2019. 04. 06.
Sörház a páros szélén (ápr. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sörház a páros szélén (ápr. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 6.:
THE MAN IS TALL.
0
...but that’s not all.

Talán érdemes:
Kilenc előtt öt perccel Sztárom a párom-szerű rom. kom. a Comedy Centralon. Talán mindenkinek volt olyan osztály-, vagy munkatársnője aki elérhetetlen STÁRok után ácsingózva nem vette észre helyi hódolóit, na a Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal! azt vázolja fel milyen amikor egy netes játék segítségével megvalósul a Nagy Találkozás rajongó (Kate Bosworth) és imádottja (Josh Duhamel) között miközben a lány plátói szerelmes főnöke, egyben forever friendzoned barátja (Topher Grace) a háttérben szomorkodik. Erre oka is lesz mivel a STÁRt annyira lenyűgözi Rosalee romlatlan naivitása hogy a hivatalos találkán túl is érdeklődik iránta, el is utazik szülőhelyére... Ami miatt beválogattam az az hogy Hamiltont sem egy hímsovén nőfalónak festik le a készítők SPOILER és hogy az utolsó szó az átlagos srácé SPOILER VÉGE. A Cinemaxon 22:25-kor ugyancsak A szerelemről láthatunk bőrlehúzást de már Oroszországból, Csak felnőtteknek és több rendezőtől, ami közös az a modern kapcsolatok (párkeresés-, és csere, gyerekvállalás, ilyenek) kivesézése na meg John Malkovich. Az M3-on mintha Garas Dezső/Szilágyi Tibor napot tartanának, mindketten feltűnnek egymás után két műsorban is, előbb 21:35-kor az E. T. A. Hoffmann-adaptáció Az ördög talizmánjaiban, itt a régi Párizs Miss Marple-ja, Scuderi kisasszony derít fényt egy gyilkosságsorozatra, ezt követi negyed éjfélkor egy nyolcvanperces Arthur Miller-adaptáció ugyanitt. A Közjáték Vichyben hasonló húrokat penget mint az Ötödik pecsét: a címbeli francia városban német megszállók begyűjtenek tíz embert (köztük egy gyereket) akik beszédbe elegyednek egymással és próbálják kitalálni mi fog velük történni. Örökérvényű vívódás önfeláldozásról, parancsra cselekvésről, az említetteken kívül még Harkányi Endre és (az itt még nagyon jó) Kern András miatt érdemes megnézni. Az M5-ön negyed tizenegykor újra Andre Rieu-é a terep a Welcome To My World aktuális részével (Maastricht varázsa) ami magyar vonatkozása miatt van itt ugyanis sorra veszik a zenekarral a Csárdáskirálynő fontosabb dallamait.

Nem érdemes:
00:25-kor felemás darab a TV2-őn ami jóféle thrillernek indul hogy aztán olyan toleranciamese legyen belőle mintha nem 2006-ban hanem tavaly forgatták volna. Egy sebesült anya (Julianne Moore) azt állítja hogy elvitték a kocsiját és vele együtt a gyerekét is (a tolvaj csak az autót akarta, nem tudta hogy ott ül benne a fia), a fő gyanúsított természetesen fekete ahogy az ügyet vállaló nyomozó is (Samuel L. Jackson) aki széllel szemben igyekszik bizonyítani hogy A bűn színe nem black or white, besegít neki a nő bátyja is aki lezáratja a kissé gettós helyszínt, ezzel csak olajat öntve a tűzre. Az eredeti ideáktól elég messze jutottak a Freedomland befejezéséig merthogy a végkicsengés szerint a fekete bűnözők néha az előítéletek miatt kényszerülnek arra, amire. Én még ezt is lenyelném ha nem olyan rasszista klisékkel ábrázolnák a fehéreket amik ellen prédikálni akarnak, a „nagy csavar” kb. az elején kitalálható (Edie Falco pedig mellékszerepben is jobb mint a két lead actor). Majdnem olyan rossz mintha Spike Lee csinálta volna – és tényleg, az író Richard Price korábbi, de ugyanilyen egysíkú művét (Clockers) pont ő dolgozta fel (elég gyengén).

A seksz, a szipu rovat:
A világ legnagyobb fenekű pornósa szeret a Sátánnal kvaterkázni: „Le is paktált vele, megalapította a szektáját, és várja a jelentkezőket. Remélhetőleg közben a fenéknövesztéssel sem hagyott fel.” – Ha hétfő lenne leszarnám, így csak várom hogy ő is Lolo Ferrari sorsára jusson, ez a nagyobbítósdi amúgy nagyon megy mostanában:
Pénisznagyobbítás közben halt meg a milliárdos gyémántkereskedő: „Ehud Arye Laniado 65 éves volt.” – Hát igen, nagyobb f***t lehet venni pénzért, józan észt nem.
aztamindenit – Az apuka, aki csak biszexuális nőkkel randizik – Most mi bajotok, genderkorrekt a csávó, jár neki a TISZTELET! Mit tehet ő arról hogy heteróként tud sekszelni velük!4!4
stopstd – A szexhiány hatásai: „Tudtad, hogy sok százezret spórolhatsz az egészségeden, ha rendszeresen szexelsz?” – Akkor is ha prostikhoz járok? És hogyan? Számlát kérek és visszaigénylem, vagy mi? Apropó számlaadás:
A világ leghülyébb dílere úgy buktatta le magát, mint még senki: számlát adott a drogról – Túl sokat nézte a Casinót, amúgy meg wait, a challenger appears:
Pablo Escobar fotójával díszítették a heroinos pakkokat a drogcsempészek: „Micsoda főhajtás.” – Nem, inkább micsoda egy asking for it :DDD
elmesélem, milyen volt – „Volt, aki csak betépni akart az ayahuascától, aztán majdnem belehalt” – Jajj, dehát ez gyógyszer és aki nem így gondolja az be van gyépésedve:
Az illetékes amerikai hatóság szakértői engedélyeznék a ketaminos orrspray-t: „A depresszió kezelésében bizonyult nagyon hatásosnak a partidrogként népszerű lónyugtató.” – ...és egyből mindenki beteg lesz mint az orvosi marihuánánál, addig is jönnek a drogmosdatós cikkek:
Ketamin: lónyugtatóból és partidrogból antidepresszáns: „A ketamin az elmúlt évtizedekben hallucinogén kábítószerként élt a köztudatban, és ezt az örökséget nehezen vetkőzi le.” – ...jaja, pedig szóma ha mondom, segít a gondon, amúgy meg max. úgy „partidrog” mint a heroin.
Ketamin nélkül nem tudták volna megmenteni a barlangban rekedt thai gyerekeket: „A partidrogként is népszerű nyugtatóval érték el, hogy az úszni se tudó gyerekek ne pánikoljanak be a szűk, víz alatti járatokban.”MAGYARUL:0

VASÁRNAP, ÁPRILIS 7.:
MINT A PREPPER FENN A FÁN
0
Túl hosszúra nyúlt bosszú.

Talán érdemes:
A Filmbox Family-n nyolc után öt perccel Shirley Temple mesekönyvéből egy fejezet A kis hableány jólismert történetével: hősnőnket megkísérti az emberek világa amikor megmenti egyiküket a fulladásos haláltól és beleszeret, de nem lehet egy uszonnyal két fürdőkádban evezni, szóval vagy a szép szőke hercegről mond le vagy addigi életéről. A Duna World-ön 21:35-kor egyórás ismeret-erjesztés Ujszászy Istvánról Az elíziumi kémről aki akár a magyar James Bond is lehetett volna, ha nem Karádyval folytatott viszonya miatt akkor azért ahogy megúszta a legnehezebb helyzeteket is. Ezek közül az egyik az volt amikor a II. VH-ban a németek szövetségesből egyszercsak ellenséggé „léptették elő”, a második meg hogy „békeidőben” ávósok kopogtattak az ajtaján. A Story4-en komédiának hirdetett jószomszédi iszony 22:10-től melyben kertesházba költöző párocska szembesül új környezetük (zömmel humanoid) kihívásaival és az első rossz tapasztalatok után hamar le is vonják a tanulságot: nincsen rózsa tövis nélkül és Sorház ritkán áll a város szélén.

Nem érdemes:
Film Now, 20:00 – 2018 egyik agyonhype-olt, nagyot bukott Év filmje a Peppermint – A bosszú angyala volt pedig minden készen állt a sikerhez, elsőnek a killbilles sztori a családját vesztett, kómába esett nőről, aki – miután az igazságszolgáltatás nem teszi a dolgát – gyilkológépként vesz elégtételt. Mindehhez megnyertek egy neves színésznőt (Jennifer Garner, aki játszott már effélét pld. az Elektrában), a direktor Pierre Morel is garancia volt (neki köszönhetjük Liam Neeson reneszánszát), szóval „csak” meg kellett volna írni azt a rohadt forgatókönyvet és itt vérzett el az egész, akárcsak a Suicide Squad-nál. Szemlátomást erőlködtek hogy cool legyen és közben a legpotensebb részeket hagyták ki, pld. azt is ahogyan a mezei feleségből IRL Terminátor lesz (avagy Törvénytisztelő polgárból Punisher Wonder Woman, mert egy az egyben átvesznek dolgokat azokból is). Nincs se felvezetés, se magyarázat, Garner jön és öl majd továbbáll – de még ezt is elcseszik amikor a legrosszabb fickók kinyírását nem mutatják.

Zene” és „film” rovat:
Összeeresztették a legnagyobb punkokat, erre majdnem összeverekedtek – Hát azért punkok b+.
A Disney felzabálta a fél világot, de a kis gömböc tovább nő: „Évente döntik meg a bevételi rekordokat, övék a Star Wars, a legnagyobb képregényfilmek, de most újabb konkurensüket vásárolják fel.” – És? Attól jobb lesz amit kiadnak? Ugye hogy nem.
fülesbagoly – Soha senki sem fogja lenyomni a Despacito-t: „Újabb hihetetlen rekordot állított be a gigasláger.”ÉS? ATTÓL JOBB LESZ? akarom mondani PSY LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Itt az év pophimnusza, ami minden szórakozóhelyen üvölteni fog a következő hónapokban: „Billie Eilish idén lesz csak 18 éves, de olyan komoly lemezt adott ki pár napja, hogy csak pislogunk. És nem az énekes korához képest nagyon jó a lemez, hanem általában véve, a többi, hasonló stílusú és kategóriájú cucc közül is kiemelkedik. (...) Most mindenki nézze és hallgassa meg a Bad Guy című számát/klipjét, hogy tudja, mi üvölt majd nyáron minden szórakozóhelyen. (A Youtube-on több mint 20 millió, a Spotify-on nagyjából ugyanannyi lejátszásnál tart 3 nap alatt)” – ...és ehhez nem is kellett mást tennie csak eladnia a lelkét a Sátánnak ^^
Bekiáltás – Balóval van vége: „Immár senki és semmi nem állja útját a szórakoztató-propaganda híradó- és beszélgető show-műsorok cunamijának.” – Hol itt a probléma? Megaszonták a comment.blog disclaimerében is hogy „Nem, ez nem igényes műsor. Igen, itt tart a hazai televiziózás. Igen, erre van igény. Igen, erről kell írni.”
Elválnak a Coen testvérek útjai?: „Joel Coen (...) önállóan, az öccse nélkül készítene adaptációt a Macbethből (...). (...) A Shakespeare-adaptációban Frances McDormand (...) játszaná a főszerepet Denzel Washington mellett, az utóbbi lenne a címszereplő skót lord, McDormand pedig a felesége.” – Fekete Macbeth? Már az Arthurnál is mennyire bejött ez Guy Ritchie-nek. Ja nem.
előzetes – Egy szekta ijesztget az Örökség rendezőjének új horrorjában: „A Midsommart Magyarországon forgatták, és egy pogány szekta fogságába került párról szól.” – Óvatosan gyerekek, nehogy a Hivatalos Magyarországi Sátánisták bepereljenek titeket hitelrontásért! Jegyezzétek meg: FILMBEN-KÖNYVBEN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG KERESZTÉNYEK LEHETNEK ROSSZAK!!!44 négy
Recorder – nahát! – „Ribanc vagyok“: „Sztriptízesként indult, a világ egyik legtöbb pénzt kereső sztárja lett.” – ...és Cardi B-nek (merthogy róla van szó) még a zenéje is jó. Ja nem, viszont milyen vicces már hogy neki szabad k*vának neveznie magát és szabad bedrogoznia-kifosztania a kuncsaftjait is, tőle ez menőség, feminizmus, hesstegmítú és még #BLM is, Cyntoia Brown likes this. Tényleg, ne felejtsem majd kirakni a 2018-as Recorder válogatást, addig is:

0
VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés