2019. 09. 21.
Rulez Sux! (szept. 21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rulez Sux! (szept. 21-22.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 21.:
AMAZING TONY HANNAH MONTANA GRACE
0
Blue rondo á la Turk Henry.

Talán érdemes:
Az összes mai program elég későn kezdődik ahhoz hogy egyikről se maradjunk le, vegyük is sorra amit kell. 22:20-kor újabb eresztés a reteklubbon a közelmúlt zeneközeli alkotásaiból, keresztezve a Taken-szériával: az elkényelmesedett rockSTÁR, Henry Turk (Antonio Banderas) feleségét (Olga Kurylenko) meg yachtját Chilében elrabolják és neki magának kell a Zasszonyt kiszabadítania a töketlenkedő hatóságok helyett. A Rocker a pácban simán lehetne tufa akciózás, ehelyett kapunk egy szerethető (olykor Spinal Tap-szinten sziporkázó) vígjátékot ahol bármelyik figurán lehet jót röhögni és/vagy szimpatizálni vele. Fikázók mondhatják hogy Banderas is átállt a B-mozikra de amíg ilyen „rossz” filmjei vannak addig egy szavunk se lehet, kár hogy külföldön akkora bukta volt hogy két néven is tukmálták a jónépre (Salty, Gun Shy). Zenénél maradva (és az M5-re váltva) 23:10-kor megint MüpArt-koncert, felemás szájízzel mert valaha Sinéad O'Connor a legmenőbb énekesnők egyike volt – vagy csak énekes mert sokat tett a nemek közti határok elmosásáért. Első lépése a haja leborotválása, a második a szintén androgün (de attól még bőven sekszuális lény) Prince egy dalának feldolgozása volt, a Nothing Compares...-t nem is lehetett kirobbantani a slágerlistákról (ahogy a köztudatból sem). O’Connor utólag már bánta de akkor is ezzel futott be, ezután csak jó döntéseket kellett volna hoznia és megtartania a közönségét, ehelyett mindent megtett hogy még a rajongói is elpártoljanak tőle („legmaradandóbb” gesztusa János Pál pápa fotójának széttépése volt), a végén még a Legnagyobb Slágerét (ami ugye nem az övé) sem volt hajlandó eljátszani (állítólag a ma látható koncerten hangzott el utoljára). Mikor a közelmúltban újra bekerült a hírekbe azt már nem zenével hanem az egyre szánalmasabb-szomorúbb kijelentéseivel érte el (seksz-partner keresés, az elhunyt Prince megrágalmazása majd iszlám hitre térés), új fanokat ezzel sem szerzett (a régiek is max. rácsodálkoztak hogy még él), én nem fogok rugdosni egy nyilvánvalóan segítségre szoruló nőt, inkább drukkolok hogy rendbe jöjjön és újra a hangjára lehessen figyelni. Éjfél után öt perccel Exorcist / Autopsy of Jane Doe-keverék az HBO-n: múltja démonai (társa halála és az ezt [nem] feledtető drogfüggősége) elől menekülő rendőrnő IRL démonnal találkozik mikor új munkahelyére (proszektúra) behozzák az ördögűzésen átesett Hannah Grace holttestét ami már kihűlt, de az őt megszálló lény még igencsak aktív benne (ahogy azt a hullát alakító, civilben artista Kirby Johnson remekül bizonyítja).

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
El Chapo a teljes vagyonát a mexikói bennszülötteknek adná: „A Sinaola drogkartell volt vezetője kéri, hogy adják mindenét az őshonos népeknek.” – Milyen szelíd, békés ember! Kapjon Kossuth-díjat!
Halálra kínozták a börtönben a venezuelai korvettkapitányt: „Rafael Acosta Arévalót elektrosokkal is gyötörhették a Maduro-kormányzat emberei.” – Nem értem, pedig megaszonták hogy Közép-, és Dél-Amerika a tejjel-mézzel folyó Kánaán...
Magyarország néhány nap alatt többet tett értem, mint Venezuela egész életemben”: „Róbert másfél hete, a magyar kormány segítségével érkezett Venezuelából Magyarországra, hamarosan állampolgárságot is kap. Pokoli állapotokról beszélt, azt mondja, sosem akar visszamenni.” – Lásd fentebb.
Mexikóban egy bíró engedélyezte a rekreációs kokainozást két embernek: „Még nem szívhatják büntetlenül a kokaint, mert a döntést magasabb szinten is jóvá kell hagyni.” – Biztos megvárják az engedélyezést!!! Ja nem:
INKALAUZ – Bűnszövetségben a legkiválóbb perui zenészekkel: „A kábítószer kereskedőket, rablókat, és gyilkosokat a nemzeti filharmonikusok segítik.”Wait, a challenger appears:
Hiába minden igyekezet, Kolumbiában annyi kokaint termelnek, mint még soha: „A kolumbiai kormány sok mindent megtesz azért, hogy a helyi parasztok leálljanak a koka termesztésével, mégis több kokain jön ki az országból, mint valaha.” – Kolumbia jobban teljesít, Mexikó meg a legjobban:
Rágyújtottak egy bárt a mulatókra Mexikóban: „23-an égtek bent a coatzacoalcosi bárban, amit valószínűleg Molotov-koktélokkal gyújtottak fel.” – Á, ez az itóka arrafele kötelező:
Az iskola, ahol Molotov-koktél van a hátizsákokban: „Állandó az összecsapás a diákok és a rendőrök között egy rangos chilei középiskolában. Könnygáz, vízsugár, házi készítésű bombák között követelik az oktatási reformokat. A háttérben pedig az iskolán túlmutató probléma bújik meg.” – ...melynek semmi köze a droghoz vagy a bűnbandákhoz, annál több a fehér ciszheteró európai férfiakhoz!!!44négy
Életfogytiglani börtönre ítélték El Chapót, Mexikó legnagyobb drogbáróját: „És még 30 évet rátettek.” – És? Hogy hajtják be rajta? :DDD


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 22.:
ELVÁLIK KINCSE AZ ARANYTÓL
0
Rules of the albino laughter.

Ajánlott:
21:20-kor Henry Fonda egy nálunk kevésbé ismert műben a Dunán Katharine Hepburn oldalán, ők a majd’ ötven éve együtt élő Philemon és Baucis akik összes eddigi nyarukat Az aranytó partján töltötték, most azonban beugrik hozzájuk lányuk (Jane Fonda) de csak míg otthagyja nekik mostohafiát (akit értelemszerűen nem vihet magával a nászútjára). Innentől generációk kiszámítható egymásra találását kapjuk (a mogorva öreg és a keményfejű kölyök között), pont a megfelelő arányban, nem csoda hogy három Oscart kapott (tízre jelölték), az már igen hogy emellé óriási anyagi siker volt. Mondjuk ennek is megvan a magyarázata: túl azon hogy itt láthattuk utoljára az idősebb Fondát, óriási közönségigény volt az érzelmekre a nyolcvanas évek erőszakdömpingjében. Mit lehet még elmondani róla? Az On Golden Pound a Fonda-lány vanity projectje volt amiben elsiratta felemás kapcsolatát apjával (még produkciós vállalatával is beállt mögé egy strómanon keresztül) de ennél fontosabb hogy abszolút jutalomjáték lett belőle papájának és Hepburnnek (amire nálunk még a szinkron is rátett egy lapáttal Mensáros Lászlóval és Tolnay Klárival).

Talán érdemes:
Fél kilenckor továbbra is vízközelben maradunk a Nyugodt folyóval a Cinemax 2-őn de már egy Szibériába költöző görög párral na meg az asszony rejtélyes terhességével ami vagy csoda vagy megcsalás eredménye lehet. A nő az előbbire szavaz és a vallásba menekül míg férje egyre szkeptikusabb lesz, eközben az anyacsatornán (Cinemax) este nyolckor tovább riogatnak minket egy tavalyi horrorkomédiával. A Mészárszék rulez egyúttal a hagyományos férfi-női szerepeket is megkérdőjelezi mikor az ezekre nevelő iskola mellett megnyílik a Pokol kapuja, átrendezve az erőviszonyokat és elsőket csinálva az utolsókból, így lesz az elitgyárból túlélő-iskola. Bár Nick Frost és Simon Pegg jelenlétével igyekeznek bepalizni a Shaun of the Dead rajongóit (Margot Robbie-val meg a többieket), a Slaughterhouse Rulez így is csak egy véres school movie aminek a St. Trinian’s-hoz meg a Harry Potterhez több köze van mint a Cornetto-trilógiához (nem véletlenül hívják Hermionénak az egyik színészt). Ugyanabban az időben (20:00) ’96-os thriller a Paramount Channelen zsékategóriás címmel, az Albínó aligátor Kevin Spacey direktori debütje, ebben három piti rabló barikádozza el magát egy szó szerint underground kiskocsmában, a foglyul ejtett dolgozókkal zsarolva a rendőröket. Maradjunk annyiban hogy nem emiatt bírjuk Spacey-t – már ha bírjuk még a legutóbbi ügyei után.

Remake rovat:
Mozi – Remake készül az Ál/Arcból, záporoznak az ötletek, ki műtse át magát az ellenségévé: „Felrobbant az internet a bejelentés után.”Wait, a challenger appears:
Az Amazon a Halálhajóból is sorozatot akar faragni: „Ideje már, hogy legyen egy jó kis véres, belezős, sikoltozós űrhorrorsorozat is a tévében.” – Milyen „„„újító””” volt már ez a maga idejében a valódi testi hibás/amputált aktorok-pornósok becastingolásával (természetesen a véres-gyilkolós-dugós jelenetekhez), bezzeg a buta kritikusok-nézők nem szerették, mostanra ebből is norma lett.
Kevin Smith Rajzfilmföldén baktat: „A Shop-stop rajzfilmsorozatban kedvenc Smith-karaktereink még takaréklángon is az őrület és a filmes elbeszélés határán táncolnak.” – Nem maradt meg takaréklángon, azabaj:
Már plakátja is van a teljesen felesleges Jay és Néma Bob-rebootnak – ...amiben Smith lánya mellé a Burka Avengert is megnyerték :DDDD
2021-ben jön a Tomb Raider folytatása – Remélem ezt is Margot Robbie-ra bízzák majd:
Mozi – Margot Robbie lecsapott a Tank Girlre: „Az eredeti képregény írója pletykálta el, hogy 24 évvel az 1995-ös Tank Girl-mozifilm után remake készülhet.” – Ebben végre férfi fogja játszani a címszereplőt...ja nem:
előzetes – Belenézhetünk Margot Robbie Harley Quinn-filmjébe: „A Ragadozó madarak ugyan csak jövőre jön, de most kapott egy teasert.” – Inkább a producerekre menjenek rá egy taserrel.
2021-ben jön az Akira élőszereplős feldolgozása: „Úgy tűnik, hogy tényleg elkészül az amerikai változata a kultikus animációs filmnek.” – Egy kérdés: MINEK?
c – Új előzetes jött az Addams Familyhez!: „Pár perc erejéig betekinthetünk az októberben a mozikba érkező Addams Family animációs filmbe.” – Lásd fentebb...
Már előzetest is kapott a Bad Boys 3: „Lövöldözés, vicceskedés, autós üldözés, robbantgatás, még egy kis vicceskedés, what you gonna do.” – Mit fogok tenni? Hát leszarom...de nem most,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés