2019. 01. 26.
Walking Red Véreb (jan. 26-27.) + The Rest of 2018 vol. 4.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Walking Red Véreb (jan. 26-27.) + The Rest of 2018 vol. 4.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JANUÁR 26.:
THE GIRLS OF FAIRYLAKE
0
Summer lovin' had me a blast...

Talán érdemes:
Nyolc előtt tíz perccel nem túl hosszú kanadai rom. kom. a TV4-en ROBIN Rachael Leigh Cook-kal. A Summer Love (vagy Csábító nyári gyakorlat, amennyiben a szinkronos verziót kapjuk) egy megözvegyült anyuka magáratalálásáról szól a digitális világban ahol a szerelem azért még mindig analóg, ő erre önkéntes segítőként melózva jön rá egy tech-cégnél, ezáltal több értelemben is továbbképezve magát. Kicsit az Internre hajaz (az meg ugye a The Devil Wears Prada-ra), de annál jobb még úgyis hogy ez Hallmark-produkció és nem jutott bele egy Robert De Niro. Fél kilenckor egy dokuszéria első részét vetíti a Cinemax 2 Izland történelméről: az Utazás vége valójában épphogy a kezdetekig, a helyi sagák eredetéig megy vissza és állítja párhuzamba őket régészeti leletekkel. Sorozatnál maradva de már populárisabb műfajra váltva kilenckor a Filmbox az 1930-as évekbe repít minket a Cambridge-i kémekkel akik az akkoriban választható két rossz közül a kisebbik, a kommunizmus mellé teszik le voksukat mikor úgy döntenek hogy a SZU spionjaiként belülről bomlasztják a rendszert (ebből is látszik hogy a két rossz mellett a harmadik hazájuk kapitalizmusa volt mert ha csak a nácik ellen akartak volna harcolni azt megtehették volna úgy ahogy rengeteg angol honfitársuk csinálta). Nem ez lesz a hétvége egyetlen szovjetes kémesdije, de a Cambridge-i Ötök valóban valóságalapú, kár hogy nem annak mutatja be „hőseit” amik voltak, vagyis hazaárulóknak akik lelkén közvetve-közvetlenül többek halála szárad, illetve hogy nagylelkűen kihagyják a kis kaland kiábrándító végét. Az M3-on 22:20-kor egy majd’ ötvenéves, de örök dilemmát feldolgozó tévéjáték: mi a jobb, kitartottként jómódban élni vagy a szívünket követni? A Tündérlaki Lányok legidősebbje hivatalosan színésznő, de jövedelme valójában egy nemesi származéktól származik, ezzel biztosítja családja többi tagjának életszínvonalát is. Mindenki boldog, de csak míg Boriska valóban szerelmes nem lesz és kilépne a kényszerkapcsolatból – ezt már az őt addig mindenben támogató família sem nézi jó szemmel...

A seksz, a szipu rovat:
Best of 2018 vol. 1.:
Gumicukor – Charlie Sheen egy éve józan – Váljék EGÉSSÉG!ére, erre inni is kell :)))
Elfogták a brazil csodadoktort, aki orális szexszel adta át gyógyító energiáit: „A 76 éves Joao de Deus a depressziót kezelte sajátos módszerével. Több száz nőt erőszakolhatott meg.”Osho likes this.
18+ Az orgazmusrés létezik, és ezt mind megszívjuk: „A párok szexuális elégedettségét legalábbis jelentősen nehezíti.”Keep calm, továbbra is csak a pasiknak kell aggódnia.
Agyi orgazmus szexuális kielégülés nélkül? Simán!: „Oké, nem simán, de sokaknak megy. És neked?” – Ha akarnám biztos menne elvégre FFffférfffi volnék ^^
GPON-tól élvezetesebb a netezés – Szerintem meg a géponttól PONT nem az :SSS
Féltékeny játékbaba űzte el egy nő pasiját: „És alapvetően mindenkit megver aki körülötte van.” – Nem csoda ezek után ha a pasik a realdollokhoz, sőt akár testnélküli nőkhöz menekülnek:
Egy japán férfi összeházasodott egy hologrammal: „Szereti. Ideje megtanulni, mit jelent a digiszexualitás.” – Taigetosz-pozitív, Darwin-jelölt, remélem a kivetítőbe dugja majd a nemesebbik szervét :SSS
Beszívott, majd megjelentek a rendőrök a házban: „A 34 éves, férfira élete legrosszabb tripje várt.”Wait, a challenger appears, sőt rögtön kettő:
Szmókerek rémálma: úgy betéptek, hogy behajtottak a III. kerületi rendőrség udvarára, azonnal elkapták őket: „Szerdán este kinyílt a Tímár utcai kapu, a két kábós cimbora pedig nem habozott.” – Még egy érv hogy füvezés helyett piáljunk!!
Nem kegyelmez a bíróság a dán fiataloknak, akik szexelő 15 évesek videóját küldözgették egymásnak: „Több mint 1000 vádlottja van az ügynek, mely hetek óta lázban tartja Dániát. Az első ítéletek szerint a börtönt megússzák, de priuszuk lesz. Egyébként a Facebook fújta be őket.”BRÜHÜHÜ, írja mindezt az a borosjuli aki a Velvet villantós híreitől süllyedt a 444-ig. Külön vicc hogy közben ugyanez a média máskor meg azt hangoztatja, hogy:
slut walk – Még az ilyen ribancos öltözködés sem jelent beleegyezést semmibe: „Amber Rose megint ribancsétát, mi több, menetet tartott a nők jogaiért. Íme a legelképesztőbb fotók.” – ...és ezek után még így, aligruhában is megy a kioktatás:
Nagyvárosi rókalány – Van különbség bókolás és szexuális zaklatás között: „Remélem, az ilyen emberek egyszer átélik azt, hogy éjjel egy benga állat kíséri haza őket kéretlenül.”Nap kommentje:

HozzászóláSoma Következő 2018.12.04. 20:25:16
"Franciaországban szeptembertől érvénybe lépett az a törvény, mely alapján bűncselekménynek minősül, ha valaki utánunk fütyül az utcán vagy szexista beszólásokkal illet." Az a törvény mikor lép érvénybe, amely szerint az Index címlapra kiposztolt "Rihanna levetkőzött" és "Ginu villantott", megfelelő képekkel illusztrált vizuális szexista terror bűncselekménynek minősül?
A benga állat pedig lehet nőstény is: index.hu/kulfold/2018/12/04/gyilkossag_buncselekmeny_pennsylvania/
 

VASÁRNAP, JANUÁR 27.:
TÖ/RÉSEN VAGYUNK!
0
Love at first LIGHT fracture.

Talán érdemes:
Fél kilenckor megint egy young adult movie szuperképességekkel rendelkező tinikről, ezúttal a Cinemax 2-őn. Alexre (aki neve dacára nem fiú hanem lány) egy este ufóközeli Fények esnek és onnantól mindenféle speciális adottsága lesz amivel persze az állam figyelmét is felkelti... Az At First Light nem emeli tovább a Close Encounters és egyéb sci-fi-k által magasra rakott lécet de nem is veri le azt a manapság kötelező felnőtt-démonizálással. Egy órával később (fél tízkor) 2007-es thriller a TV2-őn Sir Anthony Hopkinsszal aki itt Ted Crawfordként (és félig Hannibal Lecterként, félig törvénytisztelő polgárként) brillírozik. Mikor Crawford rájön hogy felesége megcsalja egy nyomozóval, aprólékos tervet eszel ki ami azzal kezdődik hogy a helyszínre kiküldött rendőrnek (akivel neje félrelépett) beismeri bűnösségét, ám amit a feltörekvő ügyész (Ryan Gosling) rutinmunkának fog fel az hamar visszájára fordul és úgy tűnik, a gyilkos szabadon távozhat... A Törés ördögien felépített, többszörjó logikai feladvány ami sokadjára is garantáltan leköt. 21:35-kor a Duna World-ön egy tavalyi etűd (Koller Éva bátorsága) ’45 utánról amikoris a kisnyilasok egy részét „átvette” az ÁVH. Ezzel szembesül a címszereplő (Törőcsik Franciska) is amikor szembetalálkozik az anno őt deportálók egyikével, ám mikor feljelentené még őt szorítják sarokba: vagy tanúsítja hogy tévedett, vagy börtönbe kerül...

Nem ajánlott:
Tavaly a Vörös verébről is ki lett mondva hogy Év filmje, szeretni KELL, de legyünk őszinték: voltmár jobb hidegháborús sztori a szemünk előtt nem is egyszer, a valóságalap kihangsúlyozásával meg csak azt érték el hogy az embernek még jobban feltűnjenek az ellentmondások (konkrétan melyik évtizedben is játszódik? miért nem beszélnek benne rendesen oroszul?). Pedig valahol ott van benne az ígéret: egy balerina lesérülése után (nagybátyja javaslatára) kiképzésben részesül a KGB-ben (vagy annak utódintézményében), bekerül az események sűrűjébe (nagyhatalmi játszmák), egyik megbízatása azonban többszörösen is próbára teszi (nem kis részben egy jóakaratú CIA-ügynöknek köszönhetően). Ami értékelhető az Jeremy Irons és Charlotte Rampling jelenléte, a többit (hogyan lesz tehetséges kislányból profi prosti/gyilkológép) már láthattuk pld. a Nikitában, csak itt az oroszok vannak túldémonizálva (utalások Putyinra, stb.) amivel nem is lenne baj csak valahogy meg kéne említeni hogy az amcsik is élen jártak a szuperkatona-projektben melynek metódusait a hozzájuk átemelt náci tudósok kutatásai adták és amiket Francis Lawrence is alkalmaz (sokkoló jelenetek – feloldozás – még sokkolóbb jelenetek). Kőkemény propahantamozi, ezért dehumanizáló torture porn mivoltával együtt is főműsorban (nyolckor) kezdi az HBO, nehogy valaki kimaradjon az agymosásból. Asszem húsz-harminc éve mondta valaki hogy halivúdban jobban elfogadják ha egy női mellbe kést szúrnak mintha végigsimítanák, szomorú látni hogy még mindig ez a nívó, és hogy a kizsákmányolást (Jennifer Lawrence meztelenül, mindenféle megalázó helyzetekben) megkísérlik feminizmusnak beállítani (lásd még: Fifty Shades..., Game of Thrones).

Dubhe szavazat: 3/10 2018 aug. 26. - 01:35:39
Felejthető tucat vacak széteső kém film. Nekem gagyi hogy időnként 3 másodperces snittekből rakták össze a filmet, az volt az érzésem, hogy rendező meg akarja úszni a történet mesélést. Szerencsétlen Jennifer Lawrence indokolatlanul sokszor terpeszt de gondolom így jár akit jól meg lehet tekinteni az interneten. Hiteltelen az egész történet, 21.századba bekevert hidegháborújával. Na és amíg egy egyszerű hazugságvizságóval vizsgálóval mindent meg tud a hanyatló nyugat CIA ügynöke addig a szegény KGB a szart is kiveri a kliensből oszt még se tud semmiről. Hát persze hogy bemondásra elhiszik ki a tégla és belemegy hogy a magyar rendőrségen (egyébként a bélyeggyűjtők székházában!) üldögélő szőke fufrus p***t kicseréljék a világtörténelem legnagyobb téglájára. Muhaha

Év filmje rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
Így néz ki Csukás István dolgozószobája: „A Süsü és a Pom Pom írója még mindig tele van ötlettel, nyolcvankét évesen is minden nap ír.”ÉV KÖNYVE Ja nem, ez már elmaradott, itt az új menőség:
Keira Knightley Pesten írja pornókönyveit: „Kijött az első előzetes a Magyarországon forgatott Colette-hez, a botrányos életű írónő sztorijához.”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Könyves – Poszthumán pornóoldal készült egy magyar novelláskötethez: „A szexoldal az Éjféli iskolák visszatérő motívuma volt, valóság lett.”Év pornósite-ja!44!!
könyves blog – Ahol az apák igényt formálhatnak lányaikra: „A Szolgálólány meséjének kihívója akadt, a Lányok csöndjében csak akkor nyugodhat meg egy nő, ha sikerült fiút szülnie.” – Halál az apákra, Év könyve, kétszer is címlapot érdemel:
A lányok csöndjénél nincs nyomasztóbb: „A sziget, ahol a szent pedofília szervezi a társadalmat. Egy okoslányregény a hét könyve.” – A helyszín gondolom Európa, hiszen itt adják-veszik a nőket, itt kényszerítik őket gyerekházasságba!44! Év könyve!!!4!!!4
Kanye West segget csinált a szájából: „Többször átvitt értelemben, egyszer szó szerint. Botrányosan nyilatkozott a rabszolgaságról, haverjának fogadta Trumpot, és általában elviselhetetlen volt. Az új lemeze még az sem lett.” – Pontosan emiatt ez az Év lemeze:
Kanye Westet 39 éves korában diagnosztizálták mentális betegséggel: „Nem fogyatékossága, hanem szuperereje van, említette meg egy interjú során.”Charlie Sheen likes this.
K – Mary Poppins vérfürdőt rendez a gyerekszobában: „A baba meghalt - így kezdődik az utóbbi évek egyik legmegrázóbb regénye az Altatódal, mely Goncourt-díjat és irodalmi szupersztárságot hozott Leila Slimaninak.”ÉDES FASZOM, már megint egy meggyalázott klasszikus...saját kútfőből nem tudtok Év könyvét írni? Úgy tűnik tényleg nem:
Könyves – A 21. századi Antigoné az Iszlám Államtól mentené meg testvérét: „Kamila Shamsie díjnyertes regénye több nézőpontból, árnyaltan mutatja be az Angliában élő muszlim bevándorlók helyzetét. A hét könyve.” – Sőt, Év könyve, megmondták a 444-en is:
Antigoné a dzsihád idején: „Kamila Shamsie fogta az Antigoné sztoriját és ráhúzta egy jelenkori brit muszlim család életére. Ezzel a pakisztáni brit írónő az elmúlt év egyik legsikeresebb regényét alkotta meg.”Nap kommentje:

0
VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés