2018. 11. 12.
Az Ollókezű Snowman. (nov. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Ollókezű Snowman. (nov. 12-13-14-15.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 12.:
END LESS, NAME LESS.
0

Amikor végtelen számú műhold van egy égen.

Talán érdemes:
21:20-kor vallás-thriller a Cinemaxon melyben a halálváró közösségből kimenekült tékozló fiútestvérpár, Justin és Aaron tér vissza gyökereihez, remélve hogy le tudják zárni a tíz éve maguk mögött hagyott rémálmot és megfejthetik az ex-hittársaiktól kapott videofelvételt. A szekta időközben látszólag normalizálódott, kézműves sörökből tartják fenn magukat és mindenkinek megvan a maga képessége, azonban kiderül hogy míg régen az ufóktól remélték az elragadtatást, most valami nem evilági, A végtelenben tanyázó lény kommunikál a kommunával… Az Endless az előzménye (Resolution) ismeretében valamivel érthetőbb, én díjazom hogy Aaron Moorhead és Justin Benson valami mást és újat akart de kicsit sok a jóból hogy írták, rendezték és főszerepelnek is benne (ráadásul saját nevüket használják ott is). Más. Mostanában valamiért egyre több új sorozatot kapunk, ma tízkor például egy miniszériát az HBO-n. A Mindörökké Sally hőse a Modern Nők állatorvosi lova aki jól fizető állása mellett arról álmodik hogy régóta tartó kapcsolata átlényegül (mondjuk egy házassági ajánlattal) de mikor ez is megvolt, az Unalmas Heteró Vőlegényt dobja egy Izgalmas Leszbikusért így bár elvileg vígjáték de megtekintése után megjósolható hogy rohamosan növekedni fog a MGTOW-ok száma. Éjfél előtt öt perccel kihagyható családi kalandozás zárja a napot a TV2-őn ami a kései kezdés miatt el is fogja kerülni a célközönségét. A görög mitológiára épült, istenutánzatos és elég gyengus Percy Jackson-könyveket (így a Szörnyek tengerét is) a heripotter-mánia folyományakánt kezdték feldolgozni csak kisebb költségvetésből, sok gagyi CGI-vel, és ha már gyerekfilmek:

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
úgynevezett gólyahííír – Megszületett Kate Hudson harmadik gyereke: „AZ újszülöttet a nagypapa után nevezték el, és ezzel még nem mondtunk semmit.” – Én mondok: LESZAROM.
Megszületett Kate Upton első gyermeke: „A baba jó egészségnek örvend, és a celebektől szokatlan módon már az Instagramon is szerepel a fotója.”EZ MOST AKKOR AZ ELSŐ VAGY A HARMADIK GYEREKE KATE-NEK? o_O LESZAROM.
gólyahír, bizony – Megszületett Miranda Kerr második gyermeke: „Kedd este született a kisfiú, akit úgy hívnak, hogy Hart.” – Bizony mondom néktek, ÖSSZEZAVARODTAM LESZAROM.
Gyereket vár Amy Schumer: „A komika nagyon csavaros módon jelentette be a hírt.” – Simán csak LESZAROM.
VELVET – Achtung, achtung! Hailey Baldwin a medence partján dehidratál – Sört iszok, és...LESZAROM.
Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiaBEZZEG HA ÁKOS JELENTENÉ BE UGYANEZT Áhh, egye fene, sok boldogságot nekik.
Demi Moore és Bruce Willis lánya meztelen fotóval köszöntötte fel magát: „Rumer Willis 30 éve lett, megünnepelte.”LESZAROM.
betegség, bántalmazás, szerelem? – Mik ezek a rémes foltok Rumer Willis nyakán?LESZAROM. Most miért, lehet hogy tényleg az.
Bruce Willis lánya meztelenül napozikHESSTEG MÍTÚ Wait, a challenger appears:
origo – Lenny Kravitz lánya meztelenül pózol és azt mondja, zaklatták – fotó...ÉS EBBŐL A FOTÓ A LEGFONTOSABB LESZAROM.
Akarja látni Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikreit? Akkor végre megtehetiLESZAROM, engem csak Kurnyikova „ikrei” érdekelnek :DDD
genetika – Ön mit tenne meg azért, hogy a gyereke úgy nézzen ki, mint egy hollywoodi félisten?: „Csak mert van, aki a kedvenc hírességére hasonlító spermadonort rendel, hátha a gyereke hasonlítani fog rá. Tudja, ki a legnépszerűbb? Megmondjuk.”LESZAROM, ha lesz gyerekem ÉN fogom megcsinálni:
Megszületett Robbie Williams harmadik gyereke: „Nemcsak ez a váratlan fordulat, hanem az is, hogy milyen módon jött világra a baba.”STEINER KRISTÓF LIKES THIS LESZAROM, maradok a természetes megoldásoknál!
Újra gyereke születik a 69 éves Richard Gere-nekLESZ TISZTELET! Toljad neki hetven évesen is!!
 

KEDD, NOVEMBER 13.:
HOUSE OF HARROWS

0

Seksz, murder, art.

Talán érdemes:
Megint este tíz, megint sorozat, de ezúttal Ausztráliából és a Viasat3-on: Daniel Harrow törvényszéki doktor egy látszólag egyértelmű ügy közepén találja magát ám az áldozat apja meg van győződve hogy lánya halála nem öngyilok hanem idegenkezűség eredménye. A Film4-en háromnegyed éjfélkor ugyanezt a vonalat viszik tovább csak itt egy keménykötésű rendőr ered unokahúga nyomába aki hivatalosan autóbaleset és/vagy öngyilkosság miatt halt meg, de ez a kétesélyesség már több mint megalapozott gyanú… A Gyilkosság receptre a nem túl originál sztori mellé még egy Columbo-epizóddal is összekeverhető. Ugyanitt, de nyolckor idei, de már külföldön is több néven (The Art of Murder, Paint by Murder) futott krimi: feltörekvő galériás nagyértékű ám Halálos festményre bukkan ami előbb a (szakmai) csúcsra repíti majd a mélybe löki mikor felmerül hogy hamisítvány – de még így is többen ölnének érte. Ezalatt az M3-on 22:35-kor húszéves Portrét kapunk Tolcsvay Lászlóról, érintve fontosabb zenekarait és dalait, így Az első villamost is.

More human than human rovat:
Leállították az Amazon szexista mesterséges intelligenciáját: „Az algoritmust munkaerő-toborzásra tervezték, de szexistává vált, és kiszórta a nők önéletrajzait.”More sekszizmus than sekszizmus.
Egyedül épít falat a japán robot: „Felmerülnek kérdések, hogy vajon az aksitöltés vagy az emberi pihenő tart-e hosszabb ideig.”More Trump than Trump.
Tízből kilenc ember kész követni a robotok utasításait: „Egy felmérés szerint nem félünk attól, hogy együttműködjünk velük a munkahelyen.” – Engem bezzeg nem kérdeztek.
Asimovtól a Tesláig: a mesterséges intelligencia akár meg is taníthat rá, hogyan viselkedjünk: „Ideje komolyan venni a mesterséges intelligencia szabályozását, de még mindig nem világos, hogy egy autonóm döntéshozó robot esetében ki lehetne a felelős a mesterséges intelligencia döntéseiért. Két gondolatkísérlet viszont azt mutatja, hogy nem csak taníthatjuk a moralitást a robotoknak, hanem esetleg még tanulhatjuk is tőlük.” – Az Amazon után ez tök hihető. Ja várjál, mégsem az:
Félelmetes vitapartner az IBM robotja: „Öniróniára is hajlamos a mesterséges intelligencia, de a beszédén érződik az élettapasztalat hiánya.”HAL 9000 LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Itt az Űrodüsszeia, MI-t küldenek az űrállomásra: „A SpaceX pénteki szállítmányában van egy mesterséges intelligenciával vezérelt robot.” – Az utolsó humán majd kapcsolja le...már ha hagyják neki:
Nehéz lekapcsolni a robotot, ha az életéért könyörög: „Hogyan fogunk viselkedni a humanoid robotokkal, ha az életünk részévé válnak? Egy kísérlet meglepő tanulságai.” – Dehogy nehéz, az Űrodisszeiában is megoldották ^^
Ha fél a Terminátortól, csukja be az ajtót – Ugye nem kell mondanom hogy a Terminátor mit csinált az ajtókkal?... – „Jön a technológiai kánaán, és ingyen lesz minden, vagy ha nem, kihalunk a klímaváltozás miatt. De az is lehet, hogy már túl vagyunk a nagy innovációkon, és kár lenne a robotoktól rettegni. Jeremy Rifkin és Robert Gordon vitázott az életről, világmindenségről, mindenről.”MAGYARUL: „TÁMOGATOTT TARTALOM” A robotokat be se vonták a vitába? Az SJW-k tiltakozni fognak :DDD
Megfigyeléssel tanul az Nvidia robotja: „Még közelebb jutottunk ahhoz a pillanathoz, amikor fölöslegessé válik az ember.” – Nincs mese, vegyétek be a ciánkapszulát, fogjátok a kötelet:
Jobangel – Milyen egy robottal állásinterjúzni? Ilyen!: „Milyen kérdéseket tesz fel egy robot, és hogyan lehet rá készülni? Tippek egy "túlélőtől".”AMAZON.COM LIKES THIS Nap kommentje:

Visceroid 2018.09.27. 13:23:59
Hát igen, amkikor már annyira lesz@rják a jelentkező delikvenst, hogy még le sem ülnek vele beszélgetni. Szép, új világ ez.

 

SZERDA, NOVEMBER 14.:
NEM PITI: A NOMINABLE SHOWMAN!
0

HORATIO Octavio halott. Igyunk rá!

Talán érdemes:
Kilenckor musical az HBO-n a Legnagyobb Showmanről, P. T. Barnumról (Hugh Jackman, ő egyben producer is) aki amellett hogy a „there’s a sucker born every minute” igazságáért felelős, a modern cirkuszt is megalkotta és annak segítségével kitört a szegénysorból. Itt ezt a felemelkedést és leghíresebb műsorszámait idézik meg, lesz minden mi szem-szájnak ingere, főleg táncos-dalos betétek meg általában látványelemek ezerrel. A Greatest Showman nyilván populáris de nem is lehet más mivel Barnum mindenkihez „szólt”, cinikusok-sznobok kerüljék, a többiek jól fognak szórakozni vele. Egy órával korábban (nyolckor) újabb rock-kirándulás a Cinemax 2-őn Mike Judge Turnébuszával, ugyanabban az időben az anyacsatornán (Cinemax) egy idei művészkedés Kanadából. Zsarnok anyja (Rosanna Arquette) helyett lánya (Sarah Gadon) figyelme elhunyt apja felé fordul, be is költözik annak házába majd felveszi ruháit és abban látogatja a nem egészen heteró-sekszuális bárokat ahol a néhai papa törzsvendégeskedett, mindezt azért hogy megbékítse nyugtalan szellemét… Az Octavio halott a posztmortem coming out dacára elmondva érdekesebb mint végignézve, így viszont legalább lesz ürügy hogy újraéledjen a

Heterovat:
Sóbors – A mézes-paradicsomos csirke olyan finom, hogy még a csontját is leszopogatjuk – Kösz nem, maradok heteró :SSS
Sóbors – Meleg vacsora kész bolti tésztából: ropogós tekercsek mártogatóssal – Lásd fentebb...
Glamúrpornó és virtuális valóság szex: ezek lesznek 2018 vezető felnőttfilm trendjei: „Legyen ebben a témában is naprakész, nehogy véletlenül olyan pornót nézzen, ami már bitlisz.” – Az a baj hogy már a bitliszpornó sem volt heteró:
Paul McCartney elég részletesen elmesélte, hogyan maszturbáltak közösen John Lennonnal: „Akkor durvult el, amikor Lennon bekiabálta, hogy Winston Churchill.”MINDIG GYANÍTOTTAM HOGY LENNON NEM EGÉSZEN HETERÓ Most már értem miért zúgott bele Yokóba...
Egyre több fiatal fiú növeszt melleket a levendulaolaj miatt – Még egy érv a sör mellett.
Hétvégén kecskék és malacok között fesztiválozhatsz nem messze Budapesttől – Heteró vagyok, kihagyom :SSS
Összeszedtük a szezon legvékonyabb férfimodelljeit: fehérek, szőrtelenek: „Vajon akkor is vehetek magamnak méregdrága, de funkciótlan sztreccsvállpántot, ha 0%-nál magasabb a testzsírszázalékom?”First world problem, minket heterókat nem érint.
dm – Mitől más egy barber shop, mint egy sima férfi fodrász? – Honnan tudjam? Heteró vagyok...
Az öné a legszebb pénisz Magyarországon? Akkor induljon vele szépségversenyen!: „Ha a Miss World kritériumainak nem felel meg, akkor itt van alternatívaként önnek a Mr. Fallosz Hungary verseny!” – Nem kell bizonyítanom, anélkül is épp elegen mondják rám hogy két lábon járó f*** vagyok :)))
stíler – A 8 legjobb őszi-téli férfi parfüm 2018-ban: „A lista teljes, ezek a legfinomabb illatok ebben a szezonban, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.” – ...de csak ha nem vagyunk heterók.
blogozine – Te melyik fehér­neműt szereted jobban? – Nőkön bármelyiket, magamon egyiket sem: „Szexi latex, vagy visszafogott csipke? Mutatjuk a szezon fehérnemű trendjeit!” – ...de nem a heteróknak!!4!
Itt az első kép a filmből, amiben Jason Statham és a Rock feszül egymásnak – Róluk is mindig sejtettem hogy nem heterók.
Emlékszik még ezekre a gyúrós testvérekre?: „Utoljára 1991-ben voltak aktuálisak, de akkor egy olyat csináltak, ami azóta is felejthetetlen. Megöregedtek, de mutatunk régi fotókat is!” – Heteró vagyok, de szerettem a zenéjüket (merthogy a Right Said Fredről van szó).
Trump: Szerelembe estünk Kim Dzsongunnal: „Arról is mesélt, hogy az észak-koreai diktátor nagyon szép leveleket is írt neki.”Jaj menjetek már szobára oszt’ legyen szent a világbéke…
f – Mit adhat a ma férfijainak Casanova? – Hát a heteróknak nem sokat, mert: „Pont ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezett, ami a mai kor férfiját is sikeressé teszi a nők körében.” – Meglepődtem…ja nem.
7köznapi – 7 jel, hogy te is sapioszexuális vagy: „A legtöbben automatikusan azt vála­szoljuk, hogy a másik mosolya, arca, szeme színe, öltözködése az, ami láz­ba hoz. De vannak, akik nem ezekre koncentrálnak a partner kiválasztásakor.” – A Casanovás hír ismeretében engedtessék meg nekem hogy kételkedjek kicsit, minden másra ott a Nap kommentje:

énisfélek 2018.10.02. 19:47:37
Valóban léteznek olyan nők, akik számára nem baj, ha egy férfi szegény, elég, ha intelligens. Őket hívják csúnya nőknek.


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 15.:
INSIDE THE BIBLE BELT
0

Csak a rossz hír és a medve nem kopog az ablakon.

Ajánlott:
Tíz előtt tíz perccel újra Krzysztof Kieslowskival tölthetünk kis időt az M5-ön aki ’91-ben a dualitásokkal játszott egy lengyel meg egy francia nő kapcsán (Irene Jacob igyekszik duplának látszódni). Hasonló nevük, arcuk és kisebb gondjaik mellett közös még bennük a zene/éneklés (mikor a szívbeteg Weronika belehal művészetébe, Veronique abban a percben „gazdagodik” vele). Lewis Carroll hatása le sem tagadható de a Veronica kettős élete mégis jellegzetesen európai és nem csak elkeresztelésében de rögtön kezdésével utal Krisztus szenvedéseire (Veronika kendője, stb.) és ha már párhuzamok, úgy készítése dátumában mint minőségileg megelőzi nyugati társait (Lost Highway, A nő kétszer), főleg hogy Kieslowski már 1981-ben is csinált ilyesmit csak pasival a központban (Véletlen).

Talán érdemes:
Paramount Channel, 21:00: Gáz van, jövünk! – Billy Bob Thornton a taplótélapóskodás után kb. ugyanazt hozza ebben a remake-ben lecsúszott baseball bikaként, ez nem is meglepő, az már inkább hogy a Bad News Bears-t az (ex-)indie-kedvenc Richard Linklater követte el, bukott is vele akkorát hogy nálunk is két címmel sütötték el (az első a Lássuk a Medvét! volt).
HBO, 22:30 – Amerika (azaz egyes részei) továbbra sem tudnak napirendre térni Donald Trump győzelme fölött, Alexandra Pelosi pedig úgy döntött hogy a Kényelmetlen kérdések nyomában járva elhagyja San Francisco-beli safe space-komfortzónáját és elutazik a vidékiekhez a válaszokért, közben azért nekik is feltéve a maga kérdéseit. Ahány országrész, annyi probléma: délen a fegyvertartás mellett természetesen a bevándorlás és a fal a főtéma, de ugyanígy szóba kerül a globális felmelegedés meg a vallás is (amit a szokásos halivúdi hozzáállással néznek...le). A riporter néha elveszti a fonalat és vele a béketűrését is de az Outside the Bubble-ba belekerültek olyan jelenetek amiket eddig max. jútúbon meg letiltott megmondóembereknél láthattunk (például a legvégén a mezei Trump-támogatóra jókora túlerővel támadó antifák). Díjat tuti nem fog kapni (ahhoz nem eléggé elfogult), de jó látni hogy valaki tudja (vagy legalább eljátssza hogy tudja), mennyire eltávolodott egymástól a köznép meg a magát értelmiséginek tartó, alapvetően jómódú réteg és akkor jöjjön is a

Trump rovat:
Trump űrhadosztályt akar a hadseregben: „United Space Force? Jól hangzik, de vajon a kongresszusnak is tetszik majd az ötlet?” – Azt nem tudom, de már érik az Iron Sky folytatása :DDD
Melania Trump elültetett egy fát, azonnal mém lett belőle – Ha meg nem ültetne, rögtön ő lenne a felelős az üvegházhatásért.
Egy komikus elérte Trumpot telefonon az elnöki különgépen, álnevet használva: „Ennyire működik jól a fehér házi biztonsági protokoll.” – Ha meg nem engednék beszélni akkor az lenne a baj...
Van rosszabb Trumpnál: az új amerikai divat a leánykérés avokádóba rejtett gyémántgyűrűvel: „Nagy divat lett az Instagramon.”ÉS MI KÖZE ENNEK TRUMP-HOZ?! Dave Mustaine likes this.
Lehet, hogy nincs elég pénze Donald Trump fiának?: „Az Instagramján azzal büszkélkedett, hogy megnyert egy fogadást és így pénzhez jutott.”JA, MERT A GAZDAGOK NEM DICSEKSZENEK HA PÉNZHEZ JUTNAK Ha gazdag, akkor azabaj, ha csóró, akkor meg azabaj...
Robert De Niro kétszer is beszólt Trumpnak a Tony-gálán: „A közvetítésből cenzúrázták a káromkodást, de az internetre felkerült az eredeti változat.”MICHAEL MOORE LIKES THIS Szerintem a forgatókönyveit válogassa meg jobban a politizálás helyett...
Donal Trump szerint Robert De Niro agykárosult: „Így kommentálta az Amerikai Egyesült Államnok elnöke a színész múltkori beszólását.” Dugjanak egyet oszt’ legyen szent a béke, ti meg vegyetek már fel egy korrektort („Donal”)!!
Kanye West a testvérének nevezte Trumpot, az internet felborult és alig tér magához – ...és felrobbant és rászámolnak és újraindítják ésésésésésés: „A kulturális polgárháború egyik legnagyobb frontja nyílt meg.” – Pedig nagyon dolgoznak egy rendes polgárháború kirobbantásán... :SSS
Obamáék párterápiára jártak, a lányaik lombikban fogantak: „Megjelent Michelle Obama memoárja. Nem tud megbocsájtani Donald Trumpnak.” – De miért? Ő volt a donor a lombikbébikhez, vagy mi? o_O
lángoló – Trumpot le akarják tartóztatni: „Legalábbis sok rapper erről álmodozik, Ice Cube is.” – Húzzon sorszámot:
Az Aerosmith énekese megtiltotta Trumpnak, hogy használja a zenéitWait, a challenger appears:
A Guns N' Roses megtiltotta, hogy Trump gyűlésein játsszák a számaikat: „Axl Rose nagyon nem vette jó néven, hogy az elnök a Sweet Child O' Mine hangjaira vonult be.” – Most miért, a One In a Million-ra csak nem menetelhetett, és ha már zene:

0
VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés