2019. 03. 02.
Hét az egyben mellélövés (márc. 2-3.) + The Rest of 2018 vol. 14.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hét az egyben mellélövés (márc. 2-3.) + The Rest of 2018 vol. 14.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 2.:
A SZOMSZÉDBAN LAKÓ FANTOM
0
Szabadláb jó, EMBERI százlábú rossz.

Nem ajánlott:
TV2, 21:25 – Nincs rosszabb a remake és a polkorrektség találkozásánál márpedig a Hét mesterlövész újrázására semmi szükség nem volt, egyrészt mert az 1960-as opus is a Hét szamuráj amerikai kiadása, másrészt mert Denzel Washington a régi csapat egyetlen tagjának sem ér a nyomába és akkor még csak róla beszéltünk. Van itt más is, jelesül politika meg WHITE blackwashing, ezúttal ugyanis nem mexikói bandita hanem fehér, ciszheteró (és keresztény!4!!4négy) kapitalista tartja rettegésben a falut, ellene bérelik fel a helyiek a kis társaságot melyben van fekete, ázsiai sőt indián (!) is. Nem ússzuk meg az utalásokat-idézeteket sem (képileg az eredetire illetve a Djangóra, zenében az Avatárra – shame on you, James Horner!), az összecsapások logikátlanok, Antoine Fuqua-nak meg kellett volna maradnia a videoklipgyártásnál (oda még illene is a kamerarángatós stílusa ami elég távol áll a westerntől). Lehetne rajta röhögni ha nem lógna ki a lóláb (direkt propaganda) és ha mindezt nem gondolták volna véresen komolyan.

Talán érdemes:
Fél kilenckor reálisabb Amerikát láthatunk a Dunán Richard Attenborough jóvoltából bár ez már a vadnyugat megszelídítése után játszódik és Szürke bagoly, a természetvédő indián (Pierce Brosnan) harcáról szól amit a környéke állatvilágát tizedelő vadászokkal vív. Eközben különféle állásokkal is megtalálják, hol egy megírandó könyvvel, hol vadőrséggel, hol meg előadások tartásával, ám hősünknek van egy titka amit ha leleplezne, elpártolna tőle úgy barátnője (Annie Galipeau) mint olvasótábora, ő ugyanis valójában nem őshonos rézbőrű csak egy idealista angol aki felvette a neki tetsző identitást. Ha mindez kiderülne, kb. úgy járna mint a Greenpeace vagy nemrég az Amnesty International: a sötét múlt felülírná az esetleges pozitív eredményeket SPOILER ahogy ez meg is történt, merthogy valós személyről van szó SPOILER VÉGE. Akárhogy is, Rachel Dolezal likes this.
M3, 23:20: Amerikai cigaretta – Kádár-kori író túllépve az állami elismeréseken, a Nép szeretetét hiányolva hátrahagyja a luxust és elvegyül azok között akikről művei elvileg szól(ná)nak de aztán hamar rájön hogy ez mégsem az ő szintje. Csurka István írásának feldolgozása kétféleképp is értelmezhető, főleg a szerző utóéletének ismeretében: a műveltebbek önigazolást találhatnak benne, a plebs pedig (ahogy az akkor regnáló hatalom is) az értelmiségi lét gúnyos karikatúráját. Lukács Sándor és Gobbi Hilda (na meg Presser Gábor zenéje) kedvéért talán belekukkantok (de csak ha sikerül elvonatkoztatnom Csurka személyétől). Végezetül a retekklubbon éjjel fél egykor 2008-as horror vár minket Famke Janssennel mint háziőrizetben tartott feleséggel akinek egyetlen bűne hogy kinyírta az őt terrorizáló (amúgy rendőr) férjét aki viszont azóta is ott kísért a házban ahova a nőt hazaengedték egy bokabilinccsel ami nem hagyja hogy 100 lábnál messzebb kóricáljon lakhelyétől. Erre vár a meggyilkolt pasas kollégája is, így ugyanis lesz ürügye rács mögé dugni a gyanúsítottat... Janssen sem először téved be kísértetházakba, elsőre beugorhat a House on Haunted Hill és ahogy abban úgy a 100 Feet-ben is vannak vicces jelenetek amiket nem szántak annak de még így is bőven megéri, pláne hogy nálunk forgatták és ha már Budapest:

Budinegyed rovat:
The Best of 2018:
Csúcs-hegy – A budapesti tragédianegyed: „A város másik oldalán nem buli az élet.” – Még csak az kéne hogy Budát is megszállják a legénybúcsúsok:
Ha részegen ennyire fájt, el sem tudom képzeni, milyen lett volna józanul: „Megszólalt a lengyel hajléktalan, akinek legénybúcsús britek a vőlegény nevét és lakcímét tetováltatták a homlokára.” – Gondolom mindenki együttérez a hajléktalannal...vagy az összevert sekszmunkásokkal akiket néha még ma is szabad lekurvázni:
A részeg utcai ordibálás, szex és hányás jogáért kiálló britek csaptak össze nigériai kurvákkal Mallorcán: „Európa egyik legundorítóbb embercsoportja felült az erkölcsi magas lóra, nőkre támadtak, öt britet letartóztattak. Rég volt ekkora bagoly mondja verébnek.” – Játsszák le NÉGY FAL egymás között, oszt’ jónapot.
bn – Dílerek a Bulinegyedben: „A Bulinegyed lesz az új Hős utca?” – Miért, eddig nem az volt? Dehogynem:
A nyílt utcán kínálják a kokaint és a marihuánát turistáknak a budapesti bulinegyedben: „Valójában megpróbálják átverni őket, majorannát és sütőport adnak több tízezer forintért.” – Ahelyett hogy államilag bevizsgált GOMBÁT heroint kapnának!44!! négy
Melltartót viselt a brit férfi, aki krumplival akarta feltölteni hotelszobája kádját: „Akkor már öt napja drogozott folyamatosan. Letartóztatták.” – Biztos sok volt a majorannás sütőpor :DDD
black – 7 dolog, amire készülj fel, ha Amszterdamba utazol: „Minden országnak megvannak a saját szokásai, amik turistaként esetleg furcsák lehetnek.” – Inkább ti készüljetek fel rá hogy már a hollandoknak is elegük van belőletek:
Kampányba kezdett Amszterdam a túl kész turisták miatt: „A helyieknek kezd elege lenni a szemétből, zajból és részegekből, komoly büntetésekre készülnek.” – Nahát, a Toleráns Hollandok is besokalltak? EJRÓPA SEGÍÍÍÍÍCCSS!!!!44 négy
bulinegyed – Mi lesz, ha bedől a bulinegyed?: „Milyen jövő várhat erre a kerületrészre? Ongjerth Richárd, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadója válaszol.” – Ó igen, amint felmerül hogy esetleg az ott élők döntsenek, rögtön megindul a mantra hogy hánymillió értékes munkahely fog megszűnni:
bulinegyed – budapest – Ezért nagyon rossz ötlet a népszavazás a Bulinegyedről: „Valójában senki se mérte fel, milyen következményekkel járna, ha éjfélkor bezárnának a vendéglátóhelyek.” – Biztos megkérdezték az ottlakókat is amikor kialakították a nyitvatartást. Ja nem, de az érzékenyítőtréninges agymosás az folyik tovább ezerrel:
b1 blog – 5 érv, hogy miért rossz ötlet a bulinegyedben a népszavazás – ...és amint érvénytelen lett a szavazás, egyből eltűntek a főoldalról ezek a véleményblogok :DDD Zárjuk is egy régebbi esti mesével a „fénykorból”:
bulinegyed – A nélkülözhetetlen nyelvtudás legendája: „Annak a közteresnek vagy rendőrnek, aki nem megy oda a Bulinegyedben csapató turisták­hoz, és csendesíti le őket, nem a nyelvtudása hiányzik, hanem a töke.”MAGYARUL: íme egy teljesen kamu poszt arról hogy szép szóval („In Hungary no! In Hungary no!”) le lehet szerelni egy nővel erőszakoskodó részeg (most épp ukrán) turistát. Tök hihető...ja nem az:

powerage 2018.03.11. 08:13:40
A végén kihagytad azt a részt, amikor mindenki felállva tapsolt, a környékbeli lakók virágszirmokat szórtak a lábatok el az ablakból, a másik srác meg bemutatkozott, hogy Albert Einsteinnek hívják.
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 3.:
ANNA LESBEN ÁLL...

0
...mert átléptük a Nudikont.

Nem érdemes:
A Kínai kapcsolat olyan mint a rossz filmek állatorvosi lova: megtévesztő magyar cím (bepalizandó a Francia kapcsolat rajongóit), Steven Seagal és Mike Tyson indokolatlan szerepeltetése, übergagyi sztori (két mobilszolgáltató küzdelme egy afrikai ország fogyasztóiért) ami még camp poénként sem működik. Mintha a TV2 is érezné ezt, talán ezért kezdik csak éjfél előtt öt perccel.

Talán érdemes:
Ugyanitt maradva de 21:25-kor a minapi mesterlövészek után újra reciklált tartalom, de már egy brúszvili-akciózással. A Red 2. része hozza az elvárhatókat: nyugdíjas ügynök újra bevetésen, rég elfeledett(nek hitt) ügyekkel és a velük járó új fenyegetéssel (főleg nukleárissal), szökésben egykori munkaadói (FBI) elől. Útjára elkísérik kollégái és első körben miattuk érdemes megnézni mert nem sűrűn láthatjuk együtt ilyen alkotásokban Helen Mirrent, John Malkovich-ot, Catherine Zeta-Jones-t és főleg Anthony Hopkins-t (de még így is Mary-Louise Parker a legjobb), jó hír hogy a forgatókönyvesek sem lazsáltak és többé-kevésbé hozták az originál szintjét. Időben még visszább haladva nyolckor zenés-táncos családi problémakezelés a Cinemaxon: egy házaspár, Anna és Ben mediátoraik tanácsát megfogadva a folytonos kiabálás helyett dalban veszekszenek tovább egymással amibe dobosként becsatlakozik a sekszfüggő szomszéd is, a trió pedig sajátos népszerűségre tesz szert népszerűtlen témáik (vetélés, munkanélküliség, házaséletbeli gondok) dacára. Zoe Lister-Jones a kamera mindkét oldalán (színészként, valamint rendezőként-producerként) bőségesen bizonyít ezzel a korrekt kis indie-darabbal ami nyomaiban emlékeztet ugyan a Megint a régi nótára, de itt a zene teljesen saját kútfőből származik. 22:45-kor mára is jut Lukács Sándor (Major Tamás és Darvas Iván társaságában) az M3-on a Császárlátogatással ami korántsem békés: egy győri kereskedő üllő és kalapács, azaz az osztrák titkosszolgálat és Napóleon (Lukács) közé szorulva jön rá hogy nem lehet egyszerre két urat szolgálni, tehát kémkedni a sógoroknak (esetleges jövőbeli juttatásokért cserébe) valamint jófejkedni a mélynövésű hadvezérrel.

Divatrovat:
The Best of 2018:
!!!! – Gumicukor – A New York-i divathét nemcsak a tökéletes modellekről szólt – Hanem arról is hogy LESZARO Ja nem, azt csak hétfőn fogom, lapozzunk:
Rihanna divatbemutatóján jött rá a szülés az egyik modellre: „Mégis hősiesen végigsétált a kifutón egy szál semmiben, a közönség nem is sejtette, mi zajlik benne éppen.” – Dehogynem, ez éppen arról szólt, legközelebb a szükség fog majd rájönni valamelyikre:
Reméljük, nem gondolta, hogy önt egy divatbemutató már nem tudja sokkolni!: „A svéd divattervező-hallgatóknak volt pár olyan ötlete, amitől mi nevettünk vagy felszisszentünk. Tevepata, fanszőrzet, humorszemüveg, van itt minden!” – Volt zongorába szarás is? LOL!4!
Ennyire szexi bemutatót ennyire sokféle nővel ritkán látunk: „Toplesstől fejkendősig, bögyöstől mell nélküliig, nagyon fehértől nagyon feketéig, vékonytól testesig tényleg minden volt a Chromatnál.”VOLT FEJKENDŐS TOPLESS IS? LOL!!4 NÉGY Sőt, ma már a kor sem akadály:
neverordinary – A 62 éves fehérnemű modellDO NOT WANT!!! Wait, a challenger appears:
nesze!szer – A japán nagymama fotózni kezdett és elszabadult: „A 90 éves japán nagymama igen menő.” – De csak ha a leendő öreg modellek hagyni fogják neki, mert:
örökké bírná csinálni – Gisele Bündchent koporsóban szállítják majd el a kifutóról – Nem szállítani hanem kiállítani fogják, akkor már az lesz az új divat...vagy nem, mivel:
lilla – nahát! – CGI modellek veszik át a hús-vér manökenek helyét?: „Vajon tényleg veszélyt jelentenek a számítógépes modellek a valódi manökenekre?” – Igen, mert egy CGI-manökent mindig az aktuális PC agyrémekhez fognak tudni igazítani :DDD
Végre egy izombemutató szervezőjének is eszébe jutott, hogy 2018 van: „A nőknél már régóta elvárás, hogy többféle testalkat legyen a kifutón. Férfiak között most először látunk ilyet, bemutatjuk Zack Mikót.” – Ne álljunk meg itt, ezennel követelem hogy mától a túlsúlyos és gyenge indulókat is díjazzák a bodybuilder-versenyeken!!
blogozine 18+ dögös – Íme az év legerotikusabb kampánya: „Latex, csipke és dögös modellek egy francia kastélyban.”HESSTEG MÍTÚÚÚ Wait, a challenger appears:
blogozine – nahát – Meztelen kampánnyal az egyenlőségért: „Fontos ügyre hívja fel a márka a figyelmet a kampánnyal.” – ...és igen, ha van Nemes Cél, mindjárt mehet a tárgyiasítás („nudicome”) is, és hogy most mi ellen küzd Oliviero Toscani? Hát „[a] polgárháború, a maffia és a városi identitás elleni erőszak, az etnikai konfliktusok, a vallási háborúk (...), a terrorizmus és az újjáéledő rasszizmus minden formája ellen”. Tök hihető, ha elsőre nem értenéd még külön meg is magyarázzák:
fashion + nudity – best of 2018 – 30 fotó arról, hol volt a helye a női meztelenségnek a kifutókon 2018-banFEMALE EMPOWERMENT FOR TEH WIN! HARVEY WEINSTEIN & TERRY RICHARDSON LIKES THIS!4!!4
0

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés