2018. 10. 29.
A tamponos lovagok átka!4!négy (okt. 29-30-31., nov. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A tamponos lovagok átka!4!négy (okt. 29-30-31., nov. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, OKTÓBER 29.:
DOWNSIZE ME!
0

Jöjjön közelebb, Safranek.

Talán érdemes:
Cinemax, 21:25: Kicsinyítés – …avagy BRIT norvég tudósok reakciója a globális túlnépesedésre, elkerülendő a legalizált népirtást: csökkentsünk az emberek méretén ha már a számukon nem tudunk. Paul Safraneknek (Matt Damon) és feleségének (Kristen Wiig) is felkínálják eme endlúzungot, ám a látszat itt is szebb mint a valóság – ahogy a Downsizing maga is, mert a transzformáció után (amiből a feleség az utolsó percben kiszáll) mintha egész más műbe lépnénk mint amit a trailer ígért (plusz vígjátéknak hirdetik pedig max. fekete komédiaként adható el). Amennyire ajnároztam a minap Alexander Payne-t ez most annyira felemás lett tőle. 22:45-kor viszonylag friss széria első része az HBO2-őn. A Claws nem horror hanem egy floridai szépségszalon neve amit Desna Simms (Niecy Nash) vezet. Ő alkalmazottaival együtt hajszolja a jobb létet és az amcsi álmot, azonban tevékenységükbe bezavar az alvilág így nekik is ki kell ereszteni a karmukat (valamint be kell KOKSZOLNI koszolni a mancsukat), ennek első lépéseként egyezséget kötnek a helyi gengszterrel (pénzmosás, drogügyletek). Bár female empowerment show-ként reklámozzák, a Claws-ban sajna a mai sorozatok összes ismérve megtalálható (főleg az explicit seksz), így elsősorban azoknak jöhet be akik a GoT-ot és a Deuce-t is kedvelték. Műfajnál maradva mindeközben a Dunán 21:25-kor jön az aktuális eresztés a Legendák hivatalából.

Hétfő? #LESZAROM.
...the Oligarcha Edition.
winelovers – LeBron James 770.000 forintot ivott el egy este: „Ikonikus vörösborokat kóstolt a kosárzseni” – Csakazértis Kőbányai! Csakazértis LESZAROM!
Látott már 308 millió forintos whiskyt? – Látatlanul is LESZAROM.
Burzsuj – Itt a világ első sörhoteleLESZAROM, úgyse lesz rá pénzem...
Gigi Hadidnak bűntudata volt, hogy olyan gazdag: „De keményen dolgozott, úgyhogy most már elmúlt.”KIM KARDASHIAN LIKES THIS LESZAROM.
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei: „Kihúzták a számokat. Ki nyert?”LESZAROM.
Az élet pénzes oldala: „Alexet elhagyja a barátnője egy macsó hegymászóért, Ovénak nem működnek a spermái, Mickan pedig kemény harcot folytat az Instagram-lájkokért. Ismét egy film a jómódú svédekről.” – Ezeket is LESZAROM.
Most aztán mindent megtudhat a moziban a gazdag ázsiaiakról – Svéd gazdagok, ázsiai gazdagok...eddig is tudtam hogy LESZAROM őket!!
Adott egyet a jóízlésnek a Daily Mail hollywoodi partija: „Blac Chyna a dekoltázsán kívül 11 évvel fiatalabb, bokszoló pasiját is megmutatta, de még így sem ő volt a legmerészebb.” – Hanem én, aki LESZAROM!!!
Gazdagisztán – Wow! – A világ legfényűzőbb vonata: „Ki hinné, de a világ legfényűzőbb vonata japán, a szerelvény egy kész időutazás. Szerencsésnek érezheti magát, aki jegyhez jut.” – Még szerencse hogy én LESZAROM.
Gazdagisztán – magas élet – Elképesztő luxussal jön a vi­lág legnagyobb légijárműve: „Panorámaablakok, hálólakosztályok és bár is lesz a gépen. Igaz, csak 18 utas fér majd fel rá.” – Nem vagyok köztük, LESZAROM.
Valakit körbevisz a Hold körül a SpaceX: „A rejtélyes milliomos nevét még nem közölték, és a BFR rakéta sem áll készen az indulásra.”REMÉLEM VISSZA SE JÖN Nem én vagyok az. LESZAROM.
Élete legforróbb jegyét válthatja meg most!: „Ezzel együtt pedig történelmet írhat a NASA-val. Már csak két napja van, igyekezzék!”LESZ Mi az a legforróbb? Kilőnek valakit a Napba? LOL!!4!4
Íme a világ legdrágább szexjátéka, ami 350 millió forintért az öné lehet! – Heteró vagyok, LESZAROM.
Gazdagisztán – bizarr – Gyémántokkal kirakott platina vibrátor: „Van, aki ezt tényleg használná? És ha kiesik belőle egy kő...?”FIRST WORLD PROBLEM Lásd fentebb.
pénz beszél podcast – Egy milliárdos senkit csináltál belőlemNap kommentje:

szupermodi 2018.06.18 20:03:55
Leszarom.

KEDD, OKTÓBER 30.:
THE RESURREXSTONES.
0

Keljfelés...

Talán érdemes:
Fél tizenegykor újabb Sándor Pál-cucc az M3-on de ezúttal Koncert, mégpedig negyvenéves és a Tabánban, 1978. május 1-jén adott buli ürügyén a rendező nem csak a fellépőket (Demjén Rózsi, V’Moto-Rock, Zorán és persze az LGT) örökítette meg hanem a háttérmunkásokat is, erre utal az eredeti elnevezése (Erősítők és hangfalak) is. Az M5-ön 21:50-től az obligát előszavas magasművészet, a Júlia: Párbeszéd a szerelemről címe dacára monodráma és Magyarországhoz több köze van mint Shakespeare-hez. Visky András apja református lelkészként tevékenykedett ami ’45 után még Magyarországon sem volt éppen életbiztosítás, ám őt Erdélybe szólította elhivatottsága. Itt magyarként ÉS papként kétszeresen is gyanús volt a rendszernek mely az 1956-os felkelés után példát is statuált: őt magát két évtizednyi börtönre ítélték, feleségét pedig – gyerekeivel együtt – egy szó szerint elszigetelt táborba deportálták. Megint valami amit elnézve örülhetünk hogy akkor élünk, amikor és csak first world problémák jutnak nekünk, nem élet-halál kérdések. Témánál maradva de műfajt váltva nyolckor kicsit szájbarágós keresztény példabeszéd a Film Now műsorán egy lecsúszott gyerekSTÁRról aki közmunkából kifolyólag játssza el templomi passiójátékban Jézust de ez olyan nagy hatást gyakorol rá hogy egész sorsát átértékeli, így születik újjá (lásd: The Resurrection of Gavin Stone). Ugyanitt a napot (vagy az azután következőt) 01:25-kor a Bourne-franchise 2012-es leágazása zárja (vagy kezdi). A Bourne hagyaték a már bejáratott kliséket követi: orvosilag tökéletesített szuperkatona (Jeremy Renner) visszavágni kényszerül főnökeinek mikor azok egy botrány miatt zárolják kísérleteiket és elkezdik kiiktatni addigi alkalmazottaikat, küldetésében segíti egy ugyancsak célkeresztbe került orvos (Rachel Weisz) is. Aki rendszeresen olvas konteóblogokat annak sok újat nem fog mondani.

A természet visszavág rovat:
Pert indított egy férfi, mert a fejére esett egy nagy és kövér macska: „A balesetben a férfi megsérült, az állat azonban el is pusztult.”DE MÉG ÍGY IS A MACSKA GYŐZÖTT Nem inkább a macskának kéne perelnie?
Eltemették halott macskájukat, két nap múlva újra megjelentSTEPHEN KING LIKES THIS akarom mondani MEGHALT, MÉGIS TÚLÉLTE biztos a perújrafelvétel miatt jött vissza. Vagy nem:
Egy kis kokainnal és heroinnal lepte meg a cica gazdáját: „A cica több száz dolláros zsákmányt talált.” – Alkalmazzák rendőrkutyának. Vagy delfinnek...
Amikor a ló belép a kocsmába: „Egy francia bárban vált valóra a régi vicckezdet.”LEGALÁBB FIZETETT EGY KÖRT MINDENKINEK? Wait, a challenger appears:
Részeg madarak randalíroznak egy minnesotai városban: „A rendőrség szerint nemsokára kijózanodnak.”Wait, a challenger appears:
Kötekedő, részeg állatok zaklatják a brit sörkertek vendégeit: „Gondolta volna, hogy a darazsak nem békés részegek?” – Részeg állatok kötnek bele részeg állatokba, hol itt a probléma? Ja, hogy én is az vagyok?...
Állatvédők megtorpedóztak egy nudista strandot Belgiumban, nehogy a szexelő emberek elriasszák onnan a pacsirtákat: „A belga nudista szövetség vezetője nem győzte magyarázni, hogy a nudizmus nem egyenlő a nyilvános szexszel.” – Időközben a SARIATANÁCS természet ezt is megoldotta:
Elfújt a szél egy napernyőt a marylandi strandon, és addig fújta, amíg bele nem állt egy nő mellkasába – 1:0 a szél javára :SSS
Medúzák lepték el a német partokat, volt olyan stand, ahol 90 embert is megcsíptek: „Európának lassan hozzá kell szoknia az állatokhoz, egyre több van belőlük.” – Az a baj hogy nem mennek tovább:
A sárga skorpió Brazília új átka: „Az elmúlt négy évben a skorpiós halálesetek megduplázódtak, főleg gyerekek az áldozatok.”Wait, a challenger appears:
Új mérgeskígyófajt fedeztek fel Ausztráliában: „A felfedezés örömét beárnyékolja, hogy a helyi bauxitbányászat miatt valószínűleg a kihalás szélén áll az új hüllőfaj.” – Majd megmarnak 1-2 bányászt és problem solved.
igen, azt a barlangot – Turisták árasztják el a thaiföldi barlangot – Majd őket is elárasztja a víz oszt’ problem solved.
Oroszlánkölyköt találtak egy marseille-i garázsban a francia vámosok: „Nem tudni, honnan került oda.” – Szerintem terápiás célból csak nem jött össze a kezelés:
Háziállatként tartott oroszlán támadt a gazdájára Mexikóban: „:-))))))))))))))))))))))))))))))))))” – Igen, megint egy más halálán élvezkedő bedemárton-cikk. Nap kommentjei:

0

SZERDA, OKTÓBER 31.:
CSÁ, LUTHERVÉ!
0

Túl a csillogáson.

Talán érdemes:
Kilenckor a tragikus sorsú törpe, Hervé Villechaize előtt tiszteleg az HBO egy idei alkotással melynek magyarítását (Hervé vacsorára) jobban is megoldhatták volna: természetesen a főszereplő újságíró nem megeszi a mélynövésű színészt hanem elbeszélget vele egy estebéd folyamán, kitérve karrierje összes addigi hullámvölgyére. Hervéként amúgy a mai leghíresebb kisembert, Peter Dinklage-et láthatjuk. Félórával később 21:35-től ismét a vallásé lesz a terep előbb a Duna TV-n ahol egy hazai (és idei) movie-ban találkozik Kálvin és (az akkor még közismeretlen) Loyolai Ignác. Ők a maguk módján egyformán változást akartak az épp mélypontra züllött katolikus egyházban, a Megszállottak párbeszéde reformációval végződik, ez kellett is mert akkoriban sok minden elfogadott volt aminek köze nem volt a hithez, annál több a pénzkicsaláshoz és harácsoláshoz (mondom ezt gyakorló katkóként). Ennek ismeretében kicsit lelombozó tudni hogy a két úr sosem beszélt egymással (bár az esély megvolt rá mivel Ignác épp Svájcon át gyalogolt a Szentföldre). Tíz előtt tíz perccel már egy másik úttörő, Luther jön az M5-ön, róla készült több biográfia is, ez a mai 2003-as és német feldolgozása a Bibliát köznapi embereknek is hozzáférhetővé tenni akaró egyházfi kalandjainak akit ráadásul Joseph Fiennes játszik (rajta kívül itt lesz még Bruno Ganz és Peter Ustinov is). Közben a Film+ már Mindenszentekre alapoz 23:20-kor egy kétéves horrorral meg a benne ólálkodó árnyékkal ami akkor aktiválja magát Amikor kialszik a fény és hathatósan terrorizál egy kisfiút (Gabriel Bateman) na meg nővérét (Teresa Palmer), a mamát (Maria Bello) már korábban legyűrte. Bár itt „jelen van” a gonosz, mégis megfeleltethető az önmagából táplálkozó (és „gazdáját” felfaló) depressziónak, ezzel együtt úgy érzem a Lights Out valamivel jobban működött originál (=rövid, jútúbos) formájában.

Kössz, oktatás! rovat:
Ne tanítsd a gyerekeknek, hogy igazságos a világ!: „Ha jószándékúan éppen a hátrányos helyzetű gyerekeket biztatod ezzel, éppen ellenkező hatást érsz el, mint amit várnál.” – Nem baj, majd fakultatív megtanulják hogy ez egy igen-igen kemény-kemény világ:
Összeverekedtek a diákok egy caracasi klubban, az egyikük könnygázt is bevetett, tizenheten meghaltak: „Azt ünnepelték, hogy leérettségiztek.” – Hát igen, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tudásvágy...
Miért nem működnek a régi nevelési elvek?: „Nem követik a szabályokat, nem fogadnak szót és a büntetés sem használ nekik - halljuk gyakran a mai gyerekekről. Az ő hibájuk?” – Nem, hanem a férfiaké mint azt a mellékelt ábra is mutatja.
A világ egyik legunalmasabb dolgával lett hatalmas YouTube-sztár egy srác: „A fiú konkrétan azt videózza, ahogy tanul, az internetezők pedig megőrülnek érte.” – ...ahelyett hogy tanulnának!! Jellemző, mondhatom.
Nem tudják leolvasni az időt az angol fiatalok az analóg órákról: „Egyre több iskolában állnak át a digitális órákra.” – A következő lépés az lesz hogy egyáltalán nem tudnak majd olvasni:
csak a tablet? – Segítség, elfelejtettem olvasni: „Ezt állítja Michael Harris író, aki szerint erre már nincs is szükség. Valami miatt mégis kell a könyv.” – Nyilván tüzelőnek:
De miért? – Segítség, nem olvas a gyerek!: „Az agyunkat nem erre tervezték, és nem természetes órákig egy pontra meredni.” – Bezzeg a képernyőbámulás, az aztán egészséges:
videó – Van egy iskola, ahol az a dolgod, hogy számítógépen játszol: „Tandíj van, és csak napi négy óra a klasszikus tanóra. A SAS, a Sportolók Alternatív Sulija egy olyan iskola, ami élsportoló, e-sportoló és programozó gyerekeknek készült.” – Hogy változnak az idők! Az én koromban a SAS még egy KABARÉ elitosztag volt.
téveszmék – "Légy jó mindhalálig": „Az a fajta gátlásos, önbizalom-hiányos szerénység, amit Nyilas Misi bemutat, a legkevésbé sem nevezhető példaértékűnek.”HÉ, HÁT NEM ÚGY VOLT HOGY IDEJEKORÁN RÁ KELL VEZETNI A FIATALOKAT A VILÁG IGAZSÁGTALANSÁGAIRA? Nincs mese, tilcsákbe, égessék el Móricz teljes életművét. Nap kommentje:

comad 2018.06.29. 06:17:42
Igaz, miért kell olyan könyveket olvastatni kötelezően, ahol a főhős egy lúzer. Nehogy már a gyerekem rá akarjon hasonlítani! És még nem is beszéltünk nemecsek ernőről.

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 1.:
JACK IN THE POT.
0

Már a Noszty fiú sem a régi.

Talán érdemes:
Prime, 21:00: Míg a jackpot el nem választ – Tízéves, egyszernézős rom. kom. Cameron Diazzal és Ashton Kutcherrel akik egy ereszdelahajamat-buli után házas gazdagokként ébrednek, hol másutt mint Las Vegasban, ám mivel egyikük sem társkeresni jött ide, válogatott eszközökkel igyekeznek eltenni láb alól a másikat az előző este megütött főnyereményért. 21:40-kor 2018-as, kétrészes doksi első epizódja az HBO-n a rock and roll királyáról, Elvis Presley-ről aki a kezdet kezdetén nem volt több csak egy fiú Tupelóból mígnem új hangot hozó zenéje a csúcsra röpítette. A hirtelen siker velejáróit és a saga szomorú végét nem kell részleteznem ahogy Presley halhatatlaságát sem, de az itt prezentált fotók és interjúk talán még a beavatottaknak is tartogatnak majd új infókat (külön öröm hogy nem a bulváros tocsogásra, inkább Elvis tehetségére koncentrálnak benne). Ugyanitt maradva 23:25-kor Octave után újabb Nosztalgia-darab, még komorabb hangulatban. Kezdésként egy biztosítási ügynök (John Ortiz) szemszögéből látjuk mások értékes(nek tartott) dolgait amiket ő a hozzájuk kapcsolódó sztorik, emlékek és érzelmek ellenére kénytelen piaci árukon leltárba venni. Ez, mármint a tárgyakhoz való ragaszkodás teszi ki a fennmaradó részt akkor is mikor az ügynök már nincs benne: egy tűzesetet megúszó nő (Ellen Burstyn) a családi ékszerek mellett férje Ted Williams által dedikált baseball-labdáját tudta csak kimenteni és végül ezt adja el egy sportritkaság-kereskedőnek – innentől ő, illetve nővére (Catherine Keener) veszi át a történetvezetést.

Kis hírek a nagyvilágból:
Börtönbe megy a Jersey Shore sztárja: „Mike Sorrentinónak az a beceneve, hogy The Situation, adócsalás miatt 38 millió forintot már befizetett, de jár mellé 8 hónap börtön is.”Now that's what I call situation!!
"Nincs Isten" – a síron túlról üzent Stephen Hawking MINT A NÍCSÉS GRAFFITINÉL: NINCS HAWKING, LOL Vagy mégis van, mert mit olvashatunk mellette:
Isten nem ver robottal?: „Tiltott gyümölcs a robotika, elveszik sa papok állását a gyóntatóbotok? Mesterséges intelligenciával találkozott a klérus: sci-fivel vizsgálják a katolikus jövendőt.” – Vajon mit fognak meggyónni a robotok? Hogy aznap hány embert öltek meg? LOL!!
Őrizetbe vették a kínai bloggert, aki „tiszteletlenül” énekelt el egy részt a himnuszból: „A kínai Dopeman egy 21 éves influencer. A fiatal nő minden videóját törölték, ő pedig többször bocsánatot kért, és közölte: felhagy a videózással, és elmélyül a hazafias tanulmányokban.” – Egész olcsón megúszta:
t – Kína legalizálta az átnevelő táborokat North Korea likes this. – „Szülők is feljelenthetik gyereküket, ha az más vallású.” – ...és Amerika ennek hallatán elindult oda is elvinni a demokráciát. Ja nem, hiszen ez legális és törvénybe van iktatva.
Csak az űrből lehet igazán látni a kínai állam átnevelőtáborait: „A hatalmas létesítményekbe tízezrével zárják be az ujgur kisebbség tagjait, ha úgy látják, probléma van a gondolkodásukkal.” – Felkészül: a lakosság többi része.
Kerekes Vica szerelmi háromszögbe keveredik Gryllus Dorka likes this. Ja ő pont nem :DD
A barátok aggódnak Lindsay Lohan szellemi épségéért – Ó, azért már nem kell:
Lindsay Lohan saját élő közvetítésében kergetett egy hajléktalan szír családot – ...pedig beléjük is rúghatott volna. – „Előbb megpróbálta felcsábítani a hotelszobájába a gyerekeiket, majd üldözni kezdte és gyerekkereskedelemmel vádolta a szülőket, végül, amikor az anya fellökte, arról kezdett panaszkodni, hogy mennyire félt” – Hát igen, kemény dolog a kokó ^^
Brexit után exbritté válhatnak a tudósok...and nothing of value would be lost.
ZSEBEMBEN A VILÁg – Mennyi net kell az életben maradáshoz?: „Nincs az a netmennyiség, amit az ifjú koleszosok el nem használnának. Túlélőtippek.” – Nekem nincsenek nagy igényeim, csak annyi kell hogy tudjak blogolni meg pornót nézni ^^
Gyerekeket akart megölni két amerikai kiskamasz, hogy igyon a vérükből: „A 11 és 12 éves lányok sátánistának vallották magukat. Késekkel felszerelkezve találtak rájuk az iskola zuhanyzójában.”KÖ-VE-TE-LEM hogy a Magyarországi Sátánisták Egyháza azonnal mentse ki őket a Zelnyomó Keresztények karmai közül és csináljon velük mélyinterjút, a Zindex meg hozza le címlapon!44!4 négy Apropó vallások és szélsőségek:
Lindsay Lohan áttérhetett muszlim hitre: „Régóta rebesgetik ezt, de most egy muszlim köszöntésen kívül mindent letörölt az Instagramjáról.”Wait, a challenger appears:
változnak a dolgok – Sinead O'Connor áttért az iszlám vallásra: „Azt mondja, döntése nem más, mint egy intelligens teológiai utazás természetes eredménye.”NEM, MERT AKKOR KATOLIKUS LETT VOLNA ÉDES FASZOM, tudom hogy nehéz időszak a falnak csapódás de azért mégis sok hogy gyorsabban váltogatja a meggyőződéseit mint az alsőneműjét. Széttépte a legnormálisabb pápa fotóját, támogatta a Sinn Féint, aztán jött a rastafarianizmus majd valami keresztény szekta, most meg ez, és egyből mártírnevet vesz föl meg katonai ruhában vernyákol... Mindegy, ebből legalább nem fog egyhamar kitérni :DDD Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés