2019. 09. 28.
Alibi Fields 4 Evah (szept. 28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alibi Fields 4 Evah (szept. 28-29.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 28.:
NEM SZÓL A RÁDIÓ :(
0
Célkeresztem hogy szereztem?

Talán érdemes:
20:10-kor új széria kezdődik az HBO3-on, a Mondj egy mesét gyerekkorunk altatóit ötvözi napjaink kegyetlen városi környezetével, kihangsúlyozva a párhuzamokat, így lesz a négyszögletű kerek erdőből New York amit egész másfajta ragadozók népesítenek be és a pozitív figurák (Jancsi és Juliska, Piroska, stb.) sem teljesen azok. Kevin Williamson (Sikoly-franchise) ott nyúl mellé hogy (az American Horror Story mintájára) sekszet-sokkolást tesz oda is ahol semmi szükség rá és ha már felesleges dolgok, a politikát (Trump, Trump na meg Trump) egy az egyben ki lehetett volna hagyni. Ezalatt az anyacsatornán (HBO) 23:25-kor szintén idei és ugyanilyen fantáziátlan thriller: a Rádiócsend pártanácsadással foglalkozó műSÖR!vezetőnője sokkot kap hallgatója élő adásban elkövetett öngyilkossága után, vissza is vonul, de egy év elteltével visszautasíthatatlan ajánlatot kap a show újraindítására amibe – ki nem találnátok – betelefonál az elvileg elhunyt páciens. Éjjel fél egykor újabb utánérzés-fesztivál a retekklubbon a szebb napokat látott Michael Douglas-szel amint kisujjából kirázza a gazdag szemétládát, aki – miután illegális vadászata közben lelő egy arra járót – az egyetlen tanúra, ifjú kísérőjére (Jeremy Irvine) emeli puskáját. Míg Robb White könyve (Deathwatch) utóbbi belső vívódásaira és küzdelmére helyezte a hangsúlyt, a mozgóképesítés csak felmondja a kötelezőket (kb. ugyanerre épült a Gyilkos szezon és Játssz a túlélésért is), mondjuk A célkereszten túl ettől még lehetett volna jó SPOILER nem rontották volna el a végét, így ez csak egy B-movie SPOILER VÉGE.

Teljes legalizáció rovat:
Határátkelő – Miért a holland gye­rekek a legboldo­gabbak a világon?: „Hogyan nevelik őket? Íme a titok 9 pontban!” – ...melyek közül a legfontosabbak a teljes legalizálás és a nemek felszámolása:
Tíz év alatt 30 százalékkal nőtt a rekreációs drogokat használók száma: „Az ENSZ jelentése szerint világszerte 271 millió emberről lehet szó.” – Nyilván nincs összefüggés eközött meg a marihuána-legalizálás között.
Volt, aki meztelenül rohant előre az első osztályra, másvalaki levizelte a mellette ülőt: „A repülőutakon alvajárókká kábítják magukat egy altatóval az amerikaiak, és nem emlékeznek semmire, figyelmeztetnek a légiutas-kísérők.”LESZAR Csak a teljes legalizálás oldhatja meg ezt a problémát!!
drogiporter – A könyvabúzus 11 ismertetőjegye: „Vigyázat, a cikk nyomokban iróniát tartalmaz!”Voltmár, többször is, egyébként már a kádárkorban is szar volt.
Legalább 55 millió durva spanglit lehetett volna sodorni a Franciaországban elfogott óriási hasisszállítmányból – Szeretnétek, mi? – „Marokkó-Spanyolország-Franciaország-Belgium útvonalon folyt a csempészet évek óta.”BRÜHÜHÜ, és már ez sincs :(
A világ élvonalába jutott a magyar herbál- és kristályfogyasztás: „A legveszélyesebb, legkiszámíthatatlanabb szerek jöttek fel itthon, a rendszeres használók közül minden 8. kórházban köt ki. Itt vannak a világ legnagyobb drogos felmérésének, a Global Drug Survey-nek a friss eredményei.” – Bezzeg a Fejlett Nyugaton:
drog – Arat a halál a Trains­potting-generációban: „A halálos túladagolások számarányát tekintve Skócia Európa első helyére került az elmúlt években.” – Nyilván nem a film hatása!4!
Hat év alatt 76 milliárd opioid tablettával árasztották el a gyógyszercégek Amerikát: „Az ész nélkül terített fájdalomcsillapítók legalább 200 ezer amerikai halálát okozták. Hétfőn nyilvánosságra hoztak egy adatbázist, melyben minden egyes tabletta útja nyomon követhető.”Wait, a challenger appears:
Kétezer ember halálát okozhatta, mégis három évtizeden át árulhatták: „Franciaországban egy most kezdődött per talán feltárhatja, hogy a gyógyszerészeti hatóságok miért engedélyezték a Mediator nevű amfetaminszármazék forgalmazását.” – Miért, miért...hát benne van a nevében is hogy mediátor, LOLikszdé, hahaha!4!!
Egy kutatás szerint a varázsgomba a legbiztonságosabb kábítószer: „Élen a gomba, leghátul a herbál.” – Nincs mese, legalizálni kell:
Jobb híján nyugtatóval tömik a drogfüggő tinédzsereket: „A tizenéves drogfüggők nem nagyon kapnak szakszerű segítséget, a dizájnerdrogosokkal még az egészségügy sem tud mit kezdeni.”A TÖBBSÉGI TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN, mindig az orvos a hibás!!!
Herbált szívhatott a kristályra az a 16 éves fiú, aki megkéselt egy mentőápolót Budapesten: „Csepelről vitték a toxikológia felé, amikor agresszív lett a mentőautóban.” – Lásd fentebb.
Miután leszúrta a húgát, a hazaérkező anyjára is rátámadt a biatorbágyi férfi: „Elvonási tünetei voltak, a család egyik ismerősének fellépése akadályozta meg az újabb gyilkosságot.” – Ugyanez a 444-en:
Elvonással küzdött, megfojtotta a húgát a biatorbágyi fiú: „Az édesanyjával is végezni akart.”Nap kommentje:
0

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 29:
LONDON? NEM PÁLYA!
0
Trükköm, trükköm...

Talán érdemes:
Nyolckor 2014-es neo-noir a Cinemaxon ami főleg arról nevezetes hogy ennek készítése közben ment szét a Johnny Depp-Amber Heard álompáros. Hogy ettől elvonatkoztatva milyen a Londoni pálya az már nehezebb kérdés, csak az biztos hogy az elnéptelenedett brit fővárosban játszódik, itt mászkál Nicola Six (Heard) aki látja a jövőt így saját halálát is. Ezt (meghalás) úgy próbálja elkerülni hogy viszonyt kezdeményez a három lehetséges elkövetővel, egy nagybeteg, gyógyszereken élő íróval (Billy Bob Thornton), egy darts-játékossal (Jim Sturgess) meg egy üzletemberrel (Theo James)...és innentől teljes homály hogy mi miért történik (a producerek is így gondolhatták mert 2015-ös datálása ellenére csak mostanra szabadult ki a vágószobából). A látvány (többek közt Heard domborulatai) viszi az egészet, de a London Fields – ami a Thornton karaktere által írt könyvről kapta nevét (melynek Nicola Six a hőse, csak hogy teljes legyen a zűrzavar) – valamilyen szinten überFAIL, más szempontból viszont idő kérdése mikor teszik egy polcra pld. a Showgirls-szel. A héten emlegettem az Arany Málnát, nos Sturgess több mint esélyes rá, Thornton és Depp pedig szomorú hogy hova süllyedtek. 22:40-kor néminemű franciázás a retekklubbon, szintén nem mai sztorival (annyira hogy a Miniszter félrelépben is voltmár), modernizált formában: az Alibi.com fedezetet nyújt kliensei titkaihoz, így a házasságon kívüli kapcsolatokhoz is. A startupként indult vállalkozás abszolút siker ami három főtagja közül legjobban a cégalapítónak (Philippe Lacheau, egyben író-rendező is) jött be, megismerkedett ugyanis a Nagy Ő-vel. Azonban nincsen rózsa tövis nélkül merthogy választottja apukája is a cég kuncsaftja, ez főleg azért kínos mert a lány (Elodie Fontan) még a kegyes hazugságokat sem szereti, hát még a nagyobbakat. Tűrhető komédia ami itt-ott azért hajaz tengerentúli társaira ízléstelen poénjaival (ezeket valamelyest kioltják a popkult-utalások többek közt a Star Wars-ra és az Assassin’s Creed-re). Ugyanezt a témát (kettős élet) közelíti meg nagyon más oldalról a Cinemax 2-őn fél kilenckor a Minden erőmmel: drogos anyja halála után fia bent akar maradni az elit gimiben akkor is ha már nem hazulról hanem a gyermekotthonból jár oda, kérdés meddig tudja megoldani hogy ez két világ ne találkozzon.

Star Wars rovat:
Lucas árulásnak érezte, hogy nem az ő ötleteivel folytatódott a Star WarsJAR JAR BINKS LIKES THIS Basszus, akkor minek adta el?! És mit mondana erre:
A Marvel atyaúristene egy új Star Wars filmen dolgozik: „A hírek szerint Kevin Feige egy ismert színészt már meg is keresett az egyik szereppel.” – Igen, filmekbe általában „ismert színészeket” szoktak válogatni :ásít: Még azt is megérhetjük hogy a Jedik egyesülnek a Galaxis Őrzőivel.
Mozi – Az új Star Wars-sorozatnak már a trailere is jobb, mint a VII-VIII. részek!MAGYARUL: még azoknál is rosszabb.
star wars előzetes – Az első élőszereplős Star Wars-sorozat elég magasra teszi a lécet: „Filmszerű látvány, klasszikus Star Wars-hangulat, robotok, idegen lények, kocsmák, lézerpisztolyok, rohamosztagosok, fejvadászok. A The Mandalorian november 12-től látható a Disney Netflix-gyilkosnak szánt szolgáltatásán.” – Jó sok pénzt kaphattatok ha kétszer is promózzátok :DDD
Mozi – Már forgatás közben elkezdték vágni a Star Wars 9-et, hogy karácsonyra elkészülhessen: „J.J. Abrams őrült ütemterv szerint dolgozik, sokkal kevesebb ideje van a munkára, mint Az ébredő Erő idején.” – Ne aprózzák el, vágják ki az egészet...
burzsuj – Dizájner Star Wars fotel, csillagászati áron: „Megér-e Palpatine császár széke 2535 dollárt, esetleg egy Jedi lámpa 1800 dollárt?”INGYEN SZAROM LE Oops, wrong day, lapozzunk:
Mozi konteó – Rey duplafénykardos Sith lesz a Star Wars 9-ben? – Az nem dupla fénykard hanem sátánkereszt, és ha már konteók:
Kritikus – A Star Wars filmek 5 politikai üzenete: „Vádolták már liberális, baloldali, pacifista, feminista, sőt anar­chista és marxista "elhajlással" is a sorozatot.” – ...és kb. onnantól nem lehetett komolyan venni hogy ebbe is belevitték a politikát. Nap kommentje:

midnight coder 2019.05.26. 17:17:23
A Star Wars-ban csak az eredeti sorozat (IV-V-VI) ami értékelheto, a többi kb. hasonló színvonalú hulladék mint a Trónok Harca utolsó évada. Van (volt ?) ezzel szemben egy könyves Star Wars univerzum, ami klasszikusokkal jobb mint a filmek. Konkrétan Timothy Zahn könyveire gondolok. Na, az már tényleg felvet pár érdekes gondolatot és messze nem annyira buta és egysíkú mint a filmek.
Amúgy Pl. az 1. már eleve kérdéses. Igen, a Birodalom valóban gonosz. De kicsoda is Leila ? Igen, hercegno. Egy Bail Organa nevu diktátor nevelt lánya.

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés