2019. 06. 15.
Got Ed Wood? :) (jún. 15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Got Ed Wood? :) (jún. 15-16.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚNIUS 15.:
EGY CSATBAN CSAPATJÁK
0
Trükköm, trükköm, mondd meg nékem...

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús akcióvígjáték az HBO-n ami egyben remake is: a hadseregből koholt vádak alapján eltávolított John „Hannibal” LECTER Smith és társai Szupercsapatba tömörülve vállalják a nehezebbnél nehezebb feladatokat miközben a főbb férfi-archetípusokat is megtestesítik (Szépfiú, Rosszfiú, stb.). Az A-Teamet mindenki a sorozathoz méri és hát amellett nem rúghat labdába de ha el tudunk vonatkoztatni az origináltól (meg hogy annak az időrendjébe is bezavartak az itteni forgatókönyvesek) akkor tűrhető popcorn movie-t kapunk amiben a klasszikus széria arcai is feltűnnek egy-egy pillanatra mindenféle cameókban. Régi dicsőségüket visszaszerezni akaró figuráknál maradva egy órával később (kilenckor) a kegyvesztett titkosügynök Michael Bryce (Ryan Reynolds) kap utolsó lehetőséget a Mozi+-on egy bérgyilkos (Samuel L. Jackson) Angliából Európába szállításával amihez a védencére fejvadászóknak is lesz egy-két szava (na meg pisztolygolyója). A Sokkal több mint testőr nem több mint önparodisztikus, trágár buddy movie de pont jól fog esni ebben a hőségben. Háromnegyed tízkor gyengécske Lifetime-thriller a TV4-en fejsérülése után ki-, és beszámíthatatlan pompomlánnyal aki még legjobb barátnőjével is összebalhézik, menedéket csak új pasijánál talál – illetve még nála sem, az ugyanis elteszi láb alól az említett barinőt és megpróbálja az egészet rákenni. Olyan nagyon nem kell megerőltetnie magát a Trükkös gyilkossággal mert úgyis mindenki a usual suspectet venné elő, főleg hogy annak nincsenek tiszta emlékei az ominózus estéről. Ezt a (szín)vonalat viszi tovább 22:10-kor a Szívem halálos története is a Story4-en melyben transzplantáción átesett lány a donor után kutatva elhunyt unokatesója nyomára és vele egy elfeledett bűncselekményre bukkan.

A seksz, a szipu rovat:
Így eddz a jobb szexért: csak napi 5 percbe kerül – 5 perc? Azalatt a sekszet is le lehet zavarni a Zasszonnyal, minek még külön edzeni is hozzá? o_O
Miss Russian Los Angeles – Íme LA legszebb orosz női – Le vannak maradva ezek az oroszok, igazán tudhatnák hogy a szépségversenyek ma már NEM a szépségről szólnak :DDD
Halálra ítéltek egy francia drogcsempészt Indonéziában: „A 35 éves férfinél három kilónyi ecstasyt és amfetamint találtak. Egyszer már megszökött a börtönből, de újra elkapták.” – Majd Kardashian meg Rihonya nyafog egyet érte is ha Justin BIEBER Trudeau nem ér rá:
Kanada kegyelmét kért a Kínában drogcsempészetért halálra ítélt állampolgárának: „Justin Trudeau kanadai miniszterelnök elítélte a halálos ítéletet, és azzal vádolta Kínát, hogy önkényesen hozta meg a döntést.” – Nem szoktam Kínát védeni de ha ott ez a törvény akkor tessék szépen betartani oszt’ nem kell villamosszékbe ülni.
tinilányok találmánya – Szívószállal is kimutatható, ha drogot csempésztek a piádba – ...azzal a szívószállal amit most ezerrel tiltanak befelé. Véletlen? ALIGHA!4!4!
A legszexibb német rendőrnőnek szóltak a munkahelyén, hogy ne instázzon ennyit: „Adrienne Koleszar vezetékneve magyaros hangzású, de a szőke szépség Drezdában él. Amikor éppen nem a világot bikiniskedi körbe.”Sehr menschlich!!4!4!
Mennyit érhet a Marilyn Monroe nászútján készült fotósorozat?: „Minimum 5520 dollárt, azaz 1,5 millió forintot.” – ...de csak ha a nászéjszaka is meg van örökítve ^^
Egyre több férfi fecskendez kókuszolajat a farkába Pápua Új-Guineán, hátha attól nagyobb lesz: „Ez maradandó károsodást is okozhat, az orvosok alig győzik kezelni őket.” – Egy kérdés: miért kezelik őket? Mi az hogy nem rendelkezhetnek szabadon a testük felett?!
A drogot választják az étel helyett az éhező emberek Jemenben – Lásd fentebb: ha ezt akarják, ne tagadjuk meg tőlük...
Homár – Gyanús vibrátorok: „Nyitott dobozban, védőfólia nélkül érkezett a vibrátor. De hol járt vajon abban a pár napban?” – Nem az a lényeg hogy hol hanem hogy KIBEN (már ha egyáltalán igaz az egész sztori).
18+ Te jó ég, vibrátor egy reklámban!: „Klasszikus clickbait a szexjátékszer. De közben a nálunk is terjedő IKEA-reklám bemutat valamit, amivel ritkán találkozni a műfajban. A svéd cég néha bátran forradalmi, meleg párral már 25 éve is volt hirdetésük, és szexjátékszerhez se most nyúlnak először.” – ...de vajon konzultáltak előtte a sariatanáccsal?...
Köztévé: Meleg ellen árnyék, alkohol! – Kimaradt a legfontosabb, hogy TÜSKÉVEL!4!!4!!!!4 négy
máramarosi réka – 4 tipp, ha unod a vizet: „Nem iszol eleget? Unod a vizet?” – Lásd fentebb...


VASÁRNAP, JÚNIUS 16.:
PORTRAIT OF A FINALIST
0
Amikor nem csókol homlokon a múzsa.

Talán érdemes:
Nyolckor high art a Cinemaxon a művészet nehézségeiről Alberto Giacomettivel (Geoffrey Rush) aki új képéhez modellnek megnyeri egy barátját de az első vázlatoktól a Végső portré elkészültéig több idő telik el mint mindketten várnák mert az ihlet senkinél nem jön parancsszóra. Az angol Final Portrait jobban lefedi miről is van szó, ez volt ugyanis Giacometti utolsó festménye, ennek megfelelően nem teljes(ségre törekvő) biográfiát hanem egyetlen fejezetet kapunk de azt részletekbe menően, az alkotófolyamat majd’ összes nehézségével, így például azzal hogy az elégedetlen művész folyton a nulláról kezdi újra (és újra és újra) még akkor is mikor már közel lenne a befejezéshez. A. G. faágszerű emberszobrai is így lettek egyre vékonyabbak, akárcsak a székelyviccbeli (kocsirúdként induló) fogpiszkáló, a művésszel közben együtt szenved környezete, így felesége is a prostituált „múzsától” (Clemence Poesy) – nem lehet véletlen hogy a színészként ismert Stanley Tucci a szobrászként híres Giacometti pont eme korszakát adaptálta rendezőként. Ugyanabban az időben az HBO-n a régóta belengetett Deadwood-mozi ami tíz évvel a sorozat eseményei (és majd’ másfél évtizeddel annak utolsó epizódja) után veszi fel a fonalat: barátaink Dél-Dakota alapítását ünnepelve találkoznak újra ám a viszontlátás örömébe múltbeli sérelmek keverednek...valahogy így kellett volna befejezni a GoT-t is. A Nagy Imre-újratemetés évfordulója kapcsán kapunk két ’56-os témájú művet is, előbb kilenckor a Magyar rekviemet Makk Károlytól az M5-ön melyben elítéltek várják sorsukat. Hét fogoly, a forradalom hét arca (köztük Bezerédi Zoltán, Cserhalmi György és Kaszás Gergő), ami közös az a szomorú befejezés, utána 21:35-kor doksi a Duna World-ön: a Látlelet egy kórházról a Tétényi úton dolgozó orvosoknak (köztük az önkéntes nővéreknek) állít méltó emléket.

„Zene” és „film” rovat:
Komoly tömegjelenetek Majka veszprémi koncertjén: „Biztonsági okokból nem engedtek be mindenkit az ingyenes koncertre. A Bors szerint több ezren maradtak le a fellépésről.”Wait, a challenger appears:
Az anyagi gondok után a helyszínt is elvesztette a Woodstock 50 fesztivál...and nothing of value was lost that day, mert: „Többek között Jay-Z és Miley Cyrus fellépésével emlékeznének a legendás fesztiválra, de egymást érik a csapások.”ÉDES FASZOM! Jay-Z, Miley...az Altamont anniversary-hez jobban illenének.
Mozi KRITIKA – Az a nap a tengerparton – A jó családból való lány és a szex: „Az 1960-as évek elején járunk, amikor még nem minden lány tudta, hogy mi vár rá a nászéjszakán.” – Bezzeg a középkorban maga a király meg a földesúr avatta be a kezdőket!!!!44!!4
Egyik nap szupermodell, másnap gyilkológép: „Pörgős akciófilmmel tér vissza Az ötödik elem rendezője. Az Anna magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.” – Mi van, nem folytatja a Valerian-trilógiát? Pedig azt is ugyanígy promózták...
Lil Xan fegyvert rántott, amikor felkérdezték, hogy miért nevezte unalmasnak Tupacet: „Tovább éleződött a generációs ellentét.” – Most akkor mégsem halt meg? Vagy az egy másik Lil’ Senki volt?... :DDD
kult – Tíz film, amit látni kell júliusig: „Jön egy véres metálfilm a Mayhem zenekar történetéről, a John Wick-sorozat befejező filmje, és két sci-fi Brad Pitt és Robert Pattinson főszereplésével. Szavazzon, hogy melyik filmet várja a legjobban!” – Egyiket sem, továbbra sem :)
Megérkezett az előzetes Brad Pitt űrküldetéséhez: „Az Ad Astra - Út a csillagokba sokat csúszott, de most már tudjuk, nagyjából mire számíthatunk.” – ...a Gravitáció és társai agyatlan lekoppintására.
Justin Bieber sokat küzdött, ezért furán érzi magát, és arra kéri rajongóit, hogy imádkozzanak érte – Ajjaj, Britney-nél is így indult...és hogy hogy végződik, arra itt az elrettentő példa:
Mibe' van Moby?: „A zenész megírta életrajzi könyvében, hogy óriasi pöcs volt, amíg ivott. Most már nem iszik, de most is elég tapló, ahogy Natalie Portmannel vívott Twitter-csatájából kiderült.” – Szerintem inkább igyon mint zenéljen, az legalább meglátszik rajta (kb. 20 éve nem csinált semmi jót). Nap kommentjei:
0
...ja és még valami:
0
...én is le fogom de nem most,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés