2019. 02. 09.
Vóker, a texasi állkopó (feb. 9-10.) + The Rest of 2018 vol. 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vóker, a texasi állkopó (feb. 9-10.) + The Rest of 2018 vol. 8.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 9.:
MATTIE THE GOOSE BLUESGIRL.
0

Keménykalap és két kemény alak.

Talán érdemes:
Nyolckor Ben Stiller eddigi legnagyobb meglepetése az HBO-n mert valljuk be, tőle sokmindenre számíthatunk csak arra nem hogy letesz egy egyszerre vidám és komor dolgot az asztalra, márpedig a Brad's Status pont ilyen. Stiller itt egy midlife crisis-szel küzdő apát alakít aki nem elégedett azzal amit az élet adott neki és azon van hogy fia nála messzebbre jusson – de vajon tényleg az van megírva a sors könyvében amit ő akar vagy jobb ha megelégszik azzal amije van és nem a nála befutottabb (volt) osztálytársaihoz méri magát? Dehogynem, és pont erre építve lehet továbblépni. A Film4-en tízkor sport-téma de már nem példamutatás hanem elrettentés céljából merthogy Oscar Pistorius esete emlékeztet rá, milyen hamar lesz egy sikersztoriból szégyen és milyen könnyű A csúcsról a mélybe zuhanni. Hogy valójában hogyan dördült el az a bizonyos lövés ami megölte a modell-barátnő Reeva Steenkampot az talán sosem fog 100%-ig kiderülni, helyette itt is arra koncentrálnak hogy több szempontból (Pistoriusé, illetve az igazságszolgáltatásé) rekonstruálják a bűntényt. 22:16-kor a Coen fivérek 2010-es dobása a Dunán és a Félszemű egy ’69-es John Wayne-mozi remake-je a tesókra jellemző bizarr hangulattal. Miután egy kislány, Mattie Ross (Hailee Steinfeld) apját orvul meggyilkolják, ő ahhoz fordul aki szerinte egyedül segíthet neki vagyis az egykori pisztolyhőshöz (Jeff Bridges), annál is inkább mivel az elkövetőre a beszédes nevű La Boeuf (beef, marhahús, egyébként Matt Damon) is vadászik egy balhéja miatt. Míg a korábbi verziót Wayne vitte a hátán, itt ez Steinfeldre hárul aki Lúdas Mattie-ként szinte el is lopja a show-t Bridges elől és bár a legtöbb western egysíkúan ábrázolja a korai Amerika vad világát, addig itt a lezárás (az immár felnőtt Mattie-től) képbe helyezi a múltat és az azt idealizáló műveket. A True Grit (amellett hogy nem sima újrázás és közelebb áll az originálnak alapot adó Charles Portis-regényhez) arról is nevezetes hogy a számtalan Oscar-jelölésből sajna egyet sem kapott meg. 00:40-kor újra egy összetéveszthető cucc az M3-on, főleg hogy Noomi Rapace voltmár egyszer a héten, nos a Tetovált nő annyira nem külföldi és mai hogy 1971-es magyar gyártmány, a címbeli bizonyos pedig ihletet ad egy írói válságba került költőnek. Huszti Péter, Bánki Zsuzsa, Schütz Ila és Inke László mellett még Sunyovszky Szilvia is ott van benne (úgy látszik ezen a héten ő a „specialitás”).

Zene” és „film” rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
Lovaggá ütötték Michael Palint: „És Twiggy, a legendás modell is megkapta a lovagi cím női változatát, így mostantól ő Dame Twiggy.” – Én mondom szégyen hogy csak úgy dobálják a nemességet mindenféle test-tárgyiasító modellek és fehér, oxfordi férfiak után!!44!4 négy Tényleg, mi lehet a többi Python-taggal?
A producer perli a cannes-i fesztivált, elmaradhat a Don Quijote-film bemutatója: „Tovább húzódik Terry Gilliam 20 éve készülő filmjének kálváriája.” – Egyszerűbb lenne átkeresztelnie Chinese Democracy-re.
Egyetlen mondatból áll a regény, amely elnyerte a 100 ezer eurós díjat: „Mike McCormack kéziratát több kiadó is visszadobta, most verhetik a fejüket a falba.” – Mi magyarok ebben is megelőztük a Nyugatot, Esterházynak hála.
A Walking Dead főgonosza a Twitteren kéri, hogy ne zaklassák – Kapja elő Lucille-t oszt’ jónapot.
gnl – Mary Shelley és a nők nyoma a sci-fi irodalomban: „Bár kevésbé népszerűsítették őket, nem maradnak el Isaac Asimovtól, George Orwelltől, vagy H.G.Wells-től.” – A jó könyv az bárkitől jó könyv, viszont vicces ezt az elfogult feminista dumát egy „macsó” tollából olvasni...wait, a challenger appears:
könyves blog – Azok a puhány férfiak!: „Sorozatunkban az irodalom mellőzött vagy semmibe vett nőalakjai kapnak végre hangot: ezúttal a mitológiai Ekhó szólal meg.” – El kéne döntenetek nektek is hogy hírt adtok vagy propagandával foglalkoztok :SSS
Minden a szexről szól Dobó Kata Kölcsönlakásában: „Kiss Ramóna escortlánynak áll, Oroszlán Szonja bogaras írónőnek Dobó Kata első rendezésében.”Gryllus Dorka likes this. B+ nincs még elég „mestermű” arról hogy mennyire olcsó a magyar lányok egy része?!
kultúrpart – híres – Árad a szeretet: „Beyoncé és Jay-Z- újabb darab­bal bővítették a birodalmukat: a nyár elején csak úgy előrukkoltak egy közös lemezzel.” – Értem én hogy gazdagok, sátánisták és még be is jött nekik hogy eladták a lelküket, de nekem ehhez mi közöm van?
Johnny Depp a csőd szélén kapott őszinteségi rohamot: „Vodka mellett írja a memoárját, Bin Ladent LSD-vel permetezte volna meg az akció előtt.”DONALD TRUMP LIKES THIS Mondom, Amber Heard átka sújtja őt is meg Muskot is...
Ennyi volt: Jane Fonda nem szexel többé: „80 évesen leszámolt a párkapcsolatokkal és a testiséggel.” – Az a baj hogy NEM számolt le, mert mit olvashatunk kicsivel később:
kult – Jane Fonda és Diane Keaton rákapnak a mamipornóra: „A Könyvklub című filmben elolvassák A szürke ötven árnyalatát, és ettől megváltozik minden.”DO NOT WANT!!!
nagylemez – A 90-es évek leggagyibb slágerei: „Az évtized második felétől olyan folyamat indult a könnyűzenében, ami teljesen átalakította az addig ismert popműfajt.”Nap kommentje:

szemétpasi 2018.05.16. 19:31:03
Amikor valaki egy ilyen sznob okádást elereszt egy blogon mindig a South Park Smug Alert! epizódja jut eszembe.
www.youtube.com/watch?v=mxuwXczWQC0

 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 10.:
A VARÁZSLATOS BLÚZAMEZŐK
0

Séta a homokdűnék között.

Nem érdemes:
19:50-kor újabb életközép-válság, ezúttal női szemmel és „megoldással” a Paramount Channelen. Pearl Kantrowitz (Diane Lane) a csodás 1969-es évbeli nyaralásakor úgy érzi, hiányzik az izgalom ezért míg férje (Liev Schreiber) keményen melózik (szabi közben is!!), addig ő viszonyt kezdeményez egy saját készítésű blúzainak eladásából élő hippivel, Walkerrel (Viggo Mortensen) hogy ezzel tegye hozzá a magáét a kor vad eseményeihez (Vietnam és az ellene való tiltakozás, Holdraszállás, Woodstock, stb.). A Séta a Holdon jó történelmi tabló...lenne, ha nem rakták volna bele a bluepill agendát (mindig a férj a hibás ha nem ismeri fel mikor unatkozik a felesége), a többire csak ennyit:

Cukros csirkecomb
szavazat: 6/10 2018 júl. 29. - 02:07:31
Ha az ember látott egy Diane Lane filmet, olyan, mintha az összeset látta volna. :) Nem tudom, hanyadik filmjében csalja meg a férjét pontosan ugyanazokkal a rezgő pillantásokkal. Pont ugyanúgy vívódik, majd kúszik vissza újra meg újra. Nem tudom, hogy ő maga művészként ezt mennyire unja, de nekem nézőként már elég unalmas.

Talán érdemes:
A Film4-en tízkor adott 2018-as Beach House-t nem ajánlatos összekeverni a nálunk már egyszer nemajánlott American Beach House-zal, ez ugyanis egy családbarát Hallmark-darab, amiben Az a varázslatos vidéki élet játssza a főszerepet. Ide, egy szinte érintetlen szigetre tér vissza a tékozló FIÚ lány (Minka Kelly) miután csalódott a nagyvárosban – de mert benne is csalódtak az ittmaradottak, köztük anyja (Andie MacDowell) és régi barátja (Chad Michael Murray), nagy erőfeszítésbe kerül ledolgoznia a kimaradt éveket. Öt perccel utána (22:05-kor) 2017-es akciózás a retekklubbon a Mestergyilkosra hajazva. Az Amerikai bérgyilkos tévedései már az elnevezésnél kezdődnek mivel Mitch Rapp (Dylan O'Brien) NEM a rossz oldalon álló, bárki által megfizethető figura hanem személyes bosszú (menyasszonya megölése) által vezetett, CIA által alkalmazott-kiképzett igazságosztó. A valóságot elfelejthetjük: Mitch seperc alatt megtanul arabul és beépülve olyan kapcsolatai vannak amilyenek még a Cégnek sincsenek. Estig sorolhatnám de ehelyett a legnagyobb mellényúlásra hívnám fel a figyelmet, Scott Adkins eldugására aki lead-ként simán megmenthette volna ezt is. Csak miatta (és az ugyancsak mellékeskedésre kárhoztatott David Suchet és az újra lecsúszófélben levő Michael Keaton miatt) talánérdemes, egyébként ezerszer láthattunk ilyet is. 22:20-kor a hét utolsó Sunyovszky Szilviás alkotása érkezik az M3-ra egy kissé szocreál tévéfilmmel. A Nem zárjuk kulcsra az ajtót után levonhatjuk a tanulságot hogy a médiát már a Kádár-korban is gyanakvással kezelte az egyszerű nép, éspedig joggal: itt egy munkásnő, Anna (Sunyovszky) hív meg magukhoz egy újságírót hogy ott beszélgessen vele a munkahelyi gondokról, ám a családfő (Anna apja) egyre durvábban ad hangot gyanakvásának, a kölcsönös támadások pedig mindkét oldalból kihozzák a legrosszabbat…

MűvéSEKSZ rovat:
The Best of 2018:
Megtalálták az egyik leghíresebb női nemi szerv tulajdonosát: „Egy levélrészlet segített megfejteni, hogy ki szerepelhet Courbet világhírű festményén.” – És? Utólag meginterjúvolják, vagy mi?
Mi a fenét lehet reklámozni egy fél zsákfalunyi pucér emberrel? – Mit, mit...hát mindent és bármit, seksz sells!4!44
NEVERORDINARY 18+ KULTÚRA – A perfomanszművészet nagymamája nem pihen: „Vicces volt, magabiztos és hatá­rozott. Áradt belőle a nyugalom és valami energia, amitől nem lehetett másra figyelni, csak rá.” – Mivel marina kisbetűvel abramovicról van szó ezért biztos vagyok benne hogy az „energia” amit éreztél az a Sátánnak szentelt spirit cooking-ból származott.
Ez a naturista nő bekente a meztelen testét a menstruációjával és meghempergőzött a fűben: „A svéd influenszer nem tudta megmagyarázni, mi vitte rá erre, mindenesetre azt mondja, nagy élmény volt.”BEZZEG HA FÉRFI CSINÁLNA ILYESMIT Van egy olyan érzésem hogy marina kisbetűvel abramovic likes this.
Beástak egy ausztrál művészt az út alá: „72 órát töltött a föld alatt ennivaló nélkül. A gyarmatosítók agressziójának állított emléket.” – Ott is hagyhatták volna...nagyon megy ez a modern művészet mert mit is olvashatunk mellette:
Lövöldözés volt egy művészeti fesztiválon New Jersey-ben – Lehet hogy ők így akartak megemlékezni a gyarmatosítókról.
művészet – Ez a fotós heteró nőket/férfiakat képzel el leszbikus/meleg párokként – Remélem egyeztetett a sariatanáccsal.
Minden, ami a San Francisco-i szabadtéri szado-mazo-fesztiválból az Instagramra kifér: „A Folsom Street Fair a legnagyobb szabadtéri fétis- és BDSM-rendezvény a világon nyilvános meztelenséggel és szexszel. Jöhet belőle egy heti trend?” – Engem nem zavar, de vajon a sariatanács engedélyezte?....
BELSŐ MONOLÓG – Kinek mit jelent a meztelen teste?: „Ausztriában nem szokatlan, hogy a helyiek meztelenül szaunáznak.” – Lásd fentebb.
Koedukált vetkőzőshow-t tartottak a West Enden: „Nem a budapesti plázáról van szó, hanem a londoni színházi negyed legszexisebb estjéről, ahol az előadók a közönség közé vetették magukat. Fotók!”Sadiq Khan likes this.
Meztelen tárlatvezetést tartottak Párizsban – Majd lesavazzák őket is ^^
egy különleges fotósorozat – Meztelenül balettoztak New York háztetőin – Ez is valami? Tudhatnátok hogy a szent/történelmi helyeken való kefélés a menő:
Egy ír forradalmárnő a sírján szeretkezve próbálta újjáéleszteni a fiát: „Yeats múzsája azt remélte, a kriptában fogant gyermekben a halott gyerek születik újjá.”Wait, a challenger appears:
Egyiptom bepipult a piramison szexelő pár látványa miatt: „A dán fotós nemrég Budapesten is járt, nálunk a Lánchidat mászta meg egy lány társaságában. Andreas Hvid szerint amit csinál, művészet.” – Nyilván 80 évesen is ennek a művészetnek fog hódolni, ugyanazzal a csajjal akivel most, mert ő ilyen marha nagy művész. Ja nem...
Már meg is kereste egy pornócég a gízai piramison szexelő fotóst: „A pornócég Twitteren kereste meg a fotóst, akinek azt írták, látnának fantáziát abban, hogy a barcelonai Sagrada Famílián tetején forgassanak vele filmet. Hvid egyelőre nem reagált a megkeresésre, a poszt alatt viszont néhány megosztották, hol látnák még szívesen a fotóst és a csaját szexelni. Az ötletek között az Empire State Building, a párizsi katakombák, az Eiffel-torony és nemes egyszerűséggel a mennyország merültek fel.” – Nem is értem miért nincs köztük egyetlen közel,-vagy távol-keleti célpont sem...ja dehogynem, amúgy meg vicces hogy egy kétsoros hírben is ezer hiba van („Sagrada Famílián tetején”, „néhány megosztották”):
0

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés