2019. 08. 05.
A rózsa neve: Sandra. (aug. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A rózsa neve: Sandra. (aug. 5-6-7-8.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 5.:
FÉNYÉVEK ÉS SÖVÉNYEK
0
Florence and the seksz-maschine.


Talán érdemes:
Akit érdekel hogy honnan lopták a Csinibabát az 21:05-kor kapcsoljon az M5-re és csodálkozzon, a Süvölvényévek egy az egyben hozta 1993-ban azt amit három évvel későbbi magyar társa. Közép-Kelet Európa, ötvenes évek, beat-korszak és persze dalbetétek, ezek adják a hátteret az ifjú Bejby (Martin Dejdar) kalandjaihoz aki elsősorban rockSTÁR akar lenni de közbejön a nagyon nem menő meló (vigyázni egy rendőr anyjára és alkalmasint ápolni is). Az ajánló szerint Jan Hrebejk többi művét is leadják hamarosan – hát, remélem, a későn idekattintók 01:25-kor elcsíphetik ugyanitt. Negyed tízkor macsó-bűntudatkeltés az HBO 2-őn melyben Saoirse Ronan játssza a testi szerelemtől idegenkedő Florence-t, Billy Howle meg a hozzá mindenben (sekszuális tapasztalatlanságban is) illő férjét, Edwardot és az előzmények ismeretében nem meglepő ha Az a nap a tengerparton nem úgy sül el ahogy tervezték. Az On Chesil Beach 2017-es gyártmány ergo lesz benne férfihibáztatás (Edward erőszakos és türelmetlen) meg utólagos igazságszolgáltatás-hepiend (Florence-nek összejön három gyerek de már a második férjétől, az első ezalatt lejtőre kerül mert megérdemli), SPOILER erre a lezárásra nem kapunk magyarázatot ahogy arra sem, mitől változott meg az ifjú pár között az addig működő kémia SPOILER VÉGE. Azóta természetesen az inga többszörösen átlendült a túloldalra (egyik oldalon a forever alone incelek és MGTOW-k, másikon a magukat áltató szinglik akik negyvenévesen jönnek rá hogy nem úgy kellett volna élni ahogy a sekszésnyújorkban-cosmóban látták-olvasták). Lesz még némi ijesztgetés Argentinából a Cinemaxon 21:45-kor és az Ölj meg, szörnyetegben hamar az ügyet (lefejezés) felderítő rendőr szeretőjének pasijára terelődik a gyanú, ő persze váltig állítja hogy egy fura lény a hibás. Ami a felszínen sima horror az valójában pszichológiai borzadály SPOILER merthogy az „elkövető” fél a nőktől: a feje egy vagina dentata, (férfi) ivarszerve meg valószínűleg terméketlen SPOILER VÉGE.

Hétfő? #LESZAROM™.
Új rekord: eddig még senki sem ült 116 órán keresztül a wc-n – Szerintem meg az az igazi rekord hogy minden este hétfőn, évek óta LESZAROM:
ítélet – Túl hangos a szomszéd?: „Ezt teheted ellene.” – Például le is lehet szarni:
szerinted? – Cigizhet-e az ember a saját erkélyén? – Cigizhet, de akkor LESZAROM.
daikin – Csöpög a klíma, mit tegyek?: „Összegyűjtöttük, mit érdemes tudni a klímák meghibásodásáról. Néha nagyon egyszerű a megoldás.” – Ja: le kell szarni, oszt’ jónapot.
Mint korai infarktus a rendszeres energiaital-fogyasztót, úgy vágott mellbe a felismerés, hogy mit jelent a XIXO márkanév – Azt hogy LESZAROM.
Ürülékes ásványvíz - megszólalt a gyártó – Megszólalok én is: LESZAROM.
Comic Con van, ami egyet jelent azzal, hogy internetet lehet rekeszteni a cosplayes videókkal – ...meg azzal is hogy LESZAROM.
Kelemen Anna: Aki szeret, az t-shirtben is meg fogja nézni a videóimat: „A híresség meglepő bejelentést tett: többé nem videózik fehérneműben.” – Még szerencse hogy LESZAROM megtalálta a kiskaput:
Szereti megmutatni a testét – Kelemen Anna kinőtte a csöcskidobós korszakát, ezért most a fenekét mutatta megLESZAROM.
Nagyon úgy néz ki, hogy Elijah Wood apa lesz: „Los Angelesben kapták le Woodot barátnőjével, aki hatalmas pocakkal sétálgatott, gyűrűvel az ujján.” – Nagyon úgy néz ki hogy LESZAROM.
Meglehet, hogy Britney Spears ujjára is eljegyzési gyűrű került – ...meg az is lehet hogy LESZAROM. Ja nem, az biztos :DDD
cardi b – Tetoválás bizonyítja: Cardi B újra együtt van a férjével: „Cardi B a télen bejelentette, hogy válik, de most a combja hátuljára tetováltatta férje nevét.”...AND THAT SHIT IS PERMANENT LESZAROM.
Lesz egy leszbikus pónipár a My Little Ponyban: „Európában már le is adták az epizódot, az Egyesült Államokban szombaton kerül adásba.”THOMAS, A KIS GŐZMOZDONY LÁJKOLJA EZT Nap kommentje:
0

KEDD, AUGUSZTUS 6.:
RUN FOR THE HIDEGFRONT
0
Így ne legyél Meklód fia.

Talán érdemes:
Az M5-ön Békeffi István és Stella Adorján darabja 21:05-kor Honti György dirigálásában: a Janika örök témát (szerelem, ofkorsz) dolgoz fel színházi környezetben, többek közt Bodrogi Gyula és Voith Ági közreműködésével. A Dunán fél tízkor újabb prédát vonz be az alvilág, de Az amerikai barát Jonathan Zimmermanjával ellentétben Alex Godman (James Norton) korántsem istenfélő átlagember, sőt éppenséggel bűnöző família leszármazottja, igyekszik is minél messzebb kerülni családja „hagyományaitól”, ezért választotta a pénzügyes szakmát. Ám mikor cége bajba kerül, elfogad egy jól tejelő visszautasíthatatlan ajánlatot amiről aztán kiderül ami ilyenkor szokott (vagyis hogy sok dirty money van mögötte), azonban a (nem oly kicsi) Alex ekkorra már megérezte a vérszagot s mert a vér nem válik vízzé, egyre olyanabb lesz mint felmenői... A McMafia a Csernobil mellett az utóbbi idők oroszok által legjobban támadott szériája volt, a tiltakozók figyelmét úgy tűnik elkerülte hogy horribile dictu multikulti bandákról van benne szó (köztük ruszkikról is, igen, de ahogy a mekdönci globális úgy a földalatti hálózatok is azok). Anyway, remélem ebből is leforgatják a maguk leleplező verzióját :DDD Ha már globális gondok, nyolckor elrettentés a Cinemaxon Hugh Jackmannel az 1988-as amerikai választások idejéből: Így ne legyél elnök – és Gary Hart nem is lett mert Front Runnerként is szoknyák után futkosott, el is szalasztotta a lehetőséget hogy viszonylag fiatalon megválasszák és korosztályát képviselje, kérdés hogy mi szükség volt erre 2018-ban de ha már amcsi elnökök, akkor

Trump rovat:
jaj, de kínos – Donald Trump még mindig nem tudja, hogy illik hozzáérni a feleségéhez: „Oké, nem azt vártuk tőle, hogy csókolja össze vadul, de azért ez mégis csak furcsa...” – Ha meg megtenné akkor hesstegmítúznátok.
Ivanka Trump, hát te meg mit művelsz? – Csak amit mindig:
Ivanka Trump ismét beégett, az autokorrektet okolja a kínos bakijáért: „Az amerikai elnök lányának nem sikerült helyesen leírnia az Egyesült Királyság nevét. Nem ez az első eset, hogy kínos perceket okozott magának.”Schmitt Pál likes this.
roppant hálás az elnöknek – Kim Kardashian benyalt egy szépet Donald Trumpnak – ...aki hamarosan vicaverza megteszi ugyanezt:
Trump: Kim nem okozna nekem csalódást: „Az amerikai elnök nem aggódik túlzottan a rakétatesztek miatt.” – Ja hogy ez egy másik Kim, nem a Kardashian? Mindegy, dugjanak egyet oszt’ legyen szent a béke...
Trump a demokrata képviselőknek: Ha nem érzik jól magukat itt, akkor el lehet menni: „Amerikai mindennapok.”Gyurcsány Ferenc likes this.
közösségi média – Donald Trump és a közösségi média: „Megválasztása után sokkolta a világot az elnök szokatlan és egyedi Twitter használata.” – Bezzeg Obama!4!4!négy
Láncfűrésszel faragott, vicces szobrot állítottak szlovéniai szülővárosában Melania Trumpnak: „Egy amerikai művész megbízásából alkotta meg egy helyi mesterember, a műalkotás maga a folyamat, illetve az azt rögzítő film.”HA HA VERY FUNNY!
kívül tágasabb – Kiszivárgott Donald Trump napirendje: „Az amerikai elnök csak 3-4 órát alszik és nem nagyon szokott reggelizni.” – Bezzeg ha Obama tenné ezt a Nép érdekében!4!!
Egy napja képviselő, kikiáltották Trump leendő legyőzőjének, és máris előkerült róla egy ciki (vagy cuki) táncolós videóGYURCSÁNY FERENC LIKES THIS Véletlen? Aligha!!!
Ivanka Trump a nők munkavállalását népszerűsíti Afrikában – Bezzeg ha Michelle Obama mondta volna ugyanezt...
Titkos csodafegyver bevetésével győzhet Trump: „Ezt láthatóan nagy élvezettel használja a politikai harcban.” – ...és be is vált, mert:
Donald Trump olyan népszerű, mint még soha – ...de már nem sokáig:
hillary – És akkor az indián leszármazott győzi le Trumpot 2020-ban?: „8 ember, akik legyőzhetik Trumpot a 2020-as amerikai elnökválasztáson.” – MUHAHA, hát persze. Nap kommetje:

powerage 2019.01.02. 05:19:56
Ez valami alternatív valóságból íródott?
A demokratáknak nincsenek hiteles arcaik,fogy a pénzük (a feljebb emlegetett Clinton-turné pl ordas és kínos bukás volt) nincs programjuk azon felül, hogy Donald Trump monnyonle. Az igazi kérdés inkább az, hogy 2024-re összeszedik-e magukat, mert a 2020-as választásokon esélyük sincs, főleg ha csak ezeket a jancsibohócokat tudják előkaparni.


SZERDA, AUGUSZTUS 7.:
HERR NIMBLEBIE
0
Valahol régen, egy messzi-messzi garázsban...

Nem érdemes:
...és mára csak ilyenek jutnak, például nyolckor a tavalyi Transformers-marhaság az HBO-n Michael Bay műhelyéből, ő Besson példáját követve nem adja nevét az Űrdongóhoz „aki” mintha a Kicsi kocsi újra száguld Herbie-je és E.T. eltitkolt gyermeke lenne. A Földre szökött robot bogárhátúnak álcázza magát és meghúzódik (miközben a korábbi mozikban egész máshogy „viselkedett” – oké, elvileg ez prequel, na de ennyire?), remeteségéből hozzá hasonló cipőben járó kislány (Hailee Steinfeld) próbálja kihúzni... Egy órával később (kilenckor) családellenes „családi” vígjáték a Viasat3-on melyben haveri társaság gyerektelen férfi-, és nőtagja (Adam Scott és Jennifer Westfeldt, utóbbi egyben írta-rendezte is), látván hogy milyen hatással van a kapcsolatokra a gyerekvállalás, feltalálják magukat: max. a gyerek lesz közös, a hitvesi ágy nem (vagyis kihagyják a szerelmet, teljesítik társadalmi kötelességüket és élik tovább régi nemi életüket). A Barátok babával ettől a „bátor” ötlettől eltekintve lehetne bármelyik vudielen-marhaság: mindenki nyújorki, mindenkinek jó állása van és mindig jut idő semmiségeken lelkizni valami hipster étteremben. A Friends With Kids tényleg olyan mintha a Jóbarátok (gy.k.: Friends) örökké jópofa tagjait követnénk megállapodásuk után, a színészgárda ismerős lesz a Koszorúslányokból amire a trágárságok miatt is hajaz (Westfeldt-nek meg természetesen nincsenek gyerekei, nem is házas), ami a felvázolt felállást illeti:

Tinderkert rovat:
Külön Tindert fejlesztettek kutyáknak: „A menhelyekre került állatoknak így keresnek új gazdát.” – MUHAHA, hát persze:
A kutyáját mindig viszi magával túrázni, a ruháit nem: „Ez a kanadai srác szakított a csajával, a kutyájával egy lakókocsiba költözött és úgy tűnik, elég jól elvannak.” – Hát igen, a fajtalan erotika...
Nőnek öltözve Tinderezett – több mint száz pasi húzta jobbra: „Paxel nőnek öltözve mérte fel, hogyan is néz ki a Tinder a csajok szemével.” – Lehet hogy át kéne operáltatnia magát ha így sikeresebb.
A nap vallomása: én egy női ghost vagyok: „Egy olvasónk megírta, hogy néha minden magyarázkodás nélkül eltűnik férfiak életéből, és azt is megírta, miért. Olvasson, de ne ítélkezzen!” – Nem is kell, tíz év múlva majd ő is ír egy önsajnáltató blogbejegyzést:
csibemesék – Tindertojás – A kettős mérce: „Tinderen szexre hajtani férfiként okés, nőként pedig gáz. De miért?!” – Nem, férfiként sem okés csak sekszre használni a nőket, de keep calm, már látszik a folyamat eredménye úgy az egyik...
férfiszív – Most döbbennek rá sokan, hogy egyedül vannak: „Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban.” – ...mint a másik oldalon:
domján – Partra vetett pasik: „Furcsa is, amikor véget ér a birtoklás és szembe kell nézni a többszörös veszteségekkel!”Nap kommentje:

Klesk 2019.06.27. 15:15:26
Teljesen meg vagyok lepve. Hagytak kitenni egy cikket, amiben a férfiak érző lényként vannak feltüntetve? Hogy ők is átélhetnek fájdalmat? Milyen furcsa ezt olvasni. Jópár éve már csak a férfiak folyamatos ekézését olvasom, hogy mi agresszív állatok vagyunk, erőszakosak, csak mi csaljuk meg a párunkat, csak mi bántalmazzuk a párunkat, a gyereket. Zaklatók, szexisták, önzők, meg még a jóisten se tudja miként szoktak feltüntetni minket.


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 8.:
AZ ELVESZETT SZERELEM ILLATA
0
Még egy Kulcskészítő?...

Talán érdemes:
Kilenckor Al Pacino drámázik a Filmbox Premiumon A. J. Manglehornként aki Az elveszett szerelem felett érzett bánatával igyekszik kezdeni valamit. Mindenkinek van minimum egyvalakije aki a Nagy Ő lehetett volna...vagy nem, de legalább a látszat megmaradt, nos Al bácsi itteni karaktere még nem jutott el ennek felismeréséig és csak írja, írja leveleit az imádott nőnek, elzárva magát a nem olyan tökéletes, de legalább valós viszonyoktól (merthogy sosem válaszolnak neki). Ez az egyetlen direkt jóság mára (közben persze 21:55-kor folytatódik Az úttörő Jesús Gil sagája is az HBO-n), az egyetlen hátralevő program

Nem érdemes:
...csak ha látni akarjuk Bruce Willis első komolyabb mellényúlását. A Hudson Hawk (Egy mestertolvaj aranyat ér) úgy rémlik csak említve volt eddig, de ma kilenckor megismerkedhet vele aki akar, mégpedig a Filmcafén. Willis játssza a címszereplőt aki hosszú börtönbüntetése után visszavonul...na, ha nem keresné meg a nagyon gazdag de még annál is őrültebb házaspár, Darwin és Minerva Mayflower (Richard E. Grant, Sandra Bernhard) akik Leonardo alkotásait lopatnák el vele melyekre alkímiai okokból van szükségük. Feltűnik a színen még egy love interest vatikáni ügynök (Andie MacDowell) a Hudson Hawk innentől lesz uninteresting: se heist movie-ként, sem annak paródiájaként nem működik (igen, James Coburnt és Danny Aiello-t is hiába castingolták be). Bemutatásakor hatalmas bukta volt, a stúdió ezután bedobta a szokásost – na nem a törülközőt hanem elterjesztették hogy ez valójában cult movie, hátha így visszanyernek valamit a(z akkori árfolyamon) negyvenmillió dolcsis költségvetésből. Ne dőljünk be nekik még akkor se ha egyes elemeit viszontláthattuk máshol (a klérus dögös ügynökét a Farkasok szövetségében, a zenére rablást meg a Nyomd, Bébi, nyomd-ban).

Kis hírek a nagyvilágból:
Elfogyott a pénz Kim Ir Szen és Kim Dzsongil holttestének bebalzsamozására?: „Észak-Koreában lakossági adománygyűjtés indult az üvegkoporsóban mutogatott holttestek megmentésére.” – ...és aki nem ad magától azt lelövik és a vagyonát is elkobozzák ^^
túl sokat fogyott – Hét hónapig bírta a vegán életet Samuel L. Jackson – Vendégem egy Big Kahunára de csak ha nem iszik bele az üdítőmbe.
Újabb tömegsírt találtak Bosznia-Hercegovinában: „Valószínűleg a srebreniciai mészárlás áldozatai közül is kerültek bele.”„Kerültek bele” basszus, mint levesbe a legyek, bár nem tudom mit várok a 444-től „a legaranyosabb holokauszttémájú twit” után :SSS
KARAKTER – Most akkorr áldás vagy átok?: „A világon elterjedt egy végletekig lecsupaszított angol nyelv. Jó ez nekünk?” – Nem, de az még rosszabb hogy magyarul se tudtok.
Canterbury érseke új, digitális Tízparancsolatot hirdetett – A Miatyánkot nem akarja átírni Ferenc pápa után ő is?
Blac Chyna saját tévéműsorában támadt az anyjára – Sok volt a china white :DDD
Megbírságolták az iskola helyett kílmasztrájkoló diákokat Németországban: „88,5 eurós bírságot szabtak ki hat diákra, mert több órát is elmulasztottak a tüntetések miatt. Lehet, hogy meghalunk mind, de rendnek lenni kell.” – Olcsón megúszták, pedig közéjük is lövethettek volna.
Lehalkíttatta a bulit, majd felült egy rodeó körre a texasi rendőr – Lásd fentebb.
Berki Krisztián eltökélten készül a választásra – Eltökélten a herevasalás után...és ha már választások:
Bernie Sanders Cardi B-vel beszélgetett a klímaváltozásról, a diákok adósságáról és a minimálbér emeléséről: „A 26 éves, sztirptíztáncosnőből lett rapper interjúval támogatta meg a Demokrata Párt 77 éves, szocialista elnökjelölt-jelöltjét.”ÉDES FASZOM! Úgy tűnik ami Trumpnak Kim Kardashian az Bernie-nek Cardi B de csak mert Bill Cosby nem ért rá:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés