2019. 05. 25.
VisszanyAlkonyat (máj. 25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
VisszanyAlkonyat (máj. 25-26.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁJUS 25.:
AFTER THE LOVE: THE PARTY.
0
Csárdáskirálynő helyett Charleston-hercegnő.

Talán érdemes:
Fél kilenckor másfélórás gyászmunka a Cinemax 2-őn Andie MacDowell-lel mint megözvegyült családanyával aki új pasikkal ismerkedve lendülne túl a mélyponton de ez gyerekeivel való kapcsolata rovására megy (a fiatalabb nem tud mit kezdeni apja halálával, az idősebbik barátnője megcsalását és szakítását „éli” át ebben is). Lehet elítélni az egyedül maradt nő menekülését és túlzott reakcióit de nyilván nem ugyanúgy dolgozzuk fel az élet tragédiáit, a Szerelem után szerelem sem egy Faces (Cassavetes eme műve voltmár, ajánlottamismár) és bár a kelleténél több benne a meztelenkedés de egynek elmegy (ha nem ugrálnának az idősíkok között akkor még jobb volna). Ugyanabban az időben a Dunán újabb fejezet a Virágbolti rejtélyekből mégpedig A Fekete rózsa esetével melyben Abby Knight-nak (Brooke Shields) a változatosság kedvéért magát kell megvédenie amikor – kiszállítva az emlegetett csokrot – meggyanúsítják régi jogászriválisa megölésével. Én egész odáig adtam is neki esélyt míg azt nem láttam hogy a képzett exügyvéd virágkereskedő hozzányúl a gyilkos fegyverhez, basszus ahhoz nem kell diploma hogy tudjuk: bűnügyi helyszínen mindent békén hagyunk!!! Akkor már inkább az M5-ön kilenckor egy kétrészes Kálmán Imre-operett (A chicagói hercegnő) ami anno azzal újított hogy az addig megvetett dzsungelzenét (jazz) is bevitte a műfajba.

Remake rovat:
Mozi – Schwarzenegger arról panaszkodik, hogy már rég le kellett volna forgatni a Legend of Conant: „2012 óta tervezgeti az öreg barbár utolsó kalandját, de jogi okok miatt nem lehet leforgatni.”Harrison Ford likes this.
Elég csúnya lett a Disney élő szereplős Dumbója: „Megjött a film utolsó előzetese, a CGI elefántkölyök nem lett szebb.”Wait, a challenger appears:
Mozi trailer – A fél internet a gagyi Dzsinin, vagyis a kékre mázolt Will Smith-en röhög!: „A Disney megmutatta a világnak az Aladdin első igazi előzetesét – de nem sok köszönet volt benne!” – Az a fránya közönség a hibás, nem tudták eléggé lebutítani ehhez meg a Szellemirtók remake-hez.
cinematrix – A Trónok harca sztárja kicsinálja Tomot és Jerryt: „Peter Dinklage lehet a főgonosz a Warner élő szereplős Tom és Jerry feldolgozásában.” – Ő lesz Mammy Two Shoes? Bár miért is ne, a kisujja megvan hozzá :DDD
tévé – 10 kulisszatitok a Dalmata utca 101 című sorozatról: „Rajzfilmben folytatódik mindenki kedvenc 101 kiskutyája!” – Rajzfilmből rajzfilmet? NORMÁLIS?!
c:C – Jön a második Walking Dead-testvérsorozat – Oké, Év sorozata de vajon ki fogja nézni?
C:C – Úgy mászkálnak a szereplők az egyik Walking Dead-sorozatból a másikba, mintha csak a boltba ugranának le tejért – Felkészül a Star Wars.
kult – Danny DeVitóval és Danny Gloverrel jön a Jumanji folytatása: „A Robin Williams-film után 22 évvel készült folytatás majdnem egymilliárd dollárt hozott, nem csoda, hogy jön a harmadik rész.”Robin Williams likes this. Ja ő már nem :SS
Bill Murray megismételheti az Elveszett jelentés sikerét Sofia Coppolával: „Ezúttal egy anya-lánya történeten dolgoznak együtt. A forgatás már tavasszal kezdődik.” – ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis. Wait, a challenger appears, sőt egyből kettő:
cinematrix – Jay és Néma Bob újra visszatérnek – Érdekes lesz majd látni hogy igazítja Smith a poénjat a mai polkorrekt világhoz, ahogy Eddie Murphy-nél is:
Végre rendesen dolgoznak az Amerikába jöttem folytatásán: „Már 30 éve várja a világ.” – Várta a halál...Nap kommentje:

0

VASÁRNAP, MÁJUS 26.:
JÁTÉK ÉJSZAKA NÉLKÜL
0
Do you want to play the crying game?

Talán érdemes:
Nyolckor fekete komédia a Cinemaxon mainstream stúdiótól (és a Förtelmes főnökök készítőitől), de mentesen az azoktól megszokott hibáktól. Az Éjszakai játék már elnevezésével is a Játsz/Mát idézi bár itt kicsit máshogy és másra megy ki a dolog: egyszeri párocska rendszeresen összeül barátaikkal hogy különböző társasokkal múlassák az időt ám mikor a férj szép és befutott tesója is befut, előkerülnek az eltemetett sérelmek, ezzel párhuzamosan egy valós (?) bűntényt is meg kell oldaniuk. 21:35-kor ma is kapunk némi zenét de már a Duna World-ön és kortársakkal, A három Kurtággal akik közül a leghíresebb természetesen Kurtág György (és akik az ő feleségével együtt valójában négyen vannak). A házaspár hét évtizednyi (!) közös múltja már önmagában érdemes egy doksira de emellé itt vannak tehetséges gyermekeik, Judit és az ifjabbik György is, előbbi videóművész, utóbbi (miután a Spions-szal belekóstolt a punkba) a papa nyomdokain haladt tovább egész Franciaországig ahol a zeneszerzés mellett tanárként tevékenykedik. Más. A TV4-en éjjel negyed tizenegykor újra család lesz a téma de merőben más szemszögből, Anya szeme fénye ugyanis annak öngyilkossága után uncsitesóihoz kerül és túlságosan is megszereti új famíliáját. Nem ez az első (vagy akár utolsó) variáció a tündéri de valójában ördögien gonosz kislányra és valamivel rövidebbre vágva jobban működne, de lesznek sokkal rosszabb bőrlehúzások is:

Nem érdemes:
Az HBO-n a tavalyi év egyik agyonhype-olt kultúrcsapása nyolctól, ráadásul a Könyvklubot közvetve a 50 Shades of Grey-nek „köszönhetjük” amint az az alcímből (az alkony ötven árnyalata) is kiderül. Ezt a nőgyűlölő szoftpornót olvassa egy csapatnyi idős de sekszuálisan még aktív hölgy és rögvest megvilágosodnak, rájönnek mi hiányzik nekik, el is indulnak férfivadászatra (ami természetesen sikerrel jár). A Book Club minden pillanata hazugság, kezdve a nők barátságának ábrázolásától a sekszualitásig: beszélhettek volna őszintén vágyakról és öregedésről (lásd a Szerelempatakot), ehelyett a STÁRok újra lenyeletik a blúpillt a filmjeiken nevelkedettekkel akik közt biztos lesznek olyanok akik ebben a formájában el fogják hinni az aktuális közhelyes üzenetet (sosincs késő a szerelemhez, blablabla), ugyanúgy ahogy korábban benyelték az Annie Hall-t, a Bridget Jones-t, a sekszésnyújorkot meg a többit. Szomorú ebben a klubban látni Mary Steenburgent (Diane Keaton és Jane Fonda már többször lerombolták azt a keveset amit felépítettek), dehát ugye van az a pénz.

A seksz, a szipu rovat:
A jövőben a New York-i munkáltatók nem végezhetnek könnyűdrog-teszteket az álláskeresőkön – Persze, miért is lenne elvárás az orvos, a rendőr vagy a tanár felé hogy ne drogozzon...sebaj, már mi is zárkózunk felfelé:
Mostantól nem kérhetnek erkölcsi bizonyítványt bárkitől az állásinterjún – Jaja, minek is ^^
Csajok és Pasik blog – Egy bipoláris férfinak nehéz ismerkednie – „30 felé közeledve nem látom a kiutat.” – Add ki magad tolószékesnek vagy mondd hogy autista vagy:
lámpakör – Az autista embereknek joga van a szexuális élethez!: „Ez azonban nem olyan egyszerű. Íme, egy fiatal feleség esete, aki férje tudta nélkül, hivatalos felügyelet mellett szexelhetett.” – Szóval autista a feleség de van annyi esze hogy tudja mik az igényei és a törvényt is ismeri ami lehetővé teszi hogy kielégítse azokat: „A Nemzeti Autista Szövetség arra hívta fel a figyelmet, hogy az autista embereknek joga van a szexuális élethez. Az ehhez szükséges biztonság megteremtése a bíróságoknak, a hivataloknak és a gondozóknak a felelőssége. (...) 2018 júniusában Jonathan Butler bíró engedélyezte a szociális hivatalnak, hogy a nőt egyedül hagyja otthonában, hogy az szexuális kapcsolatot létesítsen másokkal napközben (...). A következő néhány hétben legalább hat férfival volt a hitvesi ágyában, és további lehetőségeket keresett az utcán. Például egy júliusi éjszakán elment hazulról, majd három férfival volt együtt, mielőtt a rendőrség hajnali fél ötkor hazavitte.” – De nem is ez a legszebb, hanem ez a mondat: „A férjet nem értesítették azon döntésről, hogy a feleségét hagyják másokkal szexelni, míg ő nincs otthon. A férj emiatt „feldúltnak és elárultnak” érezte magát.”Nem is értem miért!!!4 Bezzeg ha egy aspergeres férfi próbál ismerkedni akkor a tease után megkapja a tasert is:
lámpakör – Női mellek sokkolták le az Aspergeres férfit – B+ NEM a mellek „sokkolták le” hanem a sokkoló, legalább a címben ne hazudjatok ha már egy sorral lejjebb leírjátok: „Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit.” – Kimaradt a cikkből hogy évek óta ismerte és miután lesokkolózta még röhögött is rajta, ezek után meg volt pofája magát beállítani áldozatnak.
Jobb az élete annak, aki találkozott már Istennel. Akkor is, ha drogtól volt: „Egy új amerikai kutatás nem szeretne droghasználatra buzdítani, de a világmindenséggel eggyé válás élménye a többségnek élete legpozitívabb eseménye.” – Szóval a hitet (ami olykor a leszokásban is segít) azt támadjátok de a droggal elért transzcendens élményeket támogatjátok. Jó tudni.
A pornó miatt is van annyi iskolai lövöldözés, állítja egy amerikai képviselő – Igaza van, de nem úgy ahogy gondolja:
Lemondta a pornócsatornát, de a férje visszarakatta a csomagba, ezért agyonlőtte: „A 69 éves arkansasi nő a védője szerint a „személye elleni támadásként” élte meg a pornóra való előfizetést.” – ...akkor ennyit a Könyvkluban magukra találó MILFekről :SSS Nap kommentje:

0
VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés