2019. 04. 01.
Vica's Secret. (ápr. 1-2-3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vica's Secret. (ápr. 1-2-3-4.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 1.:
FELLEJTHETETLEN LOVAS...
0
...várós szerepben.

Talán érdemes:
A Viasat3-on kilenckor folytatódik a balatoni szakácsok Ízig-vérig tartó kajacsatája, mondjuk ezen kívül is lesz új sorozat, de már Szlovákiából (a két Péter, Begányi és Nagy révén magyar közreműködéssel), a Dunán és 22:25-kor. Az 1890-ben játszódó széria kezdő (?) epizódja egy Különös lovas és a vele együtt érkező rejtélyek körül bonyolódik: nemesek és szolgák viszonya, titkos alagutak, bennük megejtett találkák valamint áruló ruhadarabok amiket itt többek közt Kerekes Vica (nem) hord. Neki egyébként kicsivel előbb a Filmbox Premiumon is lesz jelenése 21:00-kor a szkeccsekből (nem) összeálló Nekem Budapestben amit a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2013-as végzősei hoztak össze diplomamunkáik előtt és amiben a főszerep természetesen a fővárosé. A projektet egybefogó Reisz Gábor (VAN valami…) neve óvatosságra int és valóban picit sok az öncélú lilaság, cserébe a legerősebb láncszemet tették az elejére (Miért vannak olyan messze a székek a HÉV-megállóban?), utána nyugodt lélekkel kapcsolhatunk is máshova, mondjuk az M5-re ahol tíz előtt tíz perccel egyetlen gimmickre felfűzött krimit kapunk. A Victoria technikai értelemben győzelem, majd’ száznegyven perc vágás nélkül, erre ezidáig tényleg nem nagyon volt példa (és ehhez is kellett egy hazánkfia Tobias Horvath-tal), kár hogy a forgatókönyvre nem fordítottak ugyanennyi figyelmet mert az elég egyszerű. Berlinben tanuló average ex-pat girl rossz társaságban bulizik, a görbe éjszaka bankrablásba torkollik, a néző meg valós időben követi, mi történik – már ha akarja, mert kb. onnantól Andersen-mese az egész hogy a németül nem beszélő spanyol csaj önként, dalolva csatlakozik a bűnözőkhöz akik azzal csábítják hogy egyikük szülinapját mennek ünnepelni és ezt nem tudja feledtetni semmi optikai tuning meg operatőri bravúr.

Katy Perry? LESZAROM!
mutatós darab – Hoppá! Katy Perry megvillantotta az 5 millió dollár értékű eljegyzési gyűrűjét – Tehetném az oligarchásba is, ehelyett egyszerűen csak LESZAROM.
Egy elcsent hamburger hozta össze Katy Perry-t és Orlando Bloomot: „Ha az énekesnő nem hozat a testőrével 10 hamburgert a 2016-os Golden Globe-ra, akkor lehet, hogy most nem is lennének jegyesek.” – Még egy ok a LESZARÁSRA gyorsételek betiltására!
Rasszista cipőt dobott piacra Katy Perry?NEKI SZABAD LESZAROM.
Katy Perry térdre rogyva bőgött az asztal alatt, amikor az American Idol színpadán megkérték egy lány kezét: „Nem bírta. Meg is kérdezte, hogy őt miért nem szereti ennyire senki.” – Azért, mert LESZAR ő a lányokat szereti, és jó neki így, dalt is írt róla.
Melege van? Akkor nézze meg, mennyire fázik most Katy Perry!: „Míg mi Magyarországon a hőségtől szenvedünk, ő eléggé didereg a világ másik végén.”LESZAROM.
ingatlanügyek – Bírósági tárgyalás közben összeesett és meghalt a Katy Perryvel pereskedő apácaLESZ Véletlen? Aligha: „Évek óta pereskedik egymással Katy Perry és két apáca, az énekesnő ugyanis nagyon szeretné megvásárolni a zárdát, ahol a két asszony korábban lakott. (...) Pénteken is volt egy tárgyalás az ügyben, amelyen a két apáca közül az egyik, a 89 éves Catherine Rose Holzman is részt vett, a meghallgatás közben azonban összeesett és meghalt - írja a People. Azt, hogy az apáca halálát pontosan mi okozta, még nem tudni, ahogy azt sem, hogy ez miként fogja befolyásolni az ingatlan eladási ügyet.” – Megtippelhető mi lesz a végkifejlet:
Beyoncé vett magának egy templomot: „Mi végre tesz ilyet valaki? Mi csak két dologra tudunk gondolni, és hát az egyik jobb döntés lenne, mint a másik.” – Ugyanazért, amiért Katy Perry: hogy meggyalázhassa :SSS


KEDD, ÁPRILIS 2.:
HOUSEY BULLY CONTINUED
0
This is going to make you freak.

Nem érdemes:
Nyolckor a tavalyi Év filmjeinek egyike a Cinemaxon melyben elárvult leszbikus kamaszlányt küldenek keresztény átnevelőtáborba de ez csak még jobban megerősíti orientációját (meg persze a közönség keresztények iránti ellenszenvét, erről az összes mozis eszközzel gondoskodnak). A Cameron Post rossz nevelése csak és kizárólag „„„aktuális””” (NEM) témája meg a női direktor, Desiree Akhavan miatt kaphatta meg azt az elismerést, amit, mert különben sima lekoppintása a But I’m a Cheerleadernek ami humorosan, nem szájbarágva mondta el ugyanezt kb. 20 (!) éve és pont annak a lazasága ami ebből (meg az ugyancsak ellopott Boy Erased-ből is) totál hiányzik. Az átnevelősdire visszatérve Akhavan foglalkozhatott volna azzal hogy pld. az anno az ENSZ emberjogi bizottságát vezető Szaúd-Arábiában vagy a felszabadult Afganisztánban hogyan „gyógyítják” a másságot de azért ugye nem ilyen-olyan díjakat kapott volna.

Talán érdemes:
Kilenckor gyerekfilm a Filmbox Family-n Japánból de ahogy a szigetország „rendes” alkotásai, a világ többi részén ez is eggyel feljebbi ratinget kapna. Új lány érkezik a vidéki iskolába, vele egyidőben egy vándorcirkusz is arra jár melyben az egyik látnivaló a farkasember, legalábbis a suli bully-jai ezt állítják, akik – miután az új tanuló visszavágott nekik – újrakezdik régi céltáblájuk, a magánakvaló lány, Hideko zaklatását és kinevezik Farkaskölyöknek. Közben minden fiú az új lány barátságát keresi ám ő ezt ahhoz köti hogy a „farkaslány” is jön vele. Az egyetlen komoly próbálkozó bele is megy a dologba majd végül azon kapja magát hogy jobban kedveli a vadócot mint rajongása eredeti tárgyát. Háromnegyed tizenegykor szocreál szatíra az M3-on. A Tönk meg a széle meglepő mód időszerűbb mint elkészültekor, ’83-ban volt: egy kisvárost úgy mentenek meg a nagyobb szomszédhoz csatolástól (egyben visszakapva a költségvetést is) hogy múzeumigazgatójuk (Szilágyi Tibor) a semmiből kreál egy helyi hőst akinek épp most lenne a születésnapja. Tervének megnyeri a tanácselnököt (Sinkovits Imre), ezután semmi sem állhat a turizmus fellendülésének útjába (ha mégis, majd hamisítják amit kell). Örök mondanivaló remek színészgárdával (Tolnay Klári, Gellei Kornél, Székhelyi József valamint a tragikus sorsú Soproni Ágnes).

LÁJKDÍSZ! rovat:
Mindeközben – Magyarországra jön Monica Lewinsky Kelemen Anna likes this.
születés – Otthonszülés egy apa szemével – „Feleségem kijelentette, hogy nem hajlandó többé kórházban szülni.“Geréb Ágnes likes this.
napiapp – Az összes kereskedelmi repülőgép nyomon követhető a telefonodon is: „Az ég felé tartva a készüléket megmutatja, hogy a fejünk felett épp merre kószálnak repülők.”Al-Kaida likes this.
Kiszivárgott egy 1,8 millió kínai nő termékenységi adatait összesítő adatbázis: „Nem tudni, ki gyűjtötte az adatokat és miért.”Kína likes this. És tényleg :DDD
Gonoszkodással tér vissza a nők előtt maszturbáló komikus: „A zaklatási botrányba keveredett Louis CK decemberben már az iskolai lövöldözések túlélőin poénkodott, és azon siránkozott, hogy mennyi pénzt veszített egy nap alatt.”Kevin Spacey & Asia Argento likes this.
Ocasio-Cortez előadást tart a többi demokratának arról, hogy hogyan legyenek népszerűbbek Twitteren: „Az újonc Ocasio-Cortez rövid időn belül lett az egyik legtöbb online reakciót kiváltó amerikai politikus.”Donald Trump likes this.
Úgy tűnik, hogy találtak még egy szfinxet Egyiptomban: „Egy autóút alapozása közben bukkantak rá az oroszlántestű, emberfejű lény szobrára a karnaki és a luxori templomok között.”ISIS likes this.
India rohingjákat toloncolt vissza, hiába fellebbeztekMianmar likes this, és ha már politika:
Egy kutatás szerint Churchill döntései hozzájárultak az 1943-as bengáli éhínséghez: „Hárommillió ember halhatott meg akkor.” – Drezda lakói lájkolják ezt. Ja ők már nem :SS
A Nemzetközi Űrállomásra tart Ripley a SpaceX űrhajójánAliens like this <3
Videón a brutális viharba került, 164 ezer tonnás luxushajó hánykolódásaTitanic likes this.
A rossz ötlet tipikus esete – A Burberryt saját manökenje is kritizálta a nyakában kötelet viselő modell miattXXXTentacion likes this.


SZERDA, ÁPRILIS 3.:
MÁR NEM TÚL SZUPERMEN Ő

0
Viragh elvtárs, ez már az ítélet.

Talán érdemes:
Duna TV, 20:35 – Annak idején én is beválogattam a Ne aggódj, a maffia csak nyáron ölt, a „jó” hír hogy sorozatot forgattak belőle, egyúttal a címen is kurtítva (A maffia csak nyáron öl), a többi maradt ami volt: szicíliai család fiúgyermeke tiltott szerelemre gyullad új osztálytársnője iránt (farkaskölyök nélkül), és hogy tudják-e az alapmű Tornatore-feelingjét rétestésztává nyújtani – hát, meglátjuk.

Nem érdemes:
Kilenckor Michael Winterbottom kevésbé sikerültebb dobásai közül egy a Filmbox Premiumon amit még a magyar szál (Paul Viragh) sem tesz nézhetővé. Az Egy angyal arca elvileg Amanda Knox meggyilkolásáról szólna ha Winterbottom nem használná mindezt ürügynek némi érdektelen művészkedésre egy forgatókönyvíró-karakterrel aki feldolgozná az esetet de az ihlethiány egyre mélyebb bugyrokba löki. Sok-sok „látomás”, utalások Dantéra (ennyit a bugyrok emlegetéséről), és hogy miért kellett ehhez Cara Delevingne meg Kate Beckinsale? Jó kérdés… Az HBO-n más, de ugyanebben a kategóriában induló versenyző 22:50-kor. Aki azt hinné hogy csak a white male privilege-em miatt utálom a mai újrázásokat az téved, ugyanennyire taszít mikor fekete kultklasszikusokhoz nyúlnak, márpedig a Superfly-t is elérte az a végzet ami a Fahrenheit 541-et, a RHPS-t vagy a Ghostbusterst. Az originál a maga idejében egynekjó blaxploitation volt egy drogkereskedőről aki az egyre agresszívebb riválisok és az ugyancsak igyekvő rendőrök orra elől egy utolsó nagy balhéval lóg meg. A korabeli kritikusok lehúzták amiért „dicsőíti” a thug life-ot de így is rapperek százainak lett hivatkozási pont, gondolom Big Boi az OutKastból is ezért mellékeskedik ebben a 2018-as remake-ben amiben már mexikói kartell a konkurrencia de a mission impossible ugyanaz, annyira hogy a szövegkönyvet is kopipésztelték (az update-et meg a Word cserefunkciója végezte). Nem tudom hogy a „rendező” Director X. nevével Malcolm X-re akart utalni vagy csak ennyire nem akarta vállalni a kész produktumot és lusta volt Alan Smithee-t újraéleszteni de végülis mindegy, az is lábjegyzet hogy Josh Atchley dubsteppel twerkelve sem ér Curtis Mayfield lába (na meg az originálhoz szerzett zseniális zenéi) nyomába, viszont vicces volt látni hogy a PC brigád ebben az esetben nem tiltakozott a nők tárgyként kezelése ellen és azt se követelték hogy fehér játssza a drogdílert :DD

A medve nem játék! rovat:
A maláj medvék pofákat vágva kommunikálnak: „Az arckifejezés utánzása eddig az embernél, a főemlősöknél és a kutyáknál volt ismert.” – Majd megtiltják nekik:
Az állam ellenségeivé nyilvánították a mosómedvéket JapánbanKína likes this, felkészül Ohio:
Különös, fenyegető mosómedvék terrorizálják az ohiói lakosságot – Á, csak a Szent Patrik-napot ünnepelték ők is:
Az igazi gengszterélet: almacefrétől berúgott mosómedvéket vágtak dutyiba Amerikában – ...avagy a vólsztrít farkasa után itt vannak az erdő brókerei:
investor – A legnagyobbakat is elérte a medve: „A szupersztár részvények is lecsúsztak a medvepiaci tartományba.” – Nem is tudtam hogy már a fák között is megy a tőzsde :SS
A dudálós medve nem bírt magával, az ablakot kitörve mászott ki az autóból, ahol semmi keresnivalója nem volt amúgyMACI LACI LIKES THIS Ti azt honnét tudjátok? És ha övé volt a kocsi?! Majd a rendőrség kideríti!!44
A medve, aki úgy ment be a rendőrőrsre, mintha ott dolgozna – Na és ha tényleg ott dolgozik?!
Megölte gondozóját egy fekete medve Japánban: „A medvét terápiás állatnak tartotta a gazdája.” – Akkor végülis sikerült a terápia, nem? Mármint a medvének...
Agyonverte a rájuk támadó medvét egy román házaspár: „Almát szedtek, jött a medve, baltával agyonverték.” – Asszem ezt hívják úgy hogy megelőző csapás...
Medve rontott egy biciklisre Székelyföldön: „Négy medve lépett az útra, eggyel kellett megküzdenie, a járművel védte magát, megúszta felszíni sérülésekkel.” – ...ez meg a visszavágó kezdete :SSS
Szelfitilalom: a medve nem játék: „A WWF Magyarország "ezúton kéri a hazai lakosságot, hogy ne kövesse, ne kergesse, és semmilyen módon ne zavarja a nagyragadozókat."”De igen, zavarjátok őket és a végeredményt ne felejtsétek kitenni a netre elrettentő példának!!


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 4.:
COWBOYOK ÉS ŰRLÁNYOK
0
Igazság. Osszátok!

Talán érdemes:
Kilenckor 20+ éves romantikázás a Filmbox Family műsorán Ryan Goslinggal de A cowboy és az úrilány fő arca nem ő hanem Chad Willett és Ted Atherton akik a nagyvárost és a brókerkedést cserélik vidéki farmra meg állattenyésztésre hogy kajával támogassák a háborúba indulókat (1939-et írunk). Birtokuk pechjükre pont egy telekspekuláns érdekeltségébe esik, még jó hogy legalább egyikükre rámosolyog a szerelem Sarah Chalke személyében, ám boldogságára féltékeny lesz társa. 21:55-kor némi Kemény igazság és szoftpornó az HBO-n sablonsztorival tálalva: önfejű rendőr (Michael Rooker) felfüggesztése után illegális úton akarna pénzhez jutni. A tuti tippet barátnője (Lysette Anthony, egyben a Hard Truth fő vonzereje) adja, célpont a csaj főnöke, egy korrupt városi hivatalnok (pontosabban a széfje), de a megvalósításhoz kell külsős segítség is (Eric Roberts), ám mivel zsarolással bírták együttműködésre, a dolgok hamar más irányt vesznek… Mindeközben az M3-on 22:35-kor Szilágyi Tibor eheti második feltűnése Gvadányi József színművében (A peleskei nótárius).

Kis hírek a nagyvilágból:
Ez a demokrata elnökjelölt azzal kampányol, hogy az anyjával együtt nézte a Mély Torkot – Nem akarom tudni mi történt miután megnézték :SS
Börtönbe zárták, mert öngyilkosságot kísérelt meg a nigériai férfi: „Az afrikai országban ez ugyanis bűncselekménynek számít.” – Mégis mit fognak vele csinálni? Halálra ítélik, vagy mi?
Nagy fekete autó jött Pekingben egy ismert marxistáért: „Rendőrök tuszkolták a kocsiba az egyetemi vezetőt. Közben egy jogvédő pere is elkezdődött Mao Ce-tung születésének évfordulóján.” – Mit rinyáltok, lehet hogy ez már a megemlékezés.
Három év börtönre ítélhetik az önmaga megveretésével vádolt színészt: „Jussie Smollett szándékosan félrevezethette a hatóságokat.” – ...még jó hogy #BLM és vannak egyenlőbbek:
Minden vádat ejtettek az önmaga megveretésével vádolt színész ellen: „Jussie Smollett akár három évet is kaphatott volna, ha kiderül, hogy felbérelte a símaszkos támadókat.”DEHÁT PONT EZ DERÜLT KI, BASSZUS akarom mondani EGY ÁTLAGEMBER IS BIZTOS UGYANÍGY MEGÚSZNÁ na majd most: kapjon Oscart, oszt' jónapot.
Hópihéket, mobilzombikat, gémereket toboroz a brit hadsereg: „Hópihék! A hadseregnek szüksége van az együttérzésetekre!" - hirdeti a toborzóplakát, amit az ezredforduló gyermekeinek igényeihez igazítottak.” – Végülis érthető ha trollhadsereget építenek, a valódi csatákat már robotok vívják:
jövő – Többezer harctéri ro­bo­tot vásárolna a PentagonWait, a challenger appears:
Kína épített egy ötször akkora antennát, mint amekkora New York City: „Az egyik kutató, aki állítólag dolgozott a titkos helyen épült projekten, azt mondta: az óriásantenna fontos hadászati célt szolgálna egy esetleges háború esetén.” – Még szerencse hogy Kína csak békés célokra használ minden technikát, egy népi demokráciában ez a minimum :)
Az igen, anyukám! – Válogatások a Blikk misztikus címadási gyakorlataibólWait, a challenger appears:
A 18 legjobb cím 2018-ból a legnagyobb magyar címadótól: „Ujjacska a szájba, cici az arcba, megjöttek a képek a gigászi mellű szexmodellről.” – …mondja ezt az a bede kisbetűvel márton akinek híres VV Fannis cikke feltűnés és felelősségrevonás nélkül tűnt el a 444-ről ^^

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés