2019. 04. 13.
Ria, ria, Schumeria!!4 (ápr. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ria, ria, Schumeria!!4 (ápr. 13-14.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 13.:
FÉL LÁBBAL SZABADLÁBON...

0
...a másikkal az Oridzsin áll.

Nem lepne meg ha ma elromlana az idő (szerk.: közben el is romlott), az egyetlen úgy-ahogy talánérdemesség 22:40-kor egy tavalyi börtöndráma lesz az HBO-n. Ma már senki előtt nem titok az O. G. rövidítés jelentése és valóban, itt is egy szabadulás előtt álló Original Gangsta-t követ a kamera két órán keresztül aki majd’ negyedszázadon át ült rácsok mögött, ezalatt feljutott a benti hierarchia tetejére és onnan vissza amikor megváltozott és maga mögött hagyta erőszakos múltját, amikor azonban megpillantani véli fiatalkori önmagát egy frissen érkezett fogolyban, úgy gondolja segít neki elkerülni azokat a tévutakat amik annak idején tönkrevágták az életét.

A seksz, a szipu rovat:
18+ Autókkal szexel egy pécsi férfi: „Videó is van arról, hogy 20 percig dug egy Smart kabrióval.”Húsz egész percig?! Ez kamu, olyan sokáig senki sem bírja!!
drog – Elsőként lakhatást a drogfüggő embereknek – ...meg alapjövedelmet, meg Békenóbelt és még Kossuth-díjat is: „A lakhatási kérdés megoldása nem következménye, hanem feltétele kell legyen a mentális problémákból/drogfüggőségből való felépülésnek.” – Megyek is, felajánlom a lakásomat az első lepukkant drogosnak...ja nem, de tudom, szégyelljem magam emiatt is:
drog – Hogyan bélye­gez­zük meg a drogfüggő em­bereket a nyelvhasználattal? – Sehogy, megbélyegzik ők magukat a tetteikkel.
s – Nemi betegnek lenni ma már nem egyenlő egy halálos ítélettel: „Mégis sokan hajlamosak úgy tekinteni embertársaikra, mintha a középkori szifiliszjárvány közepén lennénk.” – ...olvashatjuk egy elvileg a nemibetegségek ellen küzdő blogon. Nem baj, ma is tanultam valamit: a HIV csak egy vírus, nem bűncselekmény, és a herbálosok a Többségi Társadalom Elnyomása elől menekülnek a boldogság kis köreibe!4!!
& – „Közös program helyett a haverokkal piál“: „A pasinak ez a kapcsolat így jó, ahogy van, mert oda megy, ahova akar, azzal, akivel akar, a barátnő meg duzzogjon otthon.” – De hát lehetne ez közös program is, a női alkoholizmus MENŐ, megírták indexen-444-en:
Jennifer Lawrence túlitta Adele-t egy melegbárban: „"A teringettét, hát te el vagy jegyezve" - teremtette le veresége után a győztest a népszerű angol dalszerző-énekes.” – Kicsit vicces utána ezt olvasni ugyanitt:
Vannak nagyon kemény szégyenfoltok, ha nőként drogozol: „A társadalom hajlamos jobban elítélni egy nőt, ha alkoholista vagy kábítószerfüggő, mint ha egy férfiről van szó.” – ...és itt van az év kettősmérce-díj jelölt mondata: „A férfiak buliból isznak, a nők a traumáik miatt” – Ja, mert a Ffférrrffiakat sosem érheti semmilyen trauma és nem menekülhetnek belőle a függőségbe :DDDD Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, ÁPRILIS 14.:
TERHELT MESÉK
0
Héjj, sekszy LÉDI lány!!

Nem érdemes:
Filmbox Family, 20:05 – Múlt héten láthattuk milyen ha Shirley Temple mesél, na ma este kerüljük messzire ugyaneme széria Micimackós epizódját – illetve csak ha gyerek is van a családban, horrorkedvelő felnőttek és füves hippik kifejezetten imádni fogják a rémisztő bábokat „akik” közt elvész az egyetlen élő kisfiú (van egy anyukája de ő nála is kevesebb játékidőt kap). Azon kevés kivételek egyike amikor a Disney-verzió a jobb ugyanabból.

Talán érdemes:
Haladjunk időben visszafelé: tíz előtt öt perccel Zach Galifianakis (na meg a rendező Todd Phillips) hozza a retekklubbon ugyanazt mint a Másnaposokban, azaz a Terhes társaságot aki elvállalja hogy hazafuvaroz egy gyereke születésére igyekvő férfit (Robert Downey Jr.). Idősebbeknek beugorhat a John Hughes-féle Repülők, vonatok és autómobilok – igen, szinte egy az egyben lenyúlták csak míg ott John Candy karaktere bizarr de szerethető volt addig Zach-é simán csak bizarr (és Downey figurája se olyan szimpi mint anno Steve Martiné). Más. Húsvét közeledtével jönnek az ünnepi műsorok is, az első eresztés 21:35-kor a Duna World-ön és Egy passió kálváriájával mert a megemlékezést Magyarpolányban (is) háttérbe szorította az anyagi-politikai megosztottság. Fél kilenckor jószándékú toleranciáranevelősdi a Cinemax 2-őn Spanyolországból két roma lány kapcsolatáról ami szinte már túlmutat a barátságon. Carmen és Lola közül az utóbbi próbálja kirángatni a másikat családja generációk óta újratermelődő kilátástalanságából művészettel és szerelemmel, de a beszűkült látókörű közösség egyikre sem vevő... Idegen tollakra visszatérve az HBO-n nyolckor vetített Túl szexi lány azzal együtt is tűrhető hogy alig több mint a Nagyon nagy ő-ből készült remake: egy „csúnyaságába” belenyugodott csaj (Amy Schumer) a kelleténél jobban beveri a fejét és innentől párhuzamos valóságban él ahol túlsúlya a múlté, magabiztossága az egekben még akkor is ha környezete feltűnően óvatosan bánik vele. Renee-t ez nem tántorítja el, éli világát és nem érdekli, ki mit gondol róla, túl is lép a munkahelyi szürke kisegér-léten ami komoly fegyvertény mivel szépségipari cégnél dolgozik rendszergazdaként (azt már csak mellékesen jegyzem meg hogy bátorságával a régóta áhított szerelmet is kiérdemli). A belső szépségérzettel előbb-utóbb eljön a külső harmónia is – ha másért nem, ezért mindenképp érdemes volt leforgatni az I Feel Pretty-t mégha Schumer személye sokakat elrettenthet tőle (bár itt visszafogja magát), ami nem annyira jó az az hogy az elfogadástól mára eljutottunk a ló túlsó oldaláig:

Divatrovat:
Amy Schumer egészen sajátos hangulatú kismama-fotót osztott meg magáról az Instán: „Csak a szokásos: előnytelen, nagyon nem szexi, csúnyácska és hát... minden, ami nem jellemzi az átlagos kismamafotókat manapság. Tökély!” – ...avagy amikor az átlagos az új menő:
Negyven évnél idősebb magyar nőknek indult modellügynökség: „Szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ez a korosztály is létezik, mégsem látni őket reklámokban.” – Biztos lesz majd ilyen a magamfajta ötvenes, kövér fasziknak is. Ja nem.
NEVER – A 60 feletti signorák az Instán is hódítanak: „Angelo 2016-ban kezdte el fotóz­ni a Milánóban élő gazdag, idős, stílusos nőket.” – Lásd fentebb, csak tedd hozzá még a vagyonosságot is.
Több nagymamát a divatba!: „Egyre több az idős modell a kifutókon. A hitelesség a fiatalabb célközönségnek is tetszik, és az élet 60 fölött sem ér véget.” – Főleg nőknek és madaraknak:
albatrosz – 68 évesen újra anya lett a világ legöregebb madaraKIFUTÓRA VELE!44!! Wait, a challenger appears:
Neverordinary – Te mit fogsz csinálni 97 évesen?: „Iris Apfel 97 évesen a világ legidősebb modellje lett.” – Hogy én mit fogok csinálni? Hát meghalok, de csak ha megérem :DDD
A 92 éves II. Erzsébet az Instagram új influenszere – Remélem nem napozós-utazós-bikinis fotókkal :SSSS
Szerencsétlen modellek! – Újabb adag zakkant-nevetséges divat, most Londonból – Nem szerencsétlenek, hanem menők és genderkorrektek!4!
Bebe Rexha idomai túl nagyok a menő divatházaknakWait, a challenger appears:
photoshop attack – Anna Fritzdorf – Rettentő csúnyán elbánt plus size modelljével egy divatcég – Pedig igazán tudhatnák, hogy:
XCORSET – fontos – Már végre nem ciki, ha egy nő plus size!: „Gondoljunk csak bele, a nőknek igen kis százaléka rendelkezik tökéletes 36-os mérettel.” – ...ahogy extrém túlsúllyal is, de egyre többen lesznek ha ezt reklámozzátok:
csb – Ezért nem fogysz le: „Ne higgy a mindenféle csodabogyókban, fogyiporokban, nem fogsz két hét alatt húsz kilót fogyni, és főleg ne is akarj.”Nap kommentje:

Nuclear Winter 2019.04.02. 07:59:38
tölcs már fő magadró képet csillagom. Kiváncsi vagyok mijen a tested bébe a sok okoságtol.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés