2019. 07. 27.
Me So Corny. (júl. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Me So Corny. (júl. 27-28.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 27.:
LOOSE PUMPS
0
Do you want to play a game?

Nem érdemes:
A Cinemax 2-őn fél kilenckor harmatgyenge te is más vagy, te sem vagy más-propaganda ami még a legtoleránsabbakat is fel fogja húzni. A Freak Show „hőse” a se férfi, se nő Billy Bloom akit crossdresser ruhatára mellé még Zseniális Gondolatokkal is megáldott a sors, kár hogy se családja, se osztálytársai nem bírják egyiket sem. Minden iskolának megvoltak a maga különcei akit zaklattak de itt mintha az összes lehetőséget egybegyúrták volna, a halmozott mássághoz Elnyomó Apa is jár, a szirmait (Bloom) bontogató Billy meg úgy akarja kivívni a tiszteletet hogy maga is indul a déli, konzervatív iskola szépségkirálynő-koronájáért. Mondom, az összes közhely itt van, teljesen kontraproduktívan, vannak jó alkotások a bullying-ról, a melegekről, de ez nagyon nem az, kerüld el.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi sequel az HBO-n és a Goosebumps újraélesztését a Stranger Things sikere indokolhatta, előfutárai a Goonies de főleg a Monster Squad, vagyis a gyerekeknek szóló mérsékelt riogatások voltak. Míg az originálban bárki megtalálhatta a maga számítását addig a Libabőr 2. (Hullajó Halloween) már egyértelműen a fiatal közönséget célozza (még a Másnaposokból ismert Ken Jeong feltűnése ellenére is), a szitu maradt ugyanaz: a rémregényíró R. L. Stine (Jack Black) hét lakat alatt őrzött könyvei valahogy mégis kinyílnak és kijön belőlük ez-az amit aztán erőnek erejével kell visszagyömöszölni, most épp egy Slappy nevű baba akit két srác szabadít ki majd fokozatosan rájönnek hogy a „megmentett” nem egészen azt érti a család fogalma alatt amit ők. Bár Black-el adják el, ahhoz képest keveset van jelen (szinte csak a legvégén), aki elsőre lemaradna róla az holnap délután háromnegyed egykor ismételhet ugyanitt. Egy órával később (kilenckor) vadiúj sorozat a Cinemaxon mellyel Richard Gere tér vissza a tévéhez bár az AnyaApaFiúban majdnem azt hozza amit a Végzetes hazugságokban, a látszólag menő üzletembert (sajtómágnást) akit ilyen-olyan gondok gyötörnek. Ezek itt nem anyagiak hanem magánéletbeliek, válás és egy labilis fiúgyermek aki jelenleg a papa újságát igazgatja és idővel a helyét is elfoglalhatja a csúcson de csak ha le tudja gyűrni függőségeit. Gere a királydrámák feszültségét ötvözte korunk médiamoguljainak jellemzőivel, az általa játszott karakter sokban hasonlít Welles politikába belenyúló Aranypolgárához (Angliába is a választások befolyásolása miatt utazik), gyereke pedig olyan okkult rituálékban vesz részt amiket eddig is gyanítottak a konteóhívők ám Jeffrey Epstein lebukásával mindenki előtt lelepleződtek.

Remake rovat:
Kiszivárgott az új Rambo-film előzetese Cannes-ból: „Az öreg Stallone most egy drogkartellel háborúzik.” – Wait, a challenger appears:
Ridley Scott újabb Alient forgatna: „Az is előzményfilm lesz, de még csak a forgatókönyvnél tart.” – Remélem meg is marad abban a formában :SSS
Horrorral és rettegéssel jön a Toy Story negyedik része: „Véget ért a játszódélután - áll a vészjósló felirat a Toy Story 4. részének előzetesében, és valóban: Bonnie játékainak egzisztenciális válsággal, veszélyes kihívásokkal és azzal kell szembenézniük, hogy is néz ki egy plüssfigura, ha kegyetlenül kettétépi és szétmarcangolja egy macska.”Wait, a challenger appears:
Ásványvíznek ennyire véres reklámja még sosem volt – Az Év reklámja!!
[nerd] – Mozgókép – Szomorkás, de nagyon ütős lesz Rambo utolsó, igen véres bevetése!: „Új werkvideó jött ki a Last Bloodhoz, Stallone fickósabb benne, mint valaha!”Harrison Ford likes this:
Mozi – Végre elkészülhet az Indiana Jones ötödik része?: „Állítólag egy neves sorozatírót kértek fel arra, hogy írjon új forgatókönyvet.” – Helyes, attól majd biztos Év filmje lesz. Ja nem.
Új film várható az Amélie csodálatos életének 20. évfordulójára: „A rendező, Jean-Pierre Jeunet Peter Jackson nyomán indult el, amikor kitalálta a folytatást.” – Lásd fentebb...
Chuck Palahniuk/Cameron Stewart: Fight Club 2 - Tyler élt, él, és élni fog....: „"Mindenkinek ott volt a nyelve hegyén. Tyler meg én csak kimondtuk." - Másodszor is.” – Engem nem zavar amíg NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJÁTOK filmet nem forgattok belőle :DDD
ra – Indiana Jones Harrison Ford nélkül?: „Ma már nehéz elképzelni az ismert filmeket mással a főszerepben. De próbáljuk meg, játék!” – Nem fog menni, csak szólok:
Mozi – Harrison Ford foggal-körömmel ragaszkodik Indiana Joneshoz: „A színész szerint rajta kívül senki nem tudná eljátszani a kultikus régészprofesszor figuráját.” – Dehogynem, pld. a hologramja:
Whitney Houston hologramként tér vissza: „Az énekesnő hét éve halt meg, de új turné is lesz, sőt, új album is készül.” – Hé gyerekek, és FIZETNI KI FOG a jogdíjat ki kapja?
 

VASÁRNAP, JÚLIUS 28.:
NÉGY ÖSSZEESKÜVŐ, EGY BIRODALOM
0
I want to play a game too!

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé: a retekklubb jó későn, 01:10-kor adja a Portré aktuális részét ami Koncz Zsuzsa előtt tiszteleg akit remélhetőleg nem kell bemutatni senkinek, évtizedek óta meghatározó alakja könnyűzenénknek a mai napig, legutóbb egy arénakoncerttel jelentkezett, most némi karrierösszegzést és személyes sztorikat kapunk félórában. Tartozom egy vallomással: én a kilencvenes évek direkten egy irányba politizáló dalai után engedtem el őt Bródyval (és a másfelé elfogult Szörényi Leventével) együtt (de ettől még nagyra becsülöm mindannyiuk teljesítményét). Kilenckor egy Kettős életet élő rendőrnek kell coming out-olnia a Filmbox Plus-on felesége előtt mikor munkahelyi haverját holtan találják és az asszony lesz a fő gyanúsított. A Cover egyszerre több aknamezőn tesz bizonytalan kezdőlépéseket mivel a homoszexualitásra ma is vonatkoznak a régi előítéletek úgy a keresztény, mint az afroamerikai közösségekben... Kicsivel előtte megint HBO, megint este nyolc és megint családbarát folytatás, a Diótörő és a négy birodalommal természetesen E. T. A. Hoffman jólismert meséjét update-eli Lasse Hallström és Joe Johnston, beleszőve az Alice meg a Végtelen történet párhuzamos valóságát: magányos kislány keresi a kulcsot az anyja által ráhagyott dobozkához de fantáziavilágot fenyegető hatalmi játszmákba kerül (anno mamája is tündérkirálynő-szerű tisztséget viselt). Ha a Goosebumps-ra azt írtam inkább gyerekeknek való mint felnőtteknek akkor erre a fordítottja igaz: egy dolog hogy a castinggal az idősebbeket lőtték be (Helen Mirren, Keira Knightley, Morgan Freeman) de néha az effektek-szörnyek is horrorba illően morbidak (ebben követve a nálunk is többször kivesézett korábbi Diótörőt) – ezek után fel sem tűnik majd hogy a Disney szokás szerint szülőhalállal nyit vagy hogy a (fekete) címszereplőt háttérbe szorítja a manapság kötelező female lead, nade de még így is lesz rosszabb:

Nem érdemes:
Mára is jut érzékenyítés fél kilenckor a Cinemax 2-őn. Az Unikornis úgy kezdődik mint bármelyik apádraütős vígjáték, házasság előtt álló párocska ellátogat a csaj szüleihez akik épp a maguk negyedszázados hosszú jegyességüket ünneplik egy jókora bulival, amit vendégeik nem tudnak az az hogy hitvesi ágyukat külső besegítőkkel tartják forrón – remélhetőleg a párcserébe nem vonják be vendégeiket is :SSSS Viszont ha már szóbakerült, jöjjön a

Swingerwarrógép rovat:
laskai nelli – Hogyan döntsek a szeretőm és a társam között? – Egyszerű, válaszd mindkettőt, ez most a menő:
Egy biszex lánynak felajánlottuk a csatlakozás lehetőségét: „Olvasónk azért él boldog kapcsolatban a feleségével és három gyerekével, mert mindent megbeszélnek. A szexuális vágyakat is. Megírta, hogy megy ez.” – Biztos jót tesznek ezzel a gyerekeknek is. Ja nem :SSS
mindenkiszingli – Miért ment ki a divatból a sírig tartó szerelem?: „Egész életen át tartó párkapcsolatban megélni a szenvedélyt és a stabilitást nehezebb, mint pórázra kötni egy pillangót.” – Jaja, véletlenül sincs köze hozzá annak hogy ezer blogban propagáljátok a párcserésdit...
A szexről és a megcsalásról beszél, közben azt magyarázza el, hogyan lett ilyen a világunk: „Miért ilyen gyakori a hűtlenség, miközben jobban utáljuk a félrelépést, mint valaha? Esther Perel pszichológus könyve forró és intim történeteken keresztül azt mutatja be, hogyan lett a szerelmespár a társadalom szervező ereje, és miért csalják meg párjukat a boldog emberek is.” – Lásd fentebb.
8 hónapig megcsalta férjét a párkapcsolati coach, majd rájött, a változatos, izgalmas szex az alapja mindennek – ...és ezzel a férje is egyetértett. Ja nem, de ha ő tette volna, rögvest máshogy prezentálták volna, mondjuk így:
ma is tanultam valamit – Miért szexelnek a férfiak könnyebben az idegenekkel? – Mert bűnösök, slutsplanning, catshaming, manscalling, ésatöbbi.
kerek kriszta – Hányan az ágyban? Egy nyitott kapcsolat kulisszatitkai: „A nyitott kapcsolat az együttélés egyre gyakoribb formája, de vajon működik?”MI AZ HOGY, NAGYONIS, a tanácsadónak is mennyire bevált. Ja nem, de jöjjön a Nap kommentje:

Fiona Schultz 2019.01.24. 15:25:19
Biztosan hihetetlen, de azért léteznek emberek, akik boldogan élnek a párjukkal évtizedekig, és nem akarnak mások felé nyitni. Ne erőltessük egymásra a preferenciáinkat. A fontos csak az, hogy a párok egy hullámhosszon legyenek. Úgy értem, hogy monogám ember egy poligám oldalán nyilván szenvedni fog és viszont.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés