2019. 07. 06.
Bruce’s Will is Hoodie (júl. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bruce’s Will is Hoodie (júl. 6-7.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 6.:
THE BERATE ANOMALY
0
Ez ki? Miller?

Talán érdemes:
Kilenckor négyéves sci-fi komédia a Viasat3-on melyben Simon Pegg hozza a tőle megszokott lúzer fickót aki szürke (tanári) állása mellett hiú ábrándokat sző szomszédnőjéről (Kate Beckinsale) de csak míg Gonosz Földönkívüliek (a maradék montipitonok) fel nem ruházzák ilyen-olyan szuperképességekkel. Barátunk örömmel konstatálja magában hogy Megtehetek bármit, nem sejtve hogy mindez csak próbatétel amin ha elbukik, az ajándékozók a Galaxis Útikalauz vogonjainak példáját követve járnak el a Földdel – még szerencse hogy ott van neki a Józan Ész (és az angol verzióban Robin Williams) hangján megszólaló kutyája... Nem ez Pegg vagy Pitonék legjobb dobása (ahogy Joanna Lumley-é és Eddie Izzardé sem) de ha nincsenek túl nagy elvárásaink egynek elmegy. Oktatóknál maradva de Németországba ugorva negyed tízkor jön a Fák jú Tanár úr! 3. része a retekklubbra ahol a veszélyes kölykök már pályaválasztás előtt állnak így Zeki Miller (Elyas M'Barek) kénytelen lesz valóban beléjük verni némi tudást... Zenére vágyók válasszák az M5-öt ahol előbb Illényi Katica és vendégei koncertje várja őket kilenckor (és 2017 januárjából) majd Viktoria Tolstoy MüpArt-os fellépése veszi át a stafétát 22:10-kor.

Nem ajánlott:
Fél kilenckor fárasztó toleranciamese (Lélegezz normálisan) érkezik a Cinemax 2-re melyben Adja, a hamis papírokkal Kanadába bevándorolni akaró afrikai nő Izlandon (pontosabban az ottani menekülttáborban) reked. Ezalatt a vele foglalkozó egyedülálló ügyintéző, Lara is szembesül rendszerük igazságtalanságaival (mivel nem tudja fizetni a lakbért, kiteszik otthonából) és még fiának is nyoma vész. Az And Breathe Normally ekkor vált át totál lilaködbe: Adja előbb megtalálja a fiút majd anyjával együtt befogadja táborbeli szobájába ÉS MÉG Lara drogfüggőségét is magára vállalja...

A seksz, a szipu rovat:
Divatba jött a DNS-randi Japánban: „A társkeresők előbb nyálmintát kérnek, és aztán ajánlanak.” – Egész biztos nyálmintából akarják azt a DNS-t? :DDD
28 kilónyi marihuánát vont ki a rendőrség a magyar könnyűdrogpiacról: „Dílereket fogtak el a fővárosban.” – ...és mit olvashatunk rögtön alatta:
Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a budapesti rendőrök: „Kilenc, engedély nélkül átalakított jármű forgalmiját vonták be.” – Na mi van, ilyenkor nem viccelődtök hogy „rendőrök gyakorló formaegyes pilótákat vontak ki a motorsportból”?
Kokainbárót fogtak a rendőrök: „Az 53 éves, Dunakeszin élő férfitől 43 millió forintnyi kokaint, 5 millió forintnyi készpénzt és egy luxusautót foglaltak le.” – A magyar Sebhelyesarcú: kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk!4!4
Kezes helyett meztelen képekért kapnak hitelt – Tessék mondani, ez már a seksz újraelosztása? LOL!!
A londoni Soho a legegészségtelenebb hely Nagy-Britanniában: „Egy átlag brit épp olyan közel lakik egy pubhoz, mint a háziorvosához.” – Dehogy EGÉSSÉG!telen, aki a kocsmát naponta látogatja, megússza az orvost:
Gyógyír? – Tényleg fertőtleníti a szervezetedet a pálinka? – Ja, sőt az alkohol sugárzás ellen is véd:
Winelovers – Nemcsak a likvidátoroknak, mindenkinek vörösbort kellett volna innia Csernobilban: „Alternatíva volt a vodka is.” – Maradok a sörnél :SSS
lánylétedre – Dohányzó, terhes nők márpedig léteznekMi az hogy, nagyonis, sőt drogosok is:
Tizenegy év fegyházra ítéltek egy törökszentmiklósi drogdílert: „Két terhes nőt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba az újfajta pszichoaktív szer hatása miatt.”Józan Babák Klub likes this, Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, JÚLIUS 7.:
MORE MAUI THAN MAUGLI
0
Veknimöjnen pózai.

Talán érdemes:
A retekklubb ma családi CGI-rajzfilmmel támad 20:05-kor, benne egy törzsfőnök lányával akit eredetileg Moanának hívtak de Európában részben jogi, részben más ok miatt a Vaiana nevet kapta. Anyway, a középpontban rajta kívül hazája múltja és hitvilága áll, előbbit egy rejtély (miért nem kelt újra útra egy felfedező nép), utóbbit a felemás megítélésű félisten, Maui (Dwayne Johnson) képviseli, Vaiana-Moanának vele kell helyrehozni azt ami régen elromlott... Bevált formula: legkisebb királyfi/királylány és különc segítője (ill. még furább állat-haverjuk) össze kell hogy dolgozzon, eközben meg is barátkoznak egymással, útjaik szétválnak majd újra találkoznak, végül győznek, reményt plántálva a kétkedők szívébe. Jó látni (vagy inkább hallani) hogy a Szikla egyre színészebb lesz (de hogy a Kardashian-közeli Nicole Scherzingerre mi szükség volt azt nem tudom, még jó hogy a főszerepet nem ő kapta). Aki nem ismeri a polinéz mitológiát az beleláthat feminista agendákat (= nem sok törzsi szerveződésű közösségben fogadtak el nőket vezetőknek) meg istenutánzatos agymosást de attól még ez „csak” egy minden korosztálynak jó szórakozást nyújtó animáció.

Nem érdemes:
Nyolckor gyenguska remake Eli Roth-tól a Cinemaxon az erőszakos klasszikus Bosszúvágyból ami ott vérzik el ahol az ilyesmik szoktak, vagyis a főhőst alakítón márpedig a 2018-as Bruce Willis nem érhet a ’74-es Charles Bronson nyomába, ráadásul orvosként melózó törvénytisztelő polgár-léténél csak az hihetetlenebb amikor pillanatok alatt gyilkológéppé vedlik át. A család ábrázolása a feleséget (Elisabeth Shue) és a gyereket érő támadás előtt kimeríti a legrosszabb rózsaszín halivúdi kliséket (sosem veszekedő jómódú középosztálybeliek – SEEMS LEGIT), ennél csak az erőszak közhelyesebb (azt viszont Roth itt is túltolja), és ha már vigilantizmus:

Év filmje rovat:
ex – Vendetta női módra: „Sosem volt még ennyire hátborzongató Nicole Kidman arca.”HÁT IGEN, A BOTOX MEGTETTE A MAGÁÉT akarom mondani ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Nőverő férfiak elleni bosszúfilm készült: „A Vigilante egy olyan nőről szól, aki a családon belüli erőszak elkövetőin áll bosszút.”Év filmje, vesszenek a férfiak <3
moviecops 18+ Szex, erőszak, cenzúra: „Fernando Di Leo Húszévesnek lenni című provokatív kultuszfilmje a film­történet egyik legmegdöbbentőbb nemierőszak-jelenetével ér véget.” – Lásd fentebb.
Közös filmben szerepelhet Django és ZorroÉv filmje...lesz, ha Tarantino rendezi!
cinematrix – Végre egy űrhajó, amiben maszturbáló kamra is van – Bele se merek gondolni mire izgulhat fel az a kamra :SSS Mindegy, Év filmje.
Kritika – Felejtsd el, ez Brüsszel!: „Hiába játszik benne két sztár is a Trónok harcából, a Dominó egy totális katyvasz, amit csak nagyon kevesen fognak élvezni. Még a rendezője is utálja.” – Pont ezért ez az Év filmje.
A kőröshegyi völgyhíd: érdek nélkül tetszik: „Az év hídja lett, pedig sokak szerint tök értelmetlen.” – Lásd fentebb.
100 éves a világ második legnépszerűbb koktélja: „Vagy 101. A névadója, feltalálója állítólag napi húszat is megivott belőle. Amerikában az agyonszidott Aperol Spritz helyett már ezt ajánlják, Bécsben is ünneplik, nálunk bezzeg semmi.” Év koktélja lehetne dehát ezek a magyarok elszabotálják ezt is:
Várnak még ránk az erkölcstelen magyar tinik: „Temérdek elkészült magyar film várja, hogy a nézők elé kerülhessen, de a premierek csúsznak, és idén már a nemzetközi fesztiválokon se voltak magyar alkotások.” – Pedig biztos mind Év filmje lett volna.
godmode – Grand Theft Auto cápákkal, vámpírokkal, majmokkal – Az Év játéka!!4!4
előzetes – Guillermo del Toro szállítja a nyár legijesztőbb horrorját: „Az új Az filmnek komoly konkurenciája akadt.”Wait, a challenger appears:
smoking barrels – Posztapokaliptikus rémmese felnőtteknek: „Simon Stalenhag illusztrációi elképesztő részletességgel vetítik elénk a remény nélkül maradt, csúf jövőképet.”Év képregénye.
comment:com – Az RTL-nek is lesz Éden Hotelje, csak Love Islandnek hívják: „A Pumped Gabó-generáció ilyesminek képzelheti el a romantikus párkeresést.” – Wait, a challenger appears:
Koczy – Tényleg szükség van egy újabb netes trash -realityre?:A Brodapest alkotói úgy döntöttek, hogy megcsinálják az Éjjel-nappal Budapest low -cost verzióját.”Év sorozata, LESZA ja nem most,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés