2018. 08. 10.
Stabil izélés (aug. 10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stabil izélés (aug. 10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

PÉNTEK, AUGUSZTUS 10.:
SOK VOLT A SOKKOLÁDÉ
0

CSENGETETT, MADAM?
Hív a VASÚT nyomozó.

Talán érdemes:
A Dunán 20:25-től hároméves krimi Miranda Richardsonnal. Az An Inspector Calls ráadásul remake is: J. B. Priestley műve színdarabként kezdte, 1954-ben mozit csináltak belőle, 2015-ben pedig ezt a tévés verziót. Rejtélyes nyomozó látogat meg egy családot régi ügyből kifolyólag: gyanúja szerint mindegyikük felelős egy fiatal lány öngyilkosságáért. A vizit több szempontból is kényes időpontban történik: Birlingék épp eljegyzést ünnepelnek ami úgy a famíliát mint anyagi helyzetüket stabilizálná... Ugyanitt tíztől megtévesztő című biográfia az első fekete cirkusz-STÁRról, Csokoládéról (Omar Sy) akinek az úttörők összes öröméből-bánatából kijutott: fehér társával (James Thiérrée) szó szerint a nulláról (vidéki haknik) jutottak el a csúcsig (azaz Párizsig), Chocolat sorsát azonban bohócként is végigkísérte a kettősség: bőrszíne egyszerre váltott ki rajongást és elutasítást (ne feledjük, a tizenkilencedik század végén járunk). Tegyük mindemellé a siker negatív hozadékait (ilyen-olyan kicsapongások és függőségek), s mindjárt érthetőbb hogy mi minden szállt a fejébe ami miatt végül elhagyta kollégáját. Ez végül a bukásához vezetett, de előtte azért bepróbálkozott a rendes színházaknál is de hiába hogy autentikus Otelló volt, tartósan nem tudta leküzdeni az akkor még masszívan jelenlevő rasszizmust. Ha nem miatta akkor a magyar szál (Vincent Nemeth) kedvéért nézzük (plusz örüljünk hogy Sy végre saját jogán is híres lett, nem csak az Életrevalók közelmúltbeli remake-je miatt). Újrázásokra visszatérve kilenckor ismételt bőrlehúzás a Starship Troopers-ről a Sony Movie Channelen: a Csillagközi Invázió 2012-es reboot-jában (Célpont a Föld) már a CGI-é a főszerep, az original cast-ból még szinkronizálásra se tudtak senkit megnyerni, csak a főgonosz fejlődött együtt a technikával merthogy a bogarakat már ’97-ben is számítógép generálta. A három főkaraktert egy eltűnt hajó utáni nyomozás hozza össze, ám hamar kiderül hogy valakik ott is biofegyverként akarták hasznosítani a nyolcadik utasokat csak félrement a kísérlet... Az Invasion az eredetiséget sok vérrel, kevés humorral és még annál is kevesebb meztelenséggel pótolja – de minek bámulnál renderelt csöcsöket ha ott vannak a valódiak, és akkor itt is

A seksz, a szipu rovat:
Vérbe fagyva, lefejezve végezte a világ első szexbabája: „Oskar Kokoschka festőművész az exéről készíttetett babát, akivel nemcsak szexuális, hanem intellektuális kapcsolata is volt”SEEMS LEGIT, biztos azért fejezte le mert túl sokat beszélt vissza.
sm 18+ Szexi-e a szőr?: „Ideje megválni a téli bundától?” – Hát ha augusztusig fenthagytad most már ne vágasd le...
Mire megy el a pénzed minden hónapban?: „A legnagyobb része teljesen alapvető dolgokra.” – Ne is mondjátok, már megint az alapozásnál járok...még egy sör rendel!
fesztiválszezon – Milyen fájdalomcsillapítót vehetek be ha alkoholt ittam?: „Nem mindegy, hogy melyik hatóanyagot szeded!” – Ez is milyen hülyeség már! Az alkohol A fájdalomcsillapító, nem kell mellé más!
Már a német szex sem olyan, mint régen volt: „Van férfi-nő barátság? Barátságon belüli szexuális kapcsolat? És miért jó barátok a videojátékosok?” – Majd a sariatanács megmondja a választ ^^
Kedves képviselőtársak, tisztelt terroristák: „A kolumbiai parlament alakuló ülésén most először vettek részt a FARC egykori gerillái.”HAMASZ & Hezbollah likes this, felkészül: Mexikó.
Meghalt az amerikai kisfiú, aki müzlinek nézte a metamfetamint – Tudjuk, a teljes legalizálással ez is elkerülhető lett volna.
Bizonyítékként lefoglalt droggal adagolta túl magát egy rendőrfőnök: „A kirkesville-i rendőrfőnök hazavitte a lefoglalt fentanilt. Öntudatlanul találtak rá, nem sokkal később meghalt.” – Lehet csak meg akart győződni jó cuccot foglalt-e le. Wait, a challenger appears:
Maszturbálás közben halálra áramozta magát olvasólámpájával a német sorozatgyilkos a börtönben: „Schiffer saját péniszére kötötte, és mellbimbójához csatlakoztatta olvasólámpájának zsinórját.”...and nothing of value was lost that day :))))))) Erre inni kell, nem is akármit:
Útikalauz anatómiába – Vízből is megárt a sok!: „A folyadékháztartásunk egyen­sú­lyá­val méltatlanul keveset fog­lalkozunk, pedig az egészségünk megőrzéséhez nagyon fontos!” – Itt a megoldás:

SZOMBAT, AUGUSZTUS 11.:
HOT NIGHTS ARE COLD
0

Bemenjek? Ne menjek?...

Talán érdemes:
Kiszórva az ismétléseket mára csak egyvalami jut, éspedig fél kilenckor egy valóságos és bátor cucc a Cinemax 2-őn. Az Éjszaka Tunéziában egy megerőszakolt nő küzdelméről szól aki feljelentést tenne, csakhogy pont rendőrök az elkövetők. Innentől (az ottani jognak megfelelően) Mariam szava felét sem éri mint a „törvényt” képviselő Ffffférrrrfffiaké, sőt még annál is kevesebbet mert felvilágosultsága mellé még egyetemista is... Minden tumblifeminista szíves figyelmébe, lehet menni tiltakozni a valós problémák ellen és akkor töltsük is ki a fennmaradó időt hírekkel:

Teljes legalizáció rovat:
...mert csak ez lehet a megoldás, megaszonták:
10 hétköznapi dolog, ami kutatók szerint olyan addiktív, mint a kokain vagy a heroin: „Az agy függőségért felelős jutalomközpontját vizsgálva kiderítették már a sajtról, a Facebookról, a pornóról, de még az Oreóról is, hogy addikciós potenciáljuk egyenértékű a kemény drogokéval. Az eredmények egy része azonban erősen vitatott.” – Jajdehogy, hiszen a pornó,- meg az Oreo-userek is úgy néznek ki két év után mint a masszív hernyósok :DDD
tasz – Fűdílerből emberi jogi aktivista: „Meghalt a gyógyászati kannabisz atyja, de az általa elindított vál­to­zásokat már semmi sem állíthatja meg.” – Elég baj az nekünk:
Kanada az első G20-as ország, ami az egész államban legalizálja a marihuánát: „Egy új korszak jöhet, de az biztos, hogy sok kérdésre választ fog adni ez a hatalmas kísérlet. Külföldi politikusok, rendőri vezetők, orvosok és befektetők vizsgálják majd az országos szintű rekreációs betépést.” – Új korszak, sőt NWO, egy szép új világ. Szóma ha mondom, segít a gondon!
Szeptembertől legális lehet a fű Kanadában – ...vagy csak később:
Trudeau bejelentette: október 17-től legális a fű Kanadában: „Figyelmeztettek: addig viszont még mindig törvénysértésnek számít!”SZAÚD-ARÁBIA LIKES THIS Szeptember vagy október? Kicsit kevesebbet kéne szívni...
Európa kezdi magának gyártani a kábítószert – Jól értem? Most ennek örülni kéne?...
Német rendőrök dekriminalizálnák a marihuánát: „A német rendőrök szerint a megelőzésre kellene törekedni, és nem a bűnözői karrier felé lökni segítsére szoruló embereket.”Ez nagyon menschlich a party-police-től.
Füvezés miatt kidobták egy hotelből Bella Thorne-t és a pasiját: „Nem volt jó ötlet egy olyan államban szívni, ahol ez illegális.” – Várják ki a sorukat mint a szaúdi női sofőrök.
Az autoriter politikai nézetek visszaszorítására is alkalmas lehet a varázsgomba: „És a természethez való kapcsolatunk is sokat erősödhet. Erre jutott most egy brit kutatás.” – Nahát, brit tudósok rájöttek hogy a drog mindenfajta nézet, sőt a gondolkodás visszaszorítására is alkalmas? Hogy mik nem vannak...
SCHRÖDINGER – Jó-e bármire is az orvosi marihuána a tudomány szerint?Kell hogy jó legyen:
Az orvosi marihuána hatására drasztikusan csökkent az erőszakos bűnözés az USA déli határvidékén: „Ebben nagy szerepe van, hogy az Európában divatos dekriminalizációval szemben az orvosi marihuána legalizációjával a termesztést is legalizálták, törvényes konkurenciát teremtve ezzel a mexikói kartelleknek.”MAGYARUL: ezután nem a rendőrökre meg rivális bandákra hanem a civil termesztőkre vadásznak majd a bandák.
várnai - Drogos fecskendő az óvoda kerítése mellett: „590 milliós látvány beruházással, térkő lerakással próbálják a lakótelepen gyors ütemben terjedő drogproblémát megoldani.” – Tudjuk-tudjuk, a legjobb megoldás a teljes legalizálás lenne már az óvodában is:
Az iskolában is kezelhetik orvosi marihuánával a gyerekeket Coloradóba: „Mostantól az iskolai védőnők is beadhatják a kannabiszkészítményeket a gyerekeknek.”„Védőnők”, LOL. VÉDŐNŐK.
Legalizálták az orvosi marihuánát Nagy-Britanniában: „A rekreációs használat továbbra is illegális.” – ...és egyből lesz harmincmilló beteg Angliában akinek szüksége lesz a drogra. Vagy már gyerekkorban csinálnak függőket, lásd fentebb :(((
drogiporter – Vallomás: van egy szokásom: „Sokak szerint rossz szokás és veszélyes, mások oda vannak érte.” – Jól tippeltél ha arra fogadtál hogy megint droglegalizálós dumát kapsz ahol tök mással mossák össze a narkót: „Vannak, akik szerint ez a rekreáció egy formája (...). Mások (...) arra figyelmeztetnek, hogy ez a kis "kikapcsolódás" bizony függőseghez vezet, ami (...) káros lehet a testi és lelki épségre, sőt, akár bele is halhatunk. Tele van a sajtó azoknak a függőknek a történeteivel, akiket megölt a szenvedélyük. Másoknak sikerült megmenekülniük és leszokniuk, és könyvet írtak mások okulására. (...) Végső soron mindannyian szokások és szenvedélyek hálójában éljük le az életünket. Keressük az új kihívásokat, tágítjuk a tudatunk határait. (...) De fontos, hogy eközben ne tévesszük szem elől, ami igazán fontos az életben. Nincs ez másként az én szokásommal, a magashegyi túrázással sem.” – ...de a helyesírási hibákat elnézve gondolom fű is fogyott a cikk írásakor („függőseg”, stb.), magát a viccet meg már elsütötték egyszer a cucializmusban.


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 12.:
MEGJÖTT LOLA!
0

Nem, én se látom értelmét.

Nem érdemes:
...mert mára csak ilyenek jutnak, például nyolckor a nem is oly' rég ránkszabadított Megjött Apuci 2. része az HBO-n ami a túl sűrűn lezavart folytatások összes hibáját magán viseli. A két apuka (Will Ferrell és Mark Wahlberg) ROMÁNCÁBA barátságába bezavarnak a nagyapák akik közül az egyik (Mel Gibson) legalább olyan zűrös mint az unokák voltak az originál Daddy's Home-ban – illetve csak szeretne olyan lenni mert az unalomtól így sem menti csak Gibson (és John Lithgow). Utána fél kilenckor gyenge francia kísérlet a Cinemax 2-őn a banlieu-lakók toleranciára nevelésére: egy fiatalember anyja halála után másik szülője keresésére indul, ő azonban időközben nővé operáltatta magát... Az Apám Lola akármennyire jót akar, ordít róla a megcsináltság és hát Nadir Mokneche sem egy Pedro Almodóvar. Ma amúgy ilyen toleranciafilmek lesznek túlsúlyban mert 22:50-től a retekklubbra is érkezik egy mégpedig George Lucas baljós árnyékából (aki tanult annyit Bessontól hogy magát a rendezést másra bízza, őt Anthony Hemingway-nek hívják). A Red Tails: Különleges légiosztag-ban egy dolog hogy Hemingway (=Lucas) alapvető katonai dolgokban téved, de a polkorrektség nevében lebutítja (!!!) a fekete repülősöket és eltúlozza hőstetteiket, a fehéreket mind meg önzőnek és rasszistának állítja be akik bombázó-kíséretként nem maradnak kötelékben, inkább a német vadászgépeket kergetik. Mindeközben a legfontosabbról elfeledkezik: mivel a hadsereg minden lehetséges módon gátolni akarta hogy feketék jelentkezzenek ezért a „ponthatárokat” felvitték náluk – ennek eredményeként viszont pont a legjobbak jutottak be...ezt is kidomboríthatta volna Hemingway (=Lucas), dehát akkor nem lehetne ellőni hogy a legutolsó alkesz is egyszercsak szuperpilótává válik (hogy a légicsatákról semmit sem tanult a SW óta azt meg sem említem). A Red Tails elvileg Nate Parker lassú felemelkedésének egyik állomása lett volna, ehelyett még jobban emlékeztet minket hogy minden lehetőséget megkapott a karrierhez, még egy régi ügye eltussolását is.

Zene” és „film” rovat:
Brit tudósok rájöttek, milyen filmekből lesz kasszasiker: „Több mint hatezer forgatókönyvet elemeztek.”ÉDES FASZOM, már megint ezek a brit tudósok?!
Bejelentették a LUX filmdíj döntőseit: „Annak az európai filmnek jár az elismerés, amely társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet.”Kovács „Kovi” István likes this. Ja nem, ő asszem perelni fog. Vagy mégsem, mert az ő filmjei is figyelemfelhívók voltak :DDD
Kijött az első részlet az új Godzilla-filmből: „A Godzilla: King of the Monsters májusban jön a mozikba, a szörny összes ellensége benne lesz.”Év filmje lesz, ahogy a Suicide Squad is az volt.
Kirúgta a Disney az A galaxis őrzői 3 rendezőjét a botrányos tweetjei miatt: „James Gunntól több éves, vállalhatatlan tvitjei miatt váltak meg.” – Felkészül: Ron Perlman és Johnny Depp. Ja nem, nekik szabad akár gyilkolásra is buzdítani.
kult – Az utolsó Jedik rendezője törölte 20 ezer tweetjét: „Rian Johnson nem akar úgy járni, mint James Gunn, akit régi tweetek miatt rúgott ki a Disney.”EZ BEISMERÉS!!!! MÁGLYÁRA VELE!!!!!4444négy
Pornósnak nevezték, pedig csak a Netflixen szerepeltSibel Kekilli likes this, én már nem annyira :SSS
Ő az, akit soha nem fog játszani a Petőfi: „Egy habókos figura olyan számokat énekel, amik alapján azt hihetnénk, hogy csak viccel. Amit Korb Géza művel, az itthon furcsaság, de az interneten már elég nagy menőség.”ÉV ZENEKARA Wait, a challenger appears:
videó – Gazdag édességgyáros a Youtube egyik legfurább magyar művésze: „Felföldi József az ország egyik leggazdagabb iparosa, de Joseph Felföldiként lírai számok fűződnek a nevéhez az elmúlásról, a küzdeni akarásról, vagy épp a Brexitről.” – Remélem jövőre ő váltja Kendrick Lamart a Nagyszínpadon...vagy nem, mert itt egy új jelentkező:
T.Ö.K.É.L.E.T.E.S. – nyár – Ha már nem emlékezne a '90-es évek nyaraira elég élénken, segít a Kolin! – Hé, ez nem az a „bukott” zenekar amelyiknek az énekese csajokra erőltette a csókját meg a vidékieket fikázta? LOL!44
R18+ Nyaralás anyaszült meztelenül: „A botrányos modell lánynak percekig látszik mindene a videóban. A Hot Trash zenekar (...) klipje egyáltalán nincs túlbonyolítva, lényegében egy mobiltelefon kamerájával felvett nyaralós videót láthatunk (...) a videón végig egy anyaszült meztelen lány pózol, csobban a vízbe, mosolyog a kamerába, és húz végig egy virágot a mellbimbóján. (...) Marisa Papen azzal híresült el (...) hogy imád nudizni, a személyes szabadság szimbólumának és a művészi önkifejezés eszközének tekintve a vetkőzést (...). Mondjuk, ruha nélkül sétálgat a gízai piramisoknál, vagy épp Luxorban (...), a legnagyobb megbotránkozást pedig akkor váltotta ki, amikor a jeruzsálemi Siratófallal szemben sütkérezett egy háztetőn.” – Gondolom a turnéja következő állomása Mekka lesz. Ja nem :DDD – „Papen saját bevallása szerint az akcióival csak a vallás és a politika határait tágítja, és abban bízik, hogy a művészetével eltörölheti a meztelenséggel kapcsolatos stigmákat.”TÖK HIHETŐ, ez sokkal másabb mint mikor a nyolcvanas években alul semmis fotókat raktak a borítókra. Ja nem az, sőt:

0

VISZLÁT HAMAROSAN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés