2018. 09. 10.
Feathers & Locklears (szept. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Feathers & Locklears (szept. 10-11-12-13.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 10.:
LÁGY RÉSEN AZ ÁTVERÉSEN:

0

Ma maffia, holnap a lánya vár.

Talán érdemes:
Nyolckor az HBO tisztelgése a hetvenes-nyolcvanas évek seksz-ipara előtt a Fülledt utcák második évadának első epizódjával. Lehet bármekkora siker, számomra akkor is az ötlettelenség fokmérője a neves színészek pucérkodásával együtt mert ugyan mi újat tudnak mondani erről a korszakról a Boogie Nights után? Meg aztán a pornót nem dramatizálni hanem nézni kell, mindig az épp aktuálisat!44négy A Film Mánián egy órával később (kilenckor) a múlt heti Nagy balhé 2. részét láthatjuk, sejthetően kicsit vérszegényebben de még így is tűrhetően, egy immár előléptetett Dragon Ma-val. A gonoszok ugyanazok (bosszút forraló kalózok és rendőr-haverjaik) ahogy az akrobatamutatványok és utalások Buster Keaton-ra meg a többiekre, de valami mégis hiányzik, és itt nem csak a stáblista változásaira (Yuen Mao és Summo Hung távozása) gondolok. Valamivel később, 21:10-kor a Mamamaffia várja a családi komédiák kedvelőit a TV4-en amiben hirtelen egyedülállóvá váló anyuka fogna össze új lakóhelyén sorstársaival, azokat azonban jobban lekötik saját FIRST WORLD problémáik. A sematikus címhez hozzá méltó tartalom dukál: itt is a férj szabadul meg feleségtől-gyerektől pedig a valóságban gyakrabban történik az amit a minap Lily Allennél is láthattunk („elkalandozó”, jómódba beleunó oldalborda). Sokkal-sokkal később idei dokumentumfilm a TV2-őn Sándor Györgyről akire főleg az átkosban szocializálódott nemzedék emlékezhet. Ő elvileg komikus volt de ahogy kitalálta magát azzal válaszolt a rendszerre amiben úgy volt benne hogy tulajdonképpen kívül állt rajta és (kezdetben biztosan) többet akart mint nevettetni. Erre utal a „humoralista” önmeghatározás is ami tökéletesen lefedte ahogyan rámutatott a társadalom kisebb-nagyobb önellentmondásaira és – Diogenészhez hasonlóan – az embert kereste csak nem lámpással, hanem Burda-szabásmintával a kezében. Ez a keserű, majdnemangol, értelmiségi, szóviccekre is építő humor tette oly jellegzetessé, ugyanakkor az egyszerűbb néprétegek (akik imádták pld. Hofit) pont emiatt nem értették. Akárhogy is, ideje volt már egy összegzésnek, főleg hogy A sándorgyuri betöltötte nyolcvanadik évét, de hogy ezt miért éjjel kettőkor adják le arra tényleg nincs magyarázat, ennyire azért nem marginális karakter.

Nem érdemes:
Hogy milyen a kerülendő action movie azt a dzsekicsennel egyidőben (kilenckor) adott Amszterdami átverésen mérhetjük le a Sony Movie Channelen. Két „csibész” haversága és közös bűnözői karrierje egy nő miatt megy szét, csak hogy később újra ő hozza össze őket amikor egyikük főnöke drogfutárként-sekszmunkásként Hollandiába küldi a csajt… A Francia kapcsolattól (Amsterdam Connection) kezdve Stallone munkásságán át a westernekig terjednek az ihletek, ergo semmi eredetiség, eredetiség az nuku.

Hétfő? #LESZAROM™.
íme, shauna sexton!!! – Gumicukor – Ben Affleck ezzel a 22 éves Playboy-modellel járLeonardo DiCaprónak ez tetszik, én viszont... SHAUNÁZNÁM, LOL LESZAROM:
Gumicukor - Ámokfutott az Élő Ken Baba a Big Brother-házban: „Aztán valami olyan durvát csinált, hogy azt nem merik leadni az adásban. Ezután Rodrigo Alvest kizárták, a nézők csak találgathatnak.” – Bármit csinált én LESZAROM őt is meg a többi TUDAT testmódosítót is:
kt - A brazil fenék veszélyei: „Egyre több nő vágyik nagyobb és ke­rekebb fenékre, a plasztikai mű­tétek száma megduplázó­dott. Pedig a be­avatkozás kicsit sem veszélytelen.”First world problem, LESZAROM, it’s so last year anyway:
egy korszak vége – élet – Visszavonul a plasztikáztatásól a nő, aki 8-szor (!) nagyobbíttatta meg a fenekét: „Jennifer Pamplona egy haláleset miatt vált plasztikafüggővé, de most úgy érzi, végre elkészült a teste és képes lesz leállni a műtétekkel.”OH, THOSE FAMOUS LAST WORDS LESZAROM.
Will Smith felmászott a Lánchíd tetejére, és ott táncoltLESZAROM.
Steiner Kristóf újra megházasodottLESZAROM, magánügy, amúgy meg sok boldogságot nekik <3
Debreczeni Zita pénzért olyat csinált egy olasz tóban, amit kevesen tennénk meg – ...én meg továbbra is ingyen SZAROM LE.
Spanyol külügyminiszter: Csak sírunk és sajnálkozunk: „Az volt a kérdés, hogy mit csinálnak az EU-s külügyminiszterek tanácskozásain.” – Én meg csak ülök és MESÉLEK LESZAROM.
II. Erzsébet királynőt orrbefogásra késztette a póniszar: „Vicces jelenettel kezdődött a királyi nyaralás Skóciában.”HA HA VERY FUNNY LESZAROM.
házas élet – Steiner Kristóf és férje úgy érzik, már csak egy gyerek hiányzik az életükből: „Úgy gondolják, készen állnak a gyerekvállalásra, szerintük ez lenne az egyetlen olyan esemény, amelytől boldogabakkal lennének, mint jelenleg.” – Én meg úgy érzem hogy LESZAR ez voltmár egyszer az előző férjével…
Mi a közös Vilniusban és a G-pontban?AZ HOGY MINDKETTŐT LESZAROM A helyes megfejtés: az a különbség hogy az egyik létezik, a másik meg nem, az Origo is megírta.
a legjobbakkal is megesik – Meghan hercegné véletlenül körbemutogatta a melltartóját – Ez esetben nem véletlenül SZAROM LE őt se.
Dopeman női ruhába öltözve gúnyolta ki Steiner Kristófot – Ilyenkor mindig hálát adok az égnek hogy még az alternatív miniszterelnökségig sem jutott el, egyébként pedig LESZAROM.
Megvan Meghan hercegné és Harry herceg kutyájának neve – Gyere ide TAKARODJ LESZAROM!
Megvan mikor jön a Való Világ 9. évada – Remélem az is megvan, hogy LESZAROM! De várjunk csak, már is itt egy challenger:
c:c – B.R.É.K.I.N.G: Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe – Az egy dolog hogy ez is voltmár, minden másra ott van a LESZAR Nap kommentje:

a Nanga Parbat rabjai 2018.08.29. 08:01:49
Na itt fog összekapcsolódni a sorozat, meg a TWD...


KEDD, SZEPTEMBER 11.:
JANE MANSFIELD PARK
0
Adj, ménes egy gramm HODORT hedört!

Talán érdemes:
Kilenckor újabb sorozat az HBO-n. A remake-áldozat a Gyilkos játékok, pontosabban Heathers ami a maga idejében egy volt a suli-bullyknak visszavágó mozik közül, az új szériát viszont hamar elkaszálták, lássuk mi is verte ki a biztosítékot. Az alapszitu nagyjából a régi: frissen egymásba habarodott gimis pár nőtagja kicsit túl erősen viccel a sulit terrorizáló csapat vezetőjével aki ott is hagyja a fogát, „gyilkosa” pedig barátjával igyekszik önkezűségnek beállítani az esetet, miközben az üresedést kihasználva folytatja a létszámcsökkentést. Az alkotók ott váltottak-vállaltak nagyot hogy megfordították a felállást: szerintük mára az elnyomottak de főleg az őket képviselők lettek az új elnyomók, a „főgonosz” Heather Chandler pld. mindenkit jelent aki nem elég polkorrekt, de megkapják a magukét az influenszerek és szoc. média-függők is. Újrázásoknál maradva (de már egy másik csatornán), ugyanabban az időben (21:00) ’99-es Jane Austen-adaptáció a Paramount Channelen ami elvileg Anglia alkonyát vetítené előre, persze nem ARMANI jarmani stílusban, inkább a gyarmati háttérbe szorulásában és egy gazdagokhoz került, szegény távoli rokonnal. Fanny Price-t mindig emlékeztetik rá, honnan jött, csak a vendégségbe érkező testvérpár értékeli szókimondását, egyikük (Alessandro Nivola) bele is szeret, a másik pedig (Embeth Davidtz) a Bertram család egyetlen Fanny-val szolidáris tagját választja. A Mansfield Park Austen legbátrabb, kicsit autobiográf könyve, azonban Patricia Rozema nem vette a lapot és direkt belepakolt konkrét részleteket írója életéből, valamint saját (rossz értelemben feminista/SJW) agymenéseit is, ezáltal elég messzire jutva a tiszta forrástól (de nem annyira hogy ne Austen neve mögé bújva akarja mindezt eladni). Ha már korrajz ÉS aktualitás, válasszunk az M3-on éjfél előtt tíz perccel egyet a Századfordító magyarok közül merthogy tetszik vagy sem, Móricz Zsigmond művei a napig velünk élnek (főleg a Barbárok).

Kis hírek a nagyvilágból:
Will Smith az Operaháznak csinál ingyenreklámot – Tényleg, és hogyan? Táncol a tetején? Már a gyújtogatás az új divat:
Leégett Oroszország egyik legszebb fatemploma, egy sátánista fiatalt gyanúsítanak a felgyújtásával: „Híres akart lenni.”ISIS LIKES THIS Irgum-Burzum, úgy tűnik a hülye sátánisták nagyon belehúztak! Mivel értéket teremteni képtelenek ezért marad a rombolás és hát mi mást pusztítanának el mint egy fatemplomot amihez még maga Sztálin se nyúlt, annyira műemlék volt. De wait, a challenger appears:
lángoló – Gyermekpornó terjesztéséért ítélték el a metázenészt: „A francia Season Of Mist kiadó (...) a továbbiakban nem dolgozik az Inquistion zenekarral (...). (...) A kommentek között elkezdett terjedni, hogy a Dagon művésznévvel élő Jason Weirbach-ot 2008-ban elítélték egy gyermekpornó-ügyben. (...) A Metalsucks megszerezte a bizonyítékokat, amiből kiderül, valóban Jason Weirbach-ot ítélték el gyermekpornográfia birtoklása miatt. A zenész tagadja, hogy bármit is elkövetett volna abból, amit leírtak, de nem egészen világos, hogy akkor miért kellett vádalku, aminek következtében el is ítélték. (...) Szóval teljesen zavaros a nyilatkozata, ahogy erre a Metalsucks egyébként fel is hívja a figyelmet.”Mi a baj indexes elvtársak? Sátánista a fickó, csak komolyan vette amit króli mondott! TESSÉK SZÉPEN TAPSOLNI NEKI, remélem a hivatalos magyarországi sátánegyháza blog mélyinterjút is csinál vele amiben külön kitérnek a Zelnyomó Keresztényekre is!!4
Buliból mászhatott fel a Lánchídra a Dunában eltűnt turista: „A barátai végig videózták. A holttestét még mindig nem találták meg.” – Gondolom Will Smith majd belájkolja a biztonságos halivúdi lakásából...
Ökörködtek a rögbisek a csajokkal a színfalak mögött: „Ha már meghívták őket az aucklandi divathétre, próbálták a maximumot kihozni az alkalomból ezúttal is.” – Így kezdődik egy reverse mítúúúúúúúú.
self-empathy - Egy szimulációban élünk? – Ahhoz még nem ittam eleget hogy erre válaszolni tudjak, megteszi helyettem a Nap kommentje:

Sorrybori77 2018.08.22. 20:28:59
Aki még nem hallott róla soha, íme:
Erre a kérdésre is nyugtalanító választ adott 2003-ban egy svéd filozófus, Niklas Boström, az azóta szimulációs hipotézisként elhíresült trilemma kidolgozásával. Ő megfogalmazott három állítást, amik közül az egyiknek mindenképpen igaznak kell lennie. Ezek így szólnak:
Az emberiség még azelőtt kihal, hogy elérné a poszthumán kort, azaz azt az időszakot, amikor már korlátlan számú. valósághű számítógépes szimulációt tudunk futtatni az őseink életéről.
Nagyon valószínű, hogy semmilyen poszthumán civilizáció sem akar majd élethű szimulációkat lefuttatni a saját történelméről.
Nagyon valószínű, hogy jelenleg is egy számítógépes szimulációban élünk.


SZERDA, SZEPTEMBER 12.:
SEXTING VAGY GHOST-THING?
0

JAVA NavaJoen?…

Talán érdemes:
Fél kilenckor kamasz-szerelem a Cinemax 2-őn a Faun labirintusában és Olaszországban: egy lány épp csak rátalálna a Nagy Ő-re amikor az hirtelen felszívódik, Luna pedig érzelmeitől vezetve nyomába ered a környék rosszhírű erdejében. A Szicíliai kísértettörténetnek több köze lesz a természetfelettihez mint a ma már mindennapos ghosting-hoz, de Shakespare szellemét is megidézik (a fiatalok családjai kölcsönösen utálják egymást), a vadonban váró kalandok és lények mögött jóval kegyetlenebb realitás rejtőzik: Giuseppe verőember apja a börtönben besúgta maffiózó-társait akik fia elrablásával üzennek neki… A Sicilian Ghost Story kicsit kevesebb kegyetlenségel és valamivel rövidebb formátumban még jobb lehetne SPOILER de akkor talán pont a valóságalap, azaz Giuseppe Di Matteo kínzása-megölése lenne elmismásolva SPOILER VÉGE. Kereken kilenckor negyvenéves hongkongi akciózás a Sony Movie Channelen némi művészi beütéssel. Bolo nem az első vagy utolsó a fogyatékosságig naív, de robbanékony harcművészek közül, ahogy rablóból lett pandúrokból meg őket szivató gengszterekből is kaptunk többet-jobbat, de ennyire zavarbaejtőt talán azóta se mert valójában a sztori csak ürügy a pofonosztásra és (a kívülálló számára néhol érthetetlen) viccek sütögetésére. Összecsapások amiknek kicsivel később senki se látja értelmét, látogatás egy lányos házban ahol Bolo direkt a legkevésbé szépet választja… Aki akarja, mély filozófiát is találhat benne (ahogy Lynch és Jodorowsky műveiben is), mindenki más maradjon (az itt rendezői teendőket is magára vállaló) Bolo Yeung későbbi, JCVD-vel közös szerepeinél. Éjjel háromnegyed háromkor (nem lehet igaz, megint a legjobbat teszik a legkésőbbre) 50+-os (és egyben 18+-os, merthogy elég véres) Sergio Corbucci-western a Film Mánián ami egyben tisztelgés is a múlt héten elhunyt Burt Reynolds előtt (bár ha előre látták volna a szerkesztők, korábbra teszik). A szkript BALTA Tomahawk-egyszerű: szülőfaluja kiirtása után CONAN Navajo Joe (Reynolds) durván visszavág miközben egy szorongatott kisvárost is megsegít (jellemző hogy lakói közül a peremre szorultak azok akik kiállnak mellette). Ami még meglepetés az a papot alakító Fernando Rey, őt pont nem ilyesmikben szoktunk meg (hacsak a Hét mesterlövész tök felesleges folytatását nem számoljuk) na meg a tény hogy Reynolds szinte az összes kult-kedvenc filmjét utálta (igen, a Boogie Nights mellett ezt is). Nos, lehet hogy nem tartósan értékes darab, de Tarantino Djangójánál még így is jobb.

Asia Argento rovat:
...mert ez az alakítás Oscart ér:
A CNN igyekszik Asia Argentót nyomtalanul kitörölni a csatornáról: „Anthony Bourdain egyik sorozatának két részében szerepelt, egyet rendezett. A színésznő zaklatási ügye miatt tüntetik el az epizódokat.”Lena Dunam likes this. Ja nem, ő megúszta...
Kirúgták az olasz X-Faktorból Asia Argentót: „A gyártó hivatalosan nem jelentette még be, de belső források szerint lecserélik a zaklatási botrányba keveredett színésznőt.”Kevin Spacey likes this.
Asia Argento tagadja a zaklatást, a rendőrség sem tud ilyesmiről: „Argento azt állítja, nem fizetett peren kívül az egykori gyerekszínésznek.” – ...aztán mindkettőről kiderült hogy de, igen:
A TMZ olyan üzeneteket hozott nyilvánosságra, amikben Asia Argento elismeri, hogy lefeküdt a fiatalkorú fiúval: „A színésznő eddig tagadta a szexuális viszonyt.” – ...aztán jöttek a sajnáltató cikkek:
A #MeToo egyik arca volt, most peren kívüli egyezséget kötött a fiatal színésszel, aki zaklatással vádoltaBRÜHÜHÜÜÜÜÜ, ez is voltmár betűre pontosan ugyanígy csak lenyadunyhával :DDD
kult – Asia Argento nem fizet több pénzt a vádlójának: „A színésznő tagad, és meghirdette a #metoo-mozgalom második fázisát.” – Tudjuk-tudjuk, inkább az áldozat fizessen neki:
Mozi – Szappanoperai fordulatok Asia Argento szexuális zaklatási ügyében: „Valójában az erőszakot kiáltó fiú teperte le őt – állítja a színésznő.”Önélzetes a kis latol, dobjátok a padlóla, de dulván!! És hogy ha nem történt semmi akkor miért perkált? Erre is megvan a magyarázat:
Asia Argento szerint Anthony Bourdain tanácsolta neki, hogy fizessen az őt erőszakkal vádoló gyerekszínésznek – Na EHHEZ kell az arcbőr, gyerekek. Nap kommentje:

0

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 13.:
NE ESS BELE ZSARUBA!
0

Hadd jöjjön álom a szememre.

Talán érdemes:
Kilenckor Liam Neeson a Viasat3-on még azelőtt hogy valamelyik rokonát elrabolták volna. A Zsaru pánikban a DeNiro-féle Csak egy kis pánik ellenpárja ahol a rendőr vonul analízisbe-csoportterápiára, egyben erőt gyűjteni a keresztapa (Oliver Platt) lenyomásához. Segíti ebben (na meg gyomoridegessége leküzdésében) Sandra Bullock, akinek ugyancsak nem ez az első kirándulása a rendfenntartók közé… Más: a tematizálás úgy tűnik minden országban jelen van – vagy inkább a problémák ugyanazok mindenütt, nekem ez jön le az HBO-n 21:40-kor adott doksiból (Ha jön a háború) melynek alanyai ott folytatják ahol nálunk a Rosszfiúk meg a Veszettek abbahagyták, csak épp a való világban. A Slovenskí Branci olyasmi mint a Magyar Gárda volt csak még radikálisabb és most is aktív, mi pedig egy tagján keresztül kapunk belőle nyolcvan percet. Újabb váltás: 23:05-kor aki akarja, a Film Now-n láthatja a blogban is voltmár Halálfutam 2012-es 3. részét ami után biztosan A pokol tüze várja a készítőket. Már a második se kellett volna de azt még elvitte Danny Trejo és Ving Rhames na meg Luke Goss, de itt már egyértelmű a kifáradás. Frankensteinnek (Goss) és csapatának KAR környújtásnyira van a szabadulás amikor az egész száguldó cirkuszt eladják egy nyikhajnak aki teljesen új alapokra helyezi a bulit és a szabályokat is folyamatosan változtatja – vagyis kb. ugyanaz történik velük mint Roger Corman társadalomkritikájával hozzánemértő kezekben, viszont a befejezés miatt egyszer még így is nézhető és akkor jöjjön is a:

Forma 1 rovat:
Ez belefér még, hercegnő?: „Adtak a protokollnak a monacói F1-dobogón.” – De már nem sokáig:
F1: mi legyen a gridgörlökkel? – Kössék össze a kellemest a hasznossal mint annak idején nálunk tették :DDD
Törölnék az F1-rajtbüntetéseket: „Az F1-vezetés is érzi, hogy vicc szintjére jutottak a mostani rendszerrel.” – Ó, a viccszintet mástól mérjük:
F1Szubjektív – Eltűnnek a hostessek a Forma 1-ből: „Az új tulajdonosi kör egy több évtizedes hagyományt szűntet meg ezzel.”Nap kommentje:

CCnick 2018.02.08. 20:49:53
Szerintem még hiányzik a női kvota, egy csapat 1-1 férfi és nöi versenyzövel kellene induljon.
Persze a szerelők fele is legyen nő.
Meg a Liberty vezetőségének is a fele.

Gyerekekre cserélik a dísznőket a Forma-1-ben: „Fiatal autó- és gokartversenyzők közül sorsolják majd ki a szerencséseket.” – És őket is le fogják majd sprickolni pezsgővel meg viszik hátra a garázsba? :SSS
Kötelező szárnylámpa jön az F1-be: „A tükröket is átszabják, nem csak a hátsó légterelőt.” – ...sőt, magukat a kocsikat is:
Sport – Bukótér – Betiltják majd a rendes motorokat is, mint a gridgörlöket: „Évek óta nem volt olyan csendes F1-holtszezon, mint idén, de sikerült felkavarni az állóvizet. Van azért lényegesebb a gridgörltiltásnál. Podcast.” – ...és tényleg:
Totalcar – Ross Brawn: Nincs akadálya, hogy a Formula-1 is elektromos legyen – Az jó lesz és balesetmentes, a Tesla és az Uber a megmondhatója.
Lauda: A gridgörltiltás a nőket sújtja – Na, innentől keresztet vethet a karrierjére. Ja ő már nem...
F1: automatára cserélnék a kockás zászlót – Se tükör, se gridgörlök, se zászló, se büntetés, csak elektromos autó...tessék mondani, a nézőket mikor fogják lecserélni? LOL!!
 

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés