2009. 06. 04.
Vote PPG!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ahaha, nyakunkon a savazás. Én szívem szerint a Kétfarkú Kutya Pártra voksolnék: örök élet, ingyen sör, adócsökkentés. Jövő héten jön a Politikusok és nemi szervek második része, addig meg tessék egy ideálisan kitöltött szavazólista (nem saját, asszem szániról van):

PÉNTEK, JÚNIUS 5.: TITS AHEAD!!!!! YES!!!!!!!
Dalolva szép az élet, mondják este nyolckor a Filmmúzeumon, és bár nem azért adják, de annak akit tényleg érdekel mikre kényszerítettek az átkosban igazán nagy színészeket, annak elrettentésképp ezt ajánlom. Egészen másfajta örömök várnak ránk 20:30-tól az HBO Comedy-n, aholis a Stopposok Saint Tropez-ben című vígjáték lesz. A történet egy haveri társaságról szól, akik együtt kirándulnak, ezúttal a Riviérára, ahol találkoznak a tíz évvel ezelőtti idegenvezetőjükkel, és...AZTAROHADT, IDENÉZZETEK GYEREKEK:

FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP

Az M2-n 21:50-kor Facér Jimmy, Liv Tyler-rel a főszerepben. Depresszióval küszködő író hazatér szülőfalujába, de ott csak még több oka lesz mélyen érezni magát. Jesszasz, kihagyom, pedig milyen szépen néz az Aerosmith-es fickó lánya:
A Duna II. Autonómia műsorán 21:15-kor egy Bergman-film, az Arc. Szerintem ajánlottam még ezer éve, a régi Hülyítődobozban: mutatványosok érkeznek Stockholmba, akik a kétkedők meggyőzésére minden tudásukat bevetik. Mario és a Varázsló találkozása az északi misztikával. Az HBO2-n 22:00-kor az Afrikai álommal igyekeznek minket elaltatni. Egy lengyel anya küzdelme egy afrikai kislányért, aki valaha rabszolga volt. Két ember megismeri egymás világát. Oké, elismerem, toleranciamese, te is más vagy te sem vagy más, de legalább a gyerek miatt ne ide soroljuk már.

SZOMBAT, JÚNIUS 6.: KAMPFÁNYCSEND

Átlagos kalandfilm jelképezi a vihar előtti csendet a TV2-n 20:05-kor, ami A sivatag átkáról szól. Múmia unplugged, elválik érdemes-e kitartani mellette. Utána ugyanott a pénzbehajtók nehéz lelki és szerelmi életébe nyerhetünk bepillantást, már ha akarunk, és mivel ezek nem amolyan kézigránáthajigáló, ujjvisszahajtogató figurák, hanem a rendőrök és jólelkű prostik támogatói, nyugodt szívvel akarhatunk belenézni. Ők A behajtók, és 22:00-tól kezdik a munkát. Nem maradnak program nélkül a pedofilok és az Olsen-ikrek tinirajongói sem, az RTL Klub-on 19:30-tól Római ikervakáció. Tartalma kb. annyi mint a Scooby Doo-filmeknek, de legalább némi klasszikus kultúrát csepegtetnek a kölykökbe, ha letesszük őket, mert más programunk van életünk értelmével :DDD És az igazi ász szombat estére a Zsernyákok, ami egy bájos vígjáték a ködös Északról. Este nyolctól a Duna tévén felharsan, hogy “Madörfakör, madörfakör a rohadt patkányoknak!”
Egy „testről testre” vándorló ruhadarab a főszereplője egy „fekete komédiának” 21:40-kor a Dunán, a címe is az: A ruha, mely „mint egy médium feltárja az emberi természet sokrétûségét: abszurditását, árnyoldalait és jó tulajdonságait, a szex iránti vágyát, agresszivitását, groteszk megnyilvánulásait, drámáját, humorát. A ruhát elsõ vásárlója kiakasztja száradni, a szél belekap és elröpíti egy csinos takarítónõhöz, aki nagyon szexisnek érzi magát benne. A vonaton a kalauznak megtetszik a nõ, követni kezdi, hogy megerõszakolja.” HÁT EZ AZTÁN TÉNYLEG KURVA VICCES!!!
Annál jobb lesz 21:00-kor az m2-n A lány, aki ellopta az Eiffel-tornyot. Claude Renoir filmje a válsággal és határidőkkel küszködő forgatókönyvíróról, akinek a titkárnője (Hepburn) szállítja az ötleteket. A Filmmúzeuomon 20:30-kor Pitkin és a tejhatalmúak. A hányattatott gyerekorral megvert színész ezúttal egy tejesembert alakít, aki lovával együtt kénytelen a környékre települő multik ellen felvenni a harcot. 21:05-kor a retekklubbon A sziget Ewan McGregorral és Scarlett Johansson-nal. Antiutópia a javából, és még ismétlés is!VASÁRNAP, JÚNIUS 7.: BAROMSÁG BAROMSÁG HÁTÁN

20:10-kor az m1-en Villámrandi, avagy milyen szar az örökösök élete, képtelenek hagyományos módon ismerkedni. Ahelyett hogy kibérelne 2-3 gumicsöcsű csajt magának… A TV2-n T4xi, 20:00-tól, ismétlés, baromság, a Taxi sorozatnak csak az első 1-2 része volt nézhető. Meg ebben játszik az a késelős arab színész. Hagyd ki, nézik majd elegen úgyis. Az RTL Klub-on nyolctól egy újabb kifújt dolog, Leon Schuster Mama Jack-je, félig Gagyi Mami, félig a régi Dél-afrikai izék, a régi poénok az apartheid utóízével együtt távoztak Leon bácsi filmjeiből. Ugyanott 22:15-től Ogre - Az elátkozott város titka, amiben NEM a Skinny Puppy frontembere játssza a főszerepet. Egy titokzatos vár lakói zombi-létben tengődnek, örök életűek, egy erdei szörnynek embert áldoznak, és most az épp hozzájuk látogatókra kerül a Teszlek süveg. Egy újabb vándorló ruhadarab, ezúttal A cipő, egy kifordult Hamupipőke-történet. Szocializmus, depresszió, Tarr Béla-koppintások, Menzel-utánérzések. 23:20-tól a Duna TV-n.
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés