2018. 12. 10.
A Manézs, a truváj. (dec. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Manézs, a truváj. (dec. 10-11-12-13.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 10.:
FUSSATOK, BOLONDOK...
0

...a borbélyházba, hol szállásunk: vagyon ^^

Talán érdemes:
Nagyon erőltetik a partnercserésdit, a Cinemaxon például főműsoridőben, nyolckor nyomják az arcunkba hogy a kihűlő házasságok legjobb ellenszere ha Hármasban csinálják és mindenki prűd aki nem így gondolja. Ahogy hasonló nevű és tartalmú magyar társánál, ebben is vígjátéki formában nyeletik le velünk ezt a keserű pirulát csak itt kanadai háziasszony döbben rá unalma és midlife crisis-e fő okára, vagyis hogy nem rángatott be a hitvesi ágyba plusz egy (vagy több) főt. Gondolom a ménage à trois utáni következő true way támogatott tartalom a mozaikcsalád lesz :SSS Tíz előtt tíz perccel krimikomédia a Film4-en gájricsis de főleg tarantinós behatással mivel itt is fontos szerep jut egy fülnek, ezt vágja meg egy frissen elvált, jóhiszemű borbély (Steve Zahn), a sérült testrészhez tartozó bűnöző pedig ezen kiakadva támad rá hogy aztán jogos önvédelemből kifolyólag elhalálozzon, barátunkra hagyva egy koffernyi antik aranypénzt. A borotvaéles észjárású főhős kitol volt feleségével: gengszterhulla-tárolónak használja annak lakását hogy ő maga nyugodtan átkutathassa áldozatáét, annál nagyobb a meglepetés amikor konstatálja hogy rajta kívül még legalább ketten pályáznak a nagy értékű hagyatékra, egy tökös fekete transzvesztita (Orlando Jones) meg egy simán csak tökös verőember (Tom Wilkinson) de a Kötöznivaló bolondok közé hamarosan csatlakozik Salma Hayek és Elijah Wood is (utóbbi ráadásul feltörekvő hitmanként). 22:05-kor maradhatunk ugyanebben a stílusban a Film Now segítségével aholis a Free Fire lesz műsoron (vagy Össztűz, ha a szinkronosan adják), füstbement fegyvereladási tervvel a középpontban ami előbb sima veszekedéssé majd lövöldözéssé fajul (lásd a magyarítást). A Kutyaszorítóban olcsósított kiadása, szódával elmegy (Brie Larsonnal meg én mennék el legalább egyszer^^).

Hétfő? #LESZAROM™.
A meteorológusoknak fogalmuk sincs, mi lesz hétvégén – Csak egy van ami biztos, a hétfő esti LESZAROM:
kipányvázás vs. fészekrakás – Mit tehetsz, hogy ne csapjon vissza a WC?: „Van megoldás a sokakat bosszantó Poszeidón csókja ellen.” – Van hát: le kell szarni oszt’ jónapot.
nem képzeled – Ezért fáj annyira az elutasítás: „De jó hír, hogy van ellenszer!” – Lásd fentebb...
Egy kínai gyerek belevizelt egy liftbe, ami leállt, ő pedig beragadt, az állami média meg propagandát csinált belőle: „A minisztérium úgy gondolta, jó lecke lesz megosztani a videót, a gyerek szülei nem akarják elhinni, hogy a fiuk tényleg ezt tette.”LESZAR Íme ide vezet a bekamerázott világ: már hugyozni-szarni sem lehet nyugodtan!!4
Indiában egy miniszter lehugyozott egy falat: „Miközben Indiában hatalmas kampány van a köztéri ürítés ellen, egy állam egészségügyi miniszterét lefotózták, amint az út mellett pisált.”LESZAROM.
origo – Itt a robot, ami megküzd az emberrel – Én nyertem mert LESZAROM.
farizmatikus férfi – Nagyon komoly lett a farizma ennek a testépítőnek – Heteró vagyok, LESZAROM.
nem mindegy – Bevizezed a fogkefédet, mielőtt elhelyezed rajta a fogkrémet? – Nem, én LESZAROM. Ja bocsi, a fogkefét azt pont nem :SSS
5 kérdés a székletről, amit sokan nem mernek feltenni az orvosnak – Pedig kellene, a LESZAROM az legyen LESZAROM!
Gillian Anderson csupasz testén se ruha se szőr nincsLESZAROM az viszont van rajta :)
Dobja a sárgát a Lufthansa: „A jól megszokott fehér-sárga-kék színek helyett csak sötétebb kéket és fehéret használnak majd.” – Akkor én is dobok egy barnát: LESZAROM.
Gumicukor – Végre tudjuk, mitől ragyog P. Diddy arca úgy, akár a Nap – Hát attól hogy LESZAROM.
konflikt – Ez a galéria nemcsak azért érdekes, mert Amanda Seyfried aranyoskodik benne – Hanem azért is mert LESZAROM.
Undorodik a büdös emberektől? Megmondom, kire szavazott: „A tekintélyelvűek nem bírják a húgyszagot - állítják a svédek. A szag, kérem, ideológiai kérdés.” LESZAROM az ideológiákat! Éljen az egyenlőség!!!
csetlekbotlok – A nagy titok a nőkről és a közös WC-re járásról: „Ez is azon rejtélyek egyike, melyekre azt hit­tük, sose kapunk választ. Most fény derül a nagy titokra.” – Nincs mit felderíteni mert LESZARO a nők nem kakilnak és nem is pisilnek, minden másra ott van a LESZ Nap kommentje:

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.02.16. 19:17:14
Ez má vót. Az olvasó lopta, vagy máshol is megjelentette korábban?
keptelenseg.hu/viccek/a-nagy-titok-a-nokrol-es-a-wecekrol-13040
www.ize.hu/pink/post/22438
www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=54670

 

KEDD, DECEMBER 11.:
A REVIZOR A HALÁLOM
0

Főleg ha kövér is mellé.

Nem ajánlott:
Film Now, 20:00 – A kétezertizes évek második felében a leánybúcsúk után a mamák kicsapongásai voltak halivúd fő megélhetési forrásai, több stúdió több címmel több bőrt is lehúzott a Bad Moms-ról mígnem az eredeti kiagyalói ledobták a bombát a bejelentéssel miszerint „kedvenceink” (LOL) hamarosan a Szeretet Ünnepén is belehúznak a PARTY HARD!!!-ba. Az Indexen anno külön kiemelték Mila Kunis nyilatkozatát miszerint farkak is lesznek majd benne, a jobb ízlésűek már akkor fedezékbe húzódtak, utólag elmondható hogy jól tették mert a Rossz anyák karácsonya tényleg rossz lett, és persze „magasról tesz a karácsonyi hagyományokra” (nem én mondom, hanem az ajánló). A humor fő forrásai itt már nem csak a három, mindenáron bulikázni akaró, két lábon és magassarkú cipőben járó elrettentő példa hanem a hozzájuk tartozó, még úgy-ahogy normális nagymamák akiket belevisznek a züllésbe (na meg egy kislány akinek akkora istenkáromló trágárságokat adtak a szájába a forgatókönyvesek amiket még egy kocsis is pironkodva mondana ki).

Talán érdemes:
21:50-től Gogol leghíresebb, örökérvényű (sőt, szinte örkényi) művének 2014-es kiadása az M5-ön ami mindaddig aktuális marad amíg korrupció lesz a földön – vagyis most és mindörökké. Egy orosz városkában megszálló fiatalúrról elterjed a pletyka hogy valódi szakmáját tekintve Revizor és a helyi piszkos ügyeket jött kivizsgálni, így mindenki igyekszik a kedvében járni… Este tizenegytől egész más okból talánérdemes akciózás az AMC-n Steven Seagal-lel, a Halálod napja ugyanis akkora blődli hogy szinte már magasművészet. Mintha az összes action movie közhelyet egybegyűjtötték volna: Igaztalanul Börtönbe került, Jó Útra Térni Akaró Fffférrfiii (aki olyan kemény hogy még a böriben sem kell rabruhát viselnie) szabadulása után elindul megbüntetni az őt rács mögé juttatókat miközben barátnője mindenféle apokaliptikus víziókat él át. Mindez csak a jéghegy csúcsa, ott vannak még a folytonossági hibák, Seagal máshonnan ismerős ruhái, az hogy néha már a sima jelenetekben is kaszkadőr helyettesíti vagy hogy az egyik mellék-karaktert Ice Cool-nak, a másikat Tea Bag-ek hívják, szinte követelve hogy vígjátéknak fogjuk föl.

Kis hírek a nagyvilágból:
Informatikatanár kerül az egri vár éléreDobó István likes this. Ja nem, ő most éppen forog a sírjában.
Sztálin-szobrot állítanak Oroszország harmadik legnagyobb városában: „Méltó módon szeretnének emlékezni a tömeggyilkosra.”Wait, a challenger appears:
Londonban valaki úgy gondolta jó ötlet Szaddám Huszeinről "szeretettel" megemlékezniSADIQ KHAN LIKES THIS Keep calm, majd ha bevezetik a kalifátust akkor a Trafalgar Square-et is róla nevezik el.
praktikus céljuk volt – A nápolyi, kivilágított utcai szentélyeket eredetileg riasztónak szánták – ...és hamarosan újra annak fogják őket használni, főleg a karácsonyi vásár környékén levőket ^^
Ötven favágót hurcolt el a Boko Haram: „Elvileg már végeztek a terrorszervezettel, most mégis feltámadt.” – Végeztek vele, mégis feltámadt!44
c – Vége a Cosa Nostrának?: „Ez igazán nagy hal: letartóztatták a Cosa Nostra fejét Palermóban.”SPOILER: egy év, és a Cosa Nostra is feltámad SPOILER VÉGE.
pénz beszél – Csak az emlékekért élünk?: „Több eredmény is arra utal, hogy nem a pillanatnyi boldogság számít, hanem az, hogy mire fogunk emlékezni.” – Vagy nem, mert mit olvashatunk kicsivel alatta:
Az agy törli a régi emlékeket, hogy helyet csináljon az újaknak: „Az egész folyamatért egyetlen dopamin felel.” – Most mégse fog előttem leperegni életem filmje? Csalódott vagyok :(((
hm? – Marilyn Monroe-nak 168 volt az IQ-ja?: „Állítólag Einsteinnél is intelligensebb volt.” – Ezért van az hogy Monroe fedezte föl a relativitáselméletet, Einstein meg modellkedésből-pléjbojvetkőzésből volt kénytelen élni. Ja nem.
A kínai neten már cenzúrázott fordítóapp is van, ami nem fordítja le például a tajvani függetlenség szavakat: „Sem azt, hogy Tienanmen tér.”ÚJBESZÉL RELOADED Wait, a challenger appears:
Kuvaitban betiltottak ezer könyvet a Nemzetközi Irodalmi Fesztivál alkalmából: „A Száz év magányra már korábban lecsapott a cenzúra, most Dosztojevszkijt érték tetten.” – Hejj, bizony nem lennék most ennek a Dosztojevszkijnek vagy kinek a helyében!44 Nem baj, még mindig írhat közös könyvet Salman Rushdie-val <3


SZERDA, DECEMBER 12.:
MELEG-É A FÉSZEK?
0

Halálra…gyógyítva.

Talán érdemes:
20:00-kor antipolkorrekt vígjáték a Cinemaxon: Cosimo Gomez megirigyelhette a Csúfak és gonoszak hírnevét mert bizony az ő figurái is Csúnyák és rosszak, de testi-lelki fogyatékaik (drogfüggőség, mélynövés, netán végtaghiány) nem akadályozzák őket a bűnözésben, most épp egy bank kifosztásában ami persze nem egészen úgy alakul ahogy bármelyikük tervezte – így viszont lesz ürügyük egymás átverésére… Mindeközben az M3 mintha Szakácsi Sándor különkiadást tartana, 21:20-kor egy Sinkovits Imrével közös tévéfilmjével kezdenek amiben Sz. S. idősebb rokonuk lakására pályázó ifjú pár férfitagját játssza. Az összeköltözés sürgetésének A fészek melegénél prózaibb oka van: kell a pénz nyaralóra, azonban a papa váratlanul új feleséget talál… Ugyanitt 22:40-től Ibsen második legismertebb művének (Peer Gynt) 1988-as adaptációja (és ebben is feltűnik Sinkovits).

Nem érdemes:
Nyolckor megfáradt young adult-franchise az HBO-n. Az Útvesztő búsképű lovagjainak idén már felírták a Halálkúrát de a néző lesz aki a 140. perc után kimerülten (rosszabb esetben holtan) fog összeesni, még úgyis hogy fantasztikus labirintusok itt már nincsenek, csak zarándoklat az Utolsó Városba és vele a Veszett földjére. Ha a Harry Pottert kereszteznénk a Kaptár összessel valami effélét kapnánk, a minőségét mutatja hogy bár idei, de már idén láthatjuk a tévében, tényleg az a legjobb benne hogy magyar származású operatőr (Gyula Pados) fényképezte, és ha már heripotter:

J. K. Rowling / Harry Potter rovat:
Könyves – Minden gyerek Rowlingot olvas: „Az elmúlt húsz évben nem volt olyan könyv, amely annyira megváltoztatta volna a gyerekek olvasási szokásait, mint a Harry Potter.” – Elég baj az nekünk...
51 milliót adtak egy Harry Potter-könyvért: „A könyv egy árverésen kelt el, az írónő, J. K. Rowling jegyzetei és illusztrációi vannak benne.”Keep calm, egy év múlva ezt is kiadják hivatalosan.
Könyves – A Harry Potter-rajongók utálják Trumpot: „Először bizonyította be egy kutatás, hogy van összefüggés az olvasmányaink és a politikai preferenciánk között.” – Az a baj hogy lassan már a heripotter-rajongókkal is megutáltatják rajongásuk tárgyát:
Nem mindenkinek jött be J.K. Rowling első, felnőtteknek szóló regénye: „A brit lapok szerint nem rossz a könyv, de hőseivel elég nehéz azonosulni. Viszik, mint a cukrot.” – Nem tetszik mindenkinek, de mindenki megveszi. Értem, vagyis dehogyis értem...
Mozi – Dumbledore-nak mégis lesz meleg jelenete: „A Legendás állatok – Grindelwald bűntetteiből egyértelműen kiderül majd, hogy a varázsló a férfiakhoz vonzódik.” – Ha ezt jelenti a felnőtteknek szólás akkor kösz, kihagyom...
könyves blog – Fekete színésznő az új Hermione: „Bejelentették a nyolcadik Harry Potter-epizód szereposztását.” – Ez most remake vagy folytatás? Bár mindegy csak Gabourey Sidibe játssza :DD
Daniel Radcliffe: Hollywood tagadhatatlanul rasszista: „Az új filmjében benáculó színész ismét elmondta, hogy elege van a Harry Potter-mozikból.” – Jaj, álljon már össze Rowlinggal, tegyék meg Trumpot Voldemortnak oszt’ legyen szent a béke!
Könyv – J.K. Rowling hagyja abba az írást!: „Nyílt levélben szólították fel, hogy a millióival foglalkozzon, esetleg magának írogasson.” – Sajnos nem fogadta meg a tanácsot:
könyves – Új Harry Potter-sztorit írt Rowling: „Az énekes boszorkány történetét írta meg részletesen J.K. Rowling. Még sláger is van: "Elloptad az üstömet, de a szívemet nem fogod".” – Éneklő boszorka? Madonna likes this.
Mozi trailer – Egyszerűen nem lehet betelni az eszelős fejű mágussal, Johnny Depp-pel: „Látványos trailer jött ki a Legendás állatok 2-höz.”EBBEN VAN A MELEG JELENET? LOL Jack Sparrow revisited, Év filmje, kihagyom.
Milliókkal húzta le JK Rowlingot volt asszisztense: „Az írónő tudta nélkül vett magának Rowling pénzéből macskát, gyertyát, kozmetikumokat.” – A fentiek után jár neki a TISZTELET, minden másra itt ez a videó:

CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 13.:
NÁSSZ FEL A HEGYRE!
0

Toró! Toró! TOTORÓ!

Talán érdemes:
21:20-kor újabb Szakácsi-cucc az M3-on és a Nász a hegyen is marad a tegnapi (páros) témánál csak itt a feleség kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot reklámforgatás képében. Férje ezt előbb nehezményezi, majd mikor a hotel összes alkalmazottja a nyakára jár (sőt, gyűlést tartanak a nászutaslakosztályban) végül beleegyezik. Szakácsin kívül még Bilicsi Tivadar és Tolnay Klári miatt érdemes, ugyanitt 22:25-től ugyancsak Szakácsi lesz Az álommenedzser, azaz a messziről jött ember aki azt mond amit akar és aki most épp rég elhagyott hazájában adja ki magát befutott self made man-nek és száll be az EROTIK aerobic-sportba. Ám ahogy nem lehet a végtelenségig hitelből élni úgy múltjának régi tanúi is előkerülnek… Tízkor új sorozat (Szökés Dannemorából) kezdő epizódja az HBO2-őn, valós sztoriból és a MGTOW-k–incelek legnagyobb örömére, igazolva összes előítéletüket a női nem iránt. A média tele volt vele mikor 2015-ben egy börtönben dolgozó családanya (Patricia Arquette) sajátos módját választotta házassága izgivé tételének amikor (mintegy megelőzve korát) kiszöktetett két elítéltet (köztük egy rendőrgyilkost), és le is feküdt velük. A szökevényeket Paul Dano és Benicio Del Toro játssza de az igazi meglepetés Ben Stiller aki ezzel a szériával akarja megváltani belépőjét a (rendezőként is) komolyan vett színészek közé.

A természet visszavág rovat:
Váratlanul találtak egy gigantikus krátert Grönlandon: „A szigeten ugyan hemzsegnek a tudósok, de nem krátereket szoktak keresni, így maradhatott mostanáig észrevétlen a 30 kilométer átmérőjű lyuk.” – Kína likes this:
Luxushotelt csináltak egy régi kőbányából Kínában: „A világ első bányaszállójában még két vízalatti szint is van, ahol halak úsznak a vendégek ablaka előtt.” – Bányászbéka likes this:
Élő béka mászkált az étteremből rendelt kajában – Észak-Koreában ezért felárat számolnának fel.
ma is tanultam valamit – Papagájok hajtották uralmuk alá Nyugat-Európát – Az a baj, hogy nem mennek tovább:
Új madárfaj bukkant fel Magyarországon: lazúrcinegét láttak a szegedi Fehér-tavon: „Üdv nálunk, lazúrcinege!” – Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a madaraink territóriumát!44!!
Közeledik a sarkvidéki levegő – Lásd fentebb.
Több ezren vonultak utcára Franciaországban a klímaváltozás ellen – Miért? Attól visszamegy Északra a hideg levegő, vagy mi?
Egy floridai férfi azt gondolta, parádés ötlet beugrani a krokodilmedencébe – Miért, nem az volt? Kérdezzék csak meg a krokodilokat.
Elefántok – németek 2:0: „Újabb német turistát taposott meg egy bevadult elefánt Zimbabwéban, ez a második túlélte.” – Valaki szóljon az elefántoknak hogy a VB nem most van.
Megölte gondozóját egy fehér tigris Japánban: „A nyakán harapta meg a férfit, esélye sem volt.” – Járhatott volna rosszabbul is:
Bekente mogyoróvajjal a péniszét, leharapta a kutya: „A balesetet szenvedett skót férfi kómába esett, de a buldog által leharapott testrész nem lett meg, amiből csak egyvalamire lehet következtetni.”ARRA, HOGY LESZAROM Wait, a challenger appears:
Saját vécéjén, a nemi szervén harapta meg egy boa a thai férfit: „A harapást 15 öltéssel hozták helyre az orvosok.” – Még egy ok rá hogy leszarjam :DD
Vaddisznó rohangált egy salgótarjáni pizzériában: „Az állat és a hely törzsközönsége se értette, hogy mi történik pontosan, de végül happy enddel zárult a történet.” – Gondolom a malac mindenkit meghívott...
Éhes vaddisznók mászkálnak Barcelona belvárosában: „Már a Sagrada Família környékéig merészkednek.” – Hé röfik, a pizzéria nem arra van!
Rókával szállt fel a moszkvai metróra – Néha én is azzal szoktam Budapesten, nem is győzöm papírzsebkendővel feltakarítani :SS

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés