2019. 05. 11.
Teknowhorising!!4 (máj. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Teknowhorising!!4 (máj. 11-12.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 11.:
HETET FIZET, EGYET KAP
0
Hótehénke és a főnővérek.

Nem érdemes:
Nyolckor a 2017-es Év filmjeinek egyike a Film Now műsorán amivel Margot Robbie akart túllépni a szőkecicababa-kliséken (vólsztrítfarkasa, miegymás) de az Én, Tonya első meglepetése vele együtt is max. az hogy akad akit húsz év után is érdekel egy sportbotrány. A korcsolyás Tonya Hardingot feltűnésekor berakták a „kicsit primitív de keményen melózik”-dobozkába és úgy tűnt nem is fog túl sok vizet zavarni egészen a riválisa, Nancy Kerrigan elleni támadásig. Ideális esetben utóbbiról forgatnának valamit vagy legalább hangsúlyosabban ábrázolnák, ehelyett itt Harding az áldozat (a családjáé meg párjáé) s hogy mindezt fekete komédiaként dolgozták fel, na az a második (és nagyobb) meglepetés – vagy nem is mert a Wall Street farkasában ugyanezt csinálta Scorsese amikor a krach-ért felelős lelketlen hedonistát tette meg főhősnek, nem pedig a machinációi által nyomorba-öngyilkosságba taszítottakat, de hát őket nem lehetne vicces animációkkal meg sekszes jelenetekkel eladni. Ja és még valami: tudnánk őszintén nevetni ha Szeles Mónika támadóját mosdatnák úgy mint Hardingot?

Talán érdemes:
Aki akarja, fél kilenckor lecsekkolhatja a Duna TV-n hol tart most Brooke Shields és talán nem nagy SPOILER ha elárulom hogy (oly sok régenhíres társát követve) ő is átnyergelt a Hallmarkra meg a limonádékra. Nem mintha a Kék lagúna olyan fajsúlyos lett volna de a Virágbolti rejtélyek kb. annyira feszült amint azt alcíme (Különös krizantémok) sejteti. Özvegy jogásznő (Shields) visszatérne szülőhelyére meg a nyugis / nyugdíjas virágkereskedői állásba de összefut (szó szerint és autóstul) egykori, mára lecsúszott szerelmével akit gyilkossággal vádolnak – ki más kelhetne védelmére ha nem a tékozló leány? Könyvszéria egyik darabjából készült (vagyis nem úgy sorozat ahogy az elnevezése sugallja) de ettől nem lesz jobb (igaz, rosszabb sem). Este tizenegykor többissmeretlenes disztópia a Film+-on melyben Noomi Rapace lép Dominique Pinon Elveszett gyerekek városa-beli szerepébe bár nem egy gonosz tudós kísérlete miatt. A közeli jövőben a családalapítást még a szólásszabadságnál is jobban korlátozzák, Terrence Settman-nek (Willem Dafoe) azonban van egy titka: szülésbe belehalt lánya neve és identitása mögött annak hetesikrei lapulnak. A látszat fenntartása katonás időbeosztást és rengeteg szabályt igényel melyek közül a legfontosabb hogy a Hét nővér mindegyike egy héten egyszer hagyhatja el a lakást, mindez akkor borul mikor Hétfő egy nap nem tér vissza az engedélyezett kimenőről... A jó ötlet a megvalósításon csúszik el (Tommy Wirkola nem bírta kihagyni a Hansel & Gretel...-ben már egyszer elsütött akciózást), a logikátlanságokat (nem tűnik fel senkinek hogy egy személy hét másiknak elegendő kaját fogyaszt el?) feledteti Rapace aki zseniálisan hozza a hét különböző karaktert és hogy What Happened to Monday? Hát mindjárt itt lesz a nyakunkon a vasárnap után!!! :(

A seksz, a munka rovat:
ez lett a hobbija – Szerelemi bánatában meztelenül kirándulós fotókat kezdett posztolni – Próbálja meg ugyanezt férfiként :SSS
Egyetlen előadásán 4-500 ezer forint tiszta haszna van a 30-as nyugdíjas fb-oldal indítójának: „Emberkísérletbe fogott az egykori online újságíró-bróker: 34 évesen “nyugdíjba vonult”, azóta a befektetései hozamából él és takarékoskodik. No meg guruként beszél arról, hogyan kell nem dolgozni.”Wait, a challenger appears:
élet – Ez a dögös ügyvéd elhagyta a jogi pályát, és inkább másokat tanít szexelni: „Chantelle Raven egy interjúban szerencsére ingyen is elmondta, milyen tanácsokkal teszi kielégítőbbé a kliensei szexuális életét.” – ...avagy aki nem tudja, az tanítja. Nem baj, majd ő is rájön hogy nincs jogdíj...
Meg lehet élni sugar daddykből szex nélkül is: „Ez az amerikai srác havi fél-másfél millió forintnyit kaszál a Grindr nevű appon megismert sugar daddyktől úgy, hogy előre kiköti: szex nem lehet.”Voltmár ilyen, amúgy meg csak idő és pénz kérdése hogy ő is lejjebb adja:
730 millióért árulja a szüzességét egy modell, hogy anyukája büszke legyen rá: „Aztán egy sugar daddy-t is szeretne magának, hogy a tervezett, havi 9,5 milliós költségeit valahogy fedezni tudja.” – Nem tudom mire költ ennyi pénzt de ha sikerül eladnia magát 730 milláért azzal a havi 9,5 milliót is fedezné egy ideig :)))
"Egy gésa soha nincs készen" – Így élnek ma a gésák: „Gésákat kérdeztünk életükről és hivatásukról.”Élet és hivatás, az:
Nagy bajban a stricik, madámok: „Változik a prostitúciós ügyek hazai jogi megítélése. Mostantól a legtöbbet itthon is emberkereskedelemként kezelik majd. Két évig követtük egy stricicsalád történetét, őket is emberkereskedőként tárgyalják tovább.” – Veszélyben a családi szakma, a generációkon átívelő Hagyomány!!! BRÜHÜHÜÜÜÜ, ez borzalmas! EJRÓPA SEGÍÍÍÍÍCCS!!! Ja nem, most a Fejlett Ejrópa is elnyomja szegény striciket-madámokat:
Magyar-svájci stricibűnszervezetet kapcsoltak le: „Évekig toboroztak és szállítottak magyar nőket svájci bordélyokba, a nők keresetének felét elvették, és kifizettették velük a szexhirdetést, szállást, szállítást is.” – Nem értem! A régi Origón meg az Indexen is folyton ment a sekszmunka-normalizálás, ezek szerint mégsem ez a Helyes Út a nők számára az Önmegvalósításhoz???
Az ARTE a budapesti szexchatiparról forgatott riportot: „A Szandraként bemutatott 28 éves lány napi 4-8 órát dolgozva több mint 450 ezer forintot keres havonta, pedig minden elköltött euróból csak 30 centet lát.”BRÜHÜHŰDESAJNÁLOM ŐT IS Ennyi erővel rendes munkát is végezhetne.
a nő és a férfi – Egy prosti is vágyhat társra: „Érhetik az embert meglepetések a társkeresés során.” – Jaja, főleg ha hisz az imázsnak amit a hirdetők sugallnak :DD Nap kommentje:

Hata Mari.. 2019.01.12. 12:35:18
Sztem egy 50-es homoszexuális férfi szerepjátékának áldozata vagy..

VASÁRNAP, MÁJUS 12.:
BATTLETIME ROYALE
0
Slut in a good walk.

Nem érdemes:
Fél kilenckor szingli-propaganda a Cinemax 2-őn melynek female lead-je Ribanc, de jó értelemben: miután barátja coming out-ol, ő egyéjszakás kalandokba menekül új melóhelyén. A Slut In A Good Way készítőinek szándéka állítólag az volt hogy fellépjenek a nőkkel szembeni kettősmérce ellen (a sokat sekszelő pasik Casanovák, a nőket ugyanezért lek***ázzák), de pont a fordítottját érték el (Charlotte nem „hódít meg” senkit hanem összevissza kefél, ráadásul munkatársakkal). Kapcsolódó hír:

Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy „hűséges kurva”: „Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?” – Nem hiszem: tudom :SSS

Talán érdemes:
Nyolckor Drew Goddard a Cabin in the Woods után újra ismerős területen az HBO-n, megmutatva milyen is egy Húzós éjszaka az El Royale-ban. Ez egy szebb napokat látott szálloda két amcsi állam határán, itt esnek kutyaszorítóba az idegenek akik heten vannak mint a gonoszok és bizony bőven találunk sötét foltokat a lassan feltáruló múltjukban. Goddard sokat akart egyszerre: van szektavezér, emberrablás, titkosügynök, Diana Ross-utalás (Cynthia Erivo jól énekel de akkor is értettük volna a hivatkozást ha csak egyszer eresztette volna ki a hangját) és még vietnami veterán is, a történetvezetés a névrokon Jean-Luc Godard-ot idézi de 140 perc helyett akkor is elég lett volna mondjuk másfél óra de pörgősen, akárhogy is, ha a Cabin...-t kereszteznénk a Hateful Eight-tel valami olyasmi lenne a végeredmény mint a Bad Times at the El Royale. Egy órával később (21:00) animált szuperistenesdi a Filmbox Premiumon mégpedig Tony Starkkal de aki azt várja az ezt jegyző japán rendezőtől hogy BÁDOG Vasembert Tetsuóval keresztezze az csalódni fog ahogy azok is akiknek a technovore ébredéséről pornó ugrik be. Nem, ez egy sima Iron Man-kaland amiben Starknak tisztáznia kell magát miután egyik bevetése rosszul sül el és egy nanotechnológiával felszerelt kölyök kényelmetlen helyzetbe hozza. Ha már Tarantinót emlegettem akkor 23:05-kor láthatjuk a Jackie Brown 2013-as prequel-jét is a Filmcafén ami magyarításával QT pont azon forgatókönyvére utal amit NEM ő valósított meg hanem Oliver Stone. Louis Gara (John Hawkes) és Ordell Robbie (a rapper Mos Def) húsz évvel korábban is Született bűnözők és ugyanolyan lúzerek: egy spekuláns (Tim Robbins) pénzére pályáznak amit felesége (Jennifer Aniston) elrablásával kaparintanának meg... A Life of Crime ugyan Elmore Leonard művéből, de a Jackie színészei-direktora nélkül készült így sajna max. kuriózum a nagytesó mellé, nem azzal egyenértékű alkotás.

Zene” és „film” rovat:
Mozi trailer – Nagyon fura, de egyúttal nagyon ígéretes Natalie Portman űrhajós filmje: „A sztár a Lucy In The Sky-ban olyan asztronautát alakít, aki furcsa dolgokat lát, miután visszatér a Földre. Itt az első trailer!”Lucy in the Sky? Hát a Diamonds hol marad? :DD Ez amúgy nem az Expedíció vagy az Érkezés vagy bármelyik ilyen nőcis sci-fi koppintása?
A számítógépes animáció csúcsa, de elég ez?: „Az Alita: A harc angyala fantasztikus részletességgel teremt meg egy kiborglányt, csak közben a környező világra és a sztorira nem jut elég energiája. Nézni szép, belegondolni fáj.”LÁSD FENTEBB Elég-e ez? Nektek biztosan...
Könyves – A kínai sci-fi szerzők szerint a jövő egy mindenható szuperállam: „Ken Liu antológiájában a kortárs kínai science fiction legjobbjainak írásait olvashatjuk.” – Mennyit kapnak a mindenható szuperállamuktól a magánélet-felszámolást érzékenyítő tréningjükért?
Elmarad a Woodstock 50...and nothing of value was lost that day: „A szervezők még nem adták fel teljesen a harcot. Jay-Z, Miley Cyrus és The Killers is fellépett volna.” – Nem hittem volna hogy a kétezres évek környéki Woodstock-revival húzóneveinél tudnak szarabbat prezentálni de végül megoldották.
Jack Black Youtube-csatornát indított, és FELROBBANT az internet – Rajta van a sátánhoz címzett imája is? LOL!4!
Kritikus – Akciósztárok: való­di színé­szek vagy sem? – Beszéljétek meg Seagal-lel meg Chuck Norris-szal... – „Egyik oldalon az ilyen sztárok óriási népszerűségnek örvende­nek, a má­sik oldalon kevéssé el­is­mertek.” – Van egy harmadik opció is, a leszarás...de csak holnap,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés