2019. 08. 26.
Vastag Margót Williams-nek! (aug. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vastag Margót Williams-nek! (aug. 26-27-28-29.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 26.:
VEZÉR AZ ŐRSÖN.
0
Animal Terminals.

Talán érdemes:
21:40-kor neo-noir a Film Now műsorán amiben egyszerre láthatjuk Simon Pegg-et, Margot Robbie-t és még Mike Myers-t is egy közelebbről meg nem nevezett városban (amiben azért elég hamar fel fogjuk ismerni Budapestet). Itt kergeti egymást meg a célszemélyt két bérgyilkos de a több szálon futó történetben lesznek még gyanús házmesterek, súlyos beteg tanárok meg egy bosszúszomjas alvilági figura is. A Terminal sokmindenből merít (Pulp Fiction, Sin City, Renaissance), de még inkább ez mint az ezredik Marvel / remake. Nyolckor belga tanmese a Cinemaxon arról hogy ha bajba kerülünk, akkor se feltétlenül menjünk a rendőrségre. Így tesz az egyszeri, becsületes állampolgár amikor holttestet talál, és hamar Az őrsön, pontosabban vizsgálati fogságban találja magát mert természetesen senki nem hisz az ártatlanságában, helyzetét tovább rontja az egyik őt vallató fakabát spontán halála… Quentin Dupieux (alias Mr. Oizo!) eddig is híres volt szokatlan megoldásairól (ki más csinált volna filmet gyilkos autógumiról?), az Au poste! remekül kiforgatja a krimis közhelyeket (jó zsaru, rossz zsaru, stb.)

Nem ajánlott:
Ugyanitt (Cinemax) negyed tízkor bűntudatkeltősdi Németországból ami továbbviszi Ligeti György animációját (vagy ő lopta innen, egyre megy): gazdag német házaspár FÉRFI!!négy!44!!4tagja részegen vicceskedő hirdetést tesz közzé miszerint Rabszolga kerestetik, de persze nem hajtja el a jelentkezőket, sőt. A Herrliche Zeiten nagyon ki van centizve: ha valaki problémázna hogy nem kifejezetten jó színben tüntetik fel a muszlimokat (lásd a rabszolgatartók gazdag szomszédját) akkor ott van mentőövnek hogy az őslakók, pláne a férfiak még így is gonoszabbak náluk.

Hétfő? #LESZAROM™.
Sport – Rooney kifakadt a bírónak: Minden kibaszott meccsen ez történik: „De mi történik?” – Az történik, hogy LESZAROM.
j – Úgy érezzük magunkat egy virtuális valóságban, mintha pókok lennénk: „Mi történik akkor, ha testünk meghosszabbítása helyett valami teljesen mást élünk meg?”LESZAROM happens.
Na vajon mi történik, ha a kocsmában visszautasítod McGregor saját márkás viszkijét: „Mi más.” – Lásd fentebb.
Kelemen Anna csupaszon mondja el a véleményét államalapítás ünnepérőlENNYIT ARRÓL HOGY ŐT RUHÁBAN IS UGYANÚGY SZERETIK LESZAROM.
Vajon melyik cég találta jó ötletnek egy női fenékkel szimbolizálni egy tűpárnát?LESZAROM.
ma is tanultam valamit – Miért fertőtlenítenek a kivégzések előtt? – Azért, mert LESZAROM.
A pillanat, amikor arra ébredsz, hogy felrobban a vécé a fürdőszobábanEZÉRT NEM SZABAD A VÉCÉN ALUDNI LESZAROM.
Az élet nagy kérdései – Mi az a hurokszerű valami a bevásárlókocsin?LESZAROM.
Margot Robbie és Brad Pitt elárulták, hogy hányadán állnak egymással: „Elvannak egymással, csak ne kelljen a vásznon egyszerre szerepelniük. Persze ez az egész csak egy vicc, valószínűleg.” – ...de az még valószínűbb hogy LESZAROM.
I'm sorry – Rosanna Arquette szégyelli, hogy fehérnek és privilegizáltnak született: „Olyan nagy szégyent érzek” – twittelte a Ponyvaregény színésznője.”RACHEL DOLEZAL LIKES THIS LESZAROM, hamarosan megy ő is Sinéad O’Connor mellé :SS
harc a trollok ellen – Súlyos következményekkel számoljon, aki Katalin vagy Meghan hercegnének obszcén, bántó jellegű kommentet ír – Remélem egy kis leszarás még belefér nekik :DDD


KEDD, AUGUSZTUS 27.:
AUSTRIA BELLA
0
Újra a NYULAK kenguruk?...

Talán érdemes:
Kilenckor a mai első szépség (The Magic of Belle Isle) a Paramount Channelen Morgan Freemannel aki mintha Jack Nicholson nyomába lépne a fiatalon tolószékbe kényszerült és emellé még nemrég özveggyé is vált tüskés író karakterével aki egy barátja házára vigyáz de nem Freemant castingolták volna be ha Monte Wildhorn csodálatos nyara végül nem lenne tényleg az és emberünk ne találná meg önmagát. Ehhez nem is kell más, „csak” picit nyitnia a környékbeliek felé meg letennie a piát, sokat segít ezekben szomszédnője (Virginia Madsen) és három kislánya is. Előtte nyolckor tizenkettő egy tucat német családos first world problémázás a Film4-en. A Bella Australia nemrég vált hősei ismerőseik kedvéért fenntartják a látszatot, ám mikor lányuk a fenti kontinensre vándorolna, minden más fénybe kerül… Ugyanabban az időben tavalyi komédia a Cinemaxon melyben öt HA HA VERY FUNNY! osztálytárs úgy akarja megőrizni a bennük élő gyermeket hogy évente egyszer felelevenítik fiatalkori játékaikat, így pld. a bújócskát vagyis ebben az időszakban bármelyikük bármikor „lecsaphat” bárkire – főleg a társaság azon tagjára aki eddig megúszta és lassan profi szintre fejlesztette a rejtőzködést. A Haverok harcával „csak” annyi a bajom amennyi a társaival (indokolatlan trágárságok, szerhasználat népszerűsítése), egyébként idén megkaptuk belőle a horrorverziót is az Aki bújttal (OK, nem egészen, cserébe annak nincs is valóságalapja), és ha már harc meg haverok:

Trónok harca rovat:
...mert időközben végetért, de a hírek attól még jönnek-jönnek:
Sophie Turner elárulta, milyen jövőt képzel el Sansának: „A színésznő mindig is közel érezte magához a karaktert, a sorozat befejeztével pedig úgy érzi, Sansa azt kapta, amit megérdemelt.” – Nem, mert az a leszarás lett volna :DDD Mások persze nem ilyen elégedettek:
A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek: „Nemcsak a rajongók, Lena Headey maga is elég csalódott, amiért egyszerűen egy tégla vágta kupán nyolc évad gonoszkodás után.” – Örüljön neki mert őt legalább kiírták míg másokat csak kivágtak:
tévé – A Trónok harcából kivágtak egy csomó tök jó dolgot – ...de még így sem eleget:
Törölt jelenetben derült fény Cersei terhességére a Trónok harcában: „A színésznő Németországban beszélt arról, hogy eredetileg leforgattak egy olyan fontos jelenetet, ami végül kimaradt a sorozatból.”...and nothing of value was lost that day.
A Trónok harca vörös boszorkányát játszó színész se tudja, kit játszott: „Carice van Houten saját maga jelentkezett az Emmy-díjért, mert az HBO nem akarta nominálni. Jelölték is.” – Nem tudja kit játszott, de jelentkezett a díjért. Logikus...
tévé – Sok röhögés és szipogás közepette nézték újra 1. évados önmagukat a Trónok harca sztárjai – Főleg sírás-rívásból volt sok:
tévé – A Trónok harca egyik sztárjának utólag már nem igazán tetszik a sok meztelenkedés – Rákérdezek: Sibel Kekilli?...ja nem ő:
Emilia Clarke ezután meggondolja, vállaljon-e meztelen jelenetet: „A szürke ötven árnyalatának női főszerepét a sok pucér jelenet miatt utasította vissza.” – Hirtelen milyen válogatós lett :DD
Hogyan jelennek meg a legalapvetőbb morális dilemmák a Trónok harcában? – Röviden? Sehogy.
Kritikus – Trónok harca - a kitalált tör­ténelem jobb, mint az igazi?: „Bár Westeros kitalált terület, azért lehet történelmi párhuzamokat találni.” – Kitalálom: Trump. Magára a szériára, a sikerére meg a morális dilemmákra csak ennyit:

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2019.05.24. 09:29:51
Incesztus, pedofília. Senkit sem zavar? Agymosott zombik bazmeg.


SZERDA, AUGUSZTUS 28.:
NOT-SO-HAPPY FACES
0
Minden fifikára szükségük lesz.

Talán érdemes:
Tíz előtt öt perccel újra IRL események feldolgozása de már a Film4-en és jóval komorabb műfajban: a Mosolygós gyilkosságok elkövetője egy bizonyos Keith Hunter Jesperson volt aki Kanadában legalább nyolc nőt ölt meg és közben még a rendőrségnek is írogatott, sorait smiley-val zárva. A Happy Face Killer nem akkora költségvetésből készült mint a Hetedik de sajnos a Lifetime nem emiatt változtatott jelentősen a tényeken (csak a legfontosabb: Jesperson az áldozatokra NEM pingált szmájlikat), ha ezeken túl tudjuk tenni magunkat akkor bejöhet. A Cinemax 2-őn rövidke (alig másfélórás) dráma fél kilenctől amit nem lehet elintézni toleranciamese-skatulyával mert (Afrikában mindenképp) robbanásveszélyes témáról, két kamaszlány elmélyülő kapcsolatáról szól. Ahogy ez egyre jobban túlmutat a barátságon (ezt jelenti a Rafiki cím), úgy nézik egyre rosszabb szemmel a körülöttük állók, főleg hogy a sima haverságból is bajuk lehetne (mindkettejük apja politikus csak más-más oldalon). Hogy milyen aktuális azt jelzi hogy a helyi (kenyai) klérus betiltotta arra hivatkozva hogy homó-sekszualitás nem létezik, ezért róla említés se tétessék (megmutatva hogy a szélsőségek vallásfüggetlenek, helyesebben az összes vallásban ugyanazok). Ez egyrészt jó reklám, másrészt remélem a készítőknek-színészeknek nem lesz baja – ahogy a közönségnek sem, merthogy a tiltást nagylelkűen feloldották hét egész napra és azalatt gyakorlatilag teltházat csináltak neki (döntően nem melegek) – na ehhez kell a bátorság, nem a Notre Dame oltárán meztelenül ugráláshoz. Hát akkor kedves Femen, Pussy Riot és a többiek, lehet menni Afrikába tüntetni.

Szakálla volt genderrovat:
YZ – sorsok – Kislányok az oltár előtt: „Minden 23. percben megköttetik egy gyermekházasság.” – Még szerencse hogy a Femen és a Pussy Riot már hallatta szavát ezügyben. Ja nem, ők most lelkesen kussolnak.
Mi van akkor, ha anya az apa? – Még lehet:
meredek buli a tribecán 18+ Neil Patrick Harriséknek egy transznemű előadónő bugyi nélkül villantott – Remélem a lurkókat is vitték erre a jó kis gyerekprogramra ^^
Egy osztrák nő a szeméremtestéből szoptathatna: „De inkább nem teszi.” – Á, pár év és ez is elfogadott lesz, még jó hogy én azt már nem érem meg.
Úgy tűnik, Szabó Győző szexuális zaklatás áldozatává vált: „A Valami Amerika sztárját két svéd nő támadta le.”Wait, a challenger appears:
Mozi – Lena Dunham megpróbálta megcsókolni Brad Pittet, és most nekiesett a fél internetBRÜHÜHÜ, már megint? Pedig a mítú egyszer már maga alá temette :((((
Nem csak a neve nem dőlt még el Harry és Meghan fiának – ...hanem a neme sem:
Putyin az LMBTQ-mozgalomról: Már 5 vagy 6 nem van. Transzformerek... transz... nem is értem: „Transzszibéria.” – Ugyan, biztos neki is van transztesztikuláris barátja <3 És tényleg:
Óriási üzengetésekben van Putyin és Elton John: „LMBTQ, homoszexuális propaganda, liberalizmus vége, cenzúra, gyerekek.”LESZAR Oops, wrong day, lapozzunk.
Árengedményt ad a menstruáló nőknek egy izraeli bár: „A bár tulajdonosai szerint a menstruáló nők igazán megérdemelnek némi kivételezést.”Wait, a challenger appears:
Kaliforniában eltörlik a pelenka, a tampon és a betétek áfáját: „A kormányzó a következő 5 évben nem szedne áfát ezek értékesítése után.” – …de van akinek még ez sem elég jó:
Egy kanadai transz nő emberi jogi bírósághoz fordult 16 kozmetikus ellen, mert nem voltak hajlandók legyantázni a heréjét: „Ez egy nagyon kemény világ.”HA NINCS GYANTÁZÁS A VASALÁS IS JÓ Nem, még annál is keményebb :SSS
kívül tágasabb – Megkülönböztetés férfi frizuráért női árat kérni?: „Alaposan felháborodott egy rövid hajú, leszbi­kus nő, akinek nem engedték, hogy férfi hajvágás szerinti árat fizessen.”Nap kommentje:

megvagyhadnagy 2019.07.17. 06:22:06
Az élet nagy problémái, na.
Jó ezeknek a néniknek/bácsiknak, mert a helyzettől függően választhatnak, hogy most férfiként, vagy nőként háborodjanak fel.


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 29.:
SOSE ÉLJÜK MEG…
0
a másik életet.

Talán érdemes:
Úgy tűnik a csütörtök az új kedd/szerda: pangás lesz napirenden amibe csak egy ismétlés ill. egy friss dobás fog bezavarni. Kezdjük az utóbbival, ebben 21:25-kor liftszerelő (Molnár Áron) előtt húzzák el a mézesmadzagot a Duna TV-n hogy Egy másik életben fényes jövő várhat rá, ehhez „csak” alá kell vetnie magát a tesztnek amin megbizonyosodnának róla hogy valóban belé költözött-e egy nemrég elhunyt milliomos lelke. Ha így van, anyagi gondja egy szál se, viszont addigi múltját (feleség, gyerek, kölcsön) totál maga mögött kell hagynia… Az ötletet már többen ellőtték írásban és kamera által homályosan is (lásd Frankenheimer Seconds-át) de ez ne kedvetlenítsen el senkit. Választhatjuk az ismétlést is és el se kell kapcsolnunk mert ugyanitt este tizenegykor jön a Sose halunk meg!, Koltai Róbert ebben volt nagyjából utoljára jó mint utazó vállfaárus aki unokaöccsét beviszi a „jóba” (alkalmi munkák, lóverseny, csajok, Nagy Utazások). K. R. lehetett volna a magyar Robin Williams csak aztán valahol az egész káeurópai módon félrement és egy idő után mindig a vállfásgyuszit hozta (Szamba, Eldorádó, stb.), ennek tükrében én is átértékeltem a dolgait, azóta a Sosét is elsősorban Csákányi László jutalomjátékaként tartom számon (akit a bemutató már az égi vetítőteremben ért).

Szelfibűnözés rovat:
Egyre aggasztóbb, hogy mentális betegségek válnak divatossá a közösségi médiában: „Egyrészt ez nem segít kikecmeregni a bajból, hanem még rá is erősítenek a lájkok, másrészt még nehezebb lesz a helyzete annak, akinek nem menő mentális zavara van.” – Nesze sánta, itt egy púp a testpozitivitás jegyében hogy ne neked kelljen fotosoppolni:
A valóságban egész másképp festenek az Instagram dögös modelljei: „Nem kell kétségbe esni az Instagram modelljei láttán. Őket sem divatlapokból vágták ki. Számos trükkel ügyeskednek, hogy tökéletesnek tűnjenek.” – Sőt, nem csak a testképükkel trükköznek:
Így csalnak az utazó influenszerek – Bali egyik legtöbbet fotózott helyszíne a valóságban kicsit lehangolóbb, mint a képeken – Nem, még annál is lehangolóbb:
Egy majommenhely tisztító szertartásán kellett vezekelnie a két cseh Instagram-sztárnak, amiért Bali egyik szent helyén mostak segget: „Tradicionális ruhába öltözve kortyoltak a szent vízből. Remélik, hogy a többi turista okosabb lesz.” – Okosabbak? Kizárt dolog:
zöld index – Az Instagram, de leginkább a tudatlan emberek teszik tönkre a természetet: „Egy jó fotóért képesek pusztítani, sokszor fel sem fogják, mennyit ártanak vele. Pedig a közösségi oldalak még környezetvédelemre is nevelhetnek.”MUHAHA, hát persze:
A Csernobil sorozat színésze még sosem járt Csernobilban, és szerinte az influenszereknek sem kéneKaracsáj likes this, és tényleg:
Szép, de halálos is lehet – Turistalátványosságnak nézték szennyező tavat, belemásztak, szelfiztek, megbetegedtekMUHAHA, azt remélem is:
Spanyolországban is mérgező hulladéktóban merítkeztek meg szelfizőkNap kommentjei:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés