2019. 06. 03.
A vezeték neve: barátság <3 (jún. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A vezeték neve: barátság <3 (jún. 3-4-5-6.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 3.:
PRÓBA? KOPP.
0
Nos...

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00 – Az ALS-t nagyon bevitték a köztudatba, a vizesvödrös kihívás után jöttek a filmek (pld. a voltmár, ajánlottammár-kategória Te nem vagy te) de a Bernáthegyi Szindikátusban a betegséget háttérbe szorítja a kezelési költségeket fedező (?) valószerűtlen terv azaz a kutyatenyésztés. Mindezt nem is akárhol, hanem Kínában szeretné összehozni két jó barát akik közül az egyik érintett az amiotrófiás laterálszklerózisban, nagy kérdés hogy mit szólnak hozzájuk egy olyan országban ahol a kutyákat még ma is külön gasztrofesztivál keretein belül fogyasztják el, aki lecsúszik holnap 11:05-kor elcsípheti ugyanitt. A mai napra visszatérve egy órával később (kilenckor) 2014-es remake a Mozi+-on Verhoeven trash-klasszikusából ami elvileg még nem volt de ha igen, akkor se tűnt volna fel senkinek, ahogy az sem hogy lassan megvalósultak az originálban megjósoltak (egy kivétellel: a géprendőröket még nem humanoidokból rakják össze így nincsenek hozzájuk illő motivációik sem). A mostani Robotzsarura rányomták bélyegeiket az aktuális agendák (transzhumanizmus, patrióták b***ogatása, blackwashing) de a legszembetűnőbb hogy a mellékszereplők (Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Gary Oldman) lejátsszák Alex Murphy-t (Joel Kinnaman). Közben azért 21:10-kor lesz egy kis rom. kom. is a Story4-en ahol tyúkanyuka gründolna új pasit egyedülálló lányának annak tudta-beleegyezése nélkül és mikor kiderül a turpisság, az addig meglevő kémia is távozik…vagy mégsem? A Love by Chance a Férjhez mész, mert azt mondtam olcsósított Hallmark-verziója, éjfélkor ennek tartalmi ellentétét kapjuk a Lifetime-tól a Film4-en a Halálos eljegyzéssel ahol a feleség mamája sokkolódik le lánya Mexikóban beszerzett férjén – hát még ha tudná hogy amaz az exével együtt kifosztásukat-megölésüket tervezi…színvonalban nem lesz nagy változás max. lefelé. 22:45-kor egészfriss sorozat kezdőrésze az AMC-n: a NOS4A2 gyerekeket végtelenített Karácsonyban fogva tartó főgonoszához az őt játszó fickó állítólag Trumpból merített ihletet, ez nekem már egy ok hogy kihagyjam – komolyan, olyan nehéz bevallani hogy az Elveszett gyerekek városa és a Nosferatu volt az igazi ihletadó?

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Edition:
gretta – A világ legexkluzívabb lakosztálya: „Las Vegas legújabb (és legdrágább) lakosztálya olyan, mint egy ultramo­dern pláza és egy lepkemúzeum keveréke. Kipróbálnád?” – Azt nem, viszont leszarnám:
Nagyon durván megdőlt a legdrágább amerikai lakás rekordja – Ingyen SZAROM LE a többivel együtt:
Gazdagisztán – Elkelt Serena Williams durván kinéző luxusotthona: „Végre el tudta adni Bel Air-i házát a sztárteniszező. Az ára csak elsőre tűnik soknak.”MÁSODJÁRA PEDIG LESZAROM Wait, a challenger appears:
Gazdagisztán – magAs élet – Tökéletes bulihelyszínen élt 50 Cent: „Anno Mike Tysontól vette, most bőven áron alul adta el villáját a rapper. Elképesztő, mi minden van benne!”LESZAROM.
Filmszínészek, akik már gyerekként is többet kerestek, mint te valaha – Már gyerekként is leszartam őket...
ujjé – Na melyik énekesnő dugott el ezerdollárosokat húsvétkor hagyományos hímestojás helyett?: „Alternatív ünnepi rítus Amerikából, de kitől is...?”LESZAROM, a húsvét nem erről szól!
Ön is kiveheti azt az ibizai luxusvillát, ahol megbukott az osztrák alkancellár: „Olcsó anyagok, pecsétes ágynemű, és teljesen be van kamerázva.”LESZAROM. Most miért ne, ha már úgyis pecsétes az az ágynemű...
Mit csinálna, ha Jason Statham több millió forintot kérne öntől? – Leszarnám, az ilyen focistáknak vagy miknek nélkülem is van elég pénze:
Cristiano Ronaldót összehozták a világ legdrágább autójával: „Nézze meg az 5,3 milliárd forintot érő Bugattit! Ronaldónak bejön!” – Sose lesz rá pénzem, LESZAROM.
élet – Fölösleges tovább keresgélnie, kiderült, hol élnek a leggazdagabb sugar daddyk Magyaror-szágon – Heteró vagyok, LESZAROM :SSS
GAZDAG – Így él egy milliárdos tinédzser: „Saját állatkert, aminek a sztárok is csak a csodájára járnak, futballpálya és egy szobányi cipő. És ez nem minden...” – ...mert emellé még LE is SZAROM.
A világ 3. leggazdagabb embere 88 éves, gyorskaján és kólán él: „Warren Buffet alkoholt nem fogyaszt, gyorséttermi kaját viszont annál szívesebben. Pedig bármit megengedhetne magának.”PÉLDÁUL AZT IS HOGY LESZARJA akarom mondani BIZTOS EZÉRT „BÜFÉ” A VEZETÉKNEVE, LOL Wait, a challenger appears:
George Lucas a leggazdagabb celebritás: „De Kyle Jenner a legügyesebb, 21 évesen már 900 millió dollárt ér. Tavaly rongyos 166 millió volt a neve mellett.”LESZA Nem is ő a leggazdagabb, hanem:
Lóháton érkezett a boltba a világ leggazdagabb embere: „A coloradói Kemo Sabo western tematikájú üzletbe a tulajdonos régi barátja, Jeff Bezos, az Amazon alapítója, a világ leggazdagabb embere lóháton ment vásárolni.”LESZAROM. Vagy nem, a lova úgyis megteszi helyettem ^^
Ezekre a helyekre emigrálnak a milliárdosok – Akárhova menekülnek, legközelebb is LESZAROM őket :)))


KEDD, JÚNIUS 4.:
BÁCSI KÉREM...
0
...hol lehet itt taxizni?

Talán érdemes:
Június 4. elsősorban a trianoni döntésről való megemlékezésről szól, ennek jegyében tűzi műsorra az M5 az Advent a Hargitán 1993-as feldolgozását 21:50-től majd a Duna TV-n 22:20-tól jön a Ragaszkodás c. sorozat mely az akaratukon kívül határon túlra került falvak küzdelmét meséli el, Zajtával kezdünk és rögtön két részt is kapunk. 22:55-kor szokatlan akciózás a Film Mánián szokatlan főhőssel, egy gyaníthatóan erőszakos múlttal rendelkező Bácsival aki összebarátkozik a szomszéd kislánnyal mikor pedig azt a rosszfiúk elrabolják drogfüggő anyjától (gyaníthatóan futárnak/szervdonornak szánják), kegyetlenül visszavág. Ha a Chocolate-et, a Taxisofőrt és a Leon, a profit kereszteznénk, valami ilyesmit kapnánk.

Nem érdemes:
Kilenckor az égben lebegők CSARNOKÁRÓL börtönéről húznak le még egy bőrt a Mozi+-on Scott Adkinsszel és a Terror az űrben csak miatta érdemes a figyelmünkre – vagy még vele együtt sem, tekintve hogy az ezerszer voltmár sztorit (elítéltek hatalomátvétele) gagyin és elnyújtva oldották meg (két óra, pedig elég lenne másfél). Mivel szerbek készítették így lesznek benne oldalvágások az őket démonizáló halivúd felé (sötét CIA-ügynökök, stb.), bár ha úgy vesszük már az is az hogy szőröstül-bőröstül lenyúlták a Lockout-ot.

Konteó rovat:
The Rovarevés Edition:
Furcsa zamata van a jövőnek: „Megkóstoltuk a Lehetetlen Hamburgert, ami csak növényből van, mégis vérzik a vegapogácsa, mert pár gént átszerkesztettek az alapanyagokban.” – Jaj dehogy „vérzik a vegapogácsa”, hát épp ez a lényege:
Glifozátot találtak reggelizőpelyhekben, a Monsanto szerint ez nem probléma: „A cég szerint ekkora mennyiségben még nem jelent egészségügyi kockázatot. A termékek közül öt biogazdálkodásból származó is tartalmazott gyomirtót.” – Tök hihető, végülis mi okuk lenne hazudni, nem igaz? :)))
c:c – A Gasztroangyal nem ehet rovart – A túlvilágon már nem mindegy?…vagy ez egy másik angyal?...
Ilyen lenne a Föld ideális étrendje: „Ha mindenki így étkezne, ugrásszerűen javulna az egészségünk, de erre nem sok esély mutatkozik.” – Nem is értem a rovarevés miért nincs benne pedig korábban nagyon nyomtátok:
postmode – jövő – Ön enne bogarakat? És ha muszáj lenne?: „Hogy a civilizáció összeomlása milyen változásokat hoz az étrendünkben azt egyelőre csak találgathatjuk, de néhány dolgot már most biztosra vehetünk: amikor minden elfogy, nem lesz mit befőzni, nem jut hús az asztalra, akkor megismerjük az entomofágiát, vagyis a rovarevést. Félreértés ne essék, nem ínyencek leszünk, csak túlélők.” – Kivéve az elitet, ugye ^^
Ha drágábban kínálják őket, kelendőbbek a rovarokból készült ételek: „Svájci kutatók nézték meg, működik-e a rovarételeknél az alapvető pszichológiai trükk. Működött.” – Nálam nem fog, csóró vagyok, amúgy meg ingyen se kell a kutyának se:
Gyere, Morzsi, egyél legyet, és mentsd meg a bolygót!: „Tényleg csökkentené a károsanyag-kibocsátást, ha az állateledeleket rovarokból készítenék húsfélék helyett? Egy holland cég szerint igen.” – ...és erről a kutyákat is megkérdezték? LOL!4!
Sanghajban már kapható a szezámos-algás kürtőskalács: „Jó étvágyat kívánunk!” – Rovaros nincs? LOL!4!
Nagyon nehéz lesz elkerülni, hogy a rovarok felzabálják előlünk az élelmet: „A klímaváltozás miatt egyre többen vannak és egyre éhesebbek, a helyzet aggasztó.” – Hé, hát nem úgy volt hogy mi fogjuk őket megenni? o_O Wait, a challenger appears:
Ömlik a pénz a húsba, ami nem is hús: „Bármennyire is meredeken hangzik, valószínűleg a műhúsé a jövő, és erre a befektetők is rájöttek.”Wait, a challenger appears:
FEDOR – Egyetek gólyafost!: „Se a vaskos humorú név, se a bumfordi forma nem étvágygerjesztő elsőre, de aki megkóstolja, nem bánja meg.” – Gólyafos? A rovarevés az már szart ér?!
A mérges krumplitól a turbóbanánig: áldás vagy átok a genomszerkesztett élelmiszer?: „Jövőre már a boltokba kerülhet az Egyesült Államokban az a krumpli és a gomba, amely nem barnul meg, ha felvágjuk, de felturbózzák a banánt és a gabonát is. Sokan tudományos áttörésről, a banán és a kakaó megmentéséről beszélnek, míg mások a technológia veszélyeire hívják fel a figyelmet. A fogyasztók szokás szerint bizalmatlanok.” – ...ahogy a rovaroknál is, pedig ezerrel megy az érzékenyítő tréning:
Megérkeztek az első sült rovarok az angol élelmiszerboltokba: „A brit Sainsbury’s hétfőtől sült tücsköt fog árulni.” – ...és a Nap kommentje is megérkezett:
0

SZERDA, JÚNIUS 5.:
DRUNK ON VENOM
0
Why so SERIOUS smiley?

Nem érdemes:
A hét (eddig) harmadik házasodósdija a Paramount Channelen érkezik 22:50-kor. Az Esküvő luxusutazással nincs nyolcvan perc de még így is hosszabb a kelleténél, aki pedig Álom luxuskivitelben-szerű romantikázást várna tőle azt kijózanítja az angol címe (Drunk Wedding). OK, az esküvők velejárója a legény-, ill. leánybúcsú, azoknak meg az ivászat, de ezeket itt még a found footage-műfajjal is súlyosbították mikor az egyik vendég bekamerázta a buli nicaraguai helyszínét.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi superhero movie az HBO-n amit egyedül Tom Hardy emel a talánérdemességek közé, hitelesen alakítva a tudathasadásos Venomot és hétköznapi énjét aki Supermanhez hasonlatosan újságírással keresi kenyerét. Mint sejthető, adaptálás közben barátunk negatív tulajdonságai egyre hátrébb szorultak és lett belőle valaki akinek „jóságára és a gonoszságára is szüksége van” a Mindent Eldöntő Csatához (lásd még: Suicide Squad), ergo szinte köze nincs az alap comic-hoz, viszont lesz ürügy rá hogy beinduljon a

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
Mi Marvel-filmeken növünk föl: „Véget ér a Marvel-univerzum nagy sztorija, de ezt hogy éli meg a fő célközönség, a 18 éven aluliak? A legelső premier előtt kérdezgettük a gyerekeket, akik ezeken a filmeken nőttek fel.” – Hogy „hogy élik meg”? LESZAROM.
??? – Miért nem emlékszünk a Marvel-filmek zenéjére?MIÉRT, VAN BENNÜK ZENE? o_O Ugyanazért amiért a filmekre se :DD
szmk – Mozgókép – Csillámporos felnövéstörténet: „A Netflix úgy döntött a Marvel Kapitány népszerűségét meglovagolva Brie Larson első rendezésének, a Unicorn Strore-nak, a premierje is időszerű.” – Vagy nem, mert:
Ennyi volt a Marvel-sorozatoknak a Netflixen...and nothing of value was lost that day.
Bájos öreg nénit is agyonver Marvel Kapitány az új előzetesben – Neki szabad ezt is, meg Agresszív Férfiakat kifosztania, így is Év filmje, pont ezek miatt. Hé, nem én mondom ezt hanem az Elfogulatlan Kritikusok:
spn – Marvel Kapitány: „A Marvel legújabb filmje hozza, amit várhatunk egy ilyen alko­tástól. Kellően lendületes és sokszor megmosolyogtató.”HA HA VERY FUNNY Vagy nem, mert:
Marvel Kapitányra kár volt várni: „Bombasztikusnak ígérkezett, de óriási csalódás lett az új Marvel-film. Szépnek szép, cserébe tök üres, néhol már bántóan unalmas. Na jó, egy dolgot tudunk mondani, amiért érdemes megnézni.” – Hű, csak nem feltűnik benne Gianna Michaels? Wait, a challenger appears:
podcast – Az új Bosszúállók olyan, mint amikor gyurmázik a gyerek – Jaj, dehát pont ezért ez az Év filmje!
Mozi – Ennyit a huhogókról: 455 milliós rekordbevétellel nyitott a Marvel Kapitány!: „Ez az eddigi legtöbb pénz, amit egy női főszereplővel leforgatott film egyetlen hétvége alatt kaszált. A szuperhősfilmek közül egyedül a Bosszúállók: Végtelen háború kezdett jobban!” – Tanultak a Szellemirtókból, a „huhogókat” trollnak bélyegzik és elnémítják:
Marvel Kapitány felszította a trollok elleni küzdelmet: „A filmet már a megjelenés előtt elárasztották a negatív értékelések, de érkezett rá válasz.” – Jaja, cenzúrázták a kritikusokat :DDD
LG – A világ, ahol Thanos győzNap kommentje:

Kuglóf. Az 2019.05.24. 16:22:58
Nem értem, hát nem Thanos került a Vastrónra, miután Voldemortot megölte Bilbó és csapata?
 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 6.:
CSAK SEMMI CHICO!
0
...vagy mégis...

Talán érdemes:
Háromnegyed éjfélkor tavalyi franciázás a Cinemax 2-őn. A Párizs, Pigalle a Fülledt utcák majdnem-másolata: a nyolcvanas évek francia seksz-robbanásában két nyomozó igyekszik kiszűrni az illegális elemeket de ehhez előbb be kell épülniük így Zack és Miri helyett Franck és Serge forgatnak pornót. Még később, éjfél előtt tíz perccel a nyughatatlan Eduardo Rózsa Flores a Dunán: a Chico félig doksi, félig kalandfilm mellyel Fekete Ibolya (Bolse Vita, Flores amúgy abban tűnt fel először) próbál képet adni arról honnan jött majd hova jutott a forradalmár mialatt bejárta a fél világot, harcolt a délszláv háborúban és a kommunizmustól eljutott annak meghaladásig. A magyarázat az otthoni melting pot lehet: katolikus, bolíviai anya és magyar zsidó apa, mindketten szocialista szimpátiákkal amik a hatvanas évek forradalmi hangulatában fokozottan erőre kaptak hogy aztán Edu a kényszerű menekülés után Budapesten lássa meg a működő ideológiák árnyoldalát. Ha valami megmaradt az a lelkesedése, ez újságíróként is harcost csinált belőle de az útnak nem volt vége 2001-ben se fizikai, se szellemi értelemben: utolsó interjúi egyikében már egy muszlim Florest láthattunk aki szülőhazájába indult szabadságharcolni erdélyi társaival. A befejezés mindenki számára ismert, a könnyen jövő ítélkezés helyett inkább azt jegyezzük meg hogy mindig odatette magát, legyen szó jó ügyről (Szentlászló védelme) vagy kétségesről (az utolsó bolíviai túra). Ja és NE kövessük...

Kis hírek a nagyvilágból:
Egyre sötétebb dolgok derülnek ki a reformer sztárhercegről: „A szaúdi Mohamed bin Szalmán modern uralkodóként adta el magát, mostanra viszont kiderült, hogy középkori módszerekkel kínoztatja a rendszerelleneseket, utánanyúl a külföldön élőknek, beleértve a diákokat is. Már a saját apja és az amerikai politikusok is elkezdtek ellene fordulni, de azért még mindig a pénz az úr.” – Nahát, milyen meglepő…mindegy, remélem a Femen és a Pussy Riot már szervezi a turnédátumokat!!!!
Titkos kamrát találtak Nero palotájának romjai között: „Az Aranyház hajdan több mint egy négyzetkilométernyi területen terpeszkedett.” – Ez is valami? Bezzeg ha titkos kamerát találtak volna, na azon láthattunk volna érdekes dolgokat :DDD
Kigyulladt a Százholdas pagony: „Hétfőre virradó éjszaka gyulladt ki az Ashdown Forest, amit A. A. Milne tett világhírűvé a Micimackóban.” – Előbb a Notre Dame, most meg ez...közben Amerika is csatlakozott a kihíváshoz:
Véletlenül kiégett egy Chevrolet-gyűjtemény egy filmforgatáson: „Corvettek, Calamók, gyönyörű kilencvenes évekbeli Chevyk vesztek oda. Újra megpróbálják.” – Mit? Felgyújtani ami már egyszer leégett? NORMÁLIS?!! o_O
Freedee – Két nap alatt nyomtatnak házat Szaúd-Arábiában: „Az építészet a 3D nyomtatás leglátványosabb és legnagyobb médiafigyelemmel kísért alkalmazásainak egyike.” – Szép-szép de mi lesz így a halálrakövezésekkel?!
ma is tanultam valamit – Afrika legnagyobb szélhámosa kirabolt egy bankot fekete mágiával: „70 milliárdot lopott, és még csak lesittelni sem sikerült érte. Viszont csinált saját légitársaságot, volt parlamenti képviselő, és egy időben Florida első számú playboya.” – Majd ő is kap egy tribute-ot a halála előtt, oszt’ jónapot:
Meghalt AZ amerikai gengszter, Frank Lucas: „Ő volt a harlemi drogbáró, akit Denzel Washington eljátszott az Amerikai gengszter című filmben. (…)”…and nothing of value was lost that day, mivelhogy „Sterling Johnson bíró (…) szerint Lucas egy ördögi, erőszakos alak volt, azaz minden olyasmi, ami az életéről szóló filmben a néző szimpátiáját elnyerő Denzel Washington egyáltalán nem. Korábbi kábítószer-ellenes amerikai szövetségi ügynökök (...) pert indítottak a filmet készítő Universal stúdió ellen, amiatt, hogy a film méltatlanul mutatta be az amerikai ügynököket. A pert nem nyerték meg.” – Hát igen, a kutya ugat, a karaván halad ahogy azt az új Tarantino-mestermű után Polanski és mostani felesége is a maga bőrén tapasztalhatta meg, a szimpátiakeltés amúgy a nekrológokban is bőven benne van: „A BBC cikke szerint Lucas 1930-ban az Egyesül Államokban, Észak-Karolinában született, de mint akkoriban oly sok afro-amerikai, ő is északra költözött a rasszista déli jogrendszer miatt.” – Hát igen, #BLM!4!!! Nap kommentje:

0
VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés