2019. 10. 05.
Reclaim the doubt. (okt. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Reclaim the doubt. (okt. 5-6.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 5.:
KATALIN. NEM KICSIT, NAGYON.

0
Lovakat terelő orvhadász.

Talán érdemes:
Nyolckor történelmi sorozat kezdőrésze az HBO3-on ami nem változtatott sokat Nagy Katalin karakterén inkább kiemelte kalandor vonásait (nagy sekszuális étvágy) illetve azokat is amik a feministáknak tetszhetnek (önállóság), így mesélve el hogyan lett német gyökerei (és férje) ellenére oroszabb az oroszoknál, hogyan kormányozta a gigászi birodalmat – és persze hogy lett belőle a korábbi uralkodókhoz mérhető legenda. Sorozatoknál maradva az ATV tőlük meglepő módon egy Walter Hill western-miniszériával száll nyeregbe féléjfélkor melynek hősei A szabadság útján lovagolva másokat is magukkal visznek eme road tripre, azokat a kínai lányokat is akiket szüleik adtak el prostituáltnak (és akikre mások is fenik a...fogukat). Mindezek mellé ott vannak még a leszállítandó lovak is amiket maguk előtt terelnek (na meg a családi örökség is ha már eleve amiatt indultak el). A Broken Trail lassú folyású, elégikus-filozófus vadnyugat-vízió melynek egyik erőssége Robert Duvall, a másik pedig a korrajz (a lövöldözéseknél nagyobb hangsúly van az akkori hétköznapok bemutatásán). Emberkereskedés lesz a téma kilenckor a Film Mánián is, itt örökbe fogadni akaró házaspár (Ryan Phillippe, Rachelle Lefevre) kerül bajba amikor nem kooperálnak az adoptáló ügynökséget irányító rosszfiúval (John Cusack). Az eredmény? Maguk is túszok lesznek a csalók karmaiban... A Reclaim-ben jó színészek küzdenek rossz forgatókönyvvel, and now for something completely different: a TV2 feltételezhetően a hamarosan érkező Bad Boys-remake miatt vetíti negyed tízkor annak 2014-es, olcsósított kiadását melyben nagyra törő szekuritis (Kevin Hart) úgy szeretné megkérni egy rendőr (Ice Cube) lányának kezét hogy – megkomolyodása bizonyítékaként – a rendőrakadémia hallgatója lesz. A rabiátus papa szaván fogja és magával viszi járőrözni de új kollégája az első sokk után hamarosan magára talál, a hepiend borítékolható, az odavezető út is ismerős (ahogy a hülye címfordítás is avagy hogy lesz a Ride Along-ból Pofázunk és végünk pedig annyira nem volt vége a sztorinak hogy kapott egy folytatást is, lásd jövő héten).

A seksz, a szipu rovat:
hátígy – Drog, bunkóság, prostik: élet a luxusjachtokon: „Hajóskapitány és séf mesélnek a megpróbáltatásaikról.” – ...amik tényleg azok voltak, mert mit olvashatunk mellette:
víz és kenyér – Brutális módokon büntették a tengerészeket – Van durvább, a seksz-re kényszerítés:
A szextutaj, ami megszülte a Love Islandet: „1973-ban egy mexikói antropológus kíváncsi volt, mi történik, ha öt férfit és hat nőt összezár 100 napra egy 80 négyzetméteres lélekvesztőn az Atlanti-óceánon.”ÉS KI MARADT ÉLETBEN? LOL De hisz ez sekszizmus! Hol vagy, hesstegmítú?!
fürdőmánia – 4 ok, amiért a külföldiek kedvelik a Gellért-fürdőt: „Mi lehet a népszerűség oka” – Hát az hogy könnyen-olcsón lehet benne vállalati seksz-orgiákat tartani.
std – A legvadabb szexre rá kell pihenni: „Ez a módszer annak is használható, akinek semmi baja a szexuális életével. Legalábbis azt hiszi, aztán kipróbálja, és...” – ...és rájön hogy soha nem lehet a partnere kedvére tenni:
a nők szerint – Ennyi ideig kéne tartania a szexnek – Ha öt percig csinálom azabaj, ha egész éjszaka csinálom akkor meg azabaj.
Ha nincsenek a kokainos csomagok, vízbe fulladtak volna a csempészek: „A pakkokban nemcsak kábítószer volt, levegő is, ezért maradtak fenn a kolumbiai partoknál.” – Még szerencse hogy megúszták, így most mehetnek a böribe :))))
A motorcsónakos üldözés végén a drogcsempészek mentették ki a tengerből a rendőröket: „Meglepő fordulatot vett a filmbe illő hajsza a spanyol partoknál.” - Lásd fentebb...
Amikor legutóbb teázott, nyelt egy kis műanyagot is – Általános iskola óta sört iszok, szóval már tuti kiürült belőlem az összes mérgező anyag, az alkohol meg köztudottan tisztít.
Ha sokáig akar élni, lehet, hogy jobb, ha nem issza meg azt a doboz üdítőt: „Újabb tanulmány jutott arra, hogy az üdítőfogyasztás megrövidíti az életünket.” – Lásd fentebb, EGÉSSÉG! FOR TEH WIN!!
Ritkán' – régen – A szocialista építőtábor: „Mi volt jó abban hogy az egész éves tanulás után, nyáron még hetekig tartó nehéz fizikai munkát is végezhettünk?” – ...talán az hogy ezek koedukált táborok voltak és este is lehetett „nehéz fizikai munkát” végezni, a többire ott a Nap kommentje:

Jadeite 2019.07.10. 14:25:46
Összefoglalom a kommentek 95%át azoknak, ,akik lusták elolvasni: "Akkor jó volt, mert fiatalok voltunk, semmi gondunk nem volt, és tinicsajokkal találkozhattunk, és senki sem volt kövér (aki igen, azt elküldték a fényképező elől). Most meg szar, öregek vagyunk, mindenki kövér"

 

VASÁRNAP, OKTÓBER 6.:
BEHAJTANI TILOS?

0
Scott Adkins-nak sosem az!

Talán érdemes:
Ahogy megszokhattuk, az időjárással együtt romlik a kínálat is: a TV2-őn 23:35-kor B-movie (Virítsd a lóvét!) Scott Adkinsszal aki azért lesz behajtó hogy az így szerzett pénzzel megmenthesse harcművész-stúdióját. Főnöke kemény bűnöző, a mellé beosztott fickó (Louis Mandylor) azonban igazi haverja lesz akivel – minő meglepetés! – együtt lázadnak fel mikor rájönnek hogy nem etikus amivel megkeresik a betevőt. A Debt Collector a nyolcvanas évek akciózásait hozza vissza fílingben és ha Adkins megmarad ezen a vonalon akkor már csak egy rendes vágó kell aki a két órát lefaragja másfélre (meg egy scriptwriter aki nem akarja Tarantinót másolni SPOILER és nem tolja el a befejezést sem SPOILER VÉGE). Valamivel előtte negyed tízkor és a Dunán próbálnak feltámasztani egy többször eltemetett műfajt – a magyar tévéjátékokról beszélek amik valamikor méltán voltak híresek, mostanában mintha kevesebb készülne belőlük. Ez meg is látszik: a mai, Könyves Tóth Mihályról szóló darab sajnos nem mentes olyan gyerekbetegségektől amik még a nyolcvanas években is fennakadtak volna a szűrőn (technikai bakik, túljátszás), pedig érdekes lett volna látni Kossuth papja hogyan emlékszik vissza a ’48-as eseményekre. Kereken 22:00-kor tízéves horror-újrázás a Paramount Channelen melyben lánytestvérpár érzékenyebbik fele (Emily Browning) még fel sem ocsúdott teljesen mamája halálából mikor az elmegyógyintézetből hazatérve azt látja hogy apjuk időközben elvette feleségül az anyjukat gondozó Rachelt. Elsőre úgy tűnik ő a Hívatlan vendég a házban, Anna és általa meggyőzött nővére (Arielle Kebbel) mindent meg is tesz hogy alátámassza a gyanút miszerint ő és persze apjuk a felelős – aki viszont a labilis idegzetű lányát hibáztatja. Anna tisztánlátásában nem segítenek a rémálmok-látomások sem, ezzel együtt az Uninvited Váratlan Csavarja nem az SPOILER főleg ha láttuk a The Others-t SPOILER VÉGE, de egynek elmegy.

Remake rovat:
Fura szörnyszülött lett a klasszikus rajzfilmből: „Madách térről szalajtott gonosz varázslóval, szerelembe eső dzsinnel, és még több dallal érkezett meg a rajzfilm remake-je, amit talán nosztalgiából érdemes megnézni.”ÉV FILMJE Nem, még abból sem.
Újrakezdik a Hellraiser-sorozatot: „A sötét lovag írója fogja feltámasztani a szögfejű Pinheadet és BDSM-csapatát a klasszikus horrorsorozat újrájában.” – Vonják be Stephen Kinget, szerződtessék lead-nek Pinkstylist-ot és máris jöhet Pinnywise :DDD
Ha csak feleolyan jó az új Men in Black-film, mint amennyire vidámak voltak a szereplői a díszbemutatón, már nem lehet baj – De, akkor van csak igazán baj:
Kritika – A fekete Superman esete a furcsa párral: „A Halálos iramban filmsorozat kezd túlnőni Vin Dieselen. A Hobbs & Shaw-ban van szupervírus, családi dráma és teljesen elborult akciók.” – Hamarosan átültethetik egy másik idősíkba ezt is mint a Transformerst:
Mozi – Alakul a Gladiátor-folytatás: „Kiderült pár érdekes részlet Ridley Scott 2000-es filmjének most készülő második részéről.” – ...amiben engineerek fognak alienekkel küzdeni az arénában ^^
Tarantino következő filmje egy káromkodós Star Trek lehet: „Oda fognak baszni a kibaszott klingonok.” – Hé, hát nem úgy volt hogy a mostani rendezése volt az utolsó?
Mozi – Bosszúállók: Végtelen háború – Chris Hemsworth ragaszkodott a kövér Thorhoz: „Pedig a dolog miatt korábban a forgatókönyvírókat vádolták testszégyenítéssel.” – Ha ragaszkodik a kövérséghez azabaj, ha sovány akkor meg azabaj...
tévé – A Gyűrűk Ura-sorozat lesz a történelem legdrágább tévés produkciója: 241 milliárd forintnyi pénzt költenek rá! – És? Attól jobb lesz?
Új Terminátor-előzetes: Linda Hamilton keményebb, mint valaha: „Két hónappal a premier előtt újabb trailer érkezett a Terminátor: Sötét végzet című filmhez.”Wait, a challenger appears:
Stallone már 73 éves, de az új Rambo 5-trailerben keményebb, mint valaha!: „Újabb ütős előzetes jött ki a szeptemberben mozikba kerülő Rambo: Utolsó vérhez.” – ...aztán erről is kiderült, ami:
Nyomokban Rambót is tartalmaz: „Rambo V: Nincs vér a pucájában.” – Bezzeg ha Linda Hamiltonra mondanák ugyanezt már lángokban állna a szerkesztőség az ageizmus miatt :DD

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés