2019. 10. 12.
Oxfamous Bridge (okt. 12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Oxfamous Bridge  (okt. 12-13.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 12.:
POFÁZZ ALONG!
0
Can you forgive Melissa?

Talán érdemes:
Nyolckor újabb Melissa McCarthy-darab az HBO-n (lemaradóknak holnap 11:10-kor ugyanitt) újra ismerős karakterrel, mentségére szóljon hogy Lee Israel létezett és a mai bulvár egyik ősanyjának tekinthető. Pedig ő is úgy kezdte mint bármelyik biographer: könyveket írt a STÁRokról akik közé sose juthatott be, a cinikus hetvenes években azonban egyre kevesebb igény volt az általa képviselt műfajra. Mit lehet ilyenkor tenni? Kamuleveleket kell gyártani hírességek nevében és el lehet képzelni hogy az internet előtti időkben mekkorát lehetett ezekkel kaszálni. Lee ebből a szempontból tényleg úttörő volt, erkölcsi aggályok nélkül, megelőlegezve McCarthy személyiségtolvaj figuráit is. Megbocsátasz valaha? – Hát McCarthy-nak talán (ha több ilyesmit vállal), Lee Israelnek soha (nem is kérte), még akkor sem ha (a hetvenes-nyolcvanas évekre jellemző módon) szinte kanonizálták a „munkásságát” ahelyett hogy ténylegesen börtönbe dugták volna (ha jól tudom felfüggesztettet kapott de még a szabadláb feltételeit is sikerült megsértenie). Egy órával később (21:00-kor) jön a Ride Along 2. része is a TV2-őn ahogy múlt héten ígértem. A felállás a szokásos: tökös zsaru (Ice Cube) és (most már majdnem vele egyenrangú) sógora (Kevin Hart, a szegény ember Chris Rock-ja) ezúttal Amerika egy délebben fekvő erkölcsi fertőjét igyekszik megtisztítani, a kötelező főgonosz (Benjamin Bratt) mellé most jut ázsiai hacker is (Ken Jeong), még jó hogy barátainkat kisegíti a helyi bögyös maca (Olivia Munn). Pofázunk és végünk Miamiban – vagy továbbra sem mert állítólag készül az újabb sequel, nem is ez a baj hanem hogy itt már feltűnőbben jelen van az a reverse racism ami az elsőnél még nem annyira (vagyis hogy fehérek még a forgatócsoportban se nagyon vannak), ha ez így megy tovább a végén messiásként várjuk majd az új Bad Boys-t.

A seksz, a szipu rovat:
Ezért vagy vonzóbb, ha közel a záróra – Hát igen, a kocsmazárási pánik + elfogyasztott italok aránya ^^
A magát milliárdosnak kiadó vőlegény felszívódott, a thai nő ott maradt a 35 milliós esküvői költségekkelGhosting level over 9000.
R. Kellyt nem elégíti ki egy barátnő látogatása: „Gruppent szeretne a sitten, de nagyon. Kiskorúak terhére elkövetett nemi erőszakkal (is) vádolják.” – Hessteg BLM!! Tessék szépen tiszteletben tartani a jogait, ha gruppent akar a művészúr akkor legyen gruppen, mondjuk a férfizuhanyzóban.
Szárított varangyváladékkal próbálkoznak lelki bajok ellen: „Ne csókolja, szívja be: LSD-nél erősebb trip a béka, de terápiásan hasznos lehet.” – Hé, hát már se a ketamin, se a varázsgomba nem elég a lelki bajokra? LOL!!4 Bezzeg régen azt hazudtátok hogy elég lesz a fű :DDD
Galambos Dorina válása után most pótolja be az elmaradt egyéjszakás kalandjait: „Boldognak érzi magát, tartalmasan töltötte a nyarát.” – Hát igen, könnyen lesz szerelmes, Miley Cyrus likes this, a falnak csapódás előtt minden percet ki kell használni <3
Egy német bíróság betegségnek nevezte a másnaposságot: „Egy józan döntés a bíráktól.” – Ezért kell folyamatosan részegnek lenni, én is így csinálom mondjuk autóm sincs mellé:
das blog – Az ittas vagy a drogos vezetés a veszélyesebb?: „Az elmúlt években nem csökkent a halálos balesetek száma. Megvizsgáltuk, hogy a drog vagy az alkohol fogyasztás-e a rosszabb.”ÉDES FASZOM de hülye vagy, mintha lenne különbség hogy részeg vagy drogos gázolja halálra a gyerekedet :SSS
Nem fogod elhinni, mennyit szív hetente egy átlagos amerikai fűfogyasztó: „Remek interjút készített a Vice egy old school amerikai dealerrel, aki elmesélte, mi különbség a régi hősi idők és a mai drogkereskedelem között. Insta vs SMS!” MAGYARUL: drogpropaganda. Amúgy itt van a szívás abszolút győztese:
Mike Tyson minden hónapban 11,7 millió forintnak megfelelő összeget költ marihuánára: „Mike Tyson (...) egy rádióműsorban elárulta, hogy (...) nagyjából 11,7 millió forintnak megfelelő összeget szív el minden hónapban. (...) Tysonnak egyébként van egy 420 holdas kannabisz ültetvénye Californiában, hamarosan füves tematikájú parkot is nyit a tanyáján.” – Szóval saját ültetvénye van de még így is majd’ havi 12 millát költ marihónajjára? Jót tett a box az agyának, persze a drogosokat sosem az eszükért szerettük:
Borsodi Narcos: 80 milliót fizetett, hogy Kelet-Magyarország kokainkirálya legyen, de csak 6 kiló lisztet kapott érte: „Mivel a tokaji férfi beállva vette át a szállítmányt, a különbség sem tűnt fel neki.” – Ő se látta a Sebhelyesarcút mert akkor tudná hogy don’t get high on your own supply!


VASÁRNAP, OKTÓBER 13.:
CATHERINE & CATHERINE
0
Csak az én, csak a most.

Talán érdemes:
Reneszánsza van a Csernobil-témának és fél kilenckor ehhez lazán kapcsolódó drámát láthatunk a Cinemax 2-őn ahol nagyjából korrektül mutatják be hogy csapódott le a katasztrófa a kommunista országokban. A nagy SZU a sugárzásnak kitett gyerekeket Havannába küldi „nyaralni”, itt tűnik fel egyikük egy Tolmácsként alkalmazott tanárnak aki hamarosan első sorból figyelheti a többi történelmi vihart is (falomlás, újraegyesített Németország, ésatöbbi). Tavalyi cucc de talán most, a széria farvizén ennek is jut a megérdemelt figyelemből. Az M5-ön egy órával később (fél tízkor) a Film Maraton Csillagai között francia komikusok, azaz Pierre Richard és a többiek szórakoztatják a nagyérdeműt bő félórán át, valamivel korábban, 21:20-kor szintén francia hírességgel, Catherine Deneuve-vel találkozhatunk a Dunán aki a papa exeként tér vissza annak szülészként dolgozó lányához, Claire-hez (Catherine Frot). Elvileg természetesen régi partnerével akart találkozni de mivel ő öngyilkos lett (ráadásul miatta) így gyermekére zúdítja rá búját-baját (gyógyíthatatlan betegség). Két nagyon más nő (saját lábán álló orvos illetve másokra akaszkodó életművész), feltépett majd lassan begyógyuló sebek, új problémák (Claire kórházának bezárása illetve fia döntése hogy abbahagyja a tanulást, terhes barátnőjét támogatandó) – az Én és a mostohám jobb forgatókönyvvel és kevesebb folytonossági bakival emlékezetesebb lehetett volna de a két Catherine még így is simán elviszi a hátán. Szintén hirtelen előkerülő arcok lesznek középpontban nyolckor a Cinemaxon, itt egy apa (Bill Nighy) érzi azt hogy családját vita után elhagyó gyereke nyomára bukkant. A kulcs a scrabble és a tékozló fiú játékstílusa ami még az interneten keresztül is felismerhető – legalábbis apja ezt hiszi, vagy csak a saját reményét táplálja miután kiderült hogy mégse a srác holttestét találta meg a rendőrség. A Szavak ereje másfél órás, lassú tempójú elmélkedés elvesztett szeretteinkről és arról hogy megbecsüljük-e a még velünk levőket (az apa a másik, tőle eltávolodott fiát), meghálálja a néző kitartását.

Zene” és „film” rovat:
dalolgatni óraszám – Lindsay Lohan megint megpróbálkozik a popzenével, a Xanaxról énekel természetesen – Le van maradva, a drogreklám már Madonnának se jött be.
Fél óra alatt elfogytak az első jegyek a 2020-as Glastonbury fesztiválra: „Még azt sem tudni, hogy mi lesz a program, de a belépőkért már így is nagy a tolongás.” – ...ugyanazért amiért a Szigetnél: kb. senki nem a zene miatt megy oda.
Mozi trailer – Kristen Stewart saját Alien-filmjet csinált! – Remélem ő lesz benne a xenomorph vampire queen!!!
10 millió dolláros lemezszerződést kötött a börtönből Tekashi 6ix9ine: „A szervezett bűnözés miatt letartóztatott rapper nagyon bízik a szabadulásában.” – R. KELLY LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Elítélt pedofil is meggazdagodhat a Joker sikeréből – Hiába, ha egy üzlet beindul, nincs megállás!!
f – Taylor Swift már ruhákat is tervez – de minek?: „Kinek akarja eladni ezeket?” – Akinek az összes többi STÁR.
Supernat' – Top 5 Uwe Boll film: „Uwe Boll az új évezred Ed Woodja, ennek ellenére vannak jó filmje. Íme!” – Kimaradt hogy még a legrosszabb műve is jobb a Marvel/DC/Twilight összesnél.
50 éves a Monty Python Repülő Cirkusza: „1969. október 5-én került adásba a BBC-n a Monty Python Repülő Cirkuszának első epizódja. Abszurd humor focizó papagájjelenettel, hülye járásokkal és a toprongyos emberrel. És máig tartó kulturális hatással.” – ...de csak ha a BBC sariatanácsa is engedélyezi. Még szerencse ma már nem lehetne csak úgy képernyőre engedni oxbridge humoristákat a toxic white male privilege-dzsükkel!!
Gyűlölködő kommentek miatt törölték az orális szexre biztató videoklipet, amelyben VV Vivien is szerepel...and nothing of value was lost that day.
könyves blog – Így készült a Pussy Riot-könyv borítójaÉN MEG ÍGY SZAROM LE De nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés