2019. 01. 13.
Without Harang (jan. 14-15-16-17.) + The Rest of 2018 vol. 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Without Harang (jan. 14-15-16-17.) + The Rest of 2018 vol. 1.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 14.:
IDŐ VAN, BANDIKÁK!
0

Szabad-e úszni Carte Blanchette-tel?

Talán érdemes:
Filmcafe, 21:00: BanditákIsmétlésgyanús krimibohózat melyben Billy Bob Thornton és Bruce Willis a furcsa pár akik robinhúdként, de azért like a sir fosztogatnak: otthonában meglátogatják az aktuális bankigazgatót és elfogyasztanak vele egy jó kis WHISKEY-T vacsorát majd reggel magukkal viszik és úgy pakolják ki a széfjeit, a jól bejáratott tervbe természetesen itt is nő (Cate Blanchett) zavar bele. Willis (aki itt sármőr) és Thornton (aki meg képzeltbeteg) azóta ugye többszörösen nagyot zuhant (előbbi demimúrral, az egyre drágább életével és egyre olcsóbb B-mozikkal, a másik brangelinadzsolival és a taplótélapóval), egyedül Blanchett tudott méltósággal idősödni. Ami igazán meglepő hogy valós sztorival van dolgunk, ha a fele igaz az itt látottaknak akkor a kis csapat már szimpatikusabb mint a Viszkis és Bonnie meg Clyde együttvéve bár Blanchett karaktere valamelyest előrevetíti a kétezertizes évek bűnözőkre (akár egyszerre kettőre is) bukó, unatkozó feleségének archetípusát. 22:20-kor jó régi (1971-es) dráma az M3-on amit ma már talán nem lehetne úgy leforgatni hogy a benne szereplő pár nőtagjáról rögtön a címben közlik hogy Gyáva mindenhez, de főleg a felelősségvállaláshoz, inkább élvezi gazdag férje pénzét (de közben azért utálja is kitartottsága miatt). Kényelmetlen igazságok nagy nevekkel (Kállai Ferenc, Huszti Péter, Gór Nagy Mária, Tordai Teri) kimondatva. Éles váltás: a Szabadúszókra nem igaz a mondás miszerint minél jobb valami, annál később kezdik, nagyonis jól teszi az AMC hogy hajnali fél kettőig (pontosabban 01:25-ig) dugdossa, ez egy újabb mélypont Robert De Niro karrierjében. Nem elég a közhelyes forgatókönyv (törvényenkívüli rendőrosztag, ide belépő végzős zsaru aki apja halálát tisztázná SPOILER akár új kollégái lebuktatásával is SPOILER VÉGE) de még rapper (50 Cent) is van benne, szóval nem egy Copland. Műfajnál (és „minőségnél”) maradva, de jóval korábbi időpontban (21:40) pár wannabe Gangsta kalandjait láthatjuk a Cinemaxon amint fullba nyomják a tonimonanát, elfelejtve mi is lett a Sebhelyesarcú vége…ez is kihagyható, sőt leszarható:

Hétfő? #LESZAROM.
The Best Of Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
szegény – Palvin Barbara olyat pózolt, hogy belefájdult a háta is – Mindjárt megsajnálom. Ja nem, LESZAROM:
új poszt – ÉLő spartathlon – Eszméletlenül szoros a Spartathlon női versenye: „Maráz 81 km után csak 50 másodpercre van az első helyről. A férfiaknál Mihalik a harmadik helyen fut a 246 km-es ultrán.” – Nem is tudtam hogy Barbi is Caitlyn Jenner nyomdokába lépett o_O
modellek előhalloweenje – nyau – Mihalik Enikő cicajelmezben bulizott Lily-Rose DeppelLESZAR Remélem nem fogják beválogatni a True North trilógia harmadik részébe :SSS
19 erősen erotikus töltetű fotó a bikinis Palvin Barbaráról: „A Sports Illustrated jóvoltából.”LESZAROM, akárhogy is fokozzátok:
Palvin Barbara egyre pikánsabb fotókkal szerepel a Sports Illustratedben: „A magyar modell már zsinórban harmadik éve szerepel a világ legjobb bikinis női között.” – Én is sokadik éve SZAROM LE.
Hírek kávé mellé – Mihalik Enikő 25. szülinapi grillezésén ott volt Jay-Z: „A magyar modell kitárulkozós videójából az is kiderül, hogy Mihaliknak jogosítványa nincs, van viszont intimtetoválása.”LESZAR Végülis miért ne, hát azt is bemutathatja igazoltatásnál...
blogozine – Ők fognak egy szál semmiben vonulni!: „Palvin Barbi is Victoria's Secret modell lesz jövőre!”ÉDES FASZOM, ő is?! Csakazértis HESSTEG MÍÍÍTÚÚÚ LESZAROM!!
Mihalik Enikő brutál szexi volt ezen a divatbemutatónLÁSD FENTEBB LESZAROM.
blogozine – dögös! – Palvin Barbi újra címlapon: „Az oroszok elképesztően szép anyagot csináltak Barbival.” – Elképesztő hogy én ezt mennyire LESZAROM...
a test megkapja, amit akar – Mihalik Enikő a zuhany alól jelenti: elég volt a gyorskajából és életmódot vált – Akkor én is: rostosat eszek és LESZAROM :)))
kasszás erzsi szüneten volt? – Az év modellje félmeztelenül fogdosta a barátnőjét egy közértben: „Plusz a pucér fenekét mutogatta a strandon, viszont Palvin Barbarával dolgozott már megint.”LESZARO Hát inkább Palvin Enikő vetkőzzön mint a kaszáserzsi :SSS
 

KEDD, JANUÁR 15.:
DÖRR, MEOW!
0

Bolden Tate Gallery.

Talán érdemes:
Tíz előtt tíz perccel magasművészettel kezd az M5, mégpedig egy Shakespeare-klasszikussal. A Tévedések vígjátéka megelőlegezte kb. az összes ikres-személycserésdit (bár ha szigorúan vesszük ennek is volt előfutára Plautus egyik művével). Antipholusz és szolgája, Dromio Szirakuzából Epheszoszba utazva szeretnék kideríteni hogy igaz-e amit Antipholusz ott halálraítélt apja állít, miszerint van egy sosem látott, rá megszólalásig hasonlító testvére (ahogy az inasnak is). A darabot most a Szatmárnémeti Északi Színház színészei keltik életre, high artnál maradva a retekklubbon 22:25-től újabb velünk élő legenda a XXI. században Fábri Zoltánnal aki alkotásaival nálunk is többször voltmár, de mivel sosem látott felvételeket ígérnek, ez már egy ok hogy belenézzünk. Más: mára két kínais krimi is jut, előbb a Film Mánián 23:10-kor a Golden Gate, ebben az ötvenes évek paranoid, mindenütt kommunistákat látó Amerikájában egy nagyonfiatal, nagyon neofita ügynök (Matt Dillon) nyomozása rács mögé juttat egy családfőt kinek egyetlen bűne hogy tartja a kapcsolatot távol-keleti rokonaival, ám a (hülye) törvények betartását mintha felülírnák az érzelmek a vádlott lányának (Joan Chen) megismerésével. Hajnal egykor érkezik 2018-as cseh társa a Cinemax 2-re és a Miss Hanoi-ban egy gyilkosság (illetve egy hozzá kötődő másik) a katalizátor: osztálytársuk megölése után négy vietnami kiskorút intézetbe küldenek, azonban szabadulásuk után rögtön meggyilkolják egyiküket. Ezt kell kideríteni a hősnek és a mellé (kéretlenül) beosztott sárga kolléganőnek akire több oldalról is nyomás nehezedik: úgy a tősgyökeres ittlakók mint a bevándoroltak ferde szemmel néznek rá, utóbbiak főleg azért mert nő ÉS még rendőr is mellé (plussz elfogultságot is feltételeznek róla mivel túl közel állt az áldozathoz), és akkor jöjjön is a

Kössz, biztonság! rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
83 éves nő futamította meg 16 éves támadóját – Mások sajna nem ilyen szerencsések:
Kóros részegsége miatt enyhébb büntetést kaphat a futónő támadója: „A férfi bocsánatkérő levelet is írt Makai Viktóriának.” – Másutt ez súlyosbító körülmény lenne, nem enyhítő :SSS
Életfogytiglanra ítélték a sajószögedi anyagyilkost: „A férfi még a rendőrök kiérkezésekor is azt ismételgette, hogy „megérdemelte”.” – Á, ez csak első fok, lesz még itt is enyhítés:
Enyhítették a jánoshalmi férfi büntetését, aki leszúrta a saját fiát: „Jogerősen nyolc és fél év börtönbüntetést kapott a tíz helyett. A családban korábban is voltak már súlyos konfliktusok.” – Gondolom ez is „enyhítő körülmény”.
Szülei elhanyagolták a tatabányai kamaszt, dühében halálra vert két hajléktalant: „Olyan feszültségben élte az életet, hogy amikor egy hajléktalan beszólt neki, rögtön halálra verte, nem is számolta az ütéseket. Aztán még aznap éjjel egy másik embert is.”MAGYARUL: Enyhítő Körülmény!4!!4négy!!, mert:
Az agresszív gyerek is lehet áldozat: „Forr a szülők dühétől az internet az arcán és a nemi szervén megharapott kislány ügye miatt. Pszichológust kérdeztünk a megoldásról.” – Tudjuk, enyhítő körülmény, a gyerek nem tehet semmiről :ásít:
ú – Egy gyilkosság margójára: „A társadalom felelőssége, miért válnak tizenéves gyerekek gyilkossá napjainkban.” – Így igaz, a többségi társadalom felelőssége megkérdőjelezhetetlen, mi vagyunk a hibásak hogy nem figyeltünk:
Segítségre volt szüksége a sólyi gyilkosnak: „Képzeletbeli pisztollyal lövöldözött az iskolatársaira.” – …írja ezt az az Index amelyik korábban azt sulykolta hogy vedd észre a jeleket ha valaki lövöldözésre készül. NICE!
Sokkoló látni a szülők fejét, amikor gyermekük halála miatt megvádolják őket: „Az oltásellenes pár 10 hónapos kislánya kiszáradt.” – Hát még a kisbaba holtteste milyen sokkoló lehetett, na nem nekik hanem a mentősöknek.
A fotocella kapta el a miskolci szalámitolvajt: „Öt rúd szalámit akart ellopni B. Róbert.” – Bakács Tibor Settenkedő likes this.
Brutális hely a kisvárdai pub, véletlen lökés után szurkáltak össze fiatalokat – Szerintem meg nem a pub „brutális” hanem az odajárók egy része az.
Több millió eurónyi ékszert raboltak el a párizsi Ritzből: „Öt fegyveres fejszékkel verte be az ékszerüzlet kirakatát, több lövés is dördült.”PUTIN Akarom mondani put it on the Ritz.
Tucatjával ölik a piti bűnözőket az indonéz rendőrök: „Holnap kezdődnek Jakartában az Ázsiai Játékok, a rendőrség előtte tisztogatásba kezdett, felhatalmazást kapott, hogy megölje a letartóztatásnak ellenszegülőket.” – Lehet hogy ez már az Ázsiai Játékok egyik versenyszáma, asszem ideje újraéleszteni a sportrovatot.

SZERDA, JANUÁR 16.:
BY ANY MEANS NECESSARY
0

In a quiet place out in the country.

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Az egyik 2018-as évfilmje a Hang nélkül volt ami attól függően lesz bejövős hogy mennyire tudjuk elfogadni (tehát nem elhinni) az alapszitut miszerint a bolygót minden kis hangra ugró idegenek szállták meg. Ebben a világban csak az élhet túl aki megtanulja – Csörsz Istvánnal szólva – sírig tartani a pofáját és ezt Abbotték (Emily Blunt és a kamera mögött is helytálló John Krasinski) saját kárukon (egyik gyermekük elvesztése) tanulták meg. Azonban a túlélés egyik záloga a szaporodás, vagyis hiába a halálbüntetéses csendrendelet, a harmadik gyereknek meg kell születnie… A kihívás adva volt (zene és tényleges párbeszédek nélkül felépíteni egy működő valamit), az A Quiet Place -ben ezzel együtt max. egy jó shortra elég szufla van, másfél órában kicsit hosszú és akkor a fontosabb logikai ellentmondásokat nem is említettem (1.: Ha egy nagyobb zajjal semlegesíteni lehet a mindennapi élettel járókat, miért nem költöznek pld. a vízeséshez? Tudnának fürdeni, halat enni. 2.: Miért nem építenek egy teljesen hangszigetelt szobát?). Kapcsolódó komment:

Racsenko 2018 dec. 02. - 23:39:53
Arra vartam, hogy a predator a végén megjelenik, azt jól levadassza a férgeket! Nem jött be...????

Év filmjeinél maradva nem lehet kihagyni (illetve dehogynem) az egy órával később (kilenckor) adott Valami Amerika 3-at sem a Mozi+-on amivel úgy vagyok mint az Üvegtigrissel: bőven elég lett volna belőle egy rész, ehelyett a harmadikat ebből is ugyanúgy rontották el mint amabban (vígjáték helyett rámentek az akciózásra). A három testvér most Alexnek hála kerül bajba de mindez csak ürügy a meleg/szőkenős viccekre meg hülye betétdalokra. Stohl jól parodizálja bulvár-önmagát, bár azt is minek ha vannak élő riválisai Hujber Ferenccel meg Gangsta Zolival (vagy akár a musicales jelenettel). Máshol a stáblista végére hagynak még egy-két poént, nos itt ezt megfejelték némi termékelhelyezősdivel, mondjuk tökmindegy mert a sika-kasza-léc így is megvolt, állítólag a Miniszter félrelép rekordja is megdőlt – bár ez valahol érthető, abban csak egyetlen pucér férfihátsó volt, ebben meg egy rakás. 22:30-kor újra csehül állunk, ezúttal a Dunán és egy húszéves komédiával ami sötét időben, a német megszállás alatt játszódik. Ekkortájt gyakori volt a házak-vagyonok elkobzása, így járt az egyik tehetős zsidó család is, és a hírt elsőként megkapó Josef Cizek minden mindegy-alapon el is megy hozzájuk kivenni a közösből a maga részét egy festménnyel ám arra nem számít hogy ott találja az egyik rokont, Dávidot (Kassai Csongor) aki onnan szökött haza ahová most vitték a felmenőit (koncentrációs tábor). Az Élet mindenáron – szemben mondjuk a jónak kikiáltott 1945-tel – bemutatja hogy semmi sem fekete-fehér (nem bírtam kihagyni, főleg hogy az említett hazai mű is erre a két színre épít): lehet Világ Igaza a tolvajból és az elhurcolt gazdagok lelkiismerete sem patyolattiszta (rögtön az elején otromba tréfát sütnek el a sofőrjük rovására aki aztán egy lesz az őket kipaterolók közül). Kapunk bibliai utalásokat is (nem véletlen hogy a Dávidot rejtegető házaspár keresztneve József és Mária SPOILER ahogy az sem hogy a pozitív végkifejletet Mária és Dávid közös gyereke hozza el SPOILER VÉGE). Megint váltunk: Orson Welles visszatérő vendég, itt lesz ma (azaz holnap) hajnali háromkor is a Cinemax 2-őn, bár most csak közvetlenül, merthogy a téma Az aranypolgár születése lesz és Orsont Liev Schreiber alakítja. Welles itt már túl van a Világok harca-balhén és a next big thing-et keresve vetődik el William Randolph Hearst (Roy Scheider) bulijára, a látottak-tapasztaltak pedig megadják a Citizen Kane alapját, hibát csak ott követett el hogy nem nagyon palástolta kiről is mintázta Kane-t. Ha azt akarta hogy nagyot szóljon, elérte: Hearst nem örült hogy ihletet adott neki és ahol tudott, keresztbetett a forgatásnak, főleg azért hogy partnerét, Marion Davies-t (Melanie Griffith) mentse a botránytól (a róla mintázott Susan Alexander Kane talán a legunszimpatikusabb a Citizen Kane-ben). Az RKO 281 a két húzónéven túl John Malkovich miatt is érdemes – na nem hogy fennmaradjunk miatta hanem arra hogy felvegyük és úgy nézzük meg.

Sportrovat:
Best of 2018:
Visszavonult Didier Drogba – De ha sportol, miért a DROGBA vonult vissza? o_O
Szegény Maradona csúnyán megfázhatott, mert végigszipogta az Argentína-Izland meccset: „Az a hűvös orosz időjárás!” – Ideje volna neki is visszavonulnia a drogba.
Croissant-evő versenyben fulladt meg egy egykori argentin bokszoló: „Mario Melo 1990-ben világbajnoki címért bokszolt.” – ...de foodsportban vesztett. Mindegy, majd a Taxidermia 2-ben megemlékeznek róla.
Azért mondott le a szlovák szövetségi kapitány, mert a játékosai a tiltása ellenére elmentek bulizni – Csináljanak az orgiázásból is sportágat oszt’ jónapot.
Kocsmai verekedésért fizet 250 millió forintnyit a Barca-klasszis: „Müncheni diszkót forgatott fel Vidal és a fivére.” – Lásd fentebb. Ha az e-sport lehet olimpiai szám akkor a kocsmaszétverés is, a korlátlan agresszivitásé a jövő:
Habib-McGregor: az ilyen meccsekért találták ki az MMA-t: „Az ír megasztár a medvével birkózó dagesztáni fenegyerek ellen. Az év legjobban várt meccsében a lélektani hadviseléstől a totális káoszig minden megvan, amit a harcban szeretni lehet.”Mi az hogy, nagyonis:
Tömegverekedéssel ért véget a Nurmagomedov-McGregor harc: „Az orosz győzelmét úgy hirdették ki, hogy már egyikük sem volt a ketrecben.” – Kiütéssel győzött: a közönség.
Már Merkel is azzal foglalkozik, hogy kifütyülik Gündogant: „Nincs teljes összhang a csapat körül.” – Nyugi, Erdogant nem merik majd kifütyülni ahogy a többi törököt se, mert:
Bűzbombát tettek egy norvég kézicsapat öltözőjébe: „A török Eskisehir fogadta így az Arendalt a Challenge-kupában. A kapufákat is bezsírozták.” – Ejj ezek a huncut, mókamester törökök! Pedig bedobhattak volna igazi bombát, sőt... LOLikszdé, hahaha!44! négy
Az év üzlete: 18 játékosát 10 kecskére cserélte egy török focicsapat: „Az állatok több pénzt hoznak, mint a futballisták.” – Végülis miért ne, pláne ha jobban is fociznak...apropó rossz focisták és Közel-Kelet:
Dzsudzsák ismét az araboknál futballozik: „A magyar válogatott kapitánya az arab emírségekben újonc al-Ittihad Kalba játékosa lett.”Aranycsapat likes this. Ja nem, K***A GYENGE! K***A GYENGE!!!
Dzsudzsák nyílt levélben magyarázza, miért maradt az Arab Emírségekben: „Nem a pénz miatt nem igazolt Európába, különben is, a magyar válogatott az első számú klubja.” – Tök hihető. Ja nem az, VEDD LE A MEZT! VEDD LE A MEZT!!!
A pletykák szerint Dzsudzsák évi 700 millióért írt alá: „Szerdán jelentették be, az al-Ittihad Kalba SC mai meccsén már a cserepadon ül a magyar sztár.”Nap kommentje a levélben magyarázós hír alól:
0

 

CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 17.:
DZSONI DÉMONIK

0

Földszakadás, égi dúlás.

Talán érdemes:
Kilenc előtt öt perccel szabványthriller az HBO 2-őn ami – ahogy azt a fórumlakók meg is jegyezték – akár egy Seagal-mű is lehetne, csakhogy itt Steven bácsi helyett Ethan Hawke égeti magát, elég meglepő tőle hogy elvállalta (Rutger Hauertől nem, ő majd’ harminc éve belőtte ezt a szintet). A 24 óra a halálig középpontjában jó útra tért bérgyilkos áll akit újra megbíznak, most épp egy tanú kivégzésével, ám annak testőre nyírja ki őt. Sebaj, újraélesztik és van egy napja kijavítani az elkövetett hibákat… Innentől mintha a Crank-et és a John Wick-et néznénk, pozitívum hogy nem mismásolták el a közelharcokat (amik ettől még nem lesznek kevésbé hihetetlenek). A két H (Hawke & Hauer) mellett még a trónokharcás Liam Cunningham szól(hat) mellette de ha már Seagalt emlegettem, kereken kilenckor őkereksége is tiszteletét teszi, először a Mozi+-on. A legjobb ami a Fenevad gyomrábanról elmondható hogy a neve illik emberünk testalkatához, egyébként gyenge Commando-újrahasznosítás, visszavonult szuperkatona lányát elrabolják (barátnőjével együtt aki egy szenátor gyermeke), ő pedig kiszabadítása közben világösszeesküvés nyomaira bukkan. Vagy Seagal a legrosszabb aktor a világon, vagy ő a legjobban rejtőzködő abszurd humorista: ha nem a vonatos jelenetnél, akkor a lédibojjal/transzvesztitával verekedősnél fogunk hangosan felröhögni (bár végülis Thaiföldön játszódik, szóval miért ne verhetne LGBTQ+ figurákat is az egyenlőség nevében?), ha viszont komolyan vesszük akkor egyedül Sarah Malukul Lane (és némi csöcsvillantás) menti kicsit. Az ugyanakkor, ám a Sony Movie Channelen vetített Égszakadást már a leszbikus jelenet se viszi el a hátán pedig próbáltak okosak lenni és beleerőltetni némi Johnny Mnemonic-szálat is, vagyis Túl Sokat Tudó szuperügynök agyát törölnék alkalmazói, akik csak abban az esetben állnak el tervüktől ha barátunk visszahozza az egyik elveszett CIRKÁLÓ bombázójukat ami terroristák kezére került biofegyverestül-mindenestül.

Talán ajánlott:
Még mindig 21:00-nál maradva a rivális csatornán (Paramount Channel) történelmi drámázás Ausztráliából a Ruhakészítővel (Kate Winslet) aki hosszú kihagyás után tér vissza 1951-ben kicsiny szülővárosába ahonnan azért kellett távoznia mert még gyerekként megölte az őt rendszeresen megalázó iskolatársát – legalábbis ezzel vádolták és a mai napig nem tudtak megbocsátani neki. Myrtle „Tilly” Dunnage látszólag mindent megtesz hogy visszailleszkedjen a közösségbe (ruhaszalont épít ki a szülői házban bár anyja, Molly elsőre fel sem ismeri), valójában régóta dédelgetett bosszúja hálóját szövögeti… A Dressmaker picit hosszú és mintha túl sokminden akarna lenni egyszerre (dark comedy, western, toleranciáranevelősdi), ezzel együtt is érdemes a figyelmünkre. Mozibubusok értékelni fogják hogy Hugo Weaving kicsit visszatér a Priscillához (a mamát játszó Judy Davist meg simán jelölhették volna Oscarra ahogy a majd’ húsz év hallgatás után nagyot dobó rendezőnőt, Jocelyn Moorhouse-t is).

HA HA VERY FUNNY! rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
Merkel jegyzetein szórakozik Ausztrália: „Merkel úgy ült le az ausztrál kormányfővel találkozni, hogy a róla írt háttéranyagot olvasgatta.”HA HA VERY FUNNY!
nwsroad – Szórakoztató rendőrségi bejelentések kisgyerekektől: „Rendőri segítséget kérnek a felöltözéshez, vagy feljelentik a saját szüleiket, mert nem kapnak több kekszet.”HA HA VERY FUNNY, de csak míg az SJW-k komolyan nem veszik ezeket is :SS
"Csak egy ostoba vicc volt" – mondta a kanadai miniszterelnök a peoplekind-ügyrőlHA HA VERY FUNNY, a többit lásd eggyel feljebb...
TÖrök Gábor elemez – Török Gábor újra elemez!: „Az első poszt­ból megtudhatjuk, lehet-e egyáltalán objektíven elemezni politikát.”MORE ELEMZÉS THAN ELEMZÉS HA HA VERY FUNNY!
Akár meg is duplázható a nyugdíj: „Igaz, munkát kell vállalni.”DE AKKOR MIÉRT „NYUGDÍJ” HA DOLGOZNI IS KELL MELLETTE?! HA HA VERY FUNNY!
figyelsz te rám? – Keress te is 1,3 milliárd forintot 3 oldallal!: „Két oldalnyi hirdetés árából az országban kb bárhol tudnék venni egy lakást.”HA HA VERY FUNNY!
A YouTube sztárja egy holttesttel viccelődött legújabb videójában: „A rajongóknak, de hollywoodi sztároknak sem tetszett Logan Paul ízléstelen tréfa.”HA HA VERY FUNNY!
Visszatért Paul Logan a YouTube-ra, természetesen egy hullás poénnal nyit: „Minden idők vloggere erős visszatérésben van.”HA HA VERY FU De még ezt is lehet fokozni:
Logan Paul egy fuldokló halat böködött és lesokkolózott egy halott patkányt: „Kiborult az internet, alig bírják visszalapátolni.” – Nem az a baj hogy HA HA VERY FUNNY hanem hogy ti is az ő nézettségére hajtjátok a vizet ha írtok róla. Nap kommentje:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés