2019. 12. 14.
3 the Nurejev, egy a ráadás. (dec. 14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
3 the Nurejev, egy a ráadás. (dec. 14-15.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 14.:
ÁLMODJ, KARENINA...
0
Két birtokos, egy eset.

Talán érdemes:
Az ünnep közeledtével jönnek a velejáró műsorok is, ma fél tízkor például az Igazából szerelem lengyel kiadását láthatjuk a Duna TV-n melyben a legkülönfélébb karakterek kergetik a Karácsonyi álmokat: van köztük félrelépő de kapcsolatát helyrehozni akaró feleség, majdnemtapló Télapó, rádiós műsorvezető, szerelmet újramegtaláló nő és persze gyerek is. A Listy do M. talán jobb is mint tengerentúli társai, én tuti közelebb érzem magamhoz a lengyelek hozzáállását, öt perccel később (21:35-kor) kicsivel arrébb (M5) rendhagyó feldolgozás Lev Tolsztoj klasszikusából az unalmas házasságból (túl) izgalmas félrelépésbe menekülő asszonnyal akit választása végül maga alá temet – az Anna Karenina ’94-es musicalesítéséért két Tibor, Kocsák és Miklós felel, ebből láthatjuk most a 2018-as kiadást Polyák Lillával. Fél kilenckor is lesz régi időkben játszódó házasságosdi a Cinemax 2-őn méghozzá Vietnamból és hasonló sztorival, itt tizenéves kamaszlány lesz gazdag helyi birtokos Harmadik felesége kinek egyetlen feladata az lenne hogy fiúgyermekkel ajándékozza meg „gazdáját”, ebbe csak az zavar bele hogy leszbikus vonzalmakat táplál annak második asszonya felé, talán nem spoiler ha elárulom: végül nem fiút szül urának, aki ennek láttán nem is repes az örömtől... Ash Mayfair dédanyja történetét adaptálta abból a korszakból amit Európában már szerencsére magunk mögött hagytunk, kár hogy a nőjogi harcosok (ahelyett hogy mondjuk a Közel-Keletet reformálnák) átestek a ló túloldalára:

A seksz, a szipu rovat:
Free The Nipple Edition:
a hét kérdése – Tényleg el kell takarni a nők mellbimbóit a képeken? És az utcán?: „Míg a férfiak fesztelenül sétálhatnak, szerepelhetnek, posztolhatnak félmeztelenül, egy nő ezt nemigen teheti meg.” – Talán mert a férfiak melle nem ugyanolyan és nem ugyanarra szolgál amire a nőké (bár tudom keményen melóztok ezen is). – „Te mit gondolsz, el kell takarni a női mellet?” – Nem tudom mit gondoljak, megvárom a sariatanács véleményét, szerintem tegyetek így ti is, ne hamarkodjátok el...oh wait:
Elárasztották a mellbimbók az internetet: „Elindult a szabadítsd ki a mellbimbót mozgalom” – ...és lehessen nyilvánosan szoptatni és közben akár sekszelni is, tudjuk-tudjuk.
Meztelen emberek tiltakoztak a Facebook bimbótilalma ellen: „Mellbimbókkal takarták magukat.” – Hessteg mítú, Harvey Weinstein likes this:
gumicukor – Cara Delevingne félmeztelenül harcol a mellbimbók jogaiért – Hát igen, neki ebben gyakorlata van :)))
Bikinis influencerek, akiket többször letiltott az Instagram szexi fotóik miatt: „Összegyűjtöttünk 5 hölgyet, akik gyakran fotózkodnak fürdőruhában, épp ezért roppant népszerűek. Mégis gyakran letiltja őket az Instagram.” – Egyértelműen a szabacccságharc érdekében meztelenkednek és nem a kattintásért!!
pedig elég bevállalós – Ez az influencer annyira testpozitív, hogy néha törli pucér fotóit az Instagram – Lásd fentebb...
bezzeg momoáét nem! – Amber Heard nagyon berágott azokra, akik cenzúrázták a melleitMÉG JELENTKEZHET A KÖVETKEZŐ FAPPENINGRE BRÜHÜHÜ, pedig milyen sokat kellett pózolnia a Tökéletes Fotóért a makulátlan előéletű Terry Richardson kamerája előtt!!! #nőijogok!!!4!! négy
lány 18+ Szabadságot a mellbimbóknak?: „Újabb lendületet kapott a #freethenipple kezdeményezés!” – Jaja, már az iskolában is:
+18 Most éppen az izlandi nők szabadítják fel a mellbimbóikat: „Csak egy testrész, és ilyenjük van a férfiaknak is, ezzel érvelnek az izlandi nők, és sorra posztolják a melleiket.” – Tök logikus, Izlandon amúgy is nagyon egészséges pucéran mászkálni az utcán, főleg télen. – „Egy 17 éves izlandi diáklány (...) élesztette fel a korábban már ismert Free The Nipple kampányt. A lány, aki egyébként az iskolája feminista bizottságának elnöke olyan napot hirdetett az iskolában, hogy mindenki kiszabadíthatja a mellbimbóját. Egy fiú iskolatársának nem tetszett a kezdeményezés, és lázadásként félmeztelen képet osztott meg magáról, mire a lány egész egyszerűen szintén egy félmeztelen képpel válaszolt az interneten.”DEHÁT EZ SEKSZUÁLIS ZAKLATÁS!! ÉDES FASZOM, mi még tanulni jártunk a suliba és a könnyen vetkőző csajokat se tartottuk feministáknak (tény hogy ők se a netre posztolták magukat), ahogy a meztelenkedős klipeket se: „(...) Michael Shuman (...) zenekara most hozta ki második nagylemezét, amihez kapásból félmeztelen nős klipet forgattak. (...) Ahogy az várható volt, jönnek sorban az új Muse-dalok, itt is a második a (...) Drones (...) nagylemezről. Ez sem klip, csak szöveges videó, de egy majdnem meztelen, ezüstre festett nő tekereg benne.” – Biztos nem a férfirajongóknak akartak vele kedvezni, még jó hogy miután elérték a bimbószabadságot, megálltak az aktivisták...ja nem:
cscsrsz – Szív alakú mellbimbók után jöhet a teljes meztelenkedés: „Miss Kelet-Németország fotói láttán József Attila sorai jutottak az eszünkbe.” –Mi van, mégsem volt falomlás meg egyesítés („Miss Kelet-Németország”)?! o_O
topless a pályán 18+ Élete végéi kitiltották a mell-villantó Istagram-modellt egy stadionból – Biztos nem a focirajongók kedvéért csinálta! Femen likes this!
Anakonda – Jason Derulo pénisze túl nagy volt az Instagramnak, törölték a fürdőnadrágos fotóját – Na mi van, mégsem „sétálhatnak, szerepelhetnek, posztolhatnak fesztelenül” a férfiak még fürdőruhában sem? HÁT HOL ITT A ZEGGGYENLŐSÉG?!


VASÁRNAP, DECEMBER 15.:
TE IS LEHETSZ CSAKNORRISZ!
0
...csak gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj...

Talán érdemes:
Nyolckor a Fekete hattyú után most fehér holló az HBO-n a White Crow-val ami Rudolf Nurejev életével foglalkozik, pontosabban azon szakaszával mikor Franciaországba látogatott (a titkosszolgák figyelő tekintetétől kísérve). Nurejev (Oleg Ivenko) egy személyben testesítette meg a kívülállók totemállatát: zseni volt ÉS meleg, akkoriban mikor ezek bármelyikével kiverhette a biztosítékot még a Művelt Nyugaton is. A SZU vezetői így sem hitték hogy emigrálni fog, márpedig pontosan ezt tette amikor megkapta a parancsot hogy azonnal jöjjön haza (nem nézték jó szemmel hogy szabadidejében melegbárokat látogat). Az orosz balett-táncos fontos lehetett Ralph Fiennes-nak aki nem csak a Rudolfot mentoráló Puskint (NEM a híres írót!) alakítja de direktora is a sorsdöntő elhatározást megörökítő filmnek (amit Nurejev gyerek-, és fiatalkorát idéző flashbackek színesítenek) és mint oly sok színészből lett rendező, Fiennes sem találta el az arányokat pld. alanya másságának bemutatásához, emiatt straightwashinggal vádolták az SJW-k (basszus, lassan külön szótár kell ehhez az újbeszélhez). Egy órával később (kilenckor) a leadócsatornához (Izaura TV) illő rövid de sablonos rom.kom. mert ugye Véletlen jegyesség nem igazán létezik ahogy kamu karrier sem, márpedig a főhősnő itt mindkettőben sárMos: se a házasság, se a halivúdi befutás nem jött össze neki, ám öribarinője esküvőjére valamit villantania kéne. Mi a megoldás? Természetesen kitalál magának egy szőke herceget... Hallmark-hoz / Lifetime-hoz illő téma de még az övékénél is gyengébben megvalósítva, csak megszállott romantikusoknak. 22:50-kor 1981-es Chuck Norris-akciózás a Film Mánián melynek fényét Christopher Lee és Richard Roundtree is emeli. Miután legutóbbi bevetésekor csapdába csalják és munkatársát kinyírják, a fedett kábszernyomozó (Norris, ezúttal ikonikus arcszőrzete nélkül) visszavonul, de partnere barátnőjének halála új lökést ad a lezárt ügynek mely egész Kínáig viszi. Itt tevékenykednek a Triádok, utánuk nyomozott a riporternő-áldozat, a cél a piszkos drogügyletek leközlése volt és nem halt meg hiába mert Norris bevégzi a melót... Az An Eye for an Eye-t a VHS-korszakban Szemet szemért néven forgalmazták, jelenleg a kissé spoileres Te nem lehetsz gyilkos! címet viseli – és ha ez nem elég, még Steven Seagal is ellopta az alapszitut az 1990-es Hard to Kill-hez.

Év filmje rovat:
Kritika – Ha a Shazam kutya lenne, muszáj lenne mindig simogatni: „Egyszerre aranyos és félelmetes a DC új szuperhősfilmje, ami nagyon akarja, hogy szeressék.”Év filmje, csak mernétek nem szeretni! Ki van adva hogy dicsérni kell, akármilyen szar is:
Shazam! – A család a legjobb szupererő: „Felejthető, de szórakoztató vágybeteljesítés a DC (fejlődő) boszorkánykonyhájából.”MAGYARUL: szar.
Szerb Antal jöhet, a transzvesztita sorozatgyilkos nem: „Az új Filmalap már bontogatja a szárnyát, és sorban dönti, hogy miből lehet film, és miből nem a jövőben. Megnéztük ezeket a döntéseket.” – Pedig tuti Év filmje lenne a travi sorozatgyilkos, úgyis akkora hiány van depis magyar műalkotásokból:
előzetes – Egyre durvábbá válnak a challenge-videóik, aztán a feje tetejére áll a világuk: „Az online magamutogatásról és a budapesti éjszakáról szóló FOMO előzetese az Indexen látható először.” – Nem az a baj hogy mostanában csak ilyesmiket mutattok be hanem hogy pont azok nem nézik meg akikről szól:
A Jó srácok simán lehet a nyár vígjátéka: „Itt az új előzetes a fiúkról, akiknek annyira durva lett a filmje, hogy ők tuti nem nézhetik meg.”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
előzetes – A stréber csajok megmutatják, hogy kell keményen bulizni: „Az Indiewire szerint rég nem volt olyan jó kamaszfilm, mint amilyen a Booksmart lett.”Év filmje, már megyek is megnézni...ja nem.
kritika – Amikor még a szülő is retteg a gyerekétől: „Németország egy dühöngő kislány történetével indulna az Oscarért, amit minden szülőnek látnia kellene.”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Kritika – Oszló hullák a mirelitpizzák között: a film, amiről százan kijöttekÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Az Arany Kesztyű - A munkásosztály a pokolba megy: „Gyomorforgató tanulmányi kirándulás egy sorozatgyilkos mikrovilágába és a német tudattalanba.” – ...és rajta keresztül az összes ciszheteró európai férfi lelkébe:
Az volt az álma, hogy ne igyon, legyen állása, és ne öljön meg senkit: „(...) A török származású Fatih Akin (...) elkészített egy mocskos, undorító, fertelmes filmet egy mocskos, undorító, fertelmes német sorozatgyilkosról.” – ...elferdítve a tényeket, kihegyezve az incelekre és Trumpra: „Egy olyan korban élünk, amikor szexuálisan frusztrált férfiak arról fantáziálnak az interneten, hogy nőket fognak megölni. Én látok valamiféle kapcsolatot Honka és közöttük.” – ...és az általánosítások nem érnek itt véget: „A film elég rossz színben festi le a németeket, akik mindent a külföldiekre, bevándorlókra kentek a hatvanas-hetvenes években. (...) Szándékos volt ez a nemzetkritika? – Viccelődtünk ezen a görög színészemmel, hogy milyen vicces, a görög család a filmben gyönyörű, a németek pedig szörnyetegek. De nem kritikát akartam, hanem pontos ábrázolást.” TÖK HIHETŐ, ezért ez az Év filmje!4!4 <3

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés