2018. 12. 22.
Bad monks, bad monks, whatcha gonna do... (dec. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bad monks, bad monks, whatcha gonna do... (dec. 22-23.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 22.:
TEHER ALATT NŐ A ROKON
0

When HARRY George met Sally.

Talán érdemes:
Nyolckor optimista rom.kom. az HBO-n tipikus nerd/geek srác és sulikedvence csaj találkozásával akik egyszercsak rájönnek hogy bár teljesen más a személyiségük, valahol mégis Rokonlelkek még akkor is ha a lány nem látja olyan sötéten az életet. Bár egy időben minden befordult kamaszra ráhúzták az emo jelzőt azért itt többről van szó: George (Freddie Highmore) a hobbijának (rajzolás) él, ugyanakkor ez az ami eltávolítja iskolatársaitól. A kör az elzártság hatására kialakult pesszimista világnézetével zárulna be ha tehetségére nem figyelne föl Sally (Emma Roberts), és ez adja meg az originál elnevezés (The Art of Getting By) mélyebb jelentését: kell valami ami kimozdít minket a holtpontról, az se baj ha egy lelkitárs az. Lehetnék cinikus mint a főhős de végülis ki ne akarna az ő helyében lenni, talán kevesebb lövöldözés volna Amerikában ha mindenkinek jutna egy megértő partner (aki egy efféle darabban és húsz évvel ezelőtt akár Alicia Silverstone is lehetett volna de neki most „csak” mellékszerep jutott, dehát ez a dolgok – és az idő múlásának – természetes rendje). 20:20-kor 1972-es magyar tévéjáték az M3-on melynek sztoriját azóta több halivúdi produkcióban is viszontláthattuk: egy színész feleségével úgy tesz szert némi jövedelemkiegészítésre hogy mindig más fiktív donjózsi bőrébe bújva csábít el és foszt ki nőket mígnem egy napon vele teszi ezt egy nála is profibb fémfatál akit ezzel együtt sem tud elfelejteni. Ezután csőstül jön a baj: nem elég hogy asszonya előtt lebukik de a színpadon is megszégyenül mikor egy átejtett kuncsaftja felismeri. A Szerelem jutányos áron volt Pécsi Sándor utolsó alakítása, annyira hogy a szinkronizálást már nem érhette meg, így néha Gálvölgyi János hangja szólal meg helyette. Az M5-ön kilenctől ifj. Johann Strauss és Jókai Mór közös munkája 2017-es köntösben. A Cigánybáró túl azon hogy zenéje és tartalma (történelem a köznépnek is közérthető módon, akár te is lehetnél-figurákkal) miatt örökzöld, egyben az Erkel újranyitását is jelzi. Fél kilenckor nem first world, hanem komoly problémák a Cinemax 2-őn, a Teheráni tabukba ugyanis még mindig sokminden beletartozik, nem is készíthették el azon a helyen amelyről szól. Láttunk már ilyesmit a Persepolisszal de Ali Soozandeh a Kamera által homályosan hibrid megoldását választotta: felvették rendesen a jeleneteket majd utólag „rajzfilmesítették” őket. A Dick-adaptációhoz abban is hasonlít hogy ebben is bőven vannak „felnőtt” szituációk, rögtön egy prostituálttal nyitnak aki gyereke érdekében kényszerül a legősibb munkára, de ott van még a szomszédja is aki bizonytalan a terhességével kapcsolatban és elege van csalfa férjéből. A legnagyobb sokkot mégis a harmadik szál jelenthette az iráni fanatikusoknak: egy zenész elveszi egy lány szüzességét ám arrafele ez a legnagyobb érték a házasságban, akár műtéti beavatkozás árán is... :SSS


A seksz, a munka rovat:
Miért megy valaki önként szexmunkásnak? – Mert FIATAL ÉS KELL NEKI A PÉNZ a Zelnyomó Patriarchátus kényszeríti rá!!!4 Ja nem:
Úgy döntöttem, örömlány leszek: „Olvasónk elsősorban a pénzhiány miatt döntött úgy, hogy szexmunkás lesz. Kifejezetten rossz napja volt, amikor egy különleges kuncsaft látogatta meg.”Julia Roberts likes this, főleg így karácsonytájt.
Bordélyház volt egy nógrádi faluban: „Egy férfi a nőktől a pénz felét kérte.” – Ez hallatlan, hát hol itt az egyenlőség?!
egy dán család németországba utazott... – Véletlenül bordély-ba foglalt szállást anyukájánakVéletlenül, persze! Lehet hogy ők már tudtak valamit:
Lezuhanyzott a szállodában, titokban videóra vették, a felvétel pornóoldalakon és kollégák postaládájában landolt – ...és még csak nem is keresett vele pedig nagyon nyomatják hogy ez a jövő útja:
A snapchates szexvideók jól fizetnek, csak rámegy az életed – Az semmi, de nyugdíj meg jogdíj sem jár utánuk.
Régen szekálták az óriási mellei miatt, mára modell lett belőle: „Lexy Lu manapság már annyira büszke a hatalmas, kerek idomaira, hogy legszívesebben fehérneműben mutatja meg a testi adottságait.” – Lásd fentebb, rosszabb esetben lásd lentebb:
de simán vállalja – élet – Nagy melle miatt kap halálos fenyegetéseket ez az influencer – Járhatna rosszabbul is:
Meghalt a világ egyik legkeményebb dominája – ...és ki volt még nála is keményebb? Hát a narkó, ami magával ragadta ezt a testével-lelkével békében élő Tökéletes Anyukát és Nagymamát: „Az 56 éves Koulla Kakoullit a világ legkeményebb dominái között tartották számon. Az ötgyerekes anyuka és nagymama nemcsak arról volt hírhedt, hogy szinte bármit bevállalt a férfiaknak, hanem izmos testéről is, amit mindennap edzett. Dometria úrnő – így hívta magát – abba halt bele, hogy a szteroidokra kábítószert vett be. A nő a leggazdagabb ügyfelek kedvence volt.” – ...akik most biztos átvállalják a gyerekei-unokái költségeit. Nyilván!
Miért tekintjük szexuális tárgynak a modelleket? – Kérdezzétek meg a Velvet „na*****j” rovatának vezetőjétől, valamint Palvin Enikőtől és Mihalik Barbarától.
Amszterdam első női polgármestere át akarja alakítani a piros lámpás negyedet – Remélem az egyenlőség nevében csupa ronda transzneműre fogja cserélni a lányokat :DD

 

VASÁRNAP, DECEMBER 23.:
NUTHUNTERS & HEADCRACKERS
0

Freeze, shoot to kill or die!!4!

Talán érdemes:
Fél kilenckor újabb tisztogatás-téma csak most a Cinemax 2-őn és az idei Mosogatóval aki szabadulása után kétkezi konyhai melót végez, közben próbál vigyázni a neki szállást adó magányos nő lányára akinek papája ott van ahonnan ő jött, vagyis börtönben, oda amúgy a tányérpucoló is bármikor visszakerülhet ha túl intenzíven nyomja a szolgálatot és védelmet... Más. A közelgő ünnepekkel megnövekszik az azoknak megágyazó alkotások száma, a Nagy Dobásokat nyilván Szentestére meg Újévre tartogatják mindenhol, annak viszont semmi akadálya hogy közepes és gyenge műsorokkal bombázzák a jónépet. A Fejvadászok karácsonya mintha erre lett volna kitalálva: a címbeli foglalkozást űző rokonaihoz visszatér a tékozló FIÚ lány hogy régi ügyfelük szökését közölje velük, a társasághoz csatlakozik férjjelöltje is aki abban a tudatban él hogy választottja mindig is tanárnő volt – vagyis van családi összeborulás meg csihipuhi (elvégre hivatásos wrestlerek „játszanak” benne), emlékezni semmire nem fogunk belőle max. arra hogy SPOILER a múltjával leszámolni akaró nő végül vissszamegy bunkó exéhez ahelyett hogy a jófej, rendezett háttérrel-szakmával rendelkező vőlegényével alapítana családot SPOILER VÉGE. Mintha a retekklubb is szégyellné hogy ilyesmiket ad, legalábbis erre utal a negyed éjféli kezdés. Aki ezután netán úgy sóhajtana föl hogy „de legalább a Rossz anyák karácsonyát megúszuk” az megszívta mert háromnegyed tízkor a rivális kanális (TV2) leadja az első részt ami ugye szimplán csak Rossz anyák névre hallgat én pedig szeretném azt mondani hogy nem akkora rakás...szemét mint a folytatása de ha így is lenne az csak azért volna mert 2016-ban még a Bad moms volt a legalja. OK, az anyaság fárasztó és ki kell engedni néha a gőzt, de muszáj mindenből sekszes-drogos-családellenes „komédiát” csinálni? És miért van az a kettősmérce hogy ha nő viselkedik ragadozóként (vásznon vagy a valóságban) az menő, és hogy a férfiakat be lehet állítani szőkenőknek (már ami az IQ-t illeti)? Plusz: mióta számít megcsalás-ürügynek hogy a férjet (akinek öt éve nem tett kedvére a felesége) pornónézésen kapják? Megannyi kínzó kérdés amit nem én fogok megválaszolni, akkor már inkább készüljünk a Diótörő mesebalett változatával, annak is ’96-os, operaházi kiadásával amit kilenckor vetítenek az M5-ön.

„Zene” és „film” rovat:
Jimmy Page megfúrta Robbie Williams medenceépítési tervét: „A Led Zeppelin gitárosa attól tartott, hogy a földmunkák kárt okoznának a házában.” – Furkáljanak csak ne kezdjenek közösen zenélni...
A Galaxis őrzői egyik főszereplője a felmondását fontolgatja...and nothing of value would be lost that day.
Reménytelenül szerelmes cukrász lesz Kerekes Vica: „Nemsokára kezdik forgatni a HAB című magyar romkomot, amiben a harmincas felnőttgyerekek életét fogják boncolgatni.” GRYLLUS DORKA LIKES THIS Wait, a challenger appears:
kult – Szerelem a Don-kanyar után: „Az Örök tél és A berni követ alkotóinak első mozifilmjében Kerekes Vica és Szabó Kimmel Tamás keverednek zavaros viszonyba.”Gryllus Dorka likes this. Gyerekek, nem lehetne egyszer, csak egyszer pucérkodás nélkül?
színház.hu – Gryllus Dorka: „Lehet, hogy egyszerűen inkább érzéki vagyok, mint intellektuális” – Hát igen, így is lehet mondani... – „A színésznő egy autista gyermek édesanyját játssza új szerepében.” – Már megtippelni se merem hogy lesz-e benne seksz :SSS
Interjú – Addig látnak meztelennek, amíg zavarban vagy: „Kiss Diána Magdolna több fesztiváldíjas filmben szerepelt már, de az első főszerepét csak most kapta meg, és már a forgatás előtt megrettent. Sok álmatlan éjszakája van, de a szájára már lakatot tett.” – ...és basszus itt is önmegerősítésnek adják el a vetkőzést: „Nem szégyellem a testemet. (...) Amikor Mundruczó Kornél egyik előadásában (...) kellett (...) levennem a ruhámat, olyan emberek között voltam, akikről tudtam, hogy ők is ezerszer vetkőztek már, és nem fognak megütközni rajtam. Leveszed a ruhád, kimész, megcsinálod, ennyi. Még egy kis perverzió is van benne: itt állok előttetek meztelenül, és nem szégyellem magamat. (...) Sok kolléganőm nem hajlandó vetkőzni, és ez az ő dolguk – de én nem értem, miért.” – Én értem, de nem fogom lelőni a poént :SS
Dráma a grillezett csirkemell árnyékában: „A Support the Girls egy nap története egy olyan étteremben, amit a dekoltázs ad el.”LÁSD FENTEBB Hessteg mítú.
iddQD – gg, WP – A legjobb játék, ami a Kacsamesékből készült: „Rögtön a Super Mario után a legjobb platformjáték NES-en, és a felújított verzió ma is patent.” – Ezt is megszakítják majd? Mert akkor kihagyom...
godmode – John Romero 18 új pályát csinál az eredeti Doomhoz – Szerintem meg térjen vissza a horrorgyártáshoz!
Lilla Stílusblogja – Wow! – Vakmerő nők, pazar ruhák és feltűnő ékszerek az Ocean's 8-ben: „A film costume designere a ka­rak­terekhez illő külsőt álmodott meg a színésznőknek.” – És? Attól jobb lesz a forgatókönyv, vagy mi?
Szomorúak és csalódottak a könyves lajhár egykor lelkes barátai: „Bevallom, az alábbi levélig nem ismertem a Book a Sloth Club könyves meglepetésdoboz szolgálatot, az események tükrében nagy szerencsémre.”Elizabeth Holmes likes this.
Mozi trailer – Új trailert kapott Sandra Bullcok félelmetes szembekötős horrorja: „A Bird Boxban mindenki pórul jár, ha megpillantja az emberevő rémeket!” – Nem, akkor fognak pórul járni ha megpillantják Sandra bullcockját :DDD
Könyves – Catherine M. bántalmazó családja elől menekült a fikcióba – Most akkor mégsem volt 100%-ig igaz hogy fél Párizs végigment rajta?
c:c – Már nem kellenek a székeket hajigáló leszbikus törpék: „27 év, kismillió kamuverekedés és műbalhé után megszűnik a tévé legbotrányosabb talkshow-ja.”...and nothing of value was lost that day. Nap kommentje:

Fülig José 2018.06.15. 11:33:42
óriási kár érte! ja, nem is...

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés