2019. 07. 29.
Bögyös La Macha (júl. 29-30-31, aug. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bögyös La Macha (júl. 29-30-31, aug. 1.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 29.:
HEAVY REISSUE…
0
by Dondzsovanni Ribizli.

Ajánlott:
Nyolckor a tavalyi év kellemes meglepetése a Cinemaxon a rock-komédiák / rockumentary-k sorát gyarapítva. Ami a soul-nak a Commitments, a hard rocknak a Spinal Tap az a black metalnak a Heavy túra és mert bizonyos szempontból maga a műfaj is egy vicc, nem volt nehéz parodizálni, kezdve a TRVE KVLT zenekarnévvel (Impaled Rektum, utalva az Anal Cuntra és az Impaled Nazarene-re), folytatva azzal hogy a „banda” soha nem lépett fel élőben (ahogy pld. a Burzum sem). Ezt dobnák most sutba másfél évtizede underground-ban vegetáló (és mások dalait játszó) hőseink, pontosabban a vezetőjük aki ad egy demót a Northern Damnational fesztivál szervezőjének majd elhiteti a többiekkel hogy meg vannak hívva és a turné az akkor is turné ha csak egyetlen állomása van… Kínálja magát hogy a (dettó 2018-as) Lords of Chaoshoz mérjük és a Hevi reissu bár karikatúra de hűbb és szerethetőbb (igen, jól olvastad) betekintés az extremitások mögé, aki lemarad róla az holnap 11:10-kor elcsípheti ugyanitt.

Talán érdemes:
A Viasat3-on kilenckor 2007-es variáns a Zinterneteken és másutt leselkedő Vadidegenekre. Láttunk már ilyesmit (Color of Night, Demonlover), Halle Berryvel meg brúszvilivel is: tényfeltáró újságírónő (Berry) piszkos ügyek után nyomoz de mikor legjobb barátnőjét megölik és a nyomok egy befolyásos politikushoz (Willis) vezetnek, gyakornoknak jelentkezik hogy testközelből győződjön meg annak bűnösségéről vagy ártatlanságáról majd csetelni kezd vele. Munkájában (ahogy eddig is) segíti tipikus geek kollégája (Giovanni Ribisi) aki meg hozzá akarna közel kerülni, SPOILER egészségtelen érdeklődése rögtön gyanús lesz a nézőnek, főleg hogy Berry karakterének nem tűnik fel SPOILER VÉGE. A Perfect Stranger többszörösen átver minket: először a Purple-utalós elnevezésével majd a befejezéssel amiből hármat forgattak le, mindegyikben más volt a bűnös (de mindegyik az utolsó percekre tartogatta a magyarázatot), ami a net bugyrait illeti azok tovább mélyültek, perpill. a Dark/Deep Web a Mariana-árok vége. 23:05-kor újra poliamórkodás (továbbvíve a hétvégén megkezdett vonalat) de már a Sony Movie Channelen és 1969-ből amikoris a szabad szerelem elmosta Los Angelest és az idősebbek is fel akarták venni a hippik ritmusát. Bob és Carol és Ted és Alice ebben a közegben remélik megtalálni a megoldást magánéleti gondjaikra hogy végül az őszinteség mellett döntsenek az édesnégyes helyett az akkori közönség őszinte sajnálatára akik valami kevésbé konzervatív lezárást vártak, pedig a nagy kiábrándulás és a trip utáni comedown még hátravolt – és basszus, azt is Las Vegasban foglalták össze (igaz, pár évvel később és Hunter S. Thompson).

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
Kourtney Kardashian elárulta, hogyan tartja formában magát: „Bár elég kemény diétát tol, azért nem zárkózik el az apró élvezetektől.” – …ahogy én sem a leszarástól:
huhh, de merész – Kim Kardashian még magához képest is sokkal kihívóbbnak tűnik ebben a szerelésbenWait, a challenger appears:
A Kardashian-lányok mindent kipakoltak az amfAR gáláján: „Kourtney és Kim összeöltözve gáláztak irgalmatlan dekoltázsokkal, de Heidi Klum és Alessandra Ambrosio is beszállt ebbe a versenybe.” – Egyezzünk ki a DÖNTETLENBEN LESZAROMban :DDD
Kendall Jenner cicit villant, miközben gimis éveit eleveníti fel BIZTOS ÍGY SZERZETT JOBB JEGYEKET LESZAROM.
Trumpnál lobbizott Kanye West és Kim Kardashian, hogy hozzák haza a svéd börtönben sínylődő A$AP Rockyt – Miért? Zenélnének vagy fotózkodnának vele? :DD
ezt még nem próbálta – Kim Kardashian elítéltekkel szelfizett a börtönben – Így kezdődik egy gangbang…vagy nem, mert „Úgy tűnik, a celebritás megint újdonságokkal szolgál. Ezúttal az amerikai büntető igazságszolgáltatásról forgat dokumentumfilmet.” – Fogadja be őket magukhoz és forgasson róla valóságsót…
Kim oh no she didn't! – Kim Kardashiant szétoltották a Twitteren új fehérneműi miatt – …aztán arcukra fagyott a mosoly:
770 millió forintos kártérítést kap Kim Kardashian egy ruhacégtől: „Pimaszul nyúlták az Instagramon a ruhakölteményeit.”TEHETNÉM AZ OLIGARCHÁSBA IS Hú, abból jó sok lélegeztetőgépet vehet majd:
Kim Kardashian olyan szoros ruhát viselt a Met-gálán, hogy új lélegzéstechnikát kellett tanulnia, hogy ájuljon el: „Kim Kardashian Met-gálán viselt ruhája óriási fájdalmat okozott neki, leülni sem tudott benne, lélegezni is csak alig.”First world problem, LESZAROM.
lelkes állatvédő – Nicole Scherzinger bikiniben tisztítja az óceántSZILIKONSZENNYEZÉS Remélem megtudja majd, hol szeret a cápa ^^
 

KEDD, JÚLIUS 30.:
BLAZE OF GLORY
0
Két személy, egy plató.

Talán érdemes:
Nyolckor megint Cinemax és megint zene de már lényegesen békésebb húrokat pengetve mint tegnap, cserébe jóval komolyabban. Blaze Foley nálunk még annyira sem ismert mint Willie Nelson pedig kivette a részét a déli country-forradalomból és – ahogy többször is elmondta – legenda akart lenni. Ez végül úgy sikerült neki ahogy a legendáknak általában azaz idő előtti halállal ami után a rajongók még többre tartották de a többség ment tovább a maga útján. Ezen változtatott a régi barátnő, Sybil Rosen amikor könyvet írt kapcsolatukról amiből (az inkább színészként ismert) Ethan Hawke csinált rendes mozit, a keretet posztumusz rádióinterjúban nyilatkozó kollégák adják (Hawke pedig a visszaemlékezőket megszólaltató DJ-ként van jelen). Magát a zűrös zenészt Ben Dickey kelti életre, Alia Shawkat meg partnereként alakít szokás szerint nagyot. Ez a legjobb program mára (bár a hosszán kicsit vághattak volna), lesz még éjjel háromnegyed egykor összetéveszthető akciózás a Mozi+-on ahol Billy Zane és Dolph Lundgren áll össze Kétszemélyes hadsereggé hogy kiderítsék, ki ölte meg előbbi kismenő apját. Kihagyom.

LÁJKDÍSZ! rovat:
Film készül a titokzatos horrorlényről, Momóról: „Tavaly rémítette halálra a netező gyerekeket és szülőket. Már készül a róla szóló horrorfilm.”Slenderman likes this.
svedotthon Wow! – Laknánk ezt a csodás harmonika házat: „Egy összecsukható ház az erdő közepén.”Big Bad Wolf likes this.
tévé – A Született feleségek sztárja bűnügyéből sorozat készül Elizabeth Holmes likes this.
Prince három éve halott, de mégis itt egy új klipjeWhitney Houston likes this, gondolom csatlakozik majd a hologramturnéhoz is.
könyves blog – Sok évvel a halála után fejezték be Michael Ende meséjét: „1995-ben hunyt el, utolsó könyvéből eredetileg csak három fejezet készült el.”Tolkien likes this, the show must go on :SS
Egy kilométerről leolvas egy rendszámot a Fujifilm kamerája: „Pillanatok alatt a tárgyra fókuszál, éjszaka is jól lát, kiszűri a ködöt. Ilyen lehet Orwell rémálma.”Kína likes this.
Hátsó kaput tenne az amerikai kormány a műszaki termékekbeKína likes this. Illetve most már Amerika is :SSS
Támogasd most a 444-et, és egy különleges vacsorán köszönjük meg!: „Ha mindig is szerettél volna egy jót enni és inni a 444 szerzőivel, itt a lehetőség. És közben még az egyre nehezebb helyzetben lévő szabad magyar sajtó ügyét is támogathatod.”VV Fanni likes this. Ja ő már nem.
Világörökség lett Babilon és még hat másik helyszínISIS likes this.
Nagy testű tengeri élőlénnyel ütközött egy japán szárnyashajó: „87 utas sérült meg.”Godzilla likes this.
Súlyzóval fenyegették, önvédelemből ütött meg nőt az olimpiai bajnok: „Egyre kuszább Mo Farah konditermi sztorija.”Jussie Smolett likes this.
de túl jó nő volt hozzá – Amber Rose megpróbálkozott a dílerkedéssel kamaszkéntCardi B. likes this.
Popsztárok beszélnek sírva a milliókat sikkasztó producerről: „Lou Pearlman kitalálta a Backstreet Boyst és az`NSync-et, aztán jól átverte őket. Most dokumentumfilm készült róla, itt az előzetes.”Elizabeth Holmes likes this.
kissé megalázó – élet – Kínában annyira nem szeretik a '30-as szingli nőket, hogy randizási szabadságra küldik őket PEDIG KÖZÉJÜK IS LÖVETHETNÉNEK Jorgosz Lantimosz likes this.

 

SZERDA, JÚLIUS 31.:
A HALF AND A SECOND LIFE
0
This is SPARTA home invasion!!4!4!

Nem érdemes:
Filmbox Family, 21:00: Nathalie második élete – …avagy ódritatu sokadszor is elsüti azt a figurát amit azóta Zooey Deschanel vett át tőle, a fura (most épp özvegyülés miatt) magányos nőt aki egyszercsak meglátja az Igazit hajléktalan-kinézetű munkatársában. Függetlenül attól hogy szimpatizálunk-e a MGTOW / incel-mozgalommal, be kell látnunk hogy ilyen Nagy Találkozásra az esély az átlagférfi számára (főleg ha nem is átlagos hanem lepukkant) gyakorlatilag nulla.

Talán érdemes:
Tizenegykor egynekjó keménykedés a Viasat3 műsorán: gyanútlan háziasszonyhoz (Taraji P. Henson) váratlan, lesérült látogató (Idris Elba) csönget be és csak VIZET KÉR telefonálni szeretne majd az első szívesség teljesülése után egyre agresszívabb lesz – érthető, hisz „civilben” szökevény fogoly az úr és csak látszólag kötött ki véletlenül ott, ahol. A Tomboló bosszúvágy nem árul zsákbamacskát bár angolul (No Good Deed) jobban átjön hogy jó tett nem marad méltó büntetés nélkül, egy biztos, ezek után kétszer is meggondoljuk kit engedünk be a lakásunkba.

Notre Dame rovat:
A Notre-Dame eredeti állapotát állítják vissza – Vagy nem is, mert:
Pamela Anderson szerint a leégett Notre-Dame már elég pénzt kapott: „A színésznő szerint a szegény gyerekek jobban megérdemelnék a támogatást, mint a francia templom.”Ő MÁR CSAK ÉRT HOZZÁ akarom mondani SŐT, EZT A PÉNZT AZ Ő RENOVÁLÁSÁRA IS KÖLTHETNÉNK Wait, a challenger appears:
eszmefuttatás @ i2 – Mi lenne, ha hozzá sem nyúlnánk a Notre Dame-hoz? – Sőt, legyen belőle gördeszkapark pucérnős freskókkal vagy koncertterem, mindeközben paprikakinga is kimaxolta az érzéketlenséget a HVG-n:
Örökkévalóság Részvénytársaság: „(...) Az egész világ élőben nézte, ahogyan a lángok emésztik Franciaország, sőt, az intézményes európai kereszténység e központi szimbólumát. (...) A kommentárok egyelőre szemérmesen hallgatnak a vérmes igazságról: hogy a Miasszonyunk temploma a lángok között szebb volt, mint valaha. (...) Láttunk már tűzijáték módjára fényképezett, élőben közvetített bombázást, és művészi igénnyel megörökített cunamikat. Ehhez foghatóan lenyűgöző rombolást azonban soha (...). (...) Hiába is tagadjuk, gyönyörködünk a Notre-Dame pusztulásában. – Már aki, kedves kinga, már aki, a rombolásban való élvezkedésre meg mindjárt visszatérünk a 444 vezércikke miatt.
Munkavédelmi sisakban tartották meg az első misét a Notre Dame-ban: „A tűz óta először történt ilyesmi, igaz, egyelőre csak az egyik oldalkápolnában.” – Le vannak maradva:
NEONKULT – Wow! – A legagyamentebb ötletek a Notre Dame helyreállítására: „A legbetegebb rekonstrukciós ötletek a leégett katedrálisra. Úszómedence, cirkusz és parkoló is akad az ötletek között.” – Mit is lehet erre mondani minthogy HA HA VERY FUNNY!


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 1.:
TRIKÓ VAGY ATLÉTE?
0
Who put this thing together? Me, that's who! Who do I trust? Me!

Talán érdemes:
HBO, 20:00: Anyacsata – A Tortúra találkozása Baby Jane-nel, Lifetime-stílusban. Ifjú pár fejest ugrik a Tökéletes Házasságba, már csak az anyósok meetingje van hátra de mikor az összejön, a fészek minden lesz csak nem családi ugyanis a lány mamája elég rigorózus… Ugyanitt fél tíz után öt perccel nagyonfriss négyrészes doksi kezdő epizódja főleg focimániásoknak, az itteni Úttörő nem más mint (az egyes spanyolok által tényleg messiásnak tartott) Jesús Gil. Ő lehetne a modern kor reneszánsz embere: meggazdagodott az ingatlanbizniszből, belekóstolt a politikába de főleg megadta népnek a cirkuszt amit úgy vártak, ha nem bulvárszerepléseivel akkor azzal hogy talpra állította a sokak által futottak még-kategóriába sorolt Atleticót. 23:25-kor Luc Besson és Guy Ritche 2005-ös közösködése a Mozi+-on, ezer helyről merítve, a kiindulás gájricsis-ravasz: szerencsés (vagy jó taktikával megáldott) gambler (Jason Statham) visszautasíthatatlan ajánlatot kap hogy játsszon egy igazi nagymenővel, Dorothy Machával (a női név dacára Ray Liotta). A folytatás tarantinós-ponyvaregényes: barátunk nem hajlandó veszteni ezért menekülésre kényszerül, tesóival együtt egy másik testvérpárnak kezd dolgozni akik ő(ke)t használnák eszközül Macha ellen… Ennyi a felszín mert közhelyes címével együtt is a Revolver igyekszik okos lenni ill. filozófiai szinten működni, aki mondjuk a Mátrixot-Fight Clubot bekajálta az ezt is be fogja SPOILER mert valójában az egóról és annak legyőzéséről szól SPOILER VÉGE.

Kis hírek a nagyvilágból:
Ezeket az appokat törölje, ha androidos – Segítek: akkor jársz jól ha az összeset törlöd.
Aurelio ruhákat dob a piacra, amit csak különleges emberek kaphatnak meg – Ez a kivételezősdi már szegény Bajor Imrének se jött be a Kicsihuszár étteremmel, Isten nyugosztalja :SS
A legsúlyosabb katasztrófafilmeket idézi a kínai gázrobbanás helyszíne – Majd mennek oda is szelfizni a katasztrófaturisták. Apropó természetvedelem:
12 000+ km-t repült Leonardo DiCaprio, hogy átvegyen egy díjat – a környezetvédelmi tevékenységéért – Na erről beszéltem pár hete, kicsit álságos vizet prédikálni és bort inni utána...
Akár akarta, akár nem, de bebizonyította, hogy a Brexit megoldhatatlan: „Kudarcok és fapofával viselt válogatott megaláztatások: ez jutott Theresa Maynek 3 évig tartó kormányzása alatt. De közben nagyon érzékletesen, menet közben mutatta meg a briteknek, hogy miért volt rossz ötlet a Brexit.” – ...és így győzött. Hogy mondta Hofi? „Anyucikám, én az érettségin nem buktam meg, hanem csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy!” Nagyon vicces volt kicsivel később ugyanitt az összeomlás hiányáról olvasni:
Beszorultunk: „Érezted már, hogy minden nap, minden pillanat ugyanolyan? Hogy nem történik semmi? (...) Hát, én is ezt érzem.” – Hogy is volt az a Bertrand Russell-idézet? „Az arisztokrata lázadónak, mivel van elegendő elesége, más okot kell találnia az elégedetlenségre”, és a szerző meg is találta: „A brexitügyi apokalipszis ugyanúgy nem jött el, ahogyan a brexitügyi kánaán, és ahogyan nem jött el a Donald Trump elnökké választása esetére beígért világégés sem.” – És igen, megint azabaj hogy béke van: „Igazából mi magunk vagyunk azok, akik túl gyengék vagyunk változtatni a világunkon” – NEM haver, egyedül TE vagy „gyenge” változtatni. Lehet művelni kertjeinket: add el a cuccaid, költözz vidékre, élj meg kétkezi munkából, edd amit megtermelsz, egy hét után sírva fogod visszakérni a mostani kényelmes állásod. Ha már itt tartunk: „Mivel a 444 alapvetően egy híroldal”NEM, TI NEM VAGYTOK „HÍROLDAL”, nincs mögöttetek stabil helyszíni tudósítógárda, fotósok, egyszóval semmi ami mondjuk az MTI-nél vagy akár az Indexnél. A legritkább esetben hoztok valamit elsőkézből, helyette átveszitek mások híreit (mint a Képtelen képregényben: másoltok) kétmondatos kommentárokra redukálva, de még azokat se tudjátok kitenni helyesírási hibák nélkül és még kéritek érte a támogatást (vacsora a szerzőkkel, háromszáz forint, stb.). A cikk többi része kb. arra elrettentő példa hogy milyen amikor valaki Hamvas Bélához próbál felérni („A legnagyobb politikai vágy, amit érezni tudunk, már nem valami elérésére sarkall bennünket, hanem arra, hogy visszatérjünk valamihez, amit elvesztettünk, és ennyivel be is érjük”) de mivel a Karnevál meg a többi TL;DR neki, inkább oda lyukad ki mint az első világháború előtti békeidők médiája: „(…) talán már az sem lenne (…) baj, ha először valami nagy galiba lenne (…). Legalább végre tényleg együtt lennénk, a bőrünkön éreznénk az életet, és tudnánk, hogy valahogy meg tudjuk oldani ezt is, hiszen rajtunk múlik minden.”ÉDES FASZOM, bő harminc éve Bucó is írt olyat hogy bárcsak háború lenne már, de ez így, címlapon olvasva több mint durva. Nap kommentjei:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés