2019. 07. 20.
A nyegle petés. (júl. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nyegle petés. (júl. 20-21.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 20.:
ANGYALI PÁRBESZÉD PONGYOLA
0
I can Toscana.

Talán ismétlés, talán érdemes:
…de csak ha tudni akarjuk honnan küzdötte fel magát Mel Gibson halivúd élvonalába (hogy aztán megzuhanjon majd visszatérjen ugyanoda), mert hát az originál Mad Max nem öregedett szépen. Aki nem ismerné annak rövid összefoglaló: erőszakos, poszt-apokaliptikus disztópia tehetetlen rendőrökkel és velük harcoló motorosbandákkal melyben lehetetlen megállapítani ki ütött előbb, mi akkor csatlakozunk be a sztoriba mikor az egyik gang elmegy társuk hullájáért és közben ütik-verik a civileket, ezzel újabb (hiábavaló) rendőri intézkedést eredményezve (az egyetlen gyanúsítottat már másnap elengedik). Mivel sem törvényes sem illegális megoldások nem hatnak, Max Rockatansky (Gibson) úgy dönt hogy elhúz békésebb vidékekre ám természetesen ezt sem hagyják neki a pokolangyalai... Ha a Halálfutam 2000-et KERESZTEZNÉNK fedeztetnénk a Szalmakutyákkal akkor kaphatnánk ilyesmit, pozitívum hogy a rendező George Miller kiélhette leatherboyok iránti vonzalmát (lásd a motorosok cuccait) és mazochista hajlamait (Max csak a végén őrül meg, addig jó sok megaláztatást kell átélnie-végignéznie), kezdés háromnegyed éjfélkor a retekklubbon.

Talán érdemes:
A rivális kanális (TV2) se muzsikál szebben: éjfél után húsz perccel gagyi biohorrorral támadnak melyről eldönthetetlen hogy volt-e már, ami biztos hogy ezúttal A szörny az anakonda ellen küzd és a meccs résztvevői külön-külön többször is megfordultak nálunk. A génhibás krokók kromoszómáiba belebabrálnak holmi BRIT tudósok, sikeresen transzplantálva azokat eleve gigászi kígyókba, a végeredmény pedig rászabadul a lakosságra. Asylum-agyiszint a SyFy-tól (nem mintha nem lenne tökmindegy kinek köszönhetjük), egy-két ismert arccal: Robert Englund bármit vállal bármennyi pénzért attól még fredikrűger marad (és azt is megmagyarázzuk hogy direkt játszik rosszul) de Yancy Butlernek és Corin Nemecnek nincs ilyen mentsége. Kilenckor idei adaptáció Lehár Ferenc örökbecsűjéből az M5-ön. A pajzán operett középpontjában körberajongott énekesnő (Fischl Mónika) áll akire mindenki feni a...fogát, főleg a tehetősebb-idősebb nemesek, ő azonban – bár vonzza az anyagi stabilitás – inkább ifjú tehetségeket pátyolgatna. Szerencsére hamarosan két legyet üthet egy csapásra ugyanis egyik pártfogoltjáról (Dolhai Attila) kiderül hogy ő Luxemburg grófja... A Dunán valamivel később (21:10-kor) több generáción átívelő drámázás amit valamiért komédiának hirdetnek holott már a magyarítása (Toszkán szépség) is fajsúlyosabbra utal. Miután egyszeri olasz családanyából szépségkirálynő lesz, féltékeny férje gyerekestül szabadul meg tőle – de ez nem is baj mert eme kezdőlökés felszabadítja pedig két gyereke sem ugyanúgy viszonyul a nemkívánt hírnévhez. Lánya kitart mellette, fia csak anyja halálos betegségének hírére tér haza de addigra már neki is megvannak a maga démonai (drogfüggőség, stb.).

MűvéSEKSZ rovat:
Mai Manó Ház 18+ fotó – Válogatás korunk egyik legismertebb divatfotósának aktfotóiból: „Testinót idén januárban szexuális zaklatással vádolták meg, karrierje megtört és azóta kiállításokon sem láthatók képei.” – Terry Richardson likes this.
Amputált lábából szeretne táskát varratni egy nő – Á, it’s so last year:
Menstruációs vért és striákat fest a feminista művész: „A spanyol Zintetát zavarja, hogy nem fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk.” – Nem akar zongorába SZARNI menstruálni? Biztos azt is meg tudná indokolni!4!
dr – Nincs itt semmi látnivaló! Csak megnyílik az első vagina múzeuma: „A világ első vagina múzeuma Londonban (hol máshol?), a Camden Marketen várja majd a lelkes látogatókat.” – ...de csak ha a sariatanács is engedélyezi ^^
napi művészet 18+ Az élő akt-installációk nagymestere – ...de csak ha hagyják:
Leállítottak egy utcai előadást a szlovák rendőrök, mert a szereplők meztelenre vetkőztek: „A művészeket egy felháborodott újságíró jelentette fel, aki bár nem látta a műsort, de az arról készült képek nem tetszettek neki.” – Hamarosan látni fogjuk hogy nem csak Szlovákiában keverik a művészetet a pornóval de most something (not so) completely different:
hiteles, élethű és awww – A filmtörténet 8 legszebb szexjelenete – ...kitüntetett helyen az Adele életével ami „a 2013-as év egyik legnagyobb művészfilmes durranása volt (...). Azon túl, hogy (...) rendkívül különleges élmény (...), az elképesztően valódinak ható szexjelenetek (...) egy pillanatig sem öncélúak. (...) A legtöbb aktust egyébként 10 napon keresztül vették fel, a két színésznő pedig vaginaprotézist használt. Az ilyen filmekből válik azonnal kitörölhetetlen kult!” – ...és bezzeg ilyenkor nincs hesstegmítúú még akkor sem ha utólag kiderült hogy a „színésznőket” kényszerítették.
Szinte teljesen meztelenül, művérrel bekenve tiltakoztak az állatvédők: „Így hívták fel a figyelmet arra, hogy az adott márka prérifarkasok szőrméjét használja a kabátjaihoz.” – ...és ebben mindenki meglátta a tiltakozást, senki nem a nude content miatt kattintott és ha már divat:
Íme a franciák 18+-os válasza a Victoria's Secretnek: „A Salon International de la Lingerie nem vonultatja fel sztármodellek seregét, viszont bevállalnak olyat is, ami Amerikában tabu. (...) Természetesen már Franciaországban is 2019 van, ezért minimális alapkövetelmény ahhoz, hogy egy ilyen rendezvény vállalható legyen, hogy ne csak egyféle nőtípus legyen képviselve a kifutón.” – Nevezzék át SALO Internationalra :SSS
Sokkolni nem csak a meztelen testekkel lehet: „A művész, aki eljutott addig, ahonnan már nincs tovább, és aki többször majdnem belehalt abba, amit csinál. Firenzében lenyűgöző életmű-kiállítást rendeztek Marina Abramovićnak. Megnéztük.” – Benne volt a spirit cooking-performansz is? LOL!4!4! Mi még nem tartunk ott mint Abramovic, itt még meztelen testekkel próbálnak provokálni:
Szentendrén két lépést kell tenni egy bizarr világért: „Rózsák között a vaginájáról éneklő Tereskovát, lakkozott pornóképeket és lélegző szörnyszülötteket állítottak ki a volt fűrészmalomban. (...) A (...) kiállításnak van két problémás eleme: amellett, hogy Csipke Rózsika tetemét csak messziről (...) tudjuk megnézni, ugyanúgy nem lehet rendesen látni, hogy (...) mit írt (...) a (...) meztelen testét ábrázoló lepelre (...). A baszás valamilyen formában szerepel, illetve láttam azt a szót, hogy “tűzforró”, de többet nem tudtam kivenni. A (...) vetítésből viszont annál inkább, itt Nagy saját magát vetíti ki (...), és két, népies fordulatokkal teli dalt énekel többek között arról, hogy valaki húzza őt a farkára. Egészen furcsán működik a cenzúra, mert a “segg” némítva lett a dalszövegből, de a “vagina”, és a “farok” nem. Nagy Kriszta képzőművészete szinte mindig saját magáról szólt, de ide mintha ékkel és kalapáccsal erőltette volna be magát, teljesen feleslegesen, mert az amúgy erős, következes, és jól kigondolt koncepciót gyengíti. (...)”ÉV KIÁLLÍTÁSA Wait, a challenger appears:
fotó – kultúrparT 18+ Meztelen fővárosiak: „Mi van, ha meglátnak? Kinevetnek? Megdöbbennek? Felháborodnak? Hát tegyék.” – Nem vágod ugye kislány hogy miért baj ha pucéran művészkedsz az utcán? Segítek, van rá egy jogi kategória, úgy hívják közszeméremsértés: „Azt hiszem, hogy (...) életem leghosszabb 2 percét töltöttem (...) el, (...) pedig abban a pár percben tényleg nem jött senki. De jöhetett volna! De kinézhetett volna az ablakon! De arra fordulhatott volna kocsival! Minduntalan azzal nyugtattam magam, hogy: (...) Az ő reakció nem én vagyok – én az vagyok, aki addig a fedetlen bőrrétegig tart, ami épp a már említett robogónak dől. És aki csakazértis végig csinálja, ha már nyakig benne van.”ÉDES FASZOM! Ha már a helyesírás nem megy, nem akartok pornózni az Andrássyn vagy a Hősök terén? Esetleg átlátszó falú kamionban sekszelni miközben óvodás csoportok meg turisták mászkálnak körülöttetek? Az meg mekkora szánalom már hogy a Művészúr a kommentfolyamban magyarázza hogy zsidó temetőben meztelenül pózolni (18+!) az valójában tiltakozás a totalitáriánus ideológiák ellen :DDDD


VASÁRNAP, JÚLIUS 21.:
MEN OVER BOARD
0
Szerelmes kétkedés.

Talán érdemes:
Fél kilenckor az egyre több áldozatot szedő lájk-kórság (meg a seksz-munka) veszélyeire figyelmeztetnek a Cinemax 2-őn és a Súlyos színekbe mostantól bevehetjük a szivárványosat is merthogy Pedro forró webcam show-k segítségével tartja fenn magát. Online művészneve Neon Boy mivel sötétben fénylő festékkel keni be magát, a napi betevőre szüksége is lesz merthogy nővére (akivel addig a lakáson osztoztak) lelép és rá hagyja a búcsúbuliját sújtó bírság befizetését is. Pedro helyzete tovább nehezedik, először amikor feltűnik egy copycat-je majd mikor találkozásukból komoly kapcsolat lesz (pedig eredetileg le akarta beszélni riválisát a stílusa lelopásáról). A Tinta Bruta nagyonbrazil, nagyonhosszú ergo csak toleráns és kitartó egyének kezdjenek bele. Tíz előtt tíz perccel már heteróbb vonzalmak a Film4-en a Szerelmes kémkedéssel ami pont olyan egynek(sem)jó német rom. kom. amilyennek elképzeljük, házasságoknál maradva a TV2-őn a tavalyi Év filmjét kapjuk amiben „nincs katarzis, nincs megoldás, nem kap ki a rosszfiú”. És hogy akkor mi van az Egy napban? Az a rohanás ami valamennyiünknek ismerős: futunk egyik helyről a másikra, sosem érjük utol magunkat, cserébe legalább leamortizálódunk. Bár Szilágyi Zsófia tökéletes tükröt tart elénk, felmerül a kérdés: minek nézzük még szabadidőnkben is a valóságot? Feltehetőleg a műsorszerkesztők is így gondolhatták, ezért dugták el éjjel fél kettőre.

Nem érdemes:
Nyolckor gyenguska tavalyi remake a Cinemaxon egy 1987-es komédiából (Overboard), megfordítva annak nemi szerepeit, itt nő (Anna Faris) a yacht-takarító akit a dúsgazdag (és mexikói!!44) aranyifjú belök a vízbe amikor nem elégedett a munkájával. Ezt aztán a pasi kamatosan kapja vissza: a PARTY HARD!!! eredményeképp ő is a tengerben köt ki hogy aztán emlékezetvesztéssel fogja ki egy arrajáró lélekvesztő, a csaj bosszúja meg akkor lesz teljes mikor elhiteti a fickóval hogy ő a felesége, gyerekeik vannak és még dolgoznia is kell. Kate-nek csak arra kell vigyáznia nehogy élete párjának eszébe jusson a múlt (és hogy ne kerüljenek elő a rokonai), meglepetés semmi, Átejtve csak a szórakozásra vágyók lesznek – illetve nem mert legalább a régi magyar címét (A vasmacska kölykei) békén hagyták a forgalmazók, és akkor jöhet is a

Remake-je volt genderrovat:
előzetes – Itt a legújabb Charlie angyalai előzetese – Remélem az egyenlőség nevében csupa kövér, szőrös férfi játssza az angyalokat.
Azt pletykálják, hogy készül a negyedik Mátrix: „Méghozzá Michael B. Jordannel a főszerepben.” – Remélem Gabourey Sidibe lesz Trinity <3
Disney-dráma – Kreol színésznő kapta Ariel szerepét – kiakadtak a rajongók: „Egymásnak feszültek a fehér Ariel rajongók, és azok, akik örömmel fogadják Halle Baileyt, mint kis hableányt.”MEG AZOK IS AKIK LESZARJÁK Lásd fentebb, csak Ariellel.
dvd – Megérkezett az élőszereplős Sonic előzetes!: „Sonic száguld, Jim Carrey üldözi.”ÉBERSÉG!!! elvtársak, mi az hogy nem élő sün játssza Sonicot?! Ezzel hátrányba kerülnek az állatszínészek!!4! négy
Faszerepet is vállalna Scarlett Johansson: „A két szerep miatt is támadott színésznő nekiment a túlzó pc-nek.” – Ha sokat ugrál másfajta faszerep jut neki, vegyen példát a Dívákról:
Bárcsak mindenki úgy adna interjút, ahogy Anjelica Huston: „Az Oscar-díjas színésznő őszintén beszélt Polanski, Woody Allen és Jack Nicholson botrányos ügyeiről.” – Jaja, bárcsak mindenki így nyilatkozna Polanskiról: Szerinte akkoriban Hollywoodban így bántak a nőkkel (...). Ennek ellenére úgy gondolja, hogy Polanski megfizette az árát, annak amit tett.” – ...vagy a bántalmazó kapcsolatokról: „Huston 18 éves volt, amikor összejött (...) az akkor 42 éves Bob Richardson fotóssal. Szerinte mai szemmel ez egy bántalmazó kapcsolat volt, a mániás-depressziós, skizofrén férfival enyhén szólva nehéz volt együtt élni, de akkoriban másként tekintettek az ilyen kapcsolatokra. – Ennyi igazmondás elég is lesz mára...ja nem:
Mozi – Sarah Jessica Parkert egy nagyon nagy sztár zaklatta: „A Szex és New York színésznője most először szólalt meg a #MeToo kampány során az őt ért szexuális inzultussal kapcsolatban. Egy rádióműsorban borította a bilit.” – ...és Hustonhoz hasonlóan ő sem borította a bilit, mert A színésznő nem nevezte néven a zaklatóját, de további részleteket is elmesélt az ügyről.”MAGYARUL: minden megy tovább úgy ahogy eddig :SSS
Chris Hemsworth szívesen lenne James Bond – Miért ne lehetne? Csak nemet kell váltania...és basszus, bejött a tippem:
Teljesen kikészültek a rasszista twitterezők azon, hogy egy fekete nő játssza a 007-es ügynököt az új Bond-filmben: „A brit Lashana Lynch lesz az a Marvel kapitányból.” – ...aki úgy lesz James Bond hogy NEM lesz James Bond mert „mivel a korábbi 007-es nyugdíjba ment, most már mást hívnak 007-esnek, méghozzá a Lynch által alakított karaktert. A kommentekből és retweetekből ítélve ezt az olvasóközönség 1 százalékának sem sikerült megértenie, az üzenetből annyi ment át, hogy Bond ezentúl egy fekete nő lesz.” – De most miért, a vége nem ez lett? Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés