2019. 09. 14.
Boat, Off Cross. (szept. 14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Boat, Off Cross. (szept. 14-15.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 14.:
WHITE BOY MORTY
0
Hiába, senki sem tökéletes.

Talán érdemes:
Nyolckor (lemaradóknak vasárnap 04:00-kor) 110 perces valóságalapú cuccozás az HBO-n Darren Aronofsky producerkedésével, a Fehér hó által megidézett korszakkal-problémákkal amik Detroitban talán még keményebben csapódtak le. Rick, a tizenöt éves srác (Bel Powley) belemegy a rendőrség által felkínált együttműködésbe és informátor lesz, ám későbbi csalódásai arra sarkallják hogy főállású Kokainkölyök legyen. A White Boy Rick lehetett volna update-elt Donnie Brasco / American Gangster ha a vége nem csúszna át (itt is) történelemhamisításba (Rick nővére NEM volt heroinfüggő, tiltakozott is ilyetén ábrázolása miatt) valamint egyoldalú moralizálásba (miért is kéne utálni a bíróságokat amiért börtönbe küldik azokat akik tevékenyen hozzájárultak Detroit mai állapotához?). Mindegy, Jennifer Jason Leigh és Matthew McConaughey kedvéért talán belenézek. Ugyanabban az időben friss remake-széria kezdő epizódja a Cinemaxon, az áldozat a Szóljatok a köpcösnek!, a sztori ugyanaz: alvilági verőember rájön hol van a helye (az álomgyárban), meg is kezdi a „beilleszkedést” a maga módján... Ha hihetünk a pletykáknak itt szöveghűbbek maradtak Elmore Leonard regényéhez, kérdés hogy lehet-e egy lerágott csontot rétestésztává nyújtani úgy hogy Chris O'Dowd-ra (The IT Crowd) bízzák Travolta karakterét. 23:25-kor Cuba Gooding Jr. és Horatio Sanz indulnak ROAD Boat Tripre a TV2-őn mikor az előbbi által alakított vőlegényt épp házassága előtt hagyja ott a csaja (Vivica A. Fox). A terv addig rendben is van hogy a SZERELEMVONAT love boat amire felszállnak acélból fut ki a tengerre hogy a végállomáson magányos utasai is révbe érjenek (=megtalálják életük párját), csak azt hagyták ki a számításból hogy a túrát nem heteróknak szervezték. Legalább egy nő még így is jut a South Park-ba illő kirándulásra ergo a férjjelölt előtt felcsillan az esküvő reménye, már csak barátjának kéne valaki – és amilyen mázlijuk van, pont a közelükben szenved hajótörést pár svéd modell (nem a Volvóra gondolok). Egyikük (Victoria Silvstedt) bele is zúg de a beteljesedést két dolog bonyolítja: a lányokra felügyelő, kissé NDK úszónő-beütésű edzőnő (Lin Shaye), no meg a havert szerelmével üldöző milliomos (Sir Roger Moore). Bár sok minden beugorhat róla (főleg a Van aki forrón szereti), a Hajó a vége 2002-ben elhasalt a pénztárnál, sovány vigasz hogy 2019-ben már a homo/transzfóbia vádját is rásütnék hőseire (hiába Cuba Gooding Jr. meleg szerepvállalása az As Good As It Gets-ben).

Zene” és „film” rovat:
Volt egyszer egy Tarantino Edition:
Roman Polanski karaktere fontos szereplő lesz Tarantino Manson-filmjében: „Új részletek derültek ki Quentin Tarantino új projektjéről.” – ...amiről kiderült hogy az Év filmje:
tarantino – nagyvászon – Volt egyszer egy... utánozhatatlan filmélmény: „Spoilermentes kritika a Volt egyszer egy... Hollywoodról.”
Tarantino kilencedik filmje laza, elegáns, gyengéd és csodálatos: „Volt egyszer egy Hollywood: óda a mozihoz, a '60-as évek filmvilágához, egy korszellemhez, melyet elsöpört a történelem.”...and nothing of value was lost that day.
Mozi – Már most arról beszél mindenki, mekkora sztár lesz a Volt egyszer egy... Hollywood kislányából – Kivéve engem, én LESZA ja nem ma, lapozzunk:
Tarantino megtalálta Charles Mansont: „Két kulcsszerepre is színészt talált a filmhez, amiben már így is benne lesz mindenki Leonardo DiCapriótól kezdve Al Pacinóig.” – Mansont aztán ki is vágta belőle de sebaj, már jön az utánpótlás:
Minisorozat lehet Tarantino hollywoodi nosztalgiafilmjéből: „A Netflixen futna, és felhasználnák hozzá a végleges változatból kivágott filmrészleteket.” – ...és közben a hírverés felkeltette az érdeklődést az originál elkövetők iránt:
40 év után kiszabadulhat a sátáni 0 banda tagja: „A most 66 éves Leslie Van Houten 1969-ben 16 késszúrással ölt meg egy nőt Charles Manson biztatására. A börtönévek alatt diplomát szerzett.” – Remélem tiszteletbeli egyetemi docenst csinálnak belőle ^^ És hogy mit keres ott a nulla? Én se tudom.
art&go – navajon? – Hogyan váltak gyilkoló­géppé a Manson család lányai?: „A fiatal írónő, Emma Cline egy kamaszlány történetén keresztül ered a Manson-gyilkosságok nyomába.” – Természetesen a ciszheteró férfiak hibája ez is.
A két éjszaka alatt 130 késszúrással öltek meg hét embert: „A hatvanas évek Amerikájának hangulata végleg megváltozott, amikor a Manson család tagjai 50 éve véghezvitték az őrült mészárlást Sharon Tate és a LaBianca házaspár házában. Máig nyugtalanító kérdés, hogyan lettek sodródó fiatal lányok Charles Manson gyilkos tervének kíméletlen végrehajtói.” – Lásd fentebb...
könyves blog – Mindannyian lehetnénk Charles Manson-lányok: „Író ajánl könyvet rovatunkban ezúttal Moskát Anita és Manson borzolja az idegeket.” – Nem csak lehetnénk, vagyunk is:
Mi mind a Manson család tagjai vagyunk: „Ötven éve foglalkoztatja a popkultúrát Manson és követőinek gyilkosságsorozata, csak idén két könyv és három film is foglalkozik vele. Képbe hozzuk, hogy mit ne hagyjon ki a témában.” – Újra meg újra, ugyanaz de valami más, plusz még szurikáták is vagyunk, és azt is ki kell emelni hogy magyar is volt köztük:
otrnr 18+ Charles Manson magyar származású vokalistája: „Catherine „Gypsy” Share különös él­et­utat járt be, és akár profi énekesnő is válhatott volna belőle. Ha nem a sötét oldalt választja.” – Segítek: átlagosan tehetségtelen zenész volt ahogy Charles is, akármekkora kultuszt generálnak köréjük:
gnl – hogymi? – Képregény jelent meg Mansonról: „Néhány nappal Charles Manson halála előtt jelent meg Olaszor­szágban a Manson, az ember fia című képregény.” – Elkéstek a képregényesek, a Jézus-Manson „párhuzamot” kimaxolta Bakács Tibor Settenkedő úgy két éve:
Reflektor – Charles Manson: Bukott angyalból sztár: „Bakács Tibor hosszú idő után újra publikál! (...) Teréz anya tudná megmondani, aki „meggyóntatta” Isten különös bűnösét.(Csak lelki beszélgetés lehetett, az anya nem volt felkenve a papi hatalommal.) De nem tudunk erről semmit, mert a macedóniai albán származású apáca szentként tisztelte a gyónást.” – ...meg azért sem mert az egész csak kitaláció, a többire csak ennyit:

kutyás majmok népe 2017.11.24. 18:46:04
"Charles Manson, a sorozatgyilkosok fejedelme meghalt. Emléke örökre velünk marad."
Veled, esetleg. Ez a gyökér nem volt a sorozatgyilkosok fejedelme, hanem egy elfuserált hippy és aberrált pszichopata. Jobb témát is találhattál volna, például azt, hogy a bolti szarkákat mi készteti arra, hogy bemenjenek a polcokhoz.
:)


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 15.:
WELCOME TO TRUVÁJ!
0
Szeress Új-Mexikóban (is).

Talán érdemes:
Fél kilenckor délszláv drámázás a Cinemax 2-őn: a szétszakadt Jugoszlávia szlovén részén élő, amúgy külföldi anya szembesül azzal, milyen is Törölve lenni mikor kiderül hogy számítógépes hiba következtében adatai elvesztek így hiába él mert a rendszer számára olyan mintha nem is lenne – és ami rosszabb, épp csak megszületett kislányát is árvaként kezeli a bürokrácia, azaz elvennék tőle. A Filmbox Plus-on negyed éjfélkor 1997-es B-movie amit Vincent Gallo és Kiefer Sutherland tesz emlékezetessé, utóbbi ráadásul rendezte is, Gallo meg hasonló lúzert játszott saját direktori debütjében, a Buffalo ’66-ban mint itt, azaz börtönből szabadult elítéltet. Itteni kiadása már egyértelműen sötét: bár örökre maga mögött akarja hagyni múltját és szülőhelyét de ennek megvalósításáért újfent tisztességtelen eszközökhöz nyúl: kirabol egy dílert. A Nagy Terv ofkorsz rosszul sül el, a kis csapat káoszt és több halottat (köztük egy beépített informátort) hagy maga után, menekülésük szabad útját pedig két túsz biztosítja hogy teljes legyen a tarantínós-gájricsis road trip (melybe a meglopott drogkereskedő katonáin túl a rendőrség is becsatlakozik). A Bosszú és igazság Új-Mexikóban annyit csavar fentiek blöffjein hogy bár itt is menők a bűnözők de azért felvetik a kérdést miszerint érdemes-e ilyen figurákat szimpatikusnak beállítani. 00:20-kor komolykodás a Dunán: tékozló fiú visszatér övéihez hogy közelgő halála előtt megbékélésre leljen de a régi konfliktusok a lecsengés helyett eszkalálódnak, ahogy az a címből (Ez csak a világ vége) sejthető. Jean-Luc Lagarce saját sorsát írta színdarabbá mielőtt 1994-ben elvitte volna az AIDS, ezt filmesítette meg Xavier Dolan, én pedig értékelem az igyekezetét de sorry, megvannak a saját gondjaim, nem kellenek mellé a máséi is (Vincent Cassel, Léa Seydoux és Marion Cotillard na meg Dolan rajongói persze tehetnek vele egy próbát). Még később, éjjel fél kettőkor francia válasz az HBO-n a Veszélyes kölykökre (kicsit megkésve merthogy tavaly készült): párizsi tanárnőt addigi helyettesítő óráiról átvezényelnek egy kisvárosba ahol az első sokk után egyre jobban érzi magát. Az Isten hozott Trouilly-ben! nem találja fel a spanyolviaszt (főleg az Isten hozott az Isten háta mögött ismeretében), de legalább rövid (az viszont rejtély miért tették ilyen kései-korai sávba).

A seksz, a szipu rovat:
KultúrPara – Az idegen létformák szexuális élete és egyéb SETI-ségek: „Van értelmes élet a Földön kívül? Létezik erre vagy az ellenkezőjére bizonyíték? Ha igen, vajon jártak már nálunk?” – Ha igen, ne felejtsétek el őket bemutatni Jay-nek :DDD
csibemesék 18+ Teljesítménykényszer: Női orgazmus a neved: „Miért hisszük azt, hogy csak akkor jó az aktus, ha sikító női orgazmussal párosul?” – Mert elhitették veletek:
Az 5 legtutibb szexpóz a női orgazmushoz – Kamu, fotosopp, visszafele lett felvéve, női orgazmus nem létezik, az Origó is megírta.
A szülés közbeni orgazmus létezik és csodákra képes: „A szülés és a szexualitás közelebb áll egymáshoz, mint hiszed.”ÉDES FASZOM! Először volt a szoptatás közben sekszelő spirituális influenszer csodamama, most meg ez...mi lesz a következő, szülés droghatás alatt? :SSS
Krúdy-fröccs, háziúr vagy házmester? – Itt a nagy fröccskvíz!: „Mindent tudsz a szódával felhúzott borokról?” – Dehogyis, én sört iszok.
maradok pénzemnél – teszt – Te melyik light üdítőt iszod?: „Cukormentesek, de melyik a leginkább édesítőszer íz mentes?” – Elment az eszetek?! Két sör lesz mint mindig, főleg a szakértői vélemény ismeretében:
b – Räikkönen: „Talán a piálás biztonságosabb”MI AZ HOGY, NAGYONIS!!! EGÉSSÉG!
Nyílt levél a volt férjem új feleségének – Örülj kislány hogy nem a férjed új férjének kellett megírnod azt a levelet :DDD
Dráma: a malajziai király lemondott szerelméért a trónról, de nyolc hónap után véget ért a házassága az orosz szépségkirálynővelMiley Cyrus likes this. Hiába no, lehetsz király, azabaj, lemondhatsz a trónról akkor meg azabaj. Felkészül Harry herceg:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés