2019. 02. 25.
Tales of South Parkland (feb. 25-26-27-28.) + The Rest of 2018 vol. 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tales of South Parkland (feb. 25-26-27-28.) + The Rest of 2018 vol. 13.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 25.:
BRÉKIN' NYÚZ:
0

Jacques az utcáját nem találja.

Talán érdemes:
Fél kilenckor nem krimi hanem életrajz a Cinemax 2-őn, „Betörő" Morant ugyanis nem lakásokba, hanem veszélyes területekre hatolt be a búr háború idején a brit birodalom oldalán szolgálva. Felettesei (akik vele meg a többi önkéntessel végeztetnék a piszkos melót) megparancsolják hogy legközelebbi támadásukkor ne ejtsenek foglyokat és ne hagyjanak túlélőket, ám amikor Morantékat emiatt bíróság elé állítják, vehemensen tagadják a katonák állításait. Valódi okuk erre korántsem humanitárius, igazából velük akarják elvitetni a balhét és egyben megakadályozni hogy a németeknek ürügy adódjon segíteni a felkelőknek (=bejelentkezzenek az ásványkincsben gazdag dél-afrikai területekre). A „Breaker” Morant igazi kettő az egyben: war movie és bírósági dráma, aki most lemaradna róla holnap délután negyed egykor elcsípheti ugyanitt. Negyed tízkor máig aktuális komolykodás az M3-on merthogy a kórházak helyzete a nyolcvanas évek óta sem változott (max. megatív irányba). Persze akkor is voltak idealista fiatalok akiket fűtött a hivatástudat, így került vidékre egy fiatal orvos is (Lukács Sándor, eheti magyar sztárunk) akinek lassan mindene tele lesz a szakmai Zsákutcákkal és felettese (Sinkovits Imre) ellen fordul. Tíz előtt tíz perccel Bara Margit szomorú történetének feldolgozása a testvércsatornán (M5). Bár A színésznőt itt Annának hívják, a sztori egy az egyben B. M.-é aki Erdélyből robbant be hazánk színjátszásába hogy aztán máig sem tisztázott okok miatt rendkívül durva rágalomhadjárat áldozata legyen. A fentről elterjesztett pletykából kinőtt hecckampány eredményeképp szinte sehova sem mehetett anélkül hogy a köznép valamelyik primitív tagja ne tett volna rá megjegyzést (ez természetesen karrierjét is derékba törte). Megint emlékeztetnem kell az olvasókat a társadalom álszentségére és a korszakváltásokra: mindaz amivel Bara Margitot igaztalanul megvádolták az ma elfogadott, sőt menő egyes „„„színésznők””” és „„„énekesnők””” köreiben (dubajozás, escortozás), a többit pár éve korrekten és részletekbe menően megírták az Indexen, olvassátok el.

Hétfő? #LESZAROM.
...the Best of the Oligarcha Edition vol. 2.:
kívül tágasabb – magas élet – A szupergazdagok legbizarrabb kérései: „A pánikszoba és a saját helikopterleszálló már szinte semmiség, de a portréfestő elég durván hangzik.” – Nem ez a durva, hanem az hogy LESZAROM:
Gazdagisztán – Itt élnek a leg­gaz­dagabb amerikaiak: „Egy kis floridai sziget ez, ahol többek között Oprah Winfreynek is van la­kása. Soroljuk a többi luxushelyet is.” – Soroljátok, én meg mindet LESZAROM ^^
Korda György és Balázs Klári luxusvillája ámulatba ejtőLESZA Wait, a challenger appears:
csak győzze kifűteni – Ben Affleck 5 milliárd forintot költött egy házraLESZAR Wait, a challenger appears:
opulent – Tudod kik vették meg Amerika legdrágább luxusvilláját?: „Jól alkudoztak, ezért az ingatlant a becsült érték felénél kevesebbért, 88 millió dollárért fogják megvásárolni.” – ...de még így is én jártam a legjobban mert ingyen SZARhatOM teLE.
opulent – Láttad már Meryl Streep új luxusotthonát? – Nem láttam. LESZAROM.
g – Hódít a primitív luxus: „Első látásra meghökkentő luxus­házat árulnak. Jobban megnézve viszont kifejezetten izgalmas.” – Dehogyis az:
Gazdagisztán – Ismét túllépték a határt a gazdag kölykök: „Sokak szerint "beteg és undorító" a legújabb húzásuk, és van is benne valami.” – Na és mi van még benne? Hát LESZAROM!!!
GAZDAG – luxus – Így repülnek az ultragazdag kiskölykök: „Alíz Csodaországban 13 km magasan, mindehhez coelhói filozófia, persze egy bőrönd pénzért. Hát ilyen is van.” – Meg van olyan is hogy LESZAROM.
celeblét – Akkora sötét bunkó vagyok, hogy ebből élek!: „Hogyan és miért keresnek egy vagyont olyan celebek, akik soha semmit nem tettek le az asztalra?”LESZAR A kérdést rögtön alatta meg is válaszolják:
ez is munka – élet – Ez a nő óránként 36 ezer forintot keres azzal, hogy Disney-hercegnőnek öltözik – Minimálbérből SZAROM LE.
GAZDAG – Egymillió dolláros ruhában esküdött a Swarovski-örökös: „Victoria Swarovski egy müncheni ingat­lan­befektető felesége lett. Az esküvő szó szerint csillogott és villogott, ami nem is csoda persze.” – Ezek után az sem csoda ha LESZAROM.
80 milliós fizetés helyett hazajött Amerikából. – Elmeséli, hogy miért. És azt is, hogy külföldön beton helyett mibe öntik a pénzt. – Rövid leszek: LESZAROM.
$pice up your life – Döbbenetes összegért áll össze újra a Spice Girls: „Fejenként milliárdos nagyságrendű gázsit kapnak majd, Posh Spice-nak még énekelnie sem kell.”MIÉRT, EDDIG TUDOTT ÉNEKELNI BÁRMELYIKÜK IS? LOL LESZAROM.
kívül tágasabb – Milliókat ér ez a filléres fotó: „A 10 dollárért vásárolt fénykép közel 3 milliót is érhet. Nem akárki szerepel ugyanis rajta.”LESZAR Biztos Gianna Michaels az!!


KEDD, FEBRUÁR 26.:
JEAN-CLOUD NUMBER NINE.
0

Almási Péter, Almási Pál...

Talán érdemes:
M3 – A Lukács Sándor-special negyed tízkor kissé szocreál krimivel (Almási, avagy a másik gyilkos) folytatódik, én a helyetekben kihagynám és várnék 22:55-ig amikor ugyanitt ugyanő a két orosz egyetemista egyike (a másik Kern András) akik – miután lemaradnak a vonatról – bekönyörgik magukat egy idős, könnyen átverhető férfihez (Feleki Kamill). Buszigin (Lukács) elhiteti vendéglátójával hogy ő annak Elsőszülött fia, ez persze nem gátolja abban hogy szemet vessen „apja” lányára, saját „testvérére” – még meglepőbb hogy a darab befejeztekor ebbe a család nagy része is belenyugszik. Fél tízkor JCVD-akciózás a Film Now műsorán a szokásos felállással: visszavonult keménylegényt támadás ér, kórházba kerül és egyedül egy jólelkű PROSTI nővér áll ki mellette… Peter Malota nem éri be az ütésekkel-rúgásokkal, a Soha ne felejts! prédikálni is akar egyet a délszláv válságról, Zsanklód karakterét ugyanis azon rosszfiúk sebesítik meg akikkel még 1999-ben üzletelt (és akik közt kiszúrhatjuk Kristopher Van Damme-ot is), mikor pedig megtudják hogy él, a betegszobában is meglátogatják. Egy kis Die Hard, egy kis Közönséges bűnözők, de még ezekkel az utalásokkal együtt is csak egynekjó (Peter Stormare meg megválogathatná, mihez adja a nevét). Visszatérve az 1999-es boszniai meg egyéb összecsapásokra már abból látható, mennyire néztek utána a történelmi tényeknek: vagy semennyire, vagy tudatosan torzították el őket (lásd még a Fekete Kéz bekeverését vagy hogy az albánokat külsőre-viselkedésre milyennek ábrázolják). Mindeközben háromnegyed kilenckor folytatódnak az HBO-n az ELIT ÖNGYILKOS ALAKULAT Orgyilkos osztály kalandjai.

Nem érdemes:
Cinemax, 20:00 – Úgy tűnik Rachel Weisz végérvényesen hátat fordított a mainstream-nek és áttért a művészkedésre meg a komoly témák szókimondó elmesélésére, utóbbira lesz példa A rabbi meg a lánya melyben utóbbit játssza. A másság kontra vallás ma is robbanásveszélyes elegy, főleg olyan közösségekben amik nem estek át azon amin a kereszténység (reformáció, egyház és állam elkülönítése) és bár az ortodox zsidók nem úgy kezelik az azonos neműek vonzalmait mint a muszlimok, azért ott se fogadják kitörő örömmel a gyerekek coming out-ját. Ronit Krushka (Weisz) évek után és apja halála apropóján tér vissza oda ahol nem várják tárt karokkal, ki is hullanak a csontvázak a szekrényekből. Az eredeti Disobedience jobban kifejezi a tékozló leányzó engedetlenségét, de hát azzal nem lehet kattintást generálni meg moziba csalni a botrányra éhező többséget, gondolom ezért kellett bele az a jelenet is amikor Weisz seksz közben Rachel McAdams szájába csulázik (ilyet eddig max. pornóban láthattuk). Ha ezt (és a többre érdemes Matthew Herbert zenéjét) kivesszük belőle akkor – ahogy a Holdfény, a Kszi, Simon, az Adéle élete meg a többi esetében is – egy halivúdi pénzből leforgatott Hallmark / Lifetime / Asylum-színvonalú művet kapunk ami pont azt nem adja át amit kellene (=milyen is különbözőnek lenni egy represszív környezetben), és ha már itt tartunk:

Heterovat:
The Best of 2018:
kockahas – Erre a srácra ön is biztosan emlékszik az Éles tárgyakból – Basszus a filmre / sorozatra sem emlékszem...szerepelt benne Gianna Michaels?
hogyvolt – Krisztián és Csoki lespriccelte egymást – Mindig is sejtettem hogy nem heterók de azért ezt mégse koraeste kéne... :SSS
120yard – A Patriots pornót csinált egy sima puntból: „Kavarodik az NFL két fordulóval a vége előtt.” – Lásd fentebb.
Cristiano Ronaldót a pályán csókolta meg egy szurkoló: „Svájcban nem bírtak magukkal a drukkerek.”LÁSD FENTEBB Wait, a challenger appears:
Fury lesmárolta ellenfelét, aztán a ringből nézték a lelátói tömegverekedést –Mestertroll! TISZTELET!!!
Dívány – Úgy tűnik, most a köldökplasztika a divat – De nem a heteróknál.
Három gyerek után válik az Imagine Dragons kigyúrt, mormon énekese: „De miért szivárványos zászlóban lépett fel a napokban? Kiderül új filmjének trailerjéből.” – Nem kell ezért filmet forgatni...
A velvet felméréséből kiderült: „Ilyen a szexuális élete: kutyapózban szexel, és arról fantáziál, hogy hármasban csinálja” – Engem nem kérdeztek ilyesmikről. Szerintem a többi heterót sem!4!!
erre csörög a dió – Ezért fagyaszd le a mogyoróidat! – Ki ne vasaltassam őket, basszus?!
Ha itthon is lenne ilyen, már holnap indulnánk kecskejógára: „Az angliai Malvern város tavaszi fesztiválján végre a kecskejógát is ki lehetett próbálni. Nem érti? Egyszerű: kecske+jóga=kecskejóga.” – Heteró vagyok, maradok a nőknél :SSS
oké, mikor indulunk? – Az 5 legjobb homokos strand Horvátországban: „Lassan mélyülő tenger, kristálytiszta víz, homok. És jó esetben 5 óra alatt odaérsz.” – Maradok a kocsmában, köszike.
Egy üzletember állítja: sikeresebb a munkájában, mióta magas sarkúban jár dolgozni: „Ashley Maxwell-Lam egyébként nem akar nőként öltözni és nemet sem szeretne váltani, de a tűsarkú cipőitől már soha nem szeretne megválni.” – Pedig egyszerűbb lenne ha felvállalná hogy nem egészen heteró.
ott tali – Gumicukor – És igen, TÉNYLEG trend lett a csillámfenékKIVÉVE A HETERÓKNÁL Wait, a challenger appears:
s 18+ Pinaparóka a divat New Yorkban!: „Hála a tervezők kreativitásának és feltűnési viszketegségének, most ez veri ki sokaknál a biztosítékot.”KIVÉVE A HETERÓKAT Remélem a genderegyenlőség nevében férfiak is viselhetik!!4!
Díszítse fel a szakállát karácsonyra!: „Végre feltalálták a színes, villogó szakállfüzért, amelyre oly' régóta vár már az emberiség. Na tessék, lehet hordani, uzsgyi!” – Remélem nők is viselhetik majd ^^
kerek kriszta – 17 ok, amiért szükséged van egy vibrátorraNap kommentje:

Visceroid 2018.06.01. 17:29:44
"17 ok, amiért szükséged van egy vibrátorra"
Férfiaknak is? :) Éljen az egyenjogúság!!!


SZERDA, FEBRUÁR 27.:
SHOCK AFTER THE PARTY
0

Egy úriember Eger templomában is úriember.

Talán érdemes:
M3, 21:20 – Ha már Bara Margit kapcsán említettem hogy manapság elfogadott a testből élés akkor a mai Lukács Sándor-adag nem is jöhetett volna jobbkor, A megbízható úriember ugyanis pont ennek veszélyeiről szól egy nők által kitartott férfitáncossal aki nem képes lejjebb adni igényeiből. Utána ugyanitt 22:55-kor Fodor László-bohózat (A templom egere) antikapitalista háttérszállal melyben a címbeli anyagi helyzettel megáldott leány (Für Anikó) az 1900-as évek gazdasági válságában a maga eszközeivel indul harcba az azt kiváltó (?) bankok ellen – de mivel ő is belülről akar bomlasztani én megkérdőjelezném az indítékai tisztaságát.

Nem érdemes:
Háromnegyed egykor (azaz már holnap) gagyi katasztrófafilm a Film+-on melyben egy amcsi turista (Eli Roth) ugrik el Chilébe (ha már a budapesti bulinegyedig nem tudott eljutni). A cél a becsajozás, ebben segít(ene) neki két helyi haverja de közben összedörgölőznek a tektonikus lemezek és ez átírja terveiket, ezután a túlélés lesz a prioritás, főleg mert a földrengés a helyi börtönben is károkat okozott így a kiéhezett rabok rászabadultak a lakosságra… Elvileg valóságalapja is van de a 2010-es tragédiát csak kifogásnak használták hogy tapicskoljanak a lealjasodásban-nőgyűlöletben. Az Utórengésben a stáblista a legjobb mert ugyan ki gondolta volna hogy egyszer majd chilei produkcióban láthatjuk együtt Roth-ot, Selena Gomezt (!) és Osvárt Andreát (!!!), és persze az is jó hogy jöhet egy újabb adag

A természet visszavág rovat:
Best of 2018 vol. 2.:
Lecsuktak egy férfit, mert póráz nélkül sétáltatott egy törpemalacot Angliában: „Valószínűleg az sem segített az ügyében, hogy kutyája megharapta az intézkedő rendőrt.” – Legalább terápiás állat volt valamelyik? LOL!
A dél-koreai Mikulás rájával jön és sellővel spanol – Akkor ő már tudja, hol szeret a rája.
Ki nem találod, mit művelt ez az óriási, barátságos fóka a két búvárral a brit partok közelében: „Elkezdte őket ölelgetni.” – Járhattak volna rosszabbul is a búvárok:
A nap pofonját egy új-zélandi kajakos kapta egy fókától, aki ráadásul egy polippal verte szájba – Ő is járhatott volna rosszabbul:
Fókák fenyegették a skót horgászt, ki kellett menteni: „Ötvenen voltak egy ellen.” – De volt náluk polip? Ugye hogy nem.
Előbb egy embert temetett maga alá lavina, aztán még tíz másikat azok közül, akik a mentésére indultak: „A mentők mentésére érkezett mentők mentik őket.” – Na jó, erre most inni kell, ha már megérteni nem tudtam.
Hatméteres, éhes és agresszív óriáskígyótól retteg VarsóMeanwhile in America:
Amerikai rendőrök leállították a forgalmat, hogy egy kígyó biztonságosan átkelhessen az úton – Már Amerikában is kígyók kígyóznak?! ÉBERSÉG!!!!
Kegyelmet kapott Penka, az EU külső határát papírok nélkül átlépő bolgár tehén: „Átkóborolt Szerbiába, de onnan már nem jöhetett volna vissza, mégis visszatért. Ezért le akarták ölni, de még Paul McCartney is kiállt mellette.” – Akkor már nem annyira baj hogy továbbment :)
Egy fekete macska két éve próbál beosonni egy japán művészeti múzeumba: „De az őrök sosem engedik őket.” – Most egy fekete macska két éve vagy két fekete macska egy éve? És miért nem küldik ő(ke)t a pénztárhoz?
Kövekkel dobálta az elefántot, az felkapta és földhöz vágta: „A 8 éves ugandai gyerek azonnal meghalt.”Zara, a szurikáta likes this.
Vízilovat akart fotózni a turista, de az állat megölte – Legalább a fotó sikerült?
18+ Kis híján széttépte egy oroszlán a vadaspark tulajdonosát: „Nem tudni, miért ment az állat közelébe.” – Ezek után nem tökmindegy?
A lengyel környezetvédelmi miniszter szerint TÚL SOK a védett faj: „A tárcája azt javasolja, hogy adjanak ki több vadászati engedélyt szarvasra, bivalyra és hódra.” – ...és hogy hogy csinálják ezt Afrikában azt elolvashatjuk mellette:
Éjszaka mentek orrszarvúra a vadorzók egy dél-afrikai rezervátumban, megették őket az oroszlánok: „Ketten vagy hárman lehettek, nehéz megmondani.”...and nothing of value was lost that day :)))))
A elmúlt napokban a világ minden táján rekordmeleget mértek: „Kitikkadunk.” – Sőt, már a usual suspectek is megvannak:
Irán szerint Izrael ellopja a felhőket: „Az egész térség szárazsággal küzd.”Borat likes this.
Egy pszichokenguru az ablakot áttörve rontott be egy lakásba, majd vérrel kente össze a falakat: „Az erszényes két nappal később az ausztrál állatmenhely 2 méter magas kerítését átugorva lépett olajra.” – Biztos sátánista kenguru volt!! ÉBERSÉG!!!


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 28.:
THIS IS DELICIOUS CAKE...
0

...you must eat it!

Talán érdemes:
Kilenckor újra A háborúról láthatunk egy tudósítást a Filmbox Premiumon, de már a nemekéről mert az írói válsággal küzdő és halállal kacérkodó rendező egy vidéki kommunában és a testi örömökben talál újra magára. A De la guerre próbálja megidézni a hatvanas-hetvenes évek vérbő olasz és francia komédiáit (erre utal Michel Piccoli szerepeltetése is), de az Adéle életében vetkőzésre-leszbizésre kényszerített Lea Seydoux meg a kiskorút zaklató Asia Argento jelenléte rögtön árnyat vet a sekszes poénokra. 22:25-kor sportdoksi az HBO-n a kétezres évek egyik nagy rivalizálásáról. A Tiger vs. Phil természetesen Tiger Woods és Phil Mickelson küzdelméről szól és arról hogy az azóta eltelt idő alatt mindketten lenyugodtak és haverok lettek, bezzeg anno így mentek a dolgok:
0
Ugyanitt maradva negyed éjféltől Gattaca-Logan futása keverék 1998-ból mely a nem is oly’ távoli 2055-be visz minket. Parklandban a szegények utolsó kitörési lehetősége ha Alkut kötnek a halállal és testük „alkatrészeit” eladják hogy a gazdagok tovább élhessenek általuk, cserébe kapnak egy hónap tömény habzsidőzsit – vagy nem, mert egy önkéntes donort üldöző rendőr (Rick Rossovich) magán is észreveszi a szervadományozásra kijelöltek stigmáját. Mondjuk nem értem mi baja, ha pld. nekem kínálnák fel ezt az opciót én tuti hogy a májamat adnám el aztán a maradék idő alatt jól leamortizálnám…EGÉSSÉG! Végezetül 23:05-kor egy kis irodalom 1983-ból az M3-on, válogatott színészgárda (köztük Benedek Miklós, Kézdy György, Sinkovits Imre, Major Tamás és Venczel Vera) olvas fel a Szép versekből (olykor a Kaláka együttes kíséretével), nyilván az is elhangzik majd hogy Tegnap még hó esett – ma meg lássuk a MEDVÉT Michaels-et:

Gianna Michaels rovat:
The Best of 2018:
Ezt a sztárt lehet, hogy évek óta nem látta, de tuti azonnal fel fogja ismerni!: „Íme valaki, akiről nem azért írunk, mert olyan felismerhetetlenné öregedett vagy műttette magát. Épp ellenkezőleg: 24 éve szinte semmit nem változott.” – Gianna az, és meg is van rá az oka:
nem könnyű – Felismeri a hírességet ezen a 20 évvel ezelőtti fényképen? – Hogyne, ez Gianna Michaels időutazás közben:
Csirkecsont és műanyag: ez marad az emberiségből, amikor már rég kihaltunk: „Az óriásira hizlalt húsgyári csirkék maradványai túlélnek mindannyiunkat. De ki fogja őket kiásni?” – Gianna Michaels.
Ki volt ez a 106 éves hölgy John McCain temetésén? – Fentiek alapján csak Gianna Michaels lehetett.
Gumicukor – Ön dönt! Ki a legjobb VV Zsuzsa? – Gianna Michaels...lenne, ha elvállalna ilyen igénytelen valóságsókat.
klasszikusok – Minden idők legtöbbször újranézett filmjei: „Kívülről fújod minden sorukat, de bármikor meg tudod nézni őket.”Minden és bármi amiben Gianna szerepel, akkor is ha azokban spóroltak a forgatókönyvön :)))
élet – Annyira művészien tudósít ez a fotóriporter, hogy rá se lehet jönni, miről: „A legrejtélyesebbel kezdjük ezt a lapozgatót és a könnyebbek felé haladunk. Ön melyik fotónál jön rá, mi látható a képeken?” – Az összes fotón Giannát látom o_O
mi van a képen? – Különös kép okoz fejtörést a a neten – A képen még mindig Gianna van, ti meg tanuljatok meg helyesen írni („a a neten”).
tessék a részletekre figyelni! – Itt a Nagy Velvetes Szexinős Memorikvíz! Próbálja ki! – Lásd fentebb...
jelenkor – Melyik pártot kedvelik a legtöbben facebookon?: „Ki nyerné a választást, ha a facebook kedvelések számítanának?”GIANNA MICHAELS Tibi atya. Sajnos :(((
kívül – A világ legértékesebb aláírása: „Vajon kinek a szignója ér a legtöbbet?” – Mindenkinek más, én már egy G. M. monogramra vadászok jó ideje...
2018 van, igazán nem kéne azon csodálkozni, hogy van toplista arról, melyik videojáték-hősökre keresnek rá legtöbbet pornóoldalakon. Azon mondjuk igen, hogy ki az első – Gianna Michaels <3
Tudjuk, mire keresett rá idén, és igazán nem kell szégyenkeznie miatta: „Ne aggódjon, mi is rákerestünk a frankfurti levesre elég sokszor, de azért van itt más is, amiről elbeszélgethetünk.” – Jaja, például arról hogy A FRANKFURTI LEVES LEGYEN FRANKFURTI LEVES ki az a perverz aki pornóoldalakon frankfurti levesre keres rá?!
Ön kit tenne a panelház falára? – Gianna Michels-t, persze csak ruhában nehogy rossz példát mutasson a fiatalságnak!4!4
18+ Kvíz: mennyire vagy otthon a pornóban?: „Tudod, milyen pornóra buknak a nők, és mennyi pornót néznek a pasik? Most kiderül.” – Továbbra is heteró vagyok ezért LESZAR maradok Giannánál:
0

VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés