2019. 07. 22.
Stranglers in the might. (júl. 22-23-24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stranglers in the might. (júl. 22-23-24-25.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 22.:
GOING LÓGÓ…
0
down in Acapulco.

Talán érdemes:
Az HBO-n Gerard Butlert szólítja víz alá a kötelesség a Hunter Killer küldetéssel melynek keretében amerikai tengeralattjárót kell kihalászni illetve kiszabadítani a megpuccsolt orosz elnököt is. Barátunk túlélt már egy Támadást a Fehér Ház ellen szóval ha valaki, ő tényleg tökös gyerek (ahogy Gary Oldman is) de a valóság továbbra is az hogy az orosz elnök a helyén van (sőt, lesz is), országa tengeralattjárói viszont egyre sűrűbben süllyednek el, radioaktivitással mérgezve a tengereket :SSS A Hunter Killer tűrhető popcorn-mozi a Vadászat a Vörös Októberre nyomdokain amit gyanúsan agyonhallgattak a kritikusok és most is méltatlan időben (éjjel negyed egykor) adnak le. Véletlen? Aligha4!4 Jóval korábban (kilenckor) a Shop Stop lemezbolti kiadása a Paramount Channelen ami ugyancsak egy nap alatt játszódik és még magyarításával (A zenebirodalom visszavág) is utal Smith SW-rajongására (a szemfülesek meg már a Pump Up The Volume-mal felfedezték Allan Moyle-t, nem kellett ehhez Jay és Néma Bob). Maga az alapszitu kicsit más: a független boltocskára multi pályázik, az egyik eladó pedig úgy dönt, összekapar annyit hogy megvásárolja függetlenségüket, de ebbe anyagi gondok mellett érzelmiek is bekavarnak. Az Empire Records nagyon 1995 és amellett hogy Liv Tyler-Renée Zellweger bontogatja a szárnyait még az lesz benne feltűnő hogy az itteni fiúk-lányok kiállnak valamiért amiben hisznek. Sajnos azóta a (kicsi és nagy) lemezboltokat és videotékákat is bedarálta felgyorsult világunk, a zene egyre szarabb, „filmek” terén meg választhatunk az agyatlan super hero-k meg az agyatlan tinis-sekszes marhaságok közül (aki lecsúszik az holnap 11:50-kor pótolhat ugyanitt). Zenénél maradva az M5-ön 01:15-től Elvis-komédia és az Ünnep Acapulcóban (vagy Acapulcói kaland) hozza a szokásosat: szépreményű ifjú (ezúttal artista) körülmények összejátszása (baleset) folytán elveszti addigi megélhetését és új utakra kényszerül (matrózkodás). További egybeesések még újabb helyekre (navajonhova!4!) illetve helyzetekbe (Ursula Andress karjaiba) sodorják, közben folyton szól a zene mint a Twin Peaks-ben (de a lincses párhuzam itt véget is ér), és hát a Fun in Acapulcót (Andress bájain túl) a dalok viszik el (na meg Presley karizmája és karizmai). Richard Thorpe vezényelte le amúgy a Jailhouse Rock-ot is de ahhoz képest ez elég B-kat (még akkor is ha az énekest felkaroló utcagyereket alig leplezetten Parker ezredes ihlette) de a Király még így is menőbb mint a mai STÁRok:

Miley Cyrus? LESZAROM.
Miley Cyrus földön fekve twerkelt a tükör előtt, majd kockahasat villantott: „Az énekesnő különös módon értelmezi az „énidő” fogalmát. De hát nem is ő lenne, ha nem így tenne!” – Nem is én lennék ha nem szarnám le:
Miután elvesztette szüzességét, Miley Cyrus nem akarta tovább játszani Hannah Montana szerepét: „Miley Cyrusban valami megváltozott az első szexuális élménye után.”Katy Perry likes this, őt amúgy szintén LESZAROM.
Miley Cyrus köldökig kivágott ruhája volt a legunalmasabb szett a Grammy-n: „Azt nem állítjuk, hogy mindenkinek jól is állt az őrült szerelés, mindenesetre nagyra értékeljük a sok izgalmas ruhát.”„Ruhát”, LOL, amúgy meg LESZAROM.
instagood 18+ Csoda, hogy Miley Cyrusnak nem kellett törölnie ezt a fotót – Á, neki szabad, bezzeg szegény Belle Delphine :DDDDD
Most akkor terhes Miley Cyrus vagy nem?LESZAROM.
23 milliót költött arra, hogy Britney-vé operáltassa magát, Miley Cyrus lett belőle: „Vajon erre mondják, hogy ablakon kidobott pénz?” – Dehogyis, spórolt vele mert két év múlva úgyis DELFIN Miley akart volna lenni.
Miley Cyrusszal jön a Black Mirror ötödik évada – És? Attól lesz olyan jó hogy ne szarjam le?
Miley Cyrus nyilvánosságra hozott egy halom új fotót az esküvőjéről: „Először egy terpesztéssel köszöntötte a férjét Valentin napon, aztán romantikusabb vizekre evezett.” – Még annál is romantikusabbakra? Ne már...
Megvan az oka, hogy Liam Hemsworth miért csak most, 10 év után vette feleségül Miley Cyrust – Azért mert LESZAROM: „Bár ez is csak afféle félmagyarázat, de legalább kicsit közelebb engedte a rajongókat a magánéletéhez, mint eddig.” – És ezen felbátorodva a rajongók is „közeledtek”:
Miley Cyrus üzent azoknak, akik szerint megérdemelte, hogy megfogdosták: „Az énekesnő trágár szavakkal védte meg igazát.” – Ennyit tud...ja meg tovább vetkőzni:
pikáns – Miley Cyrus újra kiakasztotta a rajongóit obszcén viselkedésével: „Inkább egy szexshowra hajazott a produkció, mint egy koncertre.” – ...de ez még így is female empowerment:
recorder 18+ Mi köze a mellvillantásnak a feminizmushoz?: „Miley Cyrus még mindig nemi szervekkel provokál. Videó.” – Tudjuk, minél meztelenebb és provokatívabb valaki, annál nőiesebb, lásd Femen, Pussy Riot:
Semmi sem takarja a világsztár punciját: Soft pornós fotók (18+): „BDSM a 24 éves énekesnőtől.” – #Feminizmus FTW <3
szép volt – Miley Cyrus egy köteg pénzzel eltakart mellével gratulált apjának – #Family Values.
Gyász – Elpusztult Miley Cyrus kedvenc malaca – A fentiekből nem tudom eldönteni a képen hogy kettejük közül melyik a malac... :SSS
no more babies – A klímaváltozás miatt nem akar szülni Miley Cyrus – …véletlenül sem azért mert LESZAROM ez az aktuális agenda amit nyomatnia kell abortuszt propagáló tortákkal meg más ilyenekkel, még jó hogy kéznél van a fotosopp:
0

KEDD, JÚLIUS 23.:
LOOK ME OVER CLOSELY
0
Hotel Wolfenstein.

Ma annyira a kedd lesz az új szerda hogy csak egyvalami jut nekünk ami

Talán érdemes:
…de ez is csak akkor ha bírjuk a zombikat meg a történelem-átírást mert az Overlord mindkettőben erős. Időben a partraszállásnál járunk (erre a műveletre utal a cím is), a helyszín Franciaország, itt szenved repülőbalesetet az amerikai szupercsapat akik ennek ellenére sem adják fel a küldetést melynek célja: eljutni egy épületig és megsemmisíteni azt, meg is tennék ha nem találnának benne valami élőholtat… A nácis-zombis vonalat meg lehet közelíteni poénra véve meg véres-komolyan, nem kérdés itt melyiket választják (utóbbit), kár hogy még ezt is elpolitizálják, van Erős Nő és neki segítő fekete őrmester, a fehérek zöme német, aki meg nem az simán csak not hero material. Nem sorolom, jó benne a hazai arc (Magyar Éva), és bár papíron Julius Avery a direktor, az igazi felelős mégis J.J. Abrams (az ihletforrás meg a Castle Wolfenstein-széria) volt. Akit érdekel (netán hardcore rajongója a game-nek) az negyed tízkor elcsípheti az HBO 2-őn, én kihagyom, a hátralevő helyet pedig majd kitölti a

Szuperistenek és Istenutánzatok rovat:
Batman összezavarja a nácikat: „Ben Affleck fogja írni és rendezni a Ghost Army című filmet a nácik ellen küzdő egyik legfurább seregről a világháborúban.” – Beugorhatna Hellboy is a RED Golden Armyval :DDD
116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt: „Megdöntötte a Guinness-rekordot.” – És? Ha ezerszer nézi meg attól jobb lesz, vagy mi?
Elég röhejesen fest a Marvel kapitányból kivágott jelenet – Nem, az egész úgy röhejes ahogy van:
Kritika – Itt az ideje jegelni a mutánsokat: „Az X-Men: Sötét Főnix egy értelmetlen katyvasz, ráadásul dögunalmas is.” – Jajj, de hát pont ezért ez az Év filmje:
X-Men: Sötét Főnix - Beton a leszögelt koporsóra: „Az X-Men-sorozat már az Apokalipszissel kiszenvedett, de a stúdió még utoljára megtapossa a hulláját.” …and nothing of value was lost that day.
cineart – Petíció Vasemberért – Ha a betiltásáról van szó én aláírom ^^
Filmplakát is jár a Bosszúállók: Végjáték bővített változatára váltott jegyhez: „A Walt Disney nagyon szeretné, ha ez lenne minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje.” – És? Attól jobb lesz?
filmelelemző – A 10 legjobb Marvel: „Ha a Marvel-produkciókról esik szó, elmondhatjuk: bőséges "készletből" válogathatunk, ha a legjobb 10-et keressük.” – …és megint nincs „egyik se jó”-opció.
Ben Afflecket lecserélik egy fiatalabb Batmanre: „Átadja a bőrruhát valaki másnak a 2021-ben érkező Batman-filmhez.” – …aki már Batwoman lesz:
Az első szuperhősnő: mentsd meg a dzsungelt neglizsében: „Ha már a mozikat eluralja Marvel Kapitány, kinyomoztuk, ki volt az első női szuperhős. Vissza kellett ásnunk az amerikai képregény aranykoráig.”„Aranykor”, LOL, mintha valami Kulturális Értékről lenne szó. Nos nem az, akárhogy is hájpolják:
Az első női rendezőt keresik a Marvelnél: „A legjobb filmért járó Oscarra is jelölt Ava DeVernay nem csak nőként, hanem fekete rendezőként is első lehet.”ÁT SINCS OPERÁLVA? IT’S SO LAST YEAR Wait, a challenger appears:
Oscar-díjas színésznő lesz Marvel Kapitány: „A Marvel első női szuperhőséről szóló filmet A galaxis őrzői forgatókönyvírói fogják írni.” – És? Ezektől jobb lesz?
trikorder – Hová tart a Marvel filmes univerzuma?: „Hogy mi lesz 2019 után, még titok, de vannak nyomok.” – Jaja, vannak bizony:
trikorder – Top 10 LGBTQ+ karakter a Marvel világából: „Gondolta volna, hogy Loki biszexuá-lis? Deadpool pedig pánszexuális?” – Felkészül: Thor, Freya és a többiek…és basszus megint rámlicitál a valóság:
A Végjáték után sincs megállás – A Marvel tíz filmet és sorozatot jelentett be a következő két évre: „Jön az új Penge, az igazi Mandarin, Angelina Jolie, egy horrorba hajló szuperhősfilm, és visszatér Natalie Portman – mint az új Thor!”PENGÉT JÁTSZHATNÁ MONDJUK SVARCI VAGY STALLONE, LOL Portman azonnal mondjon le a szerepéről Gabourey Sidibe javára, a többire ott a Nap kommentje:
0

SZERDA, JÚLIUS 24.:
NEM GYENGE: GYENEY :)
0
Bűn és penitencia.

Talán érdemes:
Az HBO-n nyolckor (a fekete) Steve McQueen rendezése tavalyról, megtévesztő témaválasztással merthogy az itteni Nyughatatlan özvegyek bár gengszterek feleségei-barátnői, a végeredmény mégis inkább dráma mint krimi: ugyan lesz megszerzendő Nagy Zsákmány de a hangsúly azon van ahogy elviselik bántalmazó (és csalfa) férjeiket, azok halála után pedig törlesztik adósságaikat is (egyesített erővel megcsinálva a bulit amibe párjaik belehaltak), szembemenve a korrupt politikusokkal-rendőrökkel meg persze a rasszizmussal. Ez nem is lenne baj ha McQueen nem felejtené el a heist movie-k aranyszabályát: be kell mutatni az akciót tervezéstől kivitelezésig (már ha szórakoztatni akar), de úgy tűnik vérszemet kapot a 12 év rabszolgaság után és direkt az Oscar-bizottságnak forgat, nem nekünk, nézőknek. Kár hogy túl sokat akart markolni egyszerre, ha a Widows maradt volna sima sorozat-adaptáció akkor jobban működne (mondjuk Michelle Rodriguezt ettől függetlenül jó értelmes moziban látni). Fél kilenckor toleranciamese Japánból a Cinemax 2-őn, tűrhetően megoldva: Kínából a szigetországba menekült srác elfoglal egy másnak meghirdetett állást hamis papírokkal, bedolgozva magát az étterembe és elfelejtve hogy ezzel munkaadóit is Bűnrészességbe keveri. 22:30-kor újra magyar vonatkozás a Filmbox Extra HD-n a Penitent Mannel és Nicholas Gyeneyvel, ez az időutazásos-sorsváltoztatós sci-fi-k sorát gyarapítja: munkamániás pszichológust (Lance Henriksen) meglátogatja A RÉGI KARÁCSONYOK SZELLEME jövőből jött páciense aki rábírja az életmódváltásra amikor felvillantja előtte tettei következményeit, elindítva ezzel a pillangóhatást...lehet hogy Gyeney az új Richard Kelly?

Budinegyed rovat:
j – Megtalálták a hatóságok a megoldást a bulinegyed problémáira – ...vagy nem:
bulinegyed – A drogtörvény visszanyal: „A jelenlegi jogszabály a törvény betartatásának legfőbb akadálya.” – Honnan ismerős ez? Ja megvan, a drogriporteren is ez a fő érv :DD
bn – Mi lesz veled Airbnb?: „A mostani rendelet csak a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitású lakók vérszomjának kielégítésére jó.” – Minden más dolog kielégítésére meg ott vannak a kiegészítők:
A 6 ker 18+ Terézvárosi kupleráj: óriás dildó a kocsi alatt: „Egyik olvasónk küldte be ezeket a kissé meghökkentő fotókat.” – …sőt, videókat is:
Mutatunk egy videót arról, hogy miért nehéz aludni a bulinegyedben – …és kis szerencsével a buli utóhatásairól-melléktermékeiről se maradunk le:
túlélni a bulinegyedben – Vajon hány nap alatt tűnik el egy szarkupac a járdáról?: „Nem hinném, hogy a Főváros egyik kiemelt turistacélpontjában napokig kéne emberi ürüléknek üdülnie a járdán.” – Én meg azt nem hinném hogy az utcán kéne szarnia „turistáknak”-helyieknek:
neszeszer – Budapest, mi van veled?: „Szubjektív segélykiáltás egy anyától. (...) Korábban azt hittem, majd csak arra kell vigyáznom, a gyerekem előtt ne beszéljen senki csúnyán (...). Ám olyat is tanítanom kell neki, amit a legrosszabb álmomban sem gondoltam volna. Ilyeneket: - ne nézz a bácsi szemébe! Meg ilyeneket is: - gyere, most a villamos hátuljába megyünk gyorsan. (...) Már vannak bizonyos alakok, akiket messziről kiszúrok. (...) Az Oktogon, a Nyugati és a Széll Kálmán tér is tragikus. A Király utca bizonyos részeinél beljebb nem merészkedem a csemetével (...). Anyák napjára igyekeztem épp szívemben tele szeretettel... D (…) Ők pedig ott feküdtek az Örs vezér terénél. (...) Nem értek hozzá, hogy milyen drogok mennek manapság. Ahhoz sem értek, hogy ez a cuccozás miatt van-e, vagy elég hozzá a kannás rendszeres használata. Ám azt nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy kicsi gyerek szülőjeként félelemmel kell lavíroznom Budapesten (...).” ÉDES FASZOM, mekkora brühü poszt miközben általában ezek a vérző szívű jólelkek sírnak hogy „a város mindenkié” mikor a rendőr vegzálja a drogosokat. Nap (kicsit alkesz) kommentje:

shakespeare 2019.05.07. 06:37:25
minden nagyváros kitermeli a maga nyomorultjait, ne fintorogjunk felettébb, attól nem lesz jobb se nekik se nekünk
gyereknek el lehet mondani, hogy vannak akik nem dolgoznak és bolondito italokkal cseszik el a napjukat,
el kell kerülni őket pár méterrel aztán jól van egyelőre
örvendjen, hogy egészséges és családja is van, sok hajléktalan borzasztó sors után került oda ahova, legtöbbje kicsit puhább ember mint az átlag és kapott egy rakás nyomort a nyakába
puhán nem lehet a nehezebb sorsot kezelni ... abból baj lesz ...
ezt látja


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 25.:
KI TUD AMCSI PITÉT SÜTNI?
0
Nem ciki, csak kényelmetlen.

Talán érdemes:
Kilenckor újabb visszatérő Henry Jaglommal akinek most 1983-as darabját vetíti a Filmbox Family ami már elsőre sem tipikus rom. kom. – bár hogy is lehetne ha már az elején Nagy Kérdésként merül fel hogy Ki tud cseresznyés sütit sütni? A főhősök sem hibátlanok: a nő (Karen Black, aki mellesleg énekel is) üldözési mániás (gondolom ezért hagyta ott a pasija, mégis ő hiszi róla hogy titokban követi), a férfi túlbonyolítja a dolgokat és nem idegen tőle a (zsidó) vallás sem, kettejük közt nem lehetne semmi – és mégis lesz, mi pedig követhetjük ha akarjuk. Megjelenésekor nem tudták hova tenni, ma meg azt vehetjük észre hogy többen is kölcsönvettek belőle (a férfi a Minden vilángol, a nő a Makulátlan elme… megfelelő figurájára emlékeztet, nem ok nélkül), anyway, talán ennek sikertelensége miatt lett Jaglomból a szegény ember vudielenje. Ugyanabban az időben ismétlésgyanús tinivígjáték a Viasat3-on, még jobban kiemelve a kontrasztot a ’95-ös színvonal (Empire Records) és a 2007-es között, mert hát a Superbad, avagy miért ciki a szex? akkor készült és azóta még lejjebb mentek az igények, ami állandó az a „szimpatikus” lúzerek first world problémázása (szüzesség elvesztése, lehetőleg a suli befejezése előtt), még jó hogy Jonah Hill továbblépett az egyszerű vicces dagi-kliséből, amúgy keep calm, lesz még rosszabb:

Nem érdemes:
Kilenckor tavalyi sequel a Filmbox Extra HD műsorán. Nem kevés bátorságra vall tíz év (!) után újraéleszteni egyszerjó ötleteket, a Hívatlanok 2. részében (Éjjeli préda) nyaraló családot látogatnak meg Fanatikus Keresztény Gyilkosok (lásd a „dicsvértessék” reklámszöveget) hogy valami homályos ok miatt terrorizálják őket. A Strangers – Prey at Night kb. annyira hű adaptáció mint a Badass volt (csak emlékeztetőül: az is „based on a true stroy” de ott is variáltak a főgonosz bőrszínén-meggyőződésén), de így legalább annak is feltűnnek az agendák akik csak ijedezni akartak.

Gianna Michaels rovat:
Jennifer Garner lett az év legszebb embere – ...de nem nálam:
Ki volt a legjobb futballista irodalmár? – Gianna Michaels.
Mozi – Sosem találnád ki, ki lett volna a Több mint testőr 2. női főszereplője! – Csak nem Gianna Michaels?...mindegy, rá már más szerep vár:
Női főszereplővel jöhet a Maszk folytatása: „A karakter atyja, Mike Richardson már tudja, kit is látna szívesen Jim Carrey utódjaként.” – Én is: Gianna Michaels-t :)
Két nőt szeretnének a négy EU-s vezető posztra – Én csak egyet:
A csupa nőből álló magyar kormány ötlete egészen megvadította a progresszív internetezőket is: „Dobrev miniszterelnök, Mautner népjóléti-, Kunhalmi pedig honvédelmi miniszter? Bozóki András szociológus, az első Gyurcsány-kormány tagja a nap legügyesebb facebookos provokátora. Te kit tennél bele a nőkormányba?” – Csak és kizárólag Gianna Michaels-t de őt minden pozícióba(n):
türk – Ki lesz Kazahsztán új elnöke?: „Az ideiglenes elnök váratlan bejelentést tett.” – ...azt, hogy Gianna Michaels az új elnökNŐ!!4!
ki ez a sapkás öregúr? – Felismeri a képen a '80-as évek egyik nagy mozisztárját? – Hogyne, ez Gianna inkognitóban.
kerek születésnapot ünnepel – Felsimeri, ki van ezen az 50 éves képen? – Az örökifjú Gianna Michaels, ti pedig továbbra sem tudtok helyesen írni („felsimeri”).
18+ Ki volt a legdögösebb Bond-lány akkor? És ki néz ki a legjobban most? – Akkor is, most is Gianna Michaels, pedig ő nem is volt Bond-lány!!
heti trend – Nézzük, ki volt a legszebb a Fonogram-gálán! – Gianna Michaels, úgy hogy ott sem volt.
Miss World – Nézd meg, ki volt épp a világ legszebb nője, amikor születtél!: „Milyen volt az ideál 51-ben, 77-ben vagy 90-ben?” – A világ legszebb nője időszámításunk előtt is Gianna Michaels volt hiszen még a Milói Vénuszt is róla mintázták!4!
hol lehet, mit csinálhat? – Egy nagyon fontos szereplő nincs benne a Trónok harca 8. évadának előzetesében – Ez már új évad vagy még a régi? Egyre megy mert Gianna az összesből hiányzik, még jó hogy nálunk mindig van helye:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: Gianna Michaels, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés