2019. 02. 04.
Britcoin Lockheed (feb. 4-5-6-7.) + The Rest of 2018 vol. 7.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Britcoin Lockheed (feb. 4-5-6-7.) + The Rest of 2018 vol. 7.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 4.:
YOGA VAN A KUNG FU-HOZ?
0

Egy úr pólóban is olvas!

Talán érdemes:
Nyolckor minden jószándékával együtt felemás toleranciáranevelősdi a Cinemaxon egy kövér srác kamaszkorának fordulópontjáról. Bobby-t minden irányból húzzák az ágak: jóbarátja lelépett, a nővérének meg falaznia kell merthogy szülei akarata ellenére randizgat egy helyi sráccal és akkor ott van még a többi kölyök akik folyamatosan cseszegetik. Ekkora nyomás alatt vagy összeomlik vagy visszavág és ő az utóbbit választja, a Megmérettetés emiatt lehet érdekes (meg azért is hogy Blake Cooper a Maze Runner-féle marhaságok után végre valami komolyabbat vállal – aki most lemarad, holnap délután háromnegyed egykor pótolhat). Ugyanitt maradva 21:40-kor francia animáció a Zombillenniummal, az állatkerttel ahol igazi szörnyek ijesztgetik a fizetővendégeket, ám a helyi ÁNTSZ legszívesebben bezáratná a kócerájt. Ki is küldenek egy tisztviselőt akit a vámpír-tulaj megharap hogy így biztosítsa alkalmazottai megélhetését – köztük a frissen drakulizált új husit is, akit azonban kínoz a honvágy régi élete (és ott ragadt kislánya) után. Más. Bár Méhes Györgyöt csak a kétezres években nevezték ki nagy mesemondónak (már amennyiben jól emlékszem a titulusára), azért a nyolcvanas években is benne volt a köztudatban, ezt támasztja alá fél tízkor egy több mint harmincéves adaptáció az M3-on. Egyszer volt, hol nem volt, Volt egyszer egy úrlovas (Florin Piersic) az ötvenes évek Erdélyében aki egy hozzá hasonlóan kívülálló nő (Sunyovszky Szilvia) felé táplált mély érzelmeket, kivívva ezzel környezetük elítélő véleményét. Szerelem, lovak – kell ennél több? Ugye hogy nem. Háromnegyed tizenegykor megtévesztő nevű Jackie Chan-opus a TV2-őn: a Kung Fu Yoga-ban sok jógázás nincs, csak így akarták az indiai közönséget is megfogni, ha már egyszer (többek közt) náluk is játszódik. Egyébiránt a vicces pofonosztó mindent megtesz hogy Harrison Ford (pontosabban Indiana Jones) nyomába lépjen: kincs után kutatva egyik keleti helyről a másikra rohangál a tanárnővel aki megadta neki a kezdőlökést. Az első kulcs a nagyobb zsákmány megszerzéséhez egy SANKARA-KŐ gyémánt ami viszont Dubaiba irányítja őket – és az őket üldöző riválisaikat is... A célközönség mint mondtam a közeli-távoli Kelet volt, ezért idéznek meg Bollywood-tól az arab mondákig mindent, az oldschool rajongóknak így lesz okuk a szájhúzásra, a többiek jól fognak szórakozni.

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
The Best of 2018:
celebek híres keresztszülővel - de kinek ki? – Keresztapakvíz: őket rögtön híresnek keresztelték – Ismeretlenül is LESZAROM őket meg a többieket is:
Dwayne Johnson lánya pankrátornak állLESZAROM.
Katalin hercegné szuper fotókat készített a kislányárólLESZAROM.
úgynevezett gólyahír – Gumicukor – Niki Belucci fiút szült, és nagyon boldogLESZAROM és akkor én is boldog leszek.
Leszbikus csókot váltott Sting lánya, Coco SumnerLESZAROM, magánügy.
hoppá! – Gumicukor – Cindy Crawford lánya lehet az év modellje idén – Megy ő is az anyja mellé: LESZAROM.
El kell fogadni, hogy Meg leszármazottai halat esznek – El kell fogadnotok hogy az effajta magánügyeket továbbra is LESZAROM.
Látta Anna Kurnyikovát terhesen? Na, akkor majd most: „Nem tudunk egyebet hozzátenni, mint annyit, hogy VÁÓÓ!” – Részemről maradok a leszarásnál:
Enrique Iglesias elég meglepő dolgot közölt Anna Kurnyikovával közös szexuális életükről – Én is: AZT HITTEM ENRIQUE MELEG LESZAROM :)))
Ezt is megértük: Justin Bieber megházasodik: „Nem is akárkit vesz el, hanem Alec Baldwin unokahúgát.”LISA MARIE PRESLEY LIKES THIS LESZAROM.
Ritka együttállás: íme két Olsen lány, de nem úgy, ahogy megszokta őket – Jöhet a szokásos LESZAROM.
Otthon szülte meg második gyermekét Hilary Duff: „Pedig tavaly októberben még egyedülálló anya volt, így logikusan azt feltételezte, hogy nem mostanában fog még egy gyereket vállalni. Tévedett.”GERÉB ÁGNES LIKES THIS Nem én vagyok az apa úgyhogy LESZAROM.
egy átlagos nő – Irina Shayk megosztott pár dolgot arról, hogy milyen ő, mint anya – ...olvashatjuk az Index címlapján. Neki is jár a LESZAROM.
Eva Longoria hasa egyre csak nőttön-nőLESZAROM.
Rocksztár és modell szülőknek újabb gyereke született: „Adam Levine és Behati Prinsloo második kislányát úgy hívják, hogy Gio Grace.”LESZAROM.
Őrület, ez a Romeo Beckham mennyire hasonlít az anyjáraJÚLIA LIKES THIS LESZAROM.
mai gólyahír – Jessica Simpson a harmadik gyerekét várja: „A 38 éves Simpson a gyerek nemét is azonnal elárulta.”LESZA ÉBERSÉG!!! Indexes elvtársak, hát mi ez a gender-predesztináció?! Majd eldönti a gyerek, mi akar lenni!44!négy!
jól is teszi – Gumicukor – Ireland Baldwin nem szégyell beszélni az anorexiájárólLESZAR TISZTELET!
Gumicukor – Celebgyerekek a kifutón! Felismeri, ki kicsoda?: „Nem most fogjuk megfejteni, miért buknak ennyire a Dolce & Gabbanánál a celebgyerekekre, mindenesetre már megint összetrombitáltak párat. De kiket is?”LESZAROM.
George Clooney nem hiszi el, hogy mennyit kakilnak a gyerekei: „Oh shit.”LESZA Wait, a challenger appears:
FART – Jennifer Garner augusztus végi programja a fing lesz: „Legalábbis a kisfia így döntött, ezért be is írta az anyja naptárába.” – Nekem meg az év összes hétfőjére megvan a programom: LESZAROM.
David Beckham nagyon ért hozzá, hogyan köszöntse fel a fiát a 16. szülinapján: „Aaaaaranyoooos!”LE-SZA-ROOOOOOM!44!44 négy!!
Na vajon melyik színész fiát látja lufiból szipuzni?: „A fiatalember angol, 21 éves és modell. Na? Megvan?” – ...és az megvan hogy LESZAROM?


KEDD, FEBRUÁR 5.:
BOND. FAIL MAIL BOND.
0

Akit Huri Kánnak hívtak.

Talán érdemes:
Mozi+, 22:55: Matador – 2005-ös Brosnan-önparódia a kiégett mestergyilkosról aki már inkább csak a szebbik nemre vadászna, kap is egy kiadós idegösszeomlást a midlife crisis-től. Ennek eredményeként megnyílik egy vándorügynök (Greg Kinnear) előtt és – ha már Mexikóban vannak – el is mennek bikaviadalt nézni némi male bonding kedvéért de mivel gyilkosunk úgy érzi ez sem segít, ezért segítséget kér alig csak megismert haverjától akinek mint kiderül, ugyancsak vannak megoldandó gondjai… Az M5 továbbra is marad a klasszikusoknál, tíz előtt tíz perccel újabb Henrik Ibsen-művel kedveskednek a magamfajta sznoboknak. Hedda Gabler már nem szimpatikus figura mint Nóra volt, ő kifejezetten szeret ítélkezni és mivel jól házasodott, ezt meg is teheti. Célpontjai a nála kevesebb(nek gondolt) emberek, akár egykori szerelme, a lecsúszott, alkesz író, akár az őt segítő együgyű, de jólelkű párja. Jellemző az is hogy bár Gabler nem önerőből emelkedett a többség fölé hanem származása majd frigye által, hosszú távon tehetséges férje is zavarja. A darabot ezúttal a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház előadásában láthatjuk. 22:45-kor max. közepes akciózás az HBO2-őn: rengeteg ürügyes bankrablást kaptunk már ahol mindig valami különleges eseményt használtak ki a bűnözők, a Hurrikán melóban ez a szélvész ami egy pénzverde közelébe érkezik, ennek segítségével könnyítenének kicsit a széfek tartalmán. Ha a sztori ismerős az nem véletlen, ilyesmi volt a Hard Rain is csak ott nagyobb volt a költségvetés így telt rendes színészekre-effektekre míg a Hurricane Heist közelebb áll az Asylum-összeshez mint mondjuk az Olasz melóhoz, de ez várható volt és ha már natural disaster akkor jöjjön is

A természet visszavág rovat:
The Best of 2018 vol. 1., mert tavaly is voltak akik visszavágtak:
Emberevő krokodilt fogtak a Fülöp-szigeteken: „Az 500 kilós vadállat leszakíthatta egy halász jobb karját és bal lábát. Befogása után gyomormintát vesznek tőle.” – Minek, hogy megtalálják benne a halász DNS-ét? o_O
Nem volt maradéktalanul boldog a floridai család, amelyiknek egy hatalmas aligátor költözött a medencéjébe: „Nem jó erre ébredni az éjszaka közepén.”Wait, a challenger appears:
Videó – Elszakadt a kötél mutatvány közben, beesett az aligátorok közé: „A férfi előtte még incselkedik is a hüllőkkel.”Jól besült a mutatvány, ahogy Nagy Feró mondaná.
Keresztelés közben harapta szét a lelkészt a krokodil: „Az etióp pap csak a munkáját végezte.” – ...ahogy a krokodil is :SS
Egy kis kutya mindig visszakergetett a vízbe egy krokodilt, ami 10 éven át tűrt, de végül megelégelte a dolgot: „Az ausztrál gazda higgadtan fogadta, hogy a krokodilja megette a Pippa nevű terrierét.” – Hát igen, azért a krokodil türelme is véges.
Elöntötte az eső a svéd pályaudvart, úgyhogy a helyiek elkezdték strandként használniElectricity likes this.
Már Lellén is megjelentek a vaddisznók: „Aranysakálok űzik őket, védett helyet keresnek.” – Az a baj hogy továbbmennek:
Vigyázat! Vaddisznók buliznak a Hajógyári-szigeten! – Ajjaj, mi lesz ha a Sziget is elkezdődik :SS
Döbbenet a cirkuszban: megszült az egyik zebra, és kiderült, hogy egy tarka szamár csavarta el a fejét: „Levente bevette Kenyát.” – De ő legalább a hagyományos utat választotta:
Meleg pingvinek raboltak el a szüleitől egy fiókát: „A dániai Odense állatkertjének gondozója szerint azt hitték, eredeti szülei elhanyagolják a kicsinyüket.” – De ők legalább élőlényre pazarolják az érzelmeiket:
Homoszexuális hattyúk támadtak emberekre Ausztriában: „Örökbefogadott gyermeküket, egy műanyagkupakot védték.”Forever alone level over 9000.


SZERDA, FEBRUÁR 6.:
SÜTVE VAGY ÉLVE?
0

Nem a hangtompító a legélesebb a fiúkban.

Talán érdemes:
Nyolckor aktuálpolitizálás az HBO-n Dominic Cummings életrajzával aki kulcsfontosságú alakja a Brexitnek – na most ehhez képest magáról a kilépésről NEM kapunk elfogulatlan képet (kihagyják pld. a maradáspártiak adatbányászatát, csak az ellenfél hibáira koncentrálnak). A megoldást az alcím kínálja: Háborúban mindent szabad, akár tényeket is torzítani (lásd még az iraki tömegpusztító fegyvereket) így a Brexit: The Uncivil War max. azért érdemes a figyelmünkre mert akaratlanul is rávilágít folyamatokra, így a baloldal háttérbe szorulására, Trump és társai előretörésére és azt is megmutatja, mennyire nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel, ahogy a közvéleménykutatások tévedéseivel sem. Jópont még hogy Benedict Cumberbatch jól játssza Cummings-ot, de attól még a propaganda kritizálása ugyanolyan propaganda marad. A testvércsatornára (HBO2) 22:35-kor a hét (eddigi) második halmozottan hátrányos helyzetű gyereke érkezik: Auggie Pullman eltorzult arccal született és anyja (Julia Roberts) egész mostanáig igyekezett őt megóvni a külvilágtól ám eljön az idő amikor neki is iskolába kell járnia a „normálisok” közé akik először kiközösítik, támadják majd végül elfogadják. El lehet intézni a Wondert annyival hogy a Maszkról (mármint NEM a Jim Carrey-féléről) akarnak még egy bőrt lehúzni, de ugye ez egy nagyonis létező probléma és az Az igazi csoda amikor elfogadják a „más” kinézetűeket, nem pedig Elefántemberként, torzszülöttként kezelik őket, s hogy mindez valóban megesett (bár nyilván nem ennyire halivúdiasan) az meg aztán tényleg csodaszámba megy. 22:50-kor Noomi Rapace egy ’17-es Michael Apted-sablonthrillerben a Film+-on nyugalmazott CIA-s kihallgatótisztként újraÉlesítve akinek ismét feladatot ad a Cég (bár nem felejtették el azt sem hogy visszavonulásának oka az volt hogy nem tudott megakadályozni egy terrorcselekményt). Mint később kiderül, a megbízatás csapda, neki pedig el kell döntenie kiben bízhat és közben valahogy le kéne fülelnie a belülről bomlasztókat (nem mellesleg meghiúsítani egy támadást London ellen). Az Unlocked Rapace mellett Michael Douglas, John Malkovich és Orlando Bloom miatt lehet jó.

Elon Musk rovat:
The Best of 2018, mert már Bill Gates-t is háttérbe szorítja:
Jönnek az alakváltó transformers robotok: „Megnézi, kitalálja, összerakja, megoldja. Mentőakciókban vagy a hűtő mögé esett sörnél jól jöhet.” – AKI A HŰTŐ MÖGÉ EJTI A SÖRÉT AZ ANNYIT IS ÉR Wait, a challenger appears:
Óriási robotharcost akar építeni Elon Musk: „Ideje létrehozni egy mechát” – írja a dél-afrikai Tony Stark.” – Mecha-Streisand likes this.
Xbox-kontrollerrel irányítható Elon Musk alagútfúró monstruma – Xbox-szal alagutat fúrni? NORMÁLIS?!
Musk megmutatta az ALAGUTAT: „Indul a menet, startra kész a városi közlekedést állítólag forradalmasító technológia.” – Na persze, k* nagy alagút, k* nagy rakéta...k* nagy lebőgés:
Elon Musk átkeresztelte a Kurva Nagy Rakétát: „Az új neve Csillaghajó lesz.” – Nem lett volna szabad kábszizni:
Vizsgálatot rendelt el a SpaceX-nél a NASA, mert Elon Musk betépett: „Az űrügynökséget megrázta, hogy Musk élő adásban szívott, ezért most megvizsgálnák, hogy milyen körülmények között is készülnek a rakéták, amikkel újra embert küldenének az űrbe.” – Nyilván a legszigorúbb drogmentes műhelyekben. Nyilván...
Elon Musk most épp a Marsra akar költözni: 70%, hogy megy: „Már ha meglesz erre a lehetősége. Azt is tudja, hogy jó esélye van meghalni a bolygón.”100% HOGY LESZAROM Á, meghalni, sőt meghülyülni a Földön is lehet:
Elon Musk nagyon mélyen van, a könnyeivel küzdve mondott őrültségeket egy tévéinterjúban: „Teljesen szétesett az ember, aki a Naprendszer meghódítására készül.” – Ez Amber Heard átka, Johnny Depp a megmondhatója.
Elon Musk tagadja, hogy sírt volna a Times-interjúja alatt, Steve Bannon szerint a Tesla vezetője egy óriásbébi: „Ez történik Amerikában.” – Újabb érv a marihuána (és Amber Heard) ellen.
Gumicukor – Szakításhíradó: Amber Heard és pasija hullámot indítottak: „Ahhoz képest, hogy mekkora volt a szerelem... Na de szétment egy álompár, és két dzs-kategóriás celeb is.” – Hát igen, a mór megtette kötelességét, a mór mehet...
 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 7.:
OSZLÓBAN A BÉKEGALAMB...
0

...de még nem PUCHadt ki.

Talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel doksi az M5-ön de a Szabadság új dimenziója nem a rendszerváltásról hanem Az 500-as Puch 50 évéről szól, mely kb. azt jelentette a sógoroknak mint a németeknek a Volkswagen bogár vagyis elérhető „luxust” mindenkinek. A mintát az ugyancsak népautó Fiat 500-as adta és fura, de ma már az is oldtimernek számít akárcsak osztrák testvére, nem csoda hát ha pénzes hobbisták szívesen újítják fel őket és vesznek velük részt különböző versenyeken – itt is ezt láthatjuk, mármint egy Puch restaurálását és útját a veterán-találkozóig. Tízkor maradunk a valóság talaján egy sport-biográfiával a Film4-en tavalyról, Az olimpiai arany ára nem árul zsákbamacskát, a küzdelmes kezdetektől (gyakorlatilag óvodás korától kezdve sportolt) a csúcsig (bajnokság, aranyérmek) követi Simone Biles történetét. Továbbra is a realitásnál maradva 22:20-kor az 1993-as titkos izraeli-palesztin béketárgyalások lesznek terítéken az HBO-n az Oslói naplókkal melyeket a résztvevők vezettek, magát az illegalitást meg az indokolta hogy a hivatalos álláspont szerint nem tárgyaltak terroristákkal (így a PFSZ-szel sem). Akkoriban minden lehetségesnek tűnt, még egy közel-keleti békefolyamat is, most meg be kell érnünk a róla szóló alkotással – ami ugyanannak esett áldozatul, jelesül a végeérhetetlen huzavonáknak, a fő vád a részrehajlás ami elvileg igaz is lenne (hiszen izraeliek hozták tető alá), gyakorlatban azonban többször nagylelkűen elsiklanak a PFSZ / Hamasz-féle terrorcselekedetek felett. Mindeközben 22:30-kor 1981-es magyar feldolgozás az M3-on Corneille drámájából (Cid) Nemes Nagy Ágnes fordításában (és újra Sunyovszky Szilvia feltűnésével).

Bitcoin rovat:
The Best of 2018:
Hét éve ezer eurót kapott a nagymamájától, hogy befektesse, ma 19 éves és bitcoin-milliárdosEZER EURÓVAL KÖNNYŰ ALAPOZNI Wait, a challenger appears:
bc – Roger Ver: Bitcoin Jézus vagy Antikrisztus?: „A Bitcoin világában talán senki nem örvend akkora népszerű­ségnek és utálatnak, mint ő.”ROGER NEM VER BOTTAL Wait, a challenger appears:
Úgy meggazdagodott a bitcoinból, hogy 24 évesen nyugdíjba ment és világutazó lett: „Utazásra, kajára, élményekre költ a dán srác, de a diákhitele visszafizetésére nem pazarolja a gazdagságát.” – Majd megy a híd alá mint a kosárlabdabajnokok vagy a többi kriptogazdag:
Drogrehabon halt meg a kriptovaluta-milliárdos: „Matthew Mellon 54 évet élt.” – Felkészül az általa feltalált kamupénz:
Zuhanórepülésben az összes kriptopénz: A bitcoin már a lélektani 10 ezer dollár alatt van.”MUHAHA, azt remélem is!
Block Chain Bridge – Merre tartasz, Bitcoin? – Lefelé, mindig csak lejjebb:
Rég nem látott szintre zuhant a bitcoinMUHAHA, azt remélem is!
concorde – Mi okozhatja a Bitcoin vesztét? – Nem mindegy? :) Csak essen, essen...
A bitcoinbányászat kétszer annyi energiát emészt fel, mint az aranyé: „Mint egy igazi bánya: a virtuális pénzcsinálás nagyon is valóságosan pusztítja a környezetet.” – Hé, hát eddig nem az volt a mantra hogy ez a természetbarát jövő? LOL!44
Ilággazdasági – 10 éve született a bitcoin: „Vajon aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is? Erre a kérdésre majd következő években kaphatunk választ.” – Nem, már most megkaptuk:
Mi történik a bitcoinnal?: „Fél éve még Lamborghinikkel jártak a közepesen béna bitcoinos ügyeskedők is - azóta 70%-ot zuhant az árfolyam, 600 milliárd dollár füstölt el a semmibe. Ez már a vég, vagy megtalálta a reális helyét a kriptopénz, és kezdődhet az igazi világhódítás?” – Igen, így néz ki a világhódítás...mármint ha válságnak hívják.
etikus hacker – Így lopják a kriptovalutád: „Egy egyszerű trükkel milliókat lopnak el naponta hackerek, ne válj te is áldozattá!” – Kriptovalutát lopni?! NORMÁLIS?!
Egymillió dolláros váltságdíjért engedték el az Ukrajnában elrabolt bitcoinelemzőt: „Egyre nagyobb üzlet a bitcoin.” – Ha tényleg az akkor a rablókat is abban fizessék ki:
A bankrabló, aki kriptopénzzel döntené meg a rendszert: „A katalán Robin Hood párhuzamos gazdasági rendszer kiépítésén dolgozik a bankoktól hitelek formájában ellopott pénzből. Szövetkezeti halója már 40 országra kiterjed.” – Ilyen egy igazi etikus bankrabló...ja nem.
Nem volt véletlen a 20 000-es rekord: manipulálták a bitcoin árfolyamát: „Egy pénzügyi csalásokkal foglalkozó amerikai közgazdászprofesszor és doktorandusza elemezte a kriptovaluták árfolyamának tavalyi robbanását. Azt állítják, valaki mestereségesen gerjesztette a folyamatot.” – Nahát, csak nem megint a szkeptikusoknak lett igaza?
Kriptoszökevény – A kripto­valuta nem befektetés, hanem spekuláció – Nahát, tényleg? Ki hitte volna!!4!
A 2 milliárd dollárt is átlépte a vicckriptovaluta piaci értéke, a tervezője szerint hatalmas lufi az egész kriptopénzőrület – Ja, és pont ez benne az üzlet:
Dél-Korea betiltja az anonim bitcoin-kereskedelmet: „Érett már régóta, elegük volt a pénzmosásból.” – Csak kimondták végre a kulcsszót: „pénzmosás”.
Itt a kibaszott kezemben a kriptovaluta jövője: „A Devolver Digital nem sajtótájékoztatót tartott az E3-on, hanem élőben játszotta el a South Parkot.” – Ez is inkább revolvert tartana a kezében...a saját fejéhez :DD
tds – Két jótanács, ha kriptovalutába fektetnél: „A Bitcoin zuhanásába bele­szédülünk, de ha még mindig kriptócsilliárdos akarsz lenni, ezt a posztot nézd meg előtte!” – KriptÓcsilliárdos, az b+... Itt van nektek EGY jótanács a Nap kommentjével:

zsenyeg 2018.02.07. 10:47:05
Jajj, ezek a cikkek, századjra, ezredjére ugyanaz a szöveg. Engedjétek már el a tanítást, tanácsadást légyszi.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM, rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés