2019. 07. 08.
Mansplanned Patenthood (júl. 8-9-10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mansplanned Patenthood (júl. 8-9-10-11.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 8.:
DOLGÁRA BILLEG A KATONA
0
Strangers in the night...oops, wrong song.

Talán érdemes:
M5, 21:05 – A kötelező szolgálaton túl (mellyel Parker ezredes két legyet ütött egy csapásra, megmutatta hogy Presley is olyan mint bárki más illetve távollétével felkeltette iránta a keresletet) Elvisnek is le kellett tudnia a maga army propagandáját. Ezt meg is tette a Katona-blues-zal, végképp lezárva lázadó korszakát, megteremtve családbarát szórakoztató imázsát az énekesi (mi más?) vágyakat dédelgető közlegénnyel aki Németországban ideiglenes-állomásozva előbb fogadásból majd önszorgalomból olvasztja fel egy táncoscsaj jégszívét – ez már csak azért is pikáns mert Juliet Prowse „civilben” akkor épp Frank Sinatrával kavart… Kicsivel később 21:10-kor többnevű (Nem velem, drágám / Velem aztán nem, drágám!) német bohóság a Story4-en elhanyagolt politikusfeleséggel aki úgy áll bosszút mellőzöttségéért illetve férje csalfaságáért hogy indul ellene a választásokon. 23:35-kor a hét első titkos társasága, a Kannibálok Egylete tart gyűlést a Cinemaxon de csak míg egy odajáró párocska rá nem jön hogy vezetőjük a férfiakra gerjed, innentől már belőlük is bármikor főfogás lehet. 2019-ben már semmi meglepő nincs abban a „fikcióban” hogy elit körben emberáldozatok zajlanak ergo a Cannibal Club csak megvalósításában mutathat újat és hát Guto Parente nem elgondolkodtatni akar hanem sokkolni. Folytatódnak a múlt héten kezdett szériák is így a 22-es csapdája 20:10-kor az HBO 3-on illetve a Gösta az anyacsatornán (HBO) tízkor.

#LESZAROM a celebgyerekeket is!
Letartóztatták Cindy Crawford 19 éves fiát: „A srác ugyan vezetni tud, de azt nem sikerült megtanulnia, hogy ha iszik, akkor ne üljön volán mögé.” – Még ha megölne valakit azt is megúszná de a LESZAROMot akkor sem kerülheti el:
Victoria Beckham tudja, a gyerekei miért nem túl jók a suliban – Azért mert LESZAROM őket.
Amy Schumer úgy mutatta meg a terhességtől egyre jobban kerekedő hasát, mint még soha senki: „Lassított felvételen a tengerparton futva, mint valami Baywatchból szalajtott életmentő.” – Én akkor is LESZAROM, úgy mint mindenkit.
Lenny Kravitz lánya annyira szereti a dinnyét, hogy még a bugyija is leesett róla örömében: „Zoë Kravitz félmeztelenre vetkőzött, hogy megmutassa, mennyire fogalma sincs, hogy kell elfogyasztani egy ekkora gyümölcsöt egyedül.” – Dinnyét evett? LESZARO That’s racist!!!
csak nem???? – Heidi Klum az első gyerekét várhatja a fiatal pasijától – Nem először SZAROM LE.
golfozott a család – Justin Timberlake megmutatta irtó cuki kisfiátLESZAR Wait, a challenger appears:
együtt a család – Együtt edzettek és szelfiztek David Beckham fiai: „A három Bekcham-fiú a sport iránti rajongásuk tekintetében az apjukra ütöttek.” – Meg abban is hogy őket is LESZAROM, ti meg figyeljetek jobban a helyesírásra.
18+ Ha Annabelle Belmondo azt hitte, ez a felső nem átlátszó, akkor tévedett: „Jean-Paul Belmondo színész-influenszer unokája túl szélesre nyitotta szét a blézerét, miközben villogtak a vakuk.” – Nem, akkor tévedett mikor azt hitte hogy a nagyapja kedvéért majd nem SZAROM LE.
Jana Kramer egy igen fontos szexuális tanácsot ad lányának: „A kislány még csak 3 éves, de az anya már tudja, hogy mit fog neki mondani, hogy eljön az ideje.” – Én is: azt, hogy LESZAROM!
!!! – Nikki Reed elmondta, milyen érzés, hogy még mindig szoptatja a több mint 1,5 éves kislányátLESZAROM, magánügy :SSS
Amy Schumer Instája a babás képekről és a hányásról szól: „Örül a fia érkeztének, de a terhesség alatti hányórohamairól azóta sem feledkezett el.”MI EZ A GENDER ASSUME?! MAJD ELDÖNTI A GYEREK MI AKAR LENNI Jó hogy szólt, én se felejtem majd el leszarni.
homecoming – Beyoncé új lemezén a kislánya is énekelLESZA Wait, a challenger appears:
Lady Gaga elárulta, hogy terhes-e – Elárulom én is hogy LESZAROM:
Már az anyaméhben több lájkot gyűjtenek, mint ön valaha fog: „Olvasni még nem tudnak, de a gyerekinfluenszereken gazdagodik meg a család. Igaz, ezért néha verés is jár.” – Még gyakrabban meg az hogy anyjukkal együtt SZAROM LE őket.
Disney – A játszótéren cukiskodott Natalie Portman és kislánya – Lásd fentebb.
A hírnévre született – Kylie Jenner címlaplányt csinált egyéves gyerekébőlLÁSD FE Wait, a challenger appears:
Shay Mitchell babát vár, és az egészet dokumentálja: „A színésznő újra teherbe esett, ezúttal pedig úgy döntött, Youtube-csatornáján külön szériát szentel várandósságának.”AMY SCHUMER LIKES THIS ÉDES FASZOM! A szülőcsatornájából nem akar élőzni?!
 

KEDD, JÚLIUS 9.:
SZÁLAS VIRÁGUNK
0
Who put this thing together? Me, that's who! Who do I trust? Me!

Talán érdemes:
Továbbra is a kedd az új szerda: nem mintha holnap sokkal jobb dolgok várnának ránk de mára tényleg csak a pangás jut, először tíz előtt tíz perccel egy gyenge német romantikázással a Film4-en. A Szerelem Városába kiránduló pár nőtagja azt hiszi hogy a régóta esedékes eljegyzés adja az apropót ám pasija egész mást jelent be: új, vezetői állása miatt Berlinbe kell költözniük. A nő erre úgy reagál ahogy azt várnánk, vagyis helyben kezdi keresni a vigasztalást (lehetőleg másvalaki karjaiban) – nem lehet véletlen hogy az Ein Sommer in Parisnak még a lefordításával sem bajlódtak. 22:30-kor majdnem ugyanezt a vonalat viszik tovább a Filmbox Premiumon, itt Svájcból csodálkoznak rá Szánalmas világunkra ahol még a legtartósabb házasságot is aláássa egy előléptetés. Így jár az ügyvédként azonos vállalatnak dolgozó Margot és Victor is (Alice Taglioni, Jocelyn Quivrin, ők amúgy IRL is egy pár), mi pedig (a Lé meg a Lola mintájára) több szálon követhetjük mi lett volna ha egyikük vagy másikuk kapta volna meg az állást. Mindeközben az HBO-n fél tízkor jön az Évek alatt a maga egyre valóságosabb disztópiájával – bár ki akarná pont ezt nézni ha eleve benne élünk:

Halál a faszbúkra! rovat:
Hiába fogott össze több tucat hawaii Dávid, nem bírtak Mark Zuckerberg Góliátjával: „A világ negyedik leggazdagabb embere meg akart szabadulni a 700 holdas hawaii birtokán pár apró parcellát birtokló őslakosoktól. Mivel ez visszatetszést keltett, a Facebook alapítója minden jel szerint trükkhöz folyamodott, és nyert.” – Cukkerberg mindig győz, ha kell akár gyerekek ellen és erővel is.
Jövőre jöhet a Facebook saját pénze, a Libra: „Globális digitális valutát akarnak, biztonságot és kiszámíthatóságot ígérnek, de sokan kételkednek ebben.” – Nem értem miért, az adataik eddig is biztonságban voltak a faszbúknál...ja nem:
Leállt a Facebook, és egy újabb adatvédelmi problémára derült fény: „A képek helyett tagek jelentek meg arról, mi lehet a képen. Sok mindent tud a Facebook, a kérdés megint az, hogy mire használja.” – Nyilván csak jóra. Ja nem:
Nincs itt semmi látnivaló, csak a Facebook még a privát üzeneteid is eladta: „Most derült ki, hogy partnereik azokba is belekukkanthattak.” – Biztos nem éltek vissza vele!4!4!
Pénzt ad tiniknek a Facebook, hogy kémkedhessen utánuk: „Havi húsz dollárért cserébe kell egy appot a telefonjukra telepíteni, ami aztán az összes tevékenységüket naplózza, szorgosan gyűjtve minden adatot.” – A többiekkel ugyanezt csinálják csak még pénzt se kapnak érte, lásd fentebb.
Naponta egymillió profilt töröl vagy blokkol Indiában a Facebook – ...pedig halálra is kövezhetnék vagy agymosótáborba küldhetnék a felhasználókat á la Kína ^^
2020-ban jön a Facebook saját valutája: „Jövőre jön a GlobalCoin kriptopénz. A cég azon is gondolkodik, hogy fizetést adjon a legaktívabb felhasználóknak.” – ...vagy nem jön mert ez már kormányszinten kelti fel a figyelmet:
USA-kongresszus: Fel kell függeszteni a Facebook kriptopénze, a Libra fejlesztését: „Zuckerberg újra a képviselőház elé vonulhat: most épp a világ bankrendszerét felforgatni készülő Libra miatt kell magyarázkodnia.” – MUHAHA, azt remélem is:
Elsöprő többséggel hajítanák ki a Facebook részvényesei Mark Zuckerberget – MUHAHA, Cukkerberg találkozása a demokráciával és itt már nem fog tudni havajozni. Remélem hamarosan dubajozásra kényszerül ő is!
Mark Zuckerbeg 2011-ben lesokkolózott egy kecskét, késsel agyonszúrta, aztán feltálalta vacsorára a Twitter alapítójának: „Mert megfogadta szilveszterkor, hogy csak olyan állat húsából eszik, amit ő ölt meg. Ezt maga Jack Dorsey mesélte el egy klassz interjúban.” – Sejtettem eddig is hogy Cukker egy sátánista robot:
0

SZERDA, JÚLIUS 10.:
HUSZADIK SZÁZADIK FIKCIÓ.
0
A Zember, akinek mangó van Don Kihótte orrában.

Nem érdemes:
…csak ha látni akarjuk hova zuhant Terry Gilliam miközben Élete Fő Művét hajkurászta merthogy így emlegették a filmet amit több időbe telt befejezni mint a G’n’R Chinese Democracy-ját és Az ember, aki megölte Don Quixote-t legalább olyan anakronisztikus és felesleges (sőt talán többe is került) mint amaz. Minden művésznek van egy karrierjét végigkísér(t)ő ötlete amiből valahogy sose lesz semmi ám Gilliam mögött most is volt annyi támogató hogy állják a cehhet mi pedig eldönthetjük hogy megérte-e majd’ 30 évig ülni a projekten vagy érdekesebb az opus magnum el(nem)készültéről szóló doksi. Nem SPOILER ha leírom hogy a második a helyes válasz bár az ígéret adott mert a sztori – ahogy a direktortól megszoktuk – többrétegű és bizarr: huszadik századi fickó Cervantes Spanyolországába kerül ahol egy bolond (?) cipész Sancho Panzának hiszi és elrángatja hogy együtt vívják a szélmalomharcot ami onnan is ismerős lehet a váratlan látogatónak hogy anno maga is forgatott róla. Ekkor már a nézőnek is kezd dézsavűje lenni, mintha lett volna már ilyen, és tényleg, csak ebben semmi nincs abból ami a Brazilt, a Halászkirályt, a 12 majmot (sőt még a Münchausent is) hajtotta, a Don Quixote még bukásként sem érdekes. Értelmezni csak egyféleképp lehet: elkészültével emléket állíthatna a lovag és Gilliam széllel szembe…haladásának, de azt már ugye a doku megtette helyette. Aki így is ad neki esélyt az nyolckor megteheti az HBO-n, én kihagyom…

Nem ajánlott:
…ahogy az ugyanekkor vetített holland „drámát” is a Cinemaxon. A Mi regényként kezdte és Elvis Peeters (majd Rene Eller) láthatólag nagyon akart mondani valamit a mai fiatalokról akik (nyilván!) folyton feszegetik a sekszuális határokat, ezt videóra is veszik hogy aztán a baj megtörténte után négy szempontból prezentálják ugyanazt a tragédiát. Eller ott tévesztett hogy próbált ugyanolyan explicit lenni mint az író volt, elfelejtve hogy a kevesebb több lenne annál mintha premier plánban mutatnának sekszet-halált-erőszakot – de mit is várunk attól amihez a Vice adta a pénzt?

Kis hírek a nagyvilágból:
Erdogan: Megvizsgáljuk, miért nem tudtuk megértetni magunkat az emberekkel: „A török elnök először beszélt az isztambuli vereség után nyilvánosan. Azt mondta, hogy megteszik a szükséges lépéseket.” – Hogyan? Bevisznek mindenkit aki nem rájuk szavazott? :DD
Negyedik napja óvja, gondozza repeszgránátot a kertjében a kerepesi férfi: „Nem jelent közvetlen életveszélyt, 30 napon belül elszállítják.” – Csak aztán nehogy addig megnőjön a sok locsolástól.
Úttörő adót vezethet be Franciaország a techóriások ellen – Kicsit elkéstek, nem ott és nem akkor kellett volna bevezetni hanem mondjuk nálunk a rendszerváltás előtt :SSS
podcast – Miért nem tudjuk elengedni Csernobilt? – Csak egy tipp: talán mert a mai napig aktuális?...
Kukoricásba tévedt amerikai tankok döbbentettek meg román gazdálkodókat: „Hadgyakorlatoztak, eltévedtek. A földművesek rendőrt hívtak rájuk, de ők azt mondták, hogy nem illetékesek.” – Szerintem meg örüljenek hogy nem jártak úgy mint My Lai lakói.
stopstd – Már HIV-fertőzöttek is lehetnek szervdonorok: „Ha az életed múlna, te mernél májbeteg helyett HIV-fertőzöttként élni?” – Őszintén: akkor már nem tök mindegy? :DDD
Biztonságban van az Észak-Koreában büntetőtáborba zárt ausztrál diák: „Az ausztrál miniszterelnök szerint a diák már Kínában van.” – „Biztonságban.” Kínában. SEEMS TOTALLY LEGIT:
4 éve nyomtalanul eltűnt a kínai jogvédő, most a felesége végre meglátogathatta a börtönben: „Eddig azt sem tudták, él-e. A feleség szerint teljesen összeroppant a börtönben.” – Ha megismerte a nőt akkor nem volt 100% az átprogramozás.


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 11.:
ÉN A KROKODILOKKAL VAGYOK...
0
...és most már ő is :)

Talán érdemes:
A Dunán ’89-es többgenerációs vígjáték (Veled is megtörténhet) fél kilenckor Steve Martinnal aki perfekcionista apaként igyekszik megugrani a maga által emelt akadályokat pedig lehet hogy gyerekeinek (sőt, neki magának is) nem előre tervező hanem inkább Vásott szülőkre (lett) volna szüksége (ezen a címen is mutatták be először). A Parenthood mai cinikus korunkban kicsit elavultnak hathat de lesz benne elég STÁR (Mary Steenburgen, Rick Moranis, Tom Hulce, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix) hogy még azoknak is eladják akiket amúgy taszítana az erősen pro-life üzenet. Tízkor a Harag-széria Utolsó fejezete jön a Cinemax 2-re amiben Takeshi Kitano zárja le a bonyolult yakuzásdit sok fura karakterrel és még több vérrel, éjfél előtt öt perccel meg némi vámpírkodás Új-Zélandból a Filmcafén Lucy Liuval mint vérszipollyá változó oknyomozóval aki – miután egy zártkörű parti áldozatai után kutakodik – úgy ébred mint a Kill Bill Menyasszonya majd pengét (Blade) ragadva alászáll az alvilágba (Underworld) hogy elvágja a Rajzás útját. Az eredmény akkora b-movie hogy már külföldön is két néven hozták forgalomba (Rise: Blood Hunter illetve Rise), nekünk max. azért érdekes mert feltűnik benne Marilyn Manson is (kocsmárosként). A környéken maradva 23:10-kor majd’ húszéves horror a Film Mánián ami egyszerre jósolta meg a természet visszavágását és a szelfibűnözést merthogy az itteni legújabb ausztrál tinidili a Vérszörf ahol nem elég a hullámok hátán egyensúlyozni, a hullává válást is meg kell úszni – de hogy ne legyen olyan egyszerű dolga, a delikvensnek még nyers húst is kell magával vinnie cápacsalinak hogy biztosan legyen mit kerülgetnie. Az ilyen extrém sportokra előbb-utóbb a média is felfigyel ám a kiküldött riporter és csapata nem várt eseményeket rögzít amikor még a cápáknál is veszélyesebb szörny bukkan fel: óriáskrokodil… Úgy tűnik még egy dolgot előre láttak a készítők, az Asylum munkásságát, nem csak nagyra nőtt állatokkal de az eszköztelen (= szar) rendezéssel-színészi játékkal együtt. Egyedül Kate Fischer domborít de ő se aktori értelemben (viszont nyugodt szívvel szurkolhatunk a krokodilnak), aki meg azt hinné hogy senki nem lehet annyira hülye mint az itteni kölykök annak ajánlom figyelmébe a csigaevő srác szomorú esetét – és akkor ő még se krokival, se cápával nem találkozott…

A cápa sem játék! rovat:
Szörfösök mentettek meg egy bébicápát Dél-Afrikában – Ha felnő majd meghálálja:
Megsimogatta a világ egyik legnagyobb fehér cápáját egy búvár Hawaiinál: „Szerencséjére a 2,5 tonnás szörnyet jobban érdekelte a közelben oszladozó ámbráscet.”Keep calm, legközelebb majd a búvár lesz aki oszlásnak indul...vagy nem, mert:
Drámaian csökkent 2018-ban a cápatámadások száma: „2017-ben még 88 volt, most már csak 66. Összesen 4 halálos áldozattal.”Keep calm, már dolgoznak rajta…a cápák:
25 cápa úszott egy kaliforniai strandhoz: „Helikopterből figyelmeztették a strandolókat.”Wait, a challenger appears:
Fehér cápák árasztották el Massachussetts partvidékét: „Ahol a Cápa is játszódik. A jelenség oka, hogy az elmúlt évtizedek munkájának hála újra növekvőben van a fókapopuláció.” – Majd erről is forgatnak egy filmet:
Még több cápa a 47 méter mélyen folytatásában: „A cápás horror második részében két lány helyett négyen vannak veszélyben.” – …de csak míg a Patriarchátus közbe nem avatkozik:
Ötször verte orrba a cápát az apa, hogy megmentse a lányátTISZTELET!
Cápatámadás riaszthatja el a turistákat Egyiptomból – Szerintem meg inkább a terrorveszély.
Cápaálló ruhával kísérletezik egy ausztrál egyetem: „A kutatók elsősorban nem a sérüléseket, hanem a vérveszteséget szeretnék meggátolni.” – És a cápa is tudja már hogy ezt a ruhát nem képes átharapni? :D
A cápák sokkal okosabbak, mint eddig gondoltuk: „Meg tudják különböztetni a sokat a kevéstől, és egymástól is tanulnak.” – Például az evolúciót:
Most jó hétkopoltyús tehéncápának lenni Dél-Afrika partjainál: „Konklávé az óceánban: a nagy fehércápák elmaradnak, a tehéncápák beúsznak a helyükre.” – Már a proto-pleisztocénben is így kezdődött:
Nagy fehér cápák pusztították ki a megalodont: „Hiába volt nagyobb a gigantikus őscápa, ez csak teljesen kifejlett állapotában volt igaz.” – Hát igen, nem mindig a méret a lényeg:
Megfejtették a fehér cápa sikerének titkát: „Több genetikai változás állhat a hátterben.” – Akkor már végre tudjuk hogy hol szeret a cápa?
A hüvely és a cápa rokonok! 8 dolog, amit nem tudtál a puncidról (18+) – Azért vannak különbségek ahogy azt a Nap kommentjének írója is frappánsan megfogalmazta még jó régen:

Torino74 2014-07-12 09:52:25
Soha nem nyalnék ki egy cápát...

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés