, hogy bánjanak szépen a nőkkel. Hát, oké.” – De akkor minek vegyem meg ha ez is fejfájásra hivatkozik?! NORMÁLIS?
A Honda utcai Civickel öli a pályarekordokat:Magny Cours után Spa-Francorchamps-ban is övék a rekord.” – Hát inkább ez mint hogy ők is civileket öljenek az autópályán, LOL:
Ütközés előtt még gyorsított is az önvezető Tesla: „Erre jutott a sofőr halálával végződő baleset vizsgálata.” – Biztos csak véletlen volt. Ja nem:
Simán elkerülhető lett volna az önjáró Uber halálos balesete: „Már az is elég lett volna, ha az Uber fejlesztői nem kapcsolják ki a Volvo saját vészfékrendszerét. De kikapcsolták, az Uber saját szoftvere meg valamiért úgy döntött, hogy nem fékez.” – Nem baj, majd rákenik a sofőrre:
Tévét nézett az önvezető Uber-autó sofőrje, miközben halálra gázolta járókelőt: „A rendőségi jelentés szerint a baleset megúszható lett volna, ha a jármű felügyelője odafigyel.” – Mint a seksz-robotnál: nem az volna a lényeg hogy NEM KELL odafigyelni az önvezető autóra?!
Okos közlekedési lámpákat tesztelnek a brit utakon: „A lámpák így elvileg mindig zöldre váltanak, amikor egy autó arra jár, és éppen felesleges lenne a piros jelzés”MORE LÁMPA THAN LÁMPA Tesla & Uber likes this:
Kigyulladt a Tesla egy híres brit producer alatt: „Michael Morris olyan nagysikerű sorozatokon dolgozik, mint a 13 Reasons Why és a Bloodline. A Teslája egyszer csak füstölni, majd lángolni kezdett alatta a forgalomban.” – Járhatott volna rosszabbul is:
Rendőrautónak hajtott a Tesla egyik önvezető autója – Asszem erre mondják hogy asking for it, szinte már more sofőr than sofőr, pedig: „Mondjuk a Tesla szerint a robotpilótájuk nem is alkalmas balesetek elkerülésére, a sofőröknek nem szabadna mindenben a robotra hagyatkozniuk.”DE AKKOR MITŐL „ÖNVEZETŐ”, A JÓ ÉLETBE MÁR?!
Felemelkedett a sorompó, de jött a vonat Székesfehérváron: „A hiba után emberek vették át a gépi sorompó munkáját.” – Előbb a Tesla/Uber-balesetek, most meg ez...véletlen? ALIGHA!
Segédmunkásnak már beállhat a Cebiten bemutatott önjáró robotFirst the sheep, next the shepherd:
Kirúgott egy gép, és semmit sem tehettem ellene: „Ibrahim Diallo három hétre elveszítette a munkáját a túlzott automatizálás miatt. A gépek lázadása.” – Dehogynem tehet, pld. kiadhatja magát ő is gépnek:
Magukat embernek tettető robotoknak tettető emberek dolgoznak az AI-cégeknél: „Olcsóbb minimálbérért alkalmazni álrobotokat.”More robot than robot :DDD
A világ legfélelmetesebb robotja már futni is tud: „Atlas kezd ijesztően ügyesen mozogni nehéz terepen is.” – Tudjuk-tudjuk, adjuk át a helyet az új, gépesített fajnak:
A svédek nem félnek a robotoktól, inkább helyet csinálnak nekik: „Ha tetszik, ha nem, egyre több munkát végeznek el helyettünk a robotok. A svédek 80 százaléka mégis inkább várakozással, mint aggodalommal tekint a jelenségre.” – Nem is tudom honnan ismerős ez a naiv, optimista és svéd várakozás...mindegy majd eszembe jut, addig is itt egy tanulságos 2016-os kommentfolyam az Origóról:

0

CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 2.
FRACTURED WOMAN...
0

...with big eyes.

Talán érdemes:
Ha Amy Adams-szal kezdtük a hetet (Éles tárgyak), zárjuk is vele mert kilenckor Tim Burton ritka életrajzainak egyikét adja a Filmbox Premium. Margaret Keane ugyan nem annyira vitatott figura mint Ed Wood, de ő sem egyértelműen pozitív példa: házassága tönkremenetele után festményei eladásából tartja fenn magát és lányát, művei újdonságát az adja hogy kivétel nélkül Nagy szemekkel ábrázolja alanyait, zömmel kisgyerekeket. Nem telik el sok idő és egy rámenős férfi (Christoph Waltz) hálójába kerül, elválik régi pasijától és Margaret Ulbrich-ból ekkor lesz Mrs. Keane, új férje pedig megvalósítja ördögi tervét. A nő innentől naphosszat a szobájában kuksol és fest, fest, fest, Walter pedig a sajátjaként eladott képekből biztosítja azt a luxust amit Margaret talán egyedül is elérhetett volna. A Big Eyes kis hazánkból szemlélve olyan fura (hogy azt ne mondjam felesleges) mint az Én, Tonya, mindenesetre Burton válása különös mellékízt ad neki (ahogy az is hogy „elfelejtik”: ekkoriban a nők munkavállalását semmi sem tiltotta, igaz akkor nem lehetne úgy beállítani mintha Margaretnek csak a festés maradt volna). Tíz előtt öt perccel koprodukciós doksi az HBO-on Szlovákia legellentmondásosabb miniszterelnökéről melyből végigkövethetjük Mečiar felemelkedését, sajnos elég művészieskedő módon. Mintha a valóság nem lenne elég, Tereza Nvotova családi videofelvételekkel és egyéb személyes dolgokkal modellezi hazája eseményeit ahelyett hogy mondjuk híradófelvételekkel és interjúkkal helyezné kontextusba, mi is vezetett idáig. Ha már doksi akkor inkább a Frackmant válasszuk a Sundance TV-n tizenegytől ami egy ausztrál állampolgár küzdelméről szól a gázkitermelő társaságok ellen. Dayne Pratzky nem akart aktivista lenni csak nem volt más választása mikor rájött, a környékükön tevékenykedő vállalatokkal szemben kb. semmi más, jogok által biztosított esélye nincs.

Kis hírek a nagyvilágból:
John Cleese-nek a Monty Pythonból elege van Angliából, inkább elköltözik – Valahogy kihagytátok hogy konkrétan miből lett elege, pedig még a 444 is lehozta.
hírek kávé mellé – VV Indián a börtön helyett a médiában szeretne elhelyezkedni – Mostaztán hűdenagyon meglepődtem. Ja nem.
Karácsonyra ígérték, de még mindig nem készült el a János Kórház bonctermének felújítása: „A holttestek húsz kilométereket ingáznak a Nyírőbe és vissza.” – Nekik már nem tökmindegy? Legalább utoljára még világot látnak kicsit...
11 újszülött halála miatt leállították a holland kísérletet, melyben terhes nőknek adtak Viagrát: „Méhen belüli növekedés-visszamaradást kezelték volna így, és rejtély mi történhetett, mert hasonló kutatások gond nélkül futottak már más országokban.” – Van egy olyan érzésem hogy geréb kisbetűvel ágnes likes this.
Barátnőjét hibáztatják Anthony Bourdain haláláért, de kiálltak érte – Tök logikus. Ja nem az.
generatika – Mamahotel, Papabank és Pán Péter: „Tényleg önállóbbak azok, akik elköltöztek otthonról? Itthon kicsit máshogy fest ez a dolog.” – Ha elköltözik azabaj, ha nemköltözikel akkor meg azabaj:
Egy amerikai házaspár beperelte a saját 30 éves fiát, hogy végre elköltözzön otthonról – ...ha meg elmegy akkor meg az lesz a baj, fogadjunk...
abcúg – Szépen lassan kiürülnek a hatalmas családi házak: „Tele van a magyar vidék olyan házakkal, amikben lassan már csak magányos szülők laknak.” – ...és ti ennek örültök, ahogy az már a cikk első sorából is süt („Szépen lassan kiürülnek a hatalmas családi házak”). NICE!!
pán péter stop – Szex helyett inkább mamahotel vagy pornó?Nap azóta sajnos törölt és kissé trágár kommentje amit cenzúráztam is:

Köldök_szösz 2018.02.13. 20:02:49
A büdös k***a anyátokat b*******k már meg ezzel a mamahotel szöveggel!
Körülnéztetek már mennyi egy albérlet havonta, nem pláne egy kib****tt lakás?

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés