2018. 09. 08.
Why nights on the Internet? (szept. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Why nights on the Internet? (szept. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 8.:
DEREK’S SUPERBODY

0
Én táncolnék veled...

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús komédia a Comedy Centralon Chris Farley-vel és David Spade-del egy autógyáros kissé együgyű, de jó szándékú gyermekéről akit apja új felesége (Bo Derek) ki akar forgatni vagyonából. A nő előbb megszabadul férjétől (esküvője napján) majd megnyerné terveinek a cégvezetőséget is, de a látszat csal, Tommy Boy-t nem ejtették a feje lágyára és harcba indul a kisváros megélhetését biztosító vállalkozás megmentéséért... Háromnegyed kilenckor újabb fejezet az M3-on a Superman-sagából a II. résszel ami ugyancsak kalandos utat járt be: az originál rendezőt menetközben lecserélték Richard Lesterre aki végül teljesen mást hozott ki belőle, azonban úgy tíz éve (talán rajongói nyomásra) összevágták A Richard Donner-változatot is ami meg azért nem teljes mert sosem tudjuk meg, ő mit forgatott volna Lester helyett (az mindenképp nyereség hogy Marlon Brando jelenetét visszarakták és Gene Hackman is kb. kétszer annyi ideig látható). A kezdés ugyanaz mint a mozikba került verzióban: Superman békésen, képességeit feladva él szerelmével de csak míg Zod Generális csapatai meg nem szállják a Földet és Lex Luthor újra színre nem lép. Mindemellé Lois Lane-nek egyre nyilvánvalóbb lesz párja valódi énje, meg is tesz mindent hogy lebuktassa, itt jönnek be a nüanszok mert Donner kicsit finomabban adagolta mindezt egész a nagy leleplezésig amit ugye már nem tudott felvenni ezért mindenféle screen test-ekből rakták össze. A TV2-őn féléjfélkor Sergio Leone időtlen klasszikusa: A Jó, a Rossz és a Csúfról már mindent elmondtak, ez egy spagettiwestern ahol úgy istenigazából senki se jó, csúfak és gonoszak már annál inkább vannak kezdve a haverja, Tuco (Eli Wallach) elfogásával-kiszabadításával „haknizó” Joe-val (alias Szőke, Clint Eastwood). Az üzletet anyagi ellentétek robbantják szét hogy egy kincsvadászat ürügyén találkozzanak újra, a kooperációra szükség is lesz merthogy az elrejtett szajré helyét egyedül Joe-nak árulta el a pénzt szállító katonák egyike, közben az egymással szemben is bizalmatlan kettősre az épp dúló polgárháború veszélyei mellett egy igen kegyetlen harmadik (Lee Van Cleef) is leselkedik... Kezdő rajongók közt rendszeresen fellángol a vita hogy melyik a Dollár-trilógia legértékesebb darabja, a profik nem az ilyen részletkérdésekre figyelnek hanem pld. arra hogy mi most NEM a háromórás hanem a „csak” 155 perces verziót kapjuk. Végezetül este tizenegy előtt öt perccel az eheti második high school reunion csak nem könyvesboltban hanem parketten és a Story4-en, ettől eltekintve (meg attól is hogy itt nem plátói szerelmesek találkoznak) a Szabad egy táncra? egy az egyben a Bridge-é: egy régi gimis pár újra közösen táncol néhai törzshelyük megmentéséért.

„Zene” és „film” rovat:
Majka: Az Alma együttes gitárosa több tudatmódosítót használ, mint én: „Arra a kérdésre, hogy miért csak most szakít Curtisszel a drog miatt, és miért nem akkor, mikor kiderült, hogy zenésztársa verte a barátnőjét, Majka azt mondta, nem igaz, hogy Curtis verte a párját, csak egyszer adott neki egy pofont. Majka szerint ez a kapcsolat az oka mindennek, és a párkapcsolati krízisek miatt indult el a drog felé is a zenésztársa” – ...aki szerinte ettől eltekintve „Messze a legtehetségesebb, legjobb lelkű és legérzékenyebb csávó, akivel én valaha dolgoztam.” – Jaja, „egy pofon nem pofon”, bezzeg amikor Ákos csak utalást tett a női princípiumra, évekig ment a karaktergyilkolás indexen / 444-en / HVG-n. NICE!
színház.hu – „Mindent megcsinálunk, amit nem szégyellünk, és kevés dolgot szégyellünk”: „Interjú Herczeg Adrienn színésznővel.” – HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Wait, a challenger appears:
A tragédia után a legjobb lemezével tért vissza Ariana Grande: „A manchesteri robbantás után nem volt egyértelmű, hogy mi történik az énekesnő karrierjével, az új albuma után tisztább a kép.” – Tisztább bizony, innentől példaképe nyomába léphet:
recorder +18 – Isten nőnemű, és csodás az ágyban: „Festett vaginák, Madonna és a Ponyvaregény egy helyen. (...) Ariana Grande új klipjében maga a pop földi istennője, Madonna szól le a mennyekből, hogy ne merjük bántani a nővéreit, mert különben szörnyű bosszút áll rajtunk.” – A távolban valahol felsír egy öngyilkos merénylő. Ja nem. – „A (...) szám szövege nagyrészt azt ígéri címzettjének, hogy az együtt töltött éjszaka után semmi kétsége nem marad afelől, hogy Isten egy nő. (...) Az énekesnő absztrakt, festékből kirajzolódó női nemi szervben fekszik meztelenül (...).”ÉBERSÉG rekorder-elvtársak, hát mi ez a kizsákmányolás-tárgyiasítás?!! Hol van a mítú amikor szükség van rá?!„A klip azzal zárul, hogy Grande pörölykalapácsával összetöri az üvegplafont, és nőalakokkal népesíti be a sixtusi kápolna mennyezetfreskóját, Ádám teremtését. Az üzenet egyértelmű tehát, az viszont, hogy egy ponton miért visítoznak hörcsögök a klipben, nos, fogalmazzunk úgy, hogy kifürkészhetetlen.” – Dehogyis az, csak el kell olvasni Vigilant Citizen elemzését, ami meg a „dalt” illeti:
0
Madonna 60 éves – "Szeretem sokkolni a testem": „"Hogy meddig hajszolom még a sikert? Majd akkor állok le, ha már olyan népszerű leszek, mint Isten" - ezek alapján még sok sikeres évre számítunk Madonnától.”JOHN LENNON LIKES THIS MUHAHA, hát persze. „Sikeres” slágert kb. húsz éve nem tudott írni, ahogy gyereket nevelni-tisztességgel megöregedni sem:
hb2u – Gumicukor – Madonna születésnapjára az életkora felét leretusálták róla – ...agyat és szívet azonban továbbra sem tudtak cserélni benne:
Madonna beszédet mondott Aretha Franklinről, de valahogy úgy alakult, hogy inkább saját magáról szólt: „Igazi dívás húzás az MTV-díjátadón!” – Még így is jobb volt mint szegény Aretha temetése :SSS
Madonna azt mondja, ő nem is megemlékezni akart Aretha Franklinről: „Madonna az Instán reagált a kritikákra botrányos VMA-szereplésével kapcsolatban. Azt mondja, ő csak teljesítette, amire az MTV felkérte.”SZÓVAL BEISMERI :DDDD Nem baj, hamarosan megy a süllyesztőbe az önjelölt Antikrisztus után:
A színpadon esett össze Marilyn Manson: „Hőgutát kapott Texasban, nem is folytatta a bulit.” – Jól olvastam, egész biztos a Sweet Dreams alatt történt az incidens? Én az I Don't Like the Drugs, But the Drugs Like Me-re tippelnék :DDDDD Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 9.:
HÖLGYEK A TÖLGYEK KÖZÖTT
0

Bring me the beer, Grimsby!

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi indie a Cinemaxon egy gyerekműsoron nevelkedett srácról. James Pope-ot (Kyle Mooney) lesokkolja mikor az aktuális rész elmarad, fel se fogja hogy a mesét elrablói (Mark Hamill és Jane Adams) gyártották kizárólag neki, és azért ért véget mert az FBI rájuk rúgta az ajtót. Új szülei sem érdeklik nagyon, az már inkább hogy a való világba (na nem abba) BE kilépve a maga kezébe vegye Brigsby mackó történetének befejezését, amit nem kalkulált bele az az hogy rajta kívül senki sem ismeri a tévés macit… Mooney a Saturday Night Live komédiaszkeccseiből érkezett, de mint annyi poént, mindeközben a bunkerben tartott-agymosott kisfiú sztoriját is lekörözte a valóság :(((( Ugyanabban az időben (20:00) az HBO-n repülőgép-szerencsétlenség két túlélőjének (Kate Winslet, Idris Elba) útja a vadonba, de már Hegyek között. Egyikük idegsebész és műtéthez várják, a másik fényképész és tulajdon esküvőjén lenne jelenése, ami közös bennük hogy sietségük sodorta veszélybe őket, először amikor nem várták meg a jobb időt, másodszor meg mikor a felbérelt pilótájuk senkit sem értesített távozásukról. Nem egy Életben maradtak és nincs sok akció sem „csak” egymásrautaltság és SPOILER szerelem SPOILER VÉGE na meg a zord természet, egynek jó lesz. Háromnegyed tízkor tomkrúzkodás a retekklubbon kicsit hasonló felállással mint minap szupermennél: egy titkosügynökbe belezúgó csaj (Cameron Diaz) számára nyilvánvaló lesz választottja valódi szakmája, ám ennek eredményeként a velejáró veszélyekben is osztoznia kell, ha már egyszer vele jár... A Kéjjel-nappalnak sajna az eredeti elnevezése se jobb (Knight and Day), viszont tűrhető paródia arról a Mission Impossible-szériáról aminek Cruise karrierje újraindulását köszönheti (és ahogy abban, úgy itt se vette igénybe kaszkadőrök segítségét). A Cruise-Diaz páros kicsit a Vanilla Sky-os együttlétet is felidézi de ha már a Superman II-t emlegettem, a Knight... is a fejesek áldozata lett: számtalan újraírás,- vágás és forgatás után nyerte el végső formáját. Diaz után a kilencvenes évek rivális fémfatálja, Charlize Theron jön egy gyerek-kompatibilis kalandfilmmel a Viasat3-ra (de hogy miért 23:25-kor? Jó kérdés!). Joe, az óriásgorilla természetesen King Kong szelíd testvére akinek szüleit orvvadászok ölték meg és azóta ember-barátnője (Theron) vigyáz rá. Viszonylagos nyugalmukat egy arrajáró kutató (Bill Paxton) kavarja fel aki az óriásmajom védelmében ráveszi „gazdáját” hogy vigye rezervátumba – de pont ezzel helyezi újra szülei gyilkosainak célkeresztjébe... Az azonos című 1949-es opus ’98-as újrázása sok (akkor) korszerű(nek számító) számítógépes effekttel, Harambe ajánlásával. NEVAR FORGET!444!!4

A seksz, a munka rovat:
hygge – Mozgókép – Prostik, nagyik, bérgyilkosok: „Szokatlan témák, szokatlanul érdekes nőkkel. Örömlányok, mint marketing szakemberek.”MAGYARUL: a csürhe testből éléshez szoktatása tovább folytatódik. Vagy nem, mert:
stopstd – A globalizált prosti­túció és a nemi betegségek: „Durva veszélyekkel jár az örömlányokra és az őket látogatókra nézve.” – Dehát ezt akarjátok, ezt nyomatjátok:
Hopp! A magyar sugar daddyknél csak a sugar mommyk gazdagabbakKÖ-VE-TE-LEM a béregyenlőséget!!!!
Gazdagisztán – Vallanak a szuper­jachton dolgozó stewardessek: „Ők a "vendégek gondviselői", akiknek néha egészen extrém kívánságokat is teljesíteniük kell.”Sinead McNamara likes this. Ja ő már nem :SSS Nap kommentje 1.:

hummel8 2018.09.06. 14:18:14
"..Ahol ennyi pénz mozog, ott azért előfordulnak extrém kívánságok is...
az oralszex az miota szamit extrem kivansagnak ? :-) :-)

Prostituáltakat futtató férfit kapcsoltak le Tatabányán: „Éveken keresztül kényszerített szexuális szolgáltatásra nőket.” – Hogy is volt az a megható cikk a régi Origón? Én sosem verem a nőt, mert ő ad kenyeret a számba...
bangkok charlie – nagyvilág – Pattaya nem Thaiföld?: „Újabb poszt Pattayáról, ismét Don Caroly mesél nekünk, ezúttal arról, hogy miért is gyakori látvány errefelé a feltűnően idős európai férfi - feltűnően fiatal thai lány páros. Szpoilerezek egy kicsit: pénzről szól a mese.”NEM MONDOD ÖCSÉM!!! Hogy mik nem vannak!44 négy – „Sajnos nagyon sokan rögtön általánosítanak és (...) az egész világon elterjedt (...), hogy Thaiföldön minden lány egy prostituált, Pattayán meg pláne. Ebből természetesen semmi sem igaz. Valószínűleg most sokan csodálkozni fognak, de Thaiföldön a pénzért vett szerelem tiltott és keményen büntetendő. Ezen a tényen az sem változtat, hogy főleg a turista üdülőhelyeken ezrével cafkákba botlunk.” – Nem is tudom mi jut eszembe erről...ja de igen, Dubaj, csak ott valamiért kevesebb a:

kritika – A prostitúció nem szexmunka: „Miért nem tartja be a törvényeket a rendőrség? Miért jobb a svéd modell?”ÉDES FASZOM, döntsétek már el hogy most seksz-társak, szociális munkások vagy mik vagytok meg hogy most ez jó dolog vagy sem:
kritika – 7 tény, amitől a prostitúció rossz – Vicces ezt egy olyan site-on olvasni ahol rendszeresen mantrázzák hogy ez is csak olyan munka mint bármi más amit bezzegnyugaton megbecsülnek, nade olvassunk tovább, mik a fő okai annak hogy a prostitúció rossz, értem?: „Férfiak veszik igénybe a prostitúciót döntő többségben. A használó szinte kivétel nélkül férfi, aki emellett lehet fehér, gazdag és felsőosztálybeli egyszerre (...). A stricik férfiak.” – ...de már az első mondata második felével cáfolja: „Lehet édesapa, testvér, haver, barátnő, szerelmi partner, vagy szállodai recepciós, aki fényképes katalógust húz vesz elő a pult alól a helyben kapható kínálatról.”MAGYARUL: ha nem férfi a strici...akkor is férfi, mert „a stricik férfiak”. – „Ezek után minden olvasó tegye fel magénak a kérdést: Rendben van-e prostitúciót fogyasztani? Mindenki figyelmét felhívnám, hogy a prostitúció szörnyű dolog, és mindenki azonnal fejezze be az igénybevételét, akkor is ha eddig úgy gondolta semmi baj nincs vele.” – ...és a Zuniverzum összes Fférrrfija ebben a pillanatban kollektív öngyilkosságot követ el még akkor is ha sose fizetett sekszért!!!!4 Nade mi van akkor ha megtörténik a lehetetlen és egy használja ki nőtársait? Azt is megtudjuk:
vallomás - Lily Allen bevallotta, hogy escort lányoknak fizetett szexértMUHAHA, ez mekkora kettősmérce! Ha egy házas-kisgyerekes énekesnő „szorul rá” a fizetős seksz-re, rögtön nem prostituáltakhoz hanem ”””escortokhoz””” jár és nem is megcsalás, csak magányos volt: „A 33 éves énekesnő Instagramján vallott arról, hogy 2014-es Sheezus turnéján escort-lányokkal szexelt. A poszt szerint (...) Allen (...) "magányosnak és elveszettnek" érezte magát, és bár nem büszke a dologra, nem is szégyelli. A turné alatt az énekesnő még házasságban élt Sam Cooperrel, akivel végül 2016-ban váltak el, van két közös gyerekük.” – Méghogy „It's Not Me, It's You”! Gondolom a könyvéből (amit ezzel a hírrel promóz) majd az is kiderül hogy minderre a Kizsákmányoló Patriarchátus kényszerítette... Nap kommentje 2.:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés