2019. 05. 13.
Super Mario Moon vol. 1. (máj. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Super Mario Moon vol. 1. (máj. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 13.:
EPIK STÓLA
0
Kiadók közt egy európai.

Talán érdemes:
A mai kevés ajánlhatóságok mindegyike jó későn kezdődik, a retekklubb például éjfél előtt öt perccel adja le a XXI. század aktuális részét amiben tényleg velünk élő legendával, sőt egyenesen igazi hőssel találkozhatunk, a Menyhárt Jenő előtti tisztelgésnek több apropója is van, főleg az hogy az első osztályú VIDÉKI budapesti srác betöltötte a hatvanat, ez alkalomból az Index is végigkövette az Európa Kiadó mostani fellépését. Összefoglaló azoknak akik lemaradtak a nyolcvanas évekről: a Kiadó az URH értelmiségi punkját vitte tovább annak felbomlása után és míg Müller Péter Sziámi a szójátékokra helyezte a hangsúlyt addig Jenőék a zenét „bonyolították”, hála az egyre képzettebb közreműködőknek (Varga Orsolya, Vető János, Dénes János, Másik János). Mindez nem azt jelenti hogy a szövegek ne állták volna meg a helyüket önállóan, sőt: hatásuk máig kimutatható (miközben maga MJ nem profitált annyit a munkásságából mint akiket megihletett, lásd Kispál és Tankcsapda). Az előbb közreműködőkről beszéltem és valóban, ma már kimondható hogy Menyhárt = EK még akkor is ha a zenekar működése felosztható a fontosabb vendégművészek korszakaira, ergo lehet visszasírni a „régi” Kiadót de akik ezt teszik azok igazából a fiatalságukat gyászolják, Jenőék itt vannak, írják az új dalokat és el is játsszák őket azoknak akiket érdekel (= nyilván lehetetlen megírni egy új Mocskos időket, nem is ezt kell elvárni tőlük). 00:20-kor (azaz már holnap) jön egy 110 perces bibliai tabló az HBO-n. A Pál, Krisztus apostola Mel Gibson túlzásai nélkül közelíti meg a témát, prédikálás helyett hagyva hogy a tettei (így mártírsága is) magukért beszéljenek. A Passiós párhuzamokra Jim Caviezel is ráerősít aki itt Jézus helyett Lukács, de a show mégis James Faulkner-é.

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Ha ön a szexit szereti, ebben a heti trendben Nicole Scherzingerre szavaz: „Hat nő hatféleképpen formált saját személyiségéhez egy-egy fehér öltönyt.” – Giannára szavazok, a Kardashianokat meg továbbra is LESZAROM:
Kim Kardashian és Kanye West limonádés standoknál árulják a legújabb Yeezy cipőket: „Ezzel is egy jó ügyet szolgálnak.” – Biztos a családjuk éhezését akarják orvosolni:
nyamm – Nézze, ahogy Kendall Jenner próbál megenni egy piros cipőt – Előbb LESZAROM, majd utána kísérletezzen az evéssel :DDD
Kylie Jenner saját Marvel-bulit tartott: „A buliból még a kisfia sem maradhatott ki.”LESZAR Fel is áldozták a szuperistenek oltárán? LOL!4!
Bréking – Caitlyn Jenner állítólag be fog költözni a Big Brother-házba: „Rég vágytunk ilyen erősen arra, hogy egy pletyka igaz legyen. Az amerikai Celebrity Big Brotherbe megy Lindsay Lohan anyja, Dina Lohan és Justin Bieber apósa, Stephen Baldwin is.”LESZA Vagy nem is, mert:
Okosba megoldották, nem mentek messze, hogy új szupersztárja legyen a Kardashian-sorozatnak – Én vagyok a legokosabb amikor LESZAROM.
Elég kemény fotók jöttek a zeneipar újoncainak rendezett partiról: „A Spotify buliján Nicole Scherzinger előnytelen volt, Heidi Klum és Rita Ora pinkben dögösködött.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS ...én meg mindannyiukat leszartam.
ezért másokat letiltanának – Kendall Jenner zavarba ejtően nagyot meztelenkedett az InstánLESZ Á, transzgendereknek mindent szabad. Vagy az egy másik Jenner?...
Kim Kardashian megosztotta a pikkelysömörét: „Kim Kardashian évek óta szenved a gyógyíthatatlan bőrbetegségben, de most képet is megosztott róla. Ő sem rendelkezik tökéletes bőrrel.” – Nincs szánalmasabb mint mikor szépségideálok hangsúlyozzák hogy a millióik ellenére valahol ők is olyanok mint mi.
GAZ – Lenyűgöző luxusott­hont kapott Kim Kardashian: „Kanye West egy 14 millió dolláros luxuslakással lepte meg a nejét karácsonyra.” – Tehetném az oligarchásba is de ehelyett csak LESZAROM.
Kisebb vagyont költ ételek és italok házhozszállítására Kylie Jenner: „Azt tudjuk, hogy 900 millió dolláros vagyona van, de mennyit költ kajára és piára?” – Lásd fentebb...
ez vajon direkt ilyen? – Kardashian méretű feneke lett Madonnának – Nincs szánalmasabb annál mint mikor szépségideálok a korszellemhez igazítva csúfítják el magukat...tényleg, ideje volna újraindítani a Madonna rovatot.
 

KEDD, MÁJUS 14.:
LONELY HEARTS, BEAT LOUD!
0
Papa, lánya, satöbbi.

Nem érdemes:
A Dunán fél kilenctől jön a Hangolódjunk az Eurovízióra majd ugyanitt kilenctől az Elődöntő és aki kicsit is olvassa a blogot az tudja hogy mit gondolok az effajta dalversenyekről: no fucking way buddy, nincs elég alkohol a világon a „ráhangolódáshoz”.

Talán érdemes:
Ha már mindenképp zene, válasszuk helyette a Hangosan dobogó szíveket a Cinemaxon nyolckor, ebben egyedülálló apa (Nick Offerman) és leszbikus hajlamú lánya (Kiersey Clemons) kerül sikerközelbe amikor közös számukat felkapja az Internet. Mivel a lemezboltot vezető férfi korából adódóan nem épp star material, lánya meg eleve orvosnak készül ezért projektjüknek a We're Not a Band nevet adják, a Hearts Beat Loud ezzel együtt meglepően optimista végkicsengésű és jóval közelebb áll hozzánk, átlagemberekhez mint a Disney-féle tinimusicalek. Utána akár ne is menjünk sehova mert ugyanitt 21:40-kor jön a második epizód a Harcosból és ha már sorozat, az HBO-n is megy tovább kilenckor a Csernobil. A Filmbox Family a pár éve elhunyt Ernest Borgnine egy kései (2010-es) komolykodását adja 22:35-kor, ő ekkor már túl volt a kilencedik X-en (és majd’ kétszáz filmen), az Egy újabb holdtölte nem is szólhat másról mint az öregedésről, meg is oldja (brilliánsan) ahogy az idősotthon lakóit alakító többi színész is. Mindegyiküknek megvan a maga baja (rák, tolószék) de Frank (Borgnine) az aki fontolóra veszi az öngyilkosságot mikor rájön hogy már nem emlékszik pontosan egykori feleségére… Az Another Harvest Moon nem akar sokat „csak” emlékeztetni az élet dolgaira (+ hogy nem csak az lényeges meddig húzzuk hanem az is, hogyan), nem csoda ha elkerülték az ilyen-olyan díjak.

Beyoncé rovat:
Ami közös Opitz Barbarában, Beyoncé húgában és Amal Clooney-ban – ...az az hogy minden hétfőn leszarom őket, de mivel ma (az ajánló szerint legalábbis) kedd van, lapozzunk:
Beyoncé idén végre tényleg fellép a Coachellán – Kb. oda is való:
Létrával menekíttették le a színpadról Beyoncét LengyelországbanMUHAHA, azt remélem is!
Rec' – Beyoncé húga jobb, mint Beyoncé?: „Hallgassuk meg, döntsük el!”MORE BEYONCÉ THAN BEYONCÉ ...és megint nincs egyik se jó-opció.
benézték – Beyoncé rajongói jól megkergették az énekesnő hasonmását – Mások bezzeg kénytelenek beérni az igazival:
van vád, vannak gyanúsítottak – Egy színésznő arcon harapta Beyoncét egy bulibanMark David Chapman likes this.
Gumicukor – X-Faktor: Kiss Ramónát Beyoncére fazonírozták – ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis.
Önnek is minden vágya volt egy egyetemi Beyoncé-kurzus? – Nem, én a kardashianosra akartam jelentkezni...
Beyoncé értelmezhetetlen videóval mutatta meg szülés utáni alakját – Nem értelmezhetetlen csak sátánista.
Beyoncé megmutatta, hogy milyen dögös pár hónappal az ikerszülés után – ...de aztán rájött hogy kifizetődőbb ha átlagosnak álcázza magát:
Lapozgató – Nézegessen büszkén szőrös hónaljú celebeket!: „Beyoncétól Julia Robertsig már nagyon sokan növesztettek szőrt.” – Nincs szánalmasabb mint mikor szépségideálok csúfítják el magukat a korszellemhez igazítva hogy aztán újult erővel törjön fel belőlük az egó:
Ez itt Amerika, és ő a királynője: „Beyoncé óriási odaadással és akaraterővel egy nagy művet álmodott meg, Childish Gambino meg elment Kubába alibizni. Világsztárok hoztak ki egyszerre filmeket saját magukról.”Szerénység, elvtársak! SZERÉNYSÉG!!!

 

SZERDA, MÁJUS 15.:
SEPU MARIO WORLD
0
Going underground?

Talán érdemes:
A mai nap a jól megszokott minimálprogramok jegyében telik, fél kilenckor érkezik Mészáros Márta 2017-es drámája a Cinemax 2-re. Az Aurora Borealis (avagy Északi fény) vagy bejön (a rendezőnő és Törőcsik Mari kedvelőinek) vagy nem, attól függően mennyire vagyunk vevők az anyja kómábaesése után családi titkok nyomába eredő, amúgy Ausztriában élő ügyvédnő ön-, és énkeresésére. A Viasat3-on kilenckor halivúdiasított feldolgozása a 2010-es chilei bányaszerencsétlenségnek és a miatta föld alatt rekedt Harminchármaknak ami tragikusan kezdődik hogy aztán (nagyjából) hepienddel záruljon, ahogy azt mindenki tudja. Nem is lehet lelőni a végét, a kérdés az, hogyan adják át ezt a majd’ hetven napot és Patricia Riggen jól adagolja a mentőcsapatok erőfeszítéseit, a rokonok-barátok-szeretők aggódását meg persze azt ahogy a lentragadtak a nyugdíj előtt álló Mario Sepulveda (Antonio Banderas) vezetésével a túlélésért küzdenek, mindezt remek zenével (melyért az azóta elhunyt James Horner felel). Lehet belekötni hogy Riggen és a forgatókönyvesek hol és mennyiben tértek el Héctor Tobar alapművétől de legyünk őszinték: ha reálisan mutatnák be a földalatti körülményeket arra senki sem venne jegyet, ugyanemiatt kellett nemzetközi STÁRokkal (Juliette Binoche, Gabriel Byrne) játszatni chilei karaktereket (a vacsorás hallucináció meg bárkivel megeshet szélsőséges körülmények között). Azóta erre is rálicitált a sors a barlangban rekedt gyerekekkel, gondolom az is sorra kerül majd a ketaminos szálra kihegyezve :SS

MUHAHA! Azt remélem is! rovat:
kívül tágasabb – Felkészült a halálra az amstetteni rém: „Tíz éve ítélték el a Josef Fritzlt, aki alig hagyja el a celláját és egy rabtársa szerint már csak a halált várja.”MUHAHA, azt remélem is!
Vifon News – Az S Club 7 egykori tagjának már csak instant levesre van pénzeMUHAHA, azt remélem is: „Paul Cattermole egy tévéműsorban beszélt arról, milyen nehéz egy lecsúszott híresség élete.” – Mindjárt megsajnálom. Ja nem, LESZAR oops, wrong day, olvassunk tovább:
Tömegek hagyják el a Tumblrt a pornótiltás óta, látványos a visszaesés: „Harminc százalékot esett a látogatottság 2018 decembere óta.”MUHAHA, azt remélem is!
Óriásit bukott tavaly év végén Warren Buffett cége: „25 milliárd dollárt bukott a tőzsdén.”MUHAHA, azt remélem is!
A Walking Dead már a kutyát sem érdekli: „Soha korábban nem nézték ilyen kevesen a zombis sorozatot, mint a most futó, 9. évad során.”MUHAHA, azt remélem is! Felkészül a Stranger Things és a Trónok harca.
ma is tanultam valamit – Henry Ford várost akart építeni a dzsungelben, de a dzsungel győzöttFITZCARRALDO LIKES THIS MUHAHA, azt remélem is!
Nem fogynak jól a Samsung mobiljaiMUHAHA, azt remélem is!
nagyot bukott a NetflixMUHAHA, azt remélem is!
Alig maradt valami a pártbizottság székházából az egykori Köztársaság térenMUHAHA, azt remélem is!
Nem lesz Transformers 6, Michael Bay kiszállMUHAHA, azt remélem is: „Michael Bay tényleg kiszáll a robotbizniszből, a Hasbro 2021-re rebootoltatja a franchise-t.”Keep calm, addig a Hasbro is tönkremehet:
Csődbe megy Weinstein cégeMUHAHA, azt remélem is: „Sokáig próbálkoztak azzal, hogy új befektetőt keressenek, de végül nem találtak jelentkezőt.” – Hogy is volt az a komment? Ja igen:

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 16.:
HÍRNŐK JÖNNEK, INTEGETNEK
0
Új földhöz új FÉRFI űr kell.

Talán érdemes:
Ha nem számítjuk az Eurovíziós Dalfesztivált (márpedig nem fogjuk) akkor ma is marad a kevésjóság, külön ciki hogy a Dunán emiatt csúszik 23:05-re az Új földesúr 1935-ös adaptációja pedig ebben Jávor Pál az 1848-as forradalom után börtönbe zárt Garamvölgyi Aladár, Csortos Gyula pedig a nagybátyja aki ellen az unokaöcs exe és annak ügyvédje szervezkednek – na meg a kém akit elbújtatnak nála. Jobb a helyzet a Cinemaxon ahol Diane Krugert és Catherine Deneuve-öt láthatjuk együtt tíz előtt tíz perccel, előbbit utóbbi testi fogyatékos lányaként akit a mama próbál kimenteni egy kizsákmányoló kapcsolatból pedig tudhatná hogy a csajok (főleg ha kedvelik a szadomazót) buknak a rosszfiúkra. Van ami még így is sok(k), Julia (Kruger) egy szép napon ki is nyírja az őt kelleténél keményebben szerető pasiját de a bandatag haver zsarolására sem ő, sem pedig anyja nincs felkészülve – hiába no, a gettó az egy Külön világ, más szabályokkal… Végezetül 23:05-kor a nálunk is (le)szerepelt Hírnök 2. része ami elvileg A vég kezdete lenne és amiben Norman Reedust kergeti őrületbe egy gyanús körülmények közt talált madárijesztő ami a szárnyasok elriasztásán túl még a kétlábúakat is ritkítja. A Messengers 2-őn a folytatások és később készült prequelek átka ül vagyis nincs itt senki az eredetiből (ami már akkor sem volt az és amit anno ugyancsak a Filmcafe adott) – de nem is baj, történetileg sincs sok köze hozzá (annál több a Kukorica gyermekeihez). Egynek elmegy csak ne várjunk tőle sokat (cserébe kapunk némi mellvillantást).

Kis hírek a nagyvilágból:
Bagaméri nagyon kiborulna: London bizonyos negyedeiben betiltják a fagyiskocsikat – Eggyel alatta az okot is megtaláljuk:
Fagyiparty örve alatt 4,3 millió dollárt nyúltak le – Ráfáztak a fagyizásra :DDD
Tíz éves a Plants vs Zombies, előkerültek a legelső koncepciós rajzok – Az b+, „koncepciós”. Úgy látszik az írástudatlanság mellé az idegen nyelvek NEM ismerete is felvételi követelmény az Indexnél :SSS
d – Megszűnt az infláció Ausztráliában: „Ez arra figyelmeztet, hogy valami nagy gond van a gazdasággal.” – Ezek szerint nálunk minden okés!!4!
Letiltották a gyerekeket a kedvenc metrózó helyükről: „Hirtelen fékezésekkor a gyermek előrebukhat és feje a szélvédő üvegbe csapódhat, indokolta a BKV.” – Bezzeg ha baleset történne egyből jönnének a cikkek hogy a BKV miért nem tett semmit.
Pakisztán szünetelteti a gyermekbénulás elleni oltókampányt, mert gyakran megtámadják a segélymunkásait: „Sok babonás szülő nem engedi beoltatni a gyerekét, aki meg nem babonás, az meg attól fél, hogy majd a babonások megöltik, ha oltat.”Wait, a challenger appears:
Megtámadtak egy ebolásokkal foglalkozó központot Kongóban, egy ember meghalt: „Egy, az ebolajárvány epicentrumaiban készült felmérés szerint a megkérdezett kongóiak 26 százaléka nem is hisz abban, hogy létezik az ebolavírus.” – Nincs mese, tiszteletben kell tartani a hitüket és kimenekíteni az orvosokat oda ahol szükség van rájuk ^^
ideo-logic – Kik a felelősek a klímakatasztrófáért? „Ha a probléma legfontosabb háttér okait képesek vagyunk feltárni, akkor már megfelelő gyógymódokat is fogunk tudni ajánlani.” – Feltételezem a túlnépesedett országokban is naponta írnak erről. Ja nem, inkább az egykéző vagy gyerektelen európaiban keltik a bűntudatot:
Gondolkoztál már azon, hogy mit fogsz csinálni, amikor fel kell adnod az eddigi életmódodat?: „Ha tényleg itt van az elszabadult klímaváltozás korszaka, akkor lassan el kell fogadnunk azt is, hogy radikálisan átalakul az életünk. Jem Bendell szerint akár egy évtizeden belül: erről szól a mélyalkalmazkodás programja.” – Kivétel a felső tízezer akik külsőségekben már bemelegítenek az Éhezők Viadalára:
Met gála 2019: A divatvilág végre levetette magáról a józan ész béklyóját: „Kiszerelték a féket a divatvonatból, bedobták a dizájnlovak közé a selyemgyeplőt, majd megjelent Emily Ratajkowski és a többiek.”AZTÁN JÖTTEM ÉN ÉS JÓL LESZARTAM ŐKET Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés