2019. 04. 27.
Ardous Hussey (ápr. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ardous Hussey (ápr. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 27.:
TAMMY ÉS LUJZI
0
The gyűrűk turn USA.

Nem érdemes:
…csak ha főműsorban (21:05-kor) akarjuk látni Melissa McCarthy-t amint sokadjára is önmagát játssza, vagyis a white trash dagi nőt aki – miután egyazon napon veszti el állását, autóját és jön rá hogy férje megcsalja – mindent hátrahagyva rendhagyó road tripre indul hozzá illően zűrös (=alkesz) nagyanyjával (de csak mert az anyja nem akar neki kölcsönadni se pénzt, se kocsit). Beugorhat a Thelma & Louise, és tényleg: Susan Sarandon az említett útitárs aki itt sárba tapossa mindazt amiért amabban szerettük. Hogy a Tammy nem egy minőség Ridley Scott feminista mesterművével az már az alcímből (Nagymami elszabadul) kiderül, és valóban odatehető De Niro lealjasodásához onnantól hogy a két nő ráerőszakolja magát egy apa-fia párosra (a jobb sorsra érdemes Gary Cole és Mark Duplass). A humor forrása ez meg a számtalan trágárság (ami csak még jobban fog fájni Kathy Bates és Dan Aykroyd feltűnésével), a T & L mellett a másik nagy idézetforrás a Tommy Boy volt (már elnevezésében is), csakhogy míg Chris Farley karaktere mindig jót akar de mindig bajba kerül addig McCarthy-é ugyanaz ami a Bridesmaids-ben, az Identity Thief-ben meg a többiben (viszont a retekklubbon még így is pont jó helyen van).

Talán érdemes:
Kilenckor midlife crisis-drámázás Özpetektől a Filmbox Plus-on: vegyes haveri társaság tagjai összejövetelükkor szembesülnek halandóságukkal mikor meleg barátaik egyike összeesik és csak csoda hozhatná vissza (emellett eltörpülnek a heterók megcsalásos gondjai). Bár A Szaturnusz gyűrűjében színészei között vannak amatőrök de még ők se mind azok, Luca Argentero például a Big Brother olasz kiadásában állt kamera elé, maga a Saturno contro utalás a római ünnepre (Saturnalia) amikor utolsókból lettek elsők és vicaverza (nem véletlenül, a direktor itt a nőkre optimalizált melodrámákat „fordítja ki” és mutatja meg hogy a mások sem „mások” ha szerelmi gyászról van szó), az egyik szereplő (Rebecca) pedig természetesen Hitch klasszikusára kacsint ki – összességében mintha Almodóvar figuráit látnánk kevésbé harsány kiadásban. Ugyanebben az időpontban a hétvége Bodrogi Gyula születésnapja jegyében indul: előbb az M5-ön kapunk bő kétórás színdarabot (Imádok férjhez menni) amiben halottnak nyilvánított katonaként tér vissza újraházasodott feleségéhez (Voith Ági) és kezd rivalizálni annak aktuális párjával (Darvas Iván), majd éjfél előtt tíz perccel a testvércsatornán (M3) lesz jelenése egy ’93-as kabaréval (Csalafintaságok).

Zene” és „film” rovat:
tévé kritika – Pokolian jó lett a sátánista Sabrina 2. évada!: „Látványos, brutális és vicces a Netflix boszorkányos sorozata. Ha 666 kínzó kérdésre nem is, 6-ra jó lenne azért választ kapni a 3. évadban!” – Szóval elismeritek azt amit a konteóblogok már jóideje pedzegettek, és hogy ez kell a befutáshoz:
A Sabrina, a tiniboszorkány sztárja új sorozattal tér vissza: „Melissa Joan Hart nem sokat szerepelt az utóbbi évtizedekben, na de majd talán most...” – ...de csak ha ő is belesimul a sátánista agendába ^^
Ariana Grande összehozta azt, ami eddig csak a Beatlesnek sikerült: „A Billboard-lista első, második és harmadik helyén is az ő dala áll.” – Biztos azért mert jobb náluk. Ja nem:
thank u, next – Videó – Négykézláb pucsítós videóval tért vissza Ariana Grande – ...de csak hogy nyugodtan koncentrálhassunk a zenéjére, mert:
time – Ariana Grande a zeneipar zsenije, nem csak egy popsztárMI AZ HOGY, NAGYONIS, a közönség is imádja. Ja nem:
Citrommal dobták meg Ariana Grandét koncert közben – Legalább lócitrommal? LOL!4!
Könyves – Jön A szürke ötven árnyalata szerzőjének új könyve!: „E. L. James új erotikus regénye egy igazi 21. századi Hamupipőke-sztori lesz.” – Ezt is a pasija írja majd?
Mozi – Jó, de ki az a David Harbour?: „A Hellboy reboot címszereplője idén 44 éves, de karrierje nagy részét apró, emlékezetesnek alig nevezhető szerepek eljátszásával töltötte. Ám most eljött az ő ideje!” – Mint mindjárt látni fogjuk, ez egyáltalán nincs így.
stenk – Jó időre rács mögé kerülhet az egyik legismertebb Youtube-rapper: „Tekashi 6ix9ine akár életfogytiglant is kaphat többek között fegyveres rablásért és szervezett bűnözésért.” – Majd Rihonya és Kimkardashian kihozza őt is.
Kettős gyilkosság gyanújával letartóz-tatták, sláger lett az ölésről szóló száma: „Kanye West protezsáltja, YNW Melly írt egy Murder On My Mind című számot, később a vádak szerint le is lőtt két másik rappert. A dalból erre sláger lett.”HESSTEG BLM Lásd fentebb, műfajnál maradva:
Lövöldözés áldozata lett a Grammyre jelölt rapper, Nipsey Hussle: „Los Angeles-i ruhaboltja előtt kerekedett lövöldözés, kórházba szállítása után meghalt.”XXXTentacion likes this, és itt is lejátszódott ugyanaz:
Egy embert megkéseltek, többeket eltapostak Nipsey Hussle virrasztásán: „Rengetegen gyűltek össze a vasárnap meggyilkolt rapper emlékére, pánik tört ki.”Wait, a challenger appears:
Megöltek egy embert az agyonlőtt rapper, Nipsey Hussle temetésén: „A búcsúztatáson valaki lövöldözni kezdett.” – Lehet hogy ez is része volt a megemlékezésnek.
Te melyik filmet várod a legjobban? Szavazz!: „Ezt fogod nézni idén: 2019 legjobban várt filmjei” – ...és itt sincs olyan opció hogy egyiket sem:
filmérték – mozi – 10 film, amit alig várunk már idén!: „Jön az új Tarantino-film, Scorsese Robert De Niroval és Al Pacinoval forgatott, folytatódik az AZ, és ez csak egy része az idén várható sztárparádénak!”Nap kommentje:

agarik 2019.04.13. 13:28:31
Hát ezek mind szarok. De ha te ezt várod...

 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 28.:
THE BREEDATOR LETTERS
0
Anomimorzsák.

Talán érdemes:
Fél kilenckor kicsit elnyújtott de még így is fontos problémával foglalkozó opus a Cinemax 2-őn egy többszörösen tiltott szerelemről ahol nem elég hogy mindkét fél házas de ráadásul a robbanékony Közel-Keleten kellett egymásba habarodniuk, mikor pedig kiderül az, ami, diplomáciai szinten borul a bili, a nő férje ugyanis az IDF tisztje… Magyarítása (Sarah és Salim viszonya) nem adja át a zsidó háziasszony és a palesztin férfi kapcsolatának veszélyességét pedig az eredetiben (The Reports on Sarah And Saleem) ott van a róluk szóló jelentések hivatalossága. Az M3-on jön az utolsó adag Körmendiből 20:05-kor negyvenéves betekintéssel az erkölcsös többség díszletei mögé egy Kézről kézre járó asszonykával hogy aztán az őt szájukra vevőkről is kiderüljenek a maguk félrelépései. Körmendin kívül ott van még Tahi Tóth László, Gálffi László, Balázs Péter valamint Halász-, és Hernádi Judit is, ugyanitt este tizenegykor Kosztolányi Dezső áthallásoktól sem mentes regényének (Nero, a véres költő) többrészes feldolgozása kezdődik. Aki a Rómához vagy a Spartacushoz hasonló véres-sekszes marhaságot vár az kerülje, mindenki másnak kötelező ahogy a 23:05-kor, de már a Dunán sugárzott életrajz is Antonín Dvořákról mely a zeneszerző tiltott szerelméről szól (felesége nővére iránt) és melyet a párbeszédüket őrző Amerikai levelek dokumentáltak az utókornak.

Nem érdemes:
HBO, 20:00 – A Predator 2018-as felmelegítését agyonhype-olták, ebben a vérfrissítést a génmódosult, humán DNS-re vadászó renegát földönkívüli (meg őt üldöző társa) jelentette – volna, ha lett volna mellé illő forgatókönyv és nem csak a Deadpool-féle poénkodós gyilkolászásra utaztak volna a kötelező Erős Nővel. Fred Dekkernek sokadjára nincs szerencséje (az originál Ragadozóban is feltűnő) Shane Black-kel (először a Monster Squaddal nem volt): külön-külön mindketten csináltak jót-rosszat, együtt azonban valahogy mintha csak rosszat tudnának. Dekker főleg fiataloknak szánt light-os riogatásaival híresült el, Black már egyértelműen a felnőtt korosztályé, közösködéseik e két közönség között esnek a padlóra, most is (botvisszahozósdi egy percek alatt megszelídült alien harcikutyával? Ez komoly?). Nem oszt, nem szoroz hogy a zaklatási botrány miatt ebben is újra kellett venni egyes részeket, itt az egésszel van a baj, és ha már Deadpool meg Alien, akkor

Remake rovat:
Jöhetnek az új Deadpool-filmek, de teljesen másmilyenek lesznek – Ugyanolyanok, mégis másmilyenek, ahogy a Hellboy is:
cinematrix – trailer – Pokolbéli, vérben úszó orgia lesz az új HellboyÉv filmje!!4!!4 négy Ja nem:
SNM – Hellboy, Hellboy, mi volt itt a terv?: „A Hellboy nagyon messze áll a pokolian jó szórakozástól.” – Pedig lecserélték a rendezőt, a lead actort, fullba nyomták a sátánizmust...nem is értem miért nem kajálja a csürhe!!
Folytatást kap a kilencvenes évek drogos kultfilmjeÉDES FASZOM, a Trainspotting után a már akkor is szar Human Traffic-et is újrázni kell?!
Az Alkonyzónában bármi megtörténhet: „Napjaink legfelkapottabb történetmesélője, Jordan Peele újraélesztette az előző évszázad Black Mirrorját. A Twilight Zone első két része alapján folytatódik a mindfuck aranykora, de ez a sorozat nem technorémálmokat ígér, hanem a jelenkor problémáit feszegeti.” – ...úgymint Trump, Trump és Trump.
Mozi – Jön az új Kampókéz!: „A forgatókönyvíró-producer nem más, mint a Tűnj el! révén ismert Jordan Peele, és már megvan a főszereplő is.” – ...akit remélhetőleg a mai PC-divathoz igazítanak és fehér lesz, mondjuk a Pán Péter kalóza, Hook.
Itt az új Sztárom a párom Charlize Theronnal: „A Csekély esélyben Theron az amerikai külügyminiszter, akire szemet vet egy újságíró.” – Dehát ez tök ugyanaz, hol marad a nemcserés támadás?!
Mozi 18+ trailer – Véres és félelmetes trailert kapott az új Alien-sorozat!: „Pénteken debütál az első rész, ezzel kíván a Fox stúdió boldog születésnapot a 40 éves Nyolcadik utas: a Halálnak.” – Én meg kívánok egy chestburstert mindenkinek aki erőszakot akar tenni a szérián:
Mozi – James Cameron újraindítaná az Alien franchise-t!: „A sokat szidott Ridley Scott-filmektől függetlenül, Neill Blomkamppal folytatná Ripley történetét.”Wait, a challenger appears:
c:C – Két Alien-sorozat is jöhet: „A Disney akár az Alien királynőt kaszaboló Darth Vaderről szóló szériát is forgathatna. Mármint ha meszet ettek volna.”Nap kommentjei:

Borzasztó Károly 2019.02.17. 19:31:46
Jar Jar Binks vs. Predator sorozat lenne a legjobb!

Anyukád egyik barátja vagyok. 2019.02.17. 19:59:54
Egzisztenciális dráma az élet keletkezéséről, honnan jöttünk- hová tartunk, a háttérben eközben Michael Fassbender magának furulyázik.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés