2019. 04. 08.
You are now leaving Haverland. (ápr. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
You are now leaving Haverland. (ápr. 8-9-10-11.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 8.:
FUNNY OR DIE!
0
A félkör közepén járók.

Talán érdemes:
Nyolckor svéd Fel a fejjel!-parafrázis a Cinemaxon ahol fogolytáborba zárt színészek várják sorsukat az 1918-as finn polgárháború után. Ez első körben kivégzés – lenne, ha az egyik katona nem rajongana a halálraítélt Parikka munkásságáért, amaz él a lehetőséggel és Latabárhoz méltó módon hülyéskedi el a végzetes helyzetet hogy aztán a táborvezetőtől megkapja a parancsot: Nevettess vagy meghalsz, közönség a hamarosan érkező fontos német vendég. Más. A hétvégén láthattuk „tőle” egy tévéjátékot, ma 22:40-kor pedig az M3-on el is tölthetünk Negyven percet Arthur Millerrel akit majd’ negyedszázada, nyolcvanadik születésnapján látogatott meg a Magyar Televízió forgatócsoportja a műveit magyarra átültető Vajda Miklóssal együtt. Háromnegyed éjfélkor gyenge ijesztgetés a Filmboxon egy sorozatgyilkosról aki áldozatait Félkörbe rakja hogy így nyerje ki lelkeik energiáját (ne kérdezd miért), ezt tette diliházbeli társaival is mielőtt hazaszökött volna, nem tudva hogy az édes otthonban pár egyetemista épp belőle írja a szakdoliját, de még így sem ez lesz a mai leggyengébb láncszem:

Nem érdemes:
HBO, 22:35 – Közhely hogy a nagy stúdiók az ötletek kifogyása után egyre kétségbeesettebben kapnak minden uccsó szalmaszál után, ezek egyike a képregényadaptáció (a másik a remake). A műfajban a Marvel szép lassan egyeduralkodó lett, menetrendszerint szállítják a stabil(an egyre szarabb) darabokat, így most a Hangya és a Darázs aktuális kalandját is amibe természetesen jutnak Erős Nők, erőltetett poénok, Szuperisten-utánzatok és szebb napokat látott STÁRok (Michael Douglas, Michelle Pfeiffer és Laurence Fishburne), és ami felveti a legkínzóbb kérdést: hová a fenébe tettem a Chemotoxot?!

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
két angyal új fotók! – Palvin Barbara jóval bevállalósabb kolléganőjével bújt össze meztelenül: „Íme egy érzéki fotó, ami jó apropó arra, hogy megismerkedjünk Alexina Grahammel, aki szintén pont most lett angyal a Victoria's Secretnél.” – Jó alkalom ez a leszarásra:
Palvin Barbara bugyiban üzeni, hogy visszatért dolgozni„DOLGOZNI”, LOL, HAHAHA, „DOLGOZNI” Üzenem az üzemből hogy LESZAROM.
chilifarmer – A világ legcsípősebb étele: „Palvin Barbi vagy egy tál Phaal a tüzesebb? Az emberek mindent versenyeztetni akarnak…” – Nem tudom hogy lett Phaalból Phaalvin, de LESZAROM.
:-O Palvin Barbara haja rövidebb lett – Hosszasan SZAROM LE.
Sports Illustrated: Palvin Barbara hipnotizál: „Ennyit fűzött hozzá a sportmagazin bikinis kiadásának twitterét kezelő admin Palvin Barbara fotójához.”No comment. Ja de mégis: LESZAROM.
még több fehérneműs fotó! – Pavin Barbarának pár hét alatt másfél millió követőt hozott az angyalság: „Íme még egy adag fehérneműs fotó! Részben ezeknek is köszönheti Palvin Barbara, hogy a bejelentés előtti 10 millió helyett már 11,5 millióan követik.” – Meg annak is, hogy LESZAR egyre többet mutat:
Nézd meg Palvin Barbit teljesen meztelenül! 5 kép – Dehogy nézem, inkább LESZAROM.
Palvin Barbara az első kicsit teltebb Victoria's Secret Angyal egy amerikai életmód magazin szerint: „Ön mit gondol erről?” – Azt gondolom hogy LESZA Ashley Graham dislikes this.
Palvin Barbi előnytelen ruhába bújt az Oscar-partin – Előny viszont hogy LESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbara az Oscar utáni bulin találkozott először pasija ikertestvérével: „Megvolt a nagy találkozás Cole Sprouse-zal.” – De vajon hogy fogja megkülönböztetni őket? Mindegy, LESZAROM :)))
Palvin Barbara: megtaláltam a tökéletes pasit – Ha nem én vagyok az akkor LESZAROM.
Palvin Barbara a szerelme által készített mézbort szürcsölte szombat éjjel: „Dylan Sprouse már 2016 óta vezet egy mézborgyártó céget Brooklynban. Palvin most beszállt egy kicsit a promózásba.”LESZAROM, MAGÁNÜGY Hát inkább ebbe szálljon be mint a pornózásba!
<3 <3 Palvin Barbara összeköltözött a pasijávalLESZ Jaj dehogyis, csak összeöltöztek.
 

KEDD, ÁPRILIS 9.:
WISEAU SERIOUS?
0
Nem mese, nem csak felnőtteknek.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – A Florence Foster Jenkins-biográfiák sikere után Halivúd vérszemet kapott és rávetette magát a hozzá hasonlóan szorgalmas és tehetségtelen Tommy Wiseau sztorijára. Aki nem tudná, ő a felelős a The Room-ért amit a világ legrosszabb mozgóképei között jegyeznek és valóban elrettentésként lehet mutogatni hogy hogyan NE filmezzünk. A Room-ban semmi jó nincs: a forgatókönyv borzalmas, a technikai megvalósítás (fények, vágás) amatőr, a zene gagyi, mindezen a noname arcok sem segítenek (az csak természetes hogy a direktor magára osztotta a főszerepet). A legérdekesebb mégis az hogy Tommy mennyire opus magnumnak szánta: fesztiválokra nevezte és hirdetőtáblákat bérelt ki (ha már pénzszórás: állítólag a kamerákat-reflektorokat is megvette a forgatáshoz). Nem véletlen hogy ezidáig az eredetiről beszéltem és nem a készítéséről szóló, vígjátéknak szánt Disaster Artistról, a Room ugyanis olyan magasság-mélység amit normális agyműködéssel feldolgozni-megközelíteni-megérteni nem lehet más csak kudarc. A Katasztrófaművész egyetlen érdeme hogy Wiseau még életében profitálhatott valamit (és fel is tűnhetett benne), egyébként ugyanúgy és ugyanazért felesleges mint a Jenkinsről szóló két társa: bár az Éjkirálynő áriáján vagy az „Oh, hi Mark” / „Lisa, you’re tearing me apart”-kettősön ezredszer is ugyanúgy tudunk röhögni, ezekben a műalkotásokban valahol ott van létrehozójuk őszinte, tragikus igyekezete hogy nyomot hagyjon maga után, James Franco (plussz a többi gazdag és híres nagykutya) meg pont ettől kerül egyre messzebb minden újabb blockbusterrel, most is, mert egy „rossz” (de legendás!) filmről csináltak egy simán csak rosszat. Az M3-on pikánsan folytatják az estét 21:20-kor egy Andersen-átirattal amiben – akár a Grimm-tesóknál – végig megvolt a nagyobbaknak szánt tartalom. A király meztelenben explicit seksz nem lesz de attól még marad, ami: mesejáték felnőtteknek ahol éhes DISZNÓ kanász álmodik MAKKAL a király leányával aki el is látogat hozzá megtekinteni a birtokában levő fazekat ami dalba önti mindenki legtitkosabb vágyát – igen, még gazdájáét is… ’78-as bolondozás impozáns névsorral (Udvaros Dorottya, Tahi Tóth László, Haumann Péter, Tábori Nóra) de sanszos hogy a mai fiataloknak csak (az itt még ifjú és bohó) Geszti Péter lesz ismerős, de ha már királyságok, akkor itt a

Trónok harca rovat:
élet – Az új elvetemült gyereknév-trendet a Trónok harcának köszönhetjük: „Pár év, és Aryák, Khaleesik lepik el az óvodákat.” – Engem nem zavar amíg nem kezdenek gyilkolászni.
Szeretné, ha a Trónok harca rengeteg halottja közül pont az lenne még mindig életben, akit lefejeztek, és akinek már láttuk a fejét karóra húzva? – Á, még ha így lenne se tűnne fel:
blogozine – Mozgókép – Te tudtad, hogy ezt a 11 szereplőt cserélték a Trónok Harcában?: „Van olyan - még élő - szereplő, akit kétszer is leváltottak!” – Gondolom azóta a Walking Dead-ben gyalogolnak.
Rita Vitriol is csatlakozik a Trónok harca-előzménysorozathoz: „Miranda Richardsont a legtöbben a Harry Potter-filmek újságírójaként ismerhetik.” – ...mármint az ízléstelenek, a sznobok már régóta tudják ki ő ^^
tévé – Mégsem lesz mozifilm hosszúságú a Trónok harca összes új epizódja: „De azért így sincs okunk panaszra, három epizódban is majdnem másfél órás lesz a kardozás és az ármány!” – Lesz erőszakos seksz, szarral dobálás meg gyerekgyilkosság is? LOL!4!
tévé – Borzalmasan hitvány volt a Trónok harca legelső részének eredeti forgatókönyve: „Jaime és Cersei vadabbul szexelt, Havas Jon részeges idióta volt. Még a rendező is azt mondta a pilotra: ez egy rakás sz@r!” – Miért, a kész sorozat nem az?
Winter is here – 5 kimaradt jelenet a Trónok harcából, ami megváltoztatja a sztorit!MAGYARUL: nem változtat semmin ez se.
tévé – 20 elképesztően menő poszter jött ki a Trónok harca 8. évadához!: „Ki üljön a Vastrónra a világ legnépszerűbb sorozatának fináléjában? Daenerys? Havas Jon? Tyrion? Varys? Vagy az Éjkirály?”GIANNA MICHAELS!!!!!!!!!!
c:C – Egy trónra húsz jelentkező? – Így kezdődik egy GANG BANG vörös nász. – „Karakterposztereket kapott a Trónok harca záróévada.”Nap kommentje:

Hodor the hodor 2019.03.01. 16:37:50
HODOR!!!!!!!!


SZERDA, ÁPRILIS 10.:
EMBEREK ÉS REMÉNYEK...
0
...1985-től 2018-ig.

Nem érdemes:
...csak ha látni akarunk egy példát a hatchet job-ra / karaktergyilkolásra, ez esetben nyolckor kapcsoljunk az HBO-ra ugyanis a Neverland elhagyása – mondjanak róla bármit – NEM doksi és pláne nem elfogulatlan riport. Szögezzük le az elején: SOHA nem fogjuk 100%-ig megtudni mi történt, túl sok idő telt el és Jacko is meghalt, de ahhoz azért pofa kell amit Dan Reed (és Owen Phillips) művelt mikor az igazság kiderítése helyett a maguk (és a két vádló) igazát helyezték előtérbe, ennek rendelve alá mindent (lásd még: Michael Moore). Vagyok elég idős hogy emlékezzek a perre és az azon kívüli megállapodásra, ahogy a Jacko mellett tanúskodókra is, és onnantól bűzlik nekem az egész hogy a korábbi védőkből egyszerre vádlók lettek. Konkrét bizonyítékuk nincs csak egyik részletesen elmondott gusztustalanság a másik után (kérdés: ki az aki ennyire pontosan emlékszik hét-nyolcéves korának eseményeire?), az esetleges cáfolatok meghallgatása nélkül, a néző pedig a sokk hatására feltétel nélkül elkezd szimpatizálni velük, elfelejtve hogy ha van is alapja az állításoknak, kéne valami ami alátámasztja őket. Visszatérve a pálfordulásra, Reed riportalanyai közül Wade Robson váltott többször véleményt (egyszer még jelentkezett is egy MJ-tribute show-ba, csak mikor elutasították akkor kezdte a pereskedést) illetve került ellentmondásba magával (itt pld. eléget egy Jackótól kapott dzsekit miközben állítólag anyagi gondok miatt korábban eladta az összes ilyen ajándékot). Mindent összevetve én azt szűrtem le hogy Wade és Safechuck vagy a régebbi tárgyalásokon hazudtak (eskü alatt!), vagy most teszik ugyanezt, és ezzel többet ártanak a molesztálások áldozatainak mint használnak (lásd még Jussie Smollett, és úgy tűnik ő is megússza). Ami a Leaving Neverlandet illeti a taktika bejött, a maratoni hossz (egy-egy rész is kétórás belőle) dacára mindenki látni akarta, Reed és Phillips (na meg interjúalanyaik) fáradhattak a kasszához és már tervezik is a folytatást. Hogy mennyire hatásos médium a „dokumentumfilm” arra ott van a Cyntoia Brown-ról készült aminek az Index szerint is legnagyobb erénye hogy bár a csaj bizonyítottan bűnös mert „16 évesen prostituáltként megölte és kirabolta egy kuncsaftját”, de „a róla készült dokumentumfilm hatására mellé álltak az emberek”, ja és NEM vagyok MJ-rajongó, inkább szkeptikus / kritikus voltam iránta egész mostanáig. Kapcsolódó hír:

Ez a film nem Michael Jacksonról, hanem az összes molesztált gyerekről szól: „Nagyon nehéz végignézni az Elhagyni Neverlandet, de sajnos muszáj. Jackson életműve könnyen a kukában végezheti, és ez nem biztos, hogy baj.” – ...írja ezt ugyanaz a 444 ahol egy éve azon siránkoztak hogy a tesójával „„„játszó””” lenyadunyha egy generáció hangja volt, de sajnos a metoo maga alá temette :DDD

Talán érdemes:
A Dunán folytatódik a Maffia csak nyáron öl, mégpedig a 2. résszel és 20:35-kor, utána egy órával később (21:35-kor) ugyanitt 2013-as, nem egészen pártatlan tisztelgés Andrzej Wajdától Lech Walesa előtt aki országának A remény embere volt – az itt felidézett kezdetek idején mindenképp. Interjú foglalja keretbe, hogyan lett gyári melósból sztrájkszervező majd végül a Szolidaritás arca miközben felesége támogatta, megpendítik valamelyest azt is hogy a Vasember (hogy Wajda korábbi művére is utaljak) bizonyos mértékig együttműködött a rendszerrel – de tehetett volna mást férjként-apaként? Nehéz kérdés és ha a rendező kritikusabb hangot ütött volna meg talán hitelesebb képet kapunk mi is. Ezalatt a Cinemax 2-őn rövidke komolykodás fél kilenctől az AIDS tetőzésének korából, de 2018-as eszköztárral, ennek megfelelően az 1985 kicsit szenved a hipszterbetegségtől amikor fekete-fehérben ábrázolja a problémát amire anno ugyanígy tekintett a többségi társadalom. Őket a főhős „jókeresztény”, valójában full bigott apja személyesíti meg, a mama (Virginia Madsen) valamivel elfogadóbb, de valahol szeretné ha Adrian elvenné gyerekkori barátnőjét, ő azonban ezt több okból sem teheti…

Kis hírek a nagyvilágból:
Halálra kínoztak egy 7 éves gyereket az USA-ban, mert nem tanulta meg a bibliai idézeteket – Keresztényként is azt kell mondjam hogy ugyanezt az elkövetőknek :SSS
kilonem100 – Visszavonult Gyurcsány Ferenc!: „Hír nem kacsa csak régi: éppen 30 éve vonult vissza a politikától Gyurcsány Ferenc későbbi miniszterelnök.” – 30 éve, mi? Nem kéne annyit kábszizni...
NASA: A műhold lelövése szörnyűség: „Az indiai akció több száz törmelékdarabot eredményezett, amelyek akár a Nemzetközi Űrállomásba is csapódhatnak.” – A NASA csak fogja vissza magát mielőtt az ő műholdjaikat is lelövik!!
szemlélek – Dicsérjétek a hajléktalanokat!: „Az utcán lakók szemében még látszik az otthagyott kisgyerek, akivel érdemben valószínűleg soha nem törődtek.” – Az elképzelés szép, kár hogy rögtön rácáfol a valóság:
Hajléktalanokat akart felgyújtani egy hajléktalan, a tettét ittasságával és azzal magyarázta, hogy mindenkiből elege volt: „Felgyújtott három, fadarabokból és nejlonból összetákolt építményt, amit hajléktalanok építettek. Az egyikben emberek aludtak.” – Hát akkor erről ennyit :SSS
A kiló nem százat jelent – Erősödött az apátia, a Momentum és a viccpárt — felmérés!: „Szép esélyeik lennének az összeomlani látszó Jobbikkal és az erodálódó balliberálisokkal szemben.” – Részemről GIANNA MICHAELS-RE az egyre erősödő apátiára szavazok :DDD
A Netflix kivett a kínálatából egy szaúdi rezsimet kritizáló stand-up komédiátWait, a challenger appears:
Kínában betiltották a himnusz internetes parodizálását: „De nemcsak ezt, összesen százféle tartalomtípust sorol fel a netes cenzúra új irányvonala. Ezek között van a lábfétis is.” – De pornót nézni ugye még lehet? Nyugtassatok meg...
Erdogan nem fogadja el Isztambul elvesztét: „A török kormánypárt fellebbez a helyhatósági választás isztambuli eredménye ellen, írta a Hürriyet török lap.” – Ostromolja meg, oszt’ jónapot.


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 11.:
ROYALTHUMP.
0
Nálam van a kész ruhád.

Talán érdemes:
Aki akarja, nyolckor tovább büntetheti magát az HBO-n a Neverland elhagyásával, én másfelé fordulok főleg hogy az M3 Udvaros Dorottya-speciállal nyit 21:10-kor a Kés van nálammal ami depisen kezdődik és még depisebben fejeződik be. Van itt minden: rossz házasságból rossz házasságba menekülő anyuka és két nagyfia, az első illendőség kedvéért veszi el terhes barátnőjét, a másodikat otthagyja a gyereke, a vége megtippelhető, Udvaros mellett Szakácsi Sándor és Cserhalmi György miatt talánérdemes, ugyanitt 22:30-kor már Ómolnár Miklós beszélget a művésznővel az Ötcsillagos találkozásokban, remélem blikkfangoktól mentesen. Továbbra is itt maradva este tizenegytől már valami nagyon más Márai Enikővel aki apjáról mesél az Egy polgár vallomásaival, sűrűn idézve az írásaiból is. Ezalatt a Cinemaxon krimibe ágyazott love story 21:35-től a Trónok harcából ismerős Lena Headey-vel, de nem az övé a rivaldafény hanem Eliza Tayloré aki első pillantásra bármelyik kaliforniai iskoláslány lehetne, valójában civilruhás rendőr aki a környék drogmentesítésén fáradozik úgy hogy beférkőzik a terjesztők-gyártók bizalmába, a neki udvarló srácéba is, rajta keresztül jut el a háborús veterán meth-szakácshoz (Pablo Schreiber) is, az érzelmek és a nyomozás keveréke sejthetően Szívásba torkollik… A Thumper szerint mind a szerhasználatnak, mind a drogellenes háborúnak megvannak az áldozatai, egyetlen gyengéje a casting: bármennyit dumálnak az ageizmusról-genderegyenlőségről, az itteni arcok többsége láthatóan túl idős a sulihoz. Az oldschool krimik kedvelőit a Filmboxon nyolc előtt öt perccel egy ’45-ös (és Basil Rathbone-nal fémjelzett) Doyle-movie várja. A Sherlock Holmes és a zöld ruhás nő B-mozi a jobbak közül, a detektív itt olyan gyilkost üldöz aki hölgyáldozatai egyik ujját levágja. Nem az a lényeg ki követi el ezeket a bűnöket hanem hogy hogyan, és Moriarty (Henry Daniell) hamar bekerül a képbe mint háttérben szálakat mozgató árnyalak, a címbeli bizonyos pedig egy hipnotizőr (Hillary Brooke) aki némi narkó segítségével küldi pácienseit alfaállapotba (bár hogy milyen ruhát hord az végülis tökmindegy mivel fekete-fehérben forgatták).

Pussypass rovat:
:-( A londoni metrón maszturbált egy nő, a rendőröknek azt mondta, csak vakarózott: „Hármat lehet találgatni, hogy a bíró hogyan értékelte ezt a frappáns védekezést a bíróságon.” – Gondolom ejtette a vádakat és kérte a pussypass-t :DDD
Börtönbe megy a washingtoni lány, aki a vízbe lökte a barátnőjét egy 18 méteres hídról – Ja, két teljes napra vagy annyira sem, mert:
time goes by – A bombázó, aki miatt öngyilkosok lettek az impotens férfiak – ...és ahogy megszokhattuk, ez ilyenkor erény, nem bűn ^^
Ismerje meg a kamaszlányt, akire egy év alatt 51-szer hívták ki a rendőröket!: „Bemutatjuk Danielle Bregolit, aki „Cash Me Ousside Girl”-ként óriási karriert fut be az interneten. 14 évesen lop, csal, de legalább őszinte.” – Lásd fentebb.
hamm – Emma Roberts veszélyes módon falja a férfiakat: „Julia Roberts szintén színésznő unokahúga, Emma Roberts tavaly megverte, most otthagyta a vőlegényét.” – Neki szabad, tőle ez vicces („hamm”), a pasija meg csak örüljön hogy ennyivel megúszta:
Addig kínozta a nő, amíg szerelmet nem vallott neki az exe: „A fürdőszobába zárta, és órákon át kínozta volt élettársát a sanyargatással vádolt tiszamenti nő.”Wait, a challenger appears:
Kitartóan, orvul, mindig lesből támadta férjét a szerszámarzenállal élő asszonyWait, a challenger appears:
Gyógyszerekkel ölte meg a férjét, mert az nem akart elválni tőle: „A szabadbattyáni nő többször próbálkozott, mire a férfi meghalt.”Keep calm, majd Rihonya és Kimkardasian kijárja hogy őt is szabadon engedjék:
Tizenöt év után kapott kegyelmet a nő, aki tinédzser korában lelőtte a férfit, aki szexre bérelte ki: „Tennessee állam kormányzója átgondolta Cyntoia Brown ügyét.”Nap kommentje:

0
VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés