2018. 12. 08.
Koalák Meg Hoekkentő mesék. (dec. 8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koalák Meg Hoekkentő mesék. (dec. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 8.:
DARLINGOT MINDENKINEK!

0

Láncos a söntésben.

Nem érdemes:
A TV4-en kilenckor rövid, de attól még elég fárasztó feldolgozása Elizabeth Taylor és Richard Burton viharos kapcsolatának. A Liz és Dick leggyengébb láncszeme Lindsay Lohan aki egy közönséges, iszákos ribit csinál Taylorból, vagyis kb. önmagát alakítja ahelyett hogy a színésznő pozitív és negatív oldalait ábrázolná, így részemről ezek után nem igazán érdekel hogy a maszkmesterek-sminkesek milyen jó munkát végeztek (Grant Bowler valamivel jobban játszik Burtonként, ő viszont külalakra nem a karaktere).

Talán érdemes:
18:30-kor háromnegyedórás doksi Ausztrália kedvenc állatáról az M5-ön, a műsorra tűzés apropóját természetesen a természetes élőhely lecsökkenése adja. A Lassú koalaélet a gyorsítósávban betekint a cuki külső mögé és olyan tényeket hoz elénk amiket amúgy aligha hinnénk el ezekről az IRL teddymackóról. Nyolckor újabb tévés adaptáció egy híres szerelmespárról csak már a Film4-en és jobban végigvíve, pontosabban valakiről aki egész addig közszeretetnek örvendett míg exférje az USA elnöke nem lett (merthogy nevét a válás után is megtartotta, viselve a következményeket). Igen, Ivana Trumpról van szó aki (az akkor még bőven létező) Csehszlovákiát és sportos (síbajnoki) karrierjét cserélte fel tudjukmire, közben nevet is váltva (eredetileg Katrinka Kovárnak hívták). Hát igen, Mindent a szerelemért – bár ekkora vagyonnál gyaníthatóan nem csak az érzelmek szólnak bele a döntésbe... Fél kilenckor balettes összeomlás Dániából a Cinemax 2-őn, kicsivel fogyaszthatóbban mint a Fekete hattyúban. Darling, a táncos épp a nagy visszatérésre készül amit azonban lesérülése miatt el kell halasztania. Férjével (aki egyben koreográfusa is) ekkor úgy döntenek hogy tudásukat átadják egy ifjú trónkövetelőnek, ám ahogy az a házaspár-teameknél lenni szokott, a helyettes egy idő után nem csak a színpadon pótolja az asszonyt.

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
Az ópium legalizálásával fékezné meg az erőszakot a mexikói védelmi miniszter: „Így a máktermesztő farmerek a bandák helyett a kormánynak adhatnák el a termést.” – Tök jó megoldás, a teljes legalizálás is hogy bevált:
Újabb tömegsírt találtak Mexikóban: „A tömegsírban 16 férfi és három nő holttestére bukkantak, de összesen két koponyát találtak.” – ...de csak azért mert a maradékot újrahasznosították:
Áldozataik testrészeit árulta egy páros Mexikóban: „20 fiatal nővel is végezhettek.” – A Femen, a Pussy Riot és a többiek gondolom már szervezik is a tüntetést. Ja nem, ők most otthon kussolnak.
Százfős tömeg lincselt meg és gyújtott fel egy rendőrt Mexikóban: „Miután az a pletyka terjedt el a városban, hogy gyerekrablók készülnek lecsapni.”INDIA LIKES THIS Tök logikus hogy a banditák helyett rendőröket ölték meg!!4 Ja várjál, nem az.
Megkezdődött El Chapo Guzmán pere: ártatlannak vallja magát a világ legnagyobb drogbárója: „Védői szerint a New York-i ügyészség csak bűnbakot keres magának, hogy elterelje a figyelmet a drog elleni vesztes háborúról.” – ...pedig a megoldás a teljes legalizálás lenne itt is.
Szívinfarktusban meghalt az egyik legrettegettebb mexikói drogbáró...and nothing of value was lost that day. – „A szigorúan őrzött Hector Beltran Leyva mellkasi fájdalmakra panaszkodott.” – Neki legalább nem maradt ideje az életrajza megírására, bár egy golyó hozzá is jobban illett volna lezárásnak:
Könyvbemutatója után lőtték agyon a bűnbánó gengsztert: „Nedim Yasar a kórházba szállítása után vesztette életét. Gyökerek című memoárja kedden jelent meg Dániában.” – Bezzeg a HALÓDÓ haladó Dél-Amerikában akár még politikus is lehetett volna belőle:
Peruban megküzd egymással Lenin és Hitler a választáson: „A Jó Hitler és Lenin is polgármester szeretne lenni.”AJJAJ, ENNEK MÁR ANNAK IDEJÉN SE LETT JÓ VÉGE Wait, a challenger appears:
A legnépszerűbb politikus börtönben, az esélyes késelés miatt kórházban: „Megkezdődött az elnökválasztás Brazíliában, ami az elmúlt évtizedek egyik legmegosztóbb szavazása lehet. A brazil Trumpnak nevezett, Dutertéhez is hasonlított volt katonatiszt a legesélyesebb, legnagyobb ellenfele a korrupcióért elítélt exelnök kesztyűbábja lehet.” – Válasszák a mexikói utat és szavazzanak közvetlenül a helyi kartellekre! Előre kurvák, gengszterek!
Fellázadtak a rabok, és túszul ejtették a börtön alkalmazottjait: „Egy ember meghalt a perui börtönlázadásban.” – Nem lázadás lesz az hanem szavazás ^^
Megoldódhat a 43 meggyilkolt főiskolás ügye Mexikóban: „Az új elnök bizottságot állít fel a rendőrök és a drogkartellek által eltüntetett holttestek felderítésére.” – Közben megjött az utánpótlás:
Gyerekholttesteket is találtak a mexikói tömegsírban: „A 174 holttestet rejtő tömegsírt nemrég fedezték fel.” – Először a gyerekek, aztán a tanárok:
Brutálisan meggyilkolták a Mexikóban eltűnt amerikai tanárt – Nem baj, majd megbosszulják őt is:
rejtély – Valaki levetkőzteti és megnyírja a tolvajokat Mexikóban: „A több, mint 10 áldozat nem működik együtt a rendőrökkel, de egy-egy R betűt nyírtak a hajukba. Talán önjelölt igazságosztóról van szó.” – ...vagy csak ZORRO TÉRT VISSZA a helyi Morálfantomot láthatjuk működés közben...amíg őt is ki nem végzi valaki :SSS

 

VASÁRNAP, DECEMBER 9.:
THE MAIN TEREMTMÉNYEK.
0

Nincsenek lenyűgözve.

Talán érdemes:
Kilenckor ismét összetéveszthető cucc az AMC-n: bár a Lenyűgöző teremtmények nevével hajaz Peter Jackson kultmozijára (Mennyei teremtmények), ez csak egy újabb Twilight-kópia és nem is túl jó (pedig elvileg ez is könyvből született). Változtatás az Alkonyathoz képest csak annyi hogy fordítottak a felálláson, itt kisvárosi srácot varázsol el frissen érkezett leányzó, szó szerint mert 16. szülinapján kiderül a csajról hogy mennyi is jutott neki családja túlvilági képességeiből és az is eldől hogy ezeket jóra vagy rosszra használja. Ha már ez szóba került, a rossz hír az hogy a (nem is olyan) hidden agendákat (főként keresztényellenesség) itt sem ússzuk meg, a jó meg az hogy mivel a Beautiful Creatures nem volt épp kasszasiker így nemigen lesz folytatása sem. Ugyanabban az időben Előszavas magasművészetté emelt western az M5-ön ami Calamity Jane és Billy, a kölyök legendáját párosítja Ben Johnston kortárs operájával na meg minimális díszlettel, a Vadnyugatot egyfajta Elveszett édenkertként állítva be. 23:35-kor megintcsak nem a Shakespeare-féle Vihar lesz a Filmboxon hanem egy 2009-es dráma Sylvia Hoeks-szel mint ifjú anyával akiről egy természeti csapás leválasztja (amúgy törvénytelen) gyermekét, ő pedig a baba keresésére indul a katonával aki megmentette a haláltól, SPOILER nem számítva arra hogy majd’ két évtized múlva és egy másik nőnél látja viszont SPOILER VÉGE. Az 1953-as áradás New Orleans / Titanic méretű katasztrófa volt ami emberek ezreit sújtotta és talán jobban tették volna a készítők ha az évszámot választják címnek, ha már a tragédiának emléket állító könyvet vették alapnak (főleg hogy a szerző, Rik Launspach is így tett) – vagy oké, koncentráljanak Julia küzdelmeire de akkor ne a viharról kereszteljék el a végeredményt. Mindeközben 22:40-től koncert a Dunán, mégpedig Charlie 70. születésnapjával, egyből két részben, jónevű vendégekkel (leginkább Tátrai Tibusszal).

Remake rovat:
Jövőre feltámad a Winamp: „Mindent egy helyen kezelő mobilappként tér vissza a legendás lejátszó.”BIG BROTHER LIKES THIS Wait, a challenger appears:
r – Jövőre feltámasztják Amy Winehouse-t: „Szabad ilyet csinálni egy elhunyt popsztárral, vagy kegyeletsértés?”Wait, a challenger appears:
Roy Orbison hologramja amerikai turnéra indul: „Őrült időket élünk.” – Lesz gitártörés meg backstage seksz is? LOL!
Testvérei újra Halálos iramban-filmben akarják látni Paul Walkert: „Cody és Caleb Walker szívesen eljatszanák újra a tragikusan fiatalon elhunyt testvérüket.” – Szerencsétlen, még holtában se hagyják nyugodni :SS Remélem azért hologramturnéra nem küldik.
Tíz év után ismét turnézik a Spice Girls: „Victoria Beckham külön közleményben tudatta, hogy minden jót kíván, de üzleti kötelezettségei miatt nem tud részt venni a koncerteken.” – Szóval akkor mégsem a koncertezésben van a pénz? LOL!44!!4
Sokkal hosszabb Drakula története, mint hittük – Persze, hiszen ő örökéletű!
Mozi – 20 izgalmas dolog, amit már biztosan tudunk az Avatar folytatásairól – Csak egyet tudok, azt hogy LESZAROM tuti NEM lesz izgalmas: „Sigourney Weaver visszatér, Sam Worthingtonból kék törzsfőnök lesz, de az Avatar 2-3-4-5 már nem rájuk, hanem a víz alatt úszkáló na'vi gyerekekre fog koncentrálni.” – Egyenként, külön-külön mindegyikre? Mert akkor tényleg négy rész kell majd hozzá :DDD
Sínen van a Titanic II terve: „Ha szabad ezzel a képzavarral élnem. A világ leghíresebb hajókatasztrófájában elsüllyedt hajó replikájának ötletét 2012 óta lebegtetik.” – Nem film, de attól még remake, remélem a befejezés azért más lesz :SSS
tévé – John Malkovich lett az új Poirot – de teljesen más a bajusza!: „A Harry Potter-filmek sztárjával, Rupert Grinttel forgatott sorozatverziót Agatha Christie híres krimijéből.”Magnum likes this.
Margaret Atwood folytatást ír a Szolgálólány meséjéhez: „Az 1985-ös klasszikus The Testaments című folytatása 2019 szeptemberében kerül boltokba.”Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés