2019. 12. 23.
Best of Recorder 2018
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

...mert jobb későn mint soha és akkor kezdjük újra a Stenkkel-Lángolóval meg a többiekkel:

s – Eminemnek és a Wu-Tang Clannak is fáj odalenn: „A sztárok is a nemi betegségek ellen szólítanak, csak egy kicsit jobban kell figyelni!” – Hessteg mítú...ja nem ide.
art&go – kultúra – Félmeztelen őrület az Operettszínházban: „Az évad egyik legjobb előadását láttuk a Nagymező utcában.”Harvey Weinstein likes this.
Vacsoraasztalnál lövöldözne Tenki Réka: „A Stenken lehet megnézni a Mörk abszurd hangulatú klipjét egy furcsa család még furább vacsorájáról.” – Családbarát zene lehet.
STENK – Hotelszobákból ki nem dobált tévékészülékek: „Öt év után tért vissza új albummal az Arctic Monkeys. Bárcsak ne tették volna.” – Akkor nem ez az Év lemeze? LOL!!4
stenk – Egészséges erotikával tér vissza Christina Aguilera: „Az új számán Kanye West is dolgozott, Deadpool Céline Diont haragította meg, Sia pedig Dipóval állt össze LSD néven.” – Ez ilyen straight edge muzsika lehet...ja nem:
Videódiszkó – Guminőkre spriccel a péniszgitár: „Újabb őrületes klippel jött ki a Little BIG, Siát bárgyún vigyorgó lufivá változtatta az LSD.”
R. Kelly megerőszakolhatott és herpesszel fertőzhetett meg egy nőt: „Eddig is sokan vádolták erőszakkal az énekest, de most egy húszéves nő fel is jelentette.” – Szegény nő, vajon ki fogja tudni fizetni a perköltségeket? Csak mert tuti veszteni fog :SSS

BLASZFÉMIA & SÁTÁNIZMUS
...mert 2018-ban nagyon tolták az arcunkba:

Recorder – "Sátán helyett a kaotikában hiszek": „Nagyinterjú a magyar metálszcéna egyik legmeghatározóbb arcával, a nu-metaltól a Sziget Nagyszínpadig.” – Tök hihető. Ja nem az:
recorder 18+ Csókolj meg, te sátánista feminista!: „A kosfejű, pucér nőalak és Lucifer imádata nemcsak a metal előjoga.” – Sőt, mindenki legyen sátánista: „Boszorkánysággal is lehet harcolni a patriarchális elnyomás ellen, avagy Alexandra James szavaival élve: „Szerintem a sátánizmus alapjait tekintve sok szempontból egyezik más politikai ellenállási mozgalmakkal, például a feminizmussal. Az a célkitűzése, hogy felszabadítsa az ént. Hogy felülemelkedjen az unalmas, bináris világrenden, és megtagadja a társadalmi normákat.” – ÍGY IGAZ, tök hihető hogy a sátánisták feminista úttörők, nyilván ezért használnak pucér nőket oltárként és ezért dugnak a vagináikba megszentelt ostyákat ^^
recorder 18+ Spanglifeszület és nyelves csók: „Szex, drogok, fénykard: videó gátlások nélkül.”MAGYARUL: csak a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni. És tényleg:
recorder +18 – Isten nőnemű, és csodás az ágyban: „Festett vaginák, Madonna és a Ponyvaregény egy helyen.” – …avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis: „God Is A Woman – hirdeti Ariana Grande (…). A fülledt hangulatú (…) szám szövege nagyrészt azt ígéri címzettjének, hogy az együtt töltött éjszaka után semmi kétsége nem marad afelől, hogy Isten egy nő. Az (…) énekesnő absztrakt, festékből kirajzolódó női nemi szervben fekszik meztelenül (…), közben az óriásira nőtt Grande dühös férfiak szidalmait hallgatja egykedvűen, a bolygónkon trónol, és hula-hopnak használja a galaxist, ezek a képek próbálják valamelyest kitágítani a szexközpontú dalszöveg kereteit. (…) Aztán megszólal Madonna, és (...) a Ponyvaregényből idézi a Samuel L. Jackson monológjaként elhíresült ótestamentumi passzust (...), csak lecseréli a „fivérek” szót „nővérekre” (...). (…) A klip azzal zárul, hogy Grande pörölykalapácsával összetöri az üvegplafont, és nőalakokkal népesíti be a sixtusi kápolna mennyezetfreskóját, Ádám teremtését. Az üzenet egyértelmű tehát, az viszont, hogy egy ponton miért visítoznak hörcsögök a klipben, nos, fogalmazzunk úgy, hogy kifürkészhetetlen.” – Mert sok volt az LSD, azért, nade wait, a challenger appears:
recorder +18 – Szexi apáca szobára viszi az év botrányhősét – Biztos megint Depp és Manson keménykednek. Ja nem: „Szex, bosszú, bizonyos körökben híres színész, mi kell még? Biztos, ami biztos, ezt a Harvey Weinstein dolgot is vegyük bele a videóba – gondolta a TENLo zenekar. A Kill All The Things (…) klipjében egy (...) férfi drogozik és piál egy hotel bárjában, aztán felviszi őt szobára egy szexi nő (aki valójában apáca!), az ágyra löki, és elképesztő meglepetés: a végén megöli a nő a férfit. (…) Mindez így elég lehetne egy közepes érdeklődésre számot tartó kliphez, de sajnos megfejelték azzal, hogy az elején kiírják, hogy a férfi szereplő Harvey Weinstein, miközben ha valaki egyetlen mondatnyit tud ez utóbbiról (...), láthatja, hogy a sztorinak semmi, de semmi köze nincs hozzá.” – Ugyan már, hát pont ezért ez az Év videoklipje az Év lemezéről!!! És ha már itt tartunk:

ERŐSZAK
...mert 2018 a vájolensz éve volt a zenében is:

Recorder – Börtön, pszichiátria, feltételezett gyilkosság: „A popzene egyik legkülönlegesebb története.” – Megelőzte a korát, ma már ez belépő a sikerhez:
recorder 18+ Miért ilyen véres ennek a nőnek a szája?: „Fröcsög a vér, buggyannak a belek, kipattan a szemgolyó. Brutálvideó.” – Tessék mondani, lesz zene is?
R – Új sorozatok megtörtént bűnügyekről: „Versace-gyilkosság, waco-i szekta, és ami a háttérben történt.” – Azt sose fogjuk megtudni, és ha már itt tartunk:
Recorder blog – Courtney Love megölette volna ex-vejét Kurt Cobain gitárjáért?: „A férfi legalábbis ezzel vádolja.” – Majd őt is elteszik láb alól.
Recorder blog – Megverte a rockert Pamela Andersonnal közös fia: „A szexvideóban szereplő Tommy Lee a neten mutogatta a sebeit.” – Á, apákat nyugodtan lehet verni akár nőknek is...
recorder +18 Stílusos szombat esti mészárlás: „Gyilkosság sült krumplival, és egyéb vicces-véres dolgok.”HA HA VERY FUNNY, természetesen Childish Gambinóról van szó aki ki van kiáltva az aktuális zseninek:
r – Erről a videóról beszél most mindenki: „Childish Gambino vigyorog, táncol és lemészárol egy halom embert.”
Recorder – híres – Mindenben zseniális: „34 évesen az ő lábai előtt hever a zeneipar és egész Hollywood.” – ...mármint Childish Gambino előtt. Nem baj, majd megy ő is a lecsúszott NFL-csodajátékosok után :DDD

ROCK AND ROLL
...2018-ban is csupa legendával...oh wait:

Recorder – híres – Ki ez a korosodó dzsigoló?: „Ricky Martin élőben más, mint a plakátokon, de mindig lehengerel. Exkluzív fotógaléria.”
Recorder – Eminemet mindig csak bántjákMUHAHA, AZT REMÉLEM IS, és azt is megtudjuk hogy mi az oka:
rec – Azért bántják sze­gényt, mert egy undorító űrlény: „A Die Antwoord látványos és el­gondolkodtató videóval állt elő.”MAGYARUL: érzékenyítő tréning.
rec – A jövőben az android lesz a főnök: „Nagyon Twin Peakses lett a brit popsztár új videója.”INKÁBB BLEKKMIRROROS MAGYARUL: érzékenyítő tréning.
r – YouTube-on hallgatsz zenét? Van egy rossz hírünk!: „Direkt fognak idegesíteni minket.” – Van egy hírem: szarok a jutúbra ahogy a faszbúkra is:
r – A Facebook jobban ismer minket, mint a barátaink: „Mondd meg, mit lájkolsz, megmondják, ki vagy.” – ...és a faszbúkon még több rekorder-lángoló-stenk-stb. van...
r – Kim Kardashian a mai Marie Antoinette: „Legalábbis férje, Kanye West szerint, aki rengeteg baromságot összebeszélt mostanában.” – Látom a törióráról hiányzott mert akkor tudná mi lett Marie Antoinette vége.
Recorder blog – A net új hőse: a szelfi után elfordult a sztártól: „A Super Bowl győztese: #selfiekid.” – Az jó hogy leszarja a STÁRokat, de a legjobb az lenne ha szelfizés előtt/helyett is ezt tenné.
RECORDER BLOG – Perel a siket anyuka, aki koncertre ment a lányával: „Biztosítottak neki jeltolmácsot, de nem volt elég jó az élmény.” – Ha valahova, ide illik a LESZARO minekmentoda?!
Recorder – Lana Del Rey bekeményít!: „Miért szólt be neki Azealia Banks? És miért hívta ki válaszul a hóra? Megannyi kérdés.” – ...és én mindet LESZAROM.
r – Búcsút mondhatunk Kanye Westnek?: „Mikor jön el az a pillanat, amikor végleg leírja magát? Talán most.” – Á, ő nem tud olyat csinálni ami miatt örökre megbukna...
Recorder blog – Bombasztikus refrének a Szigetről: „A zenéjük tíz éve volt divatos. Hogy lehetnek mégis ilyen népszerűek?” – Úgy, hogy LESZAROM őket.
r – Csendes éj rockerekkel?: „Egy vén punk és egy gonosz rapper is korán kezdte a karácsonyt idén.”
R – Ő az új Freddie Mercury?: „Ez a brit énekes és zenekara úgy stadionrockol, mint rég senki más.”
Recorder – A rockgitár nem halt meg, csak átalakult: „A hagyományos gitárhős kiment a divatból, már más az érdekes.” – Vagy nem is, mert:
rec – Ismét jó lesz a rockzene: „Jack White szerint jön a szükséges vérátömlesztés, a vad fiatalok.”HA HA VERY FUNNY!
Recorder blog: „Ha kevesebbet dolgozom, jobb lesz az eredmény”: „A legnagyobb sztároknak ír dalokat, de nem ül egész nap a stúdióban.” – Sőt, egyáltalán ne üljön ott és ne is zenéljen:
Recorder blog – „Nem tetszik a zeném? Fizess és kussolok!” – Na, erről beszélek.
r – Jövőre feltámasztják Amy Winehouse-t: „Szabad ilyet csinálni egy elhunyt popsztárral, vagy kegyeletsértés?” – Szabad-e? Mi az hogy, nagyonis, minél halottabb valaki annál jobban szeretik:
r – Már nem Jacko a legkelendőbb: „Osztottak-szoroztak, és Michael Jacksont beelőzték az USA-ban.”
r – Hogyan legyen örömünnep egy temetés?: „Csak a taperolós pap rondított bele Aretha Franklin méltó búcsúztatásába.” – …és most hogy már nem él, elhárult az akadály a címlap elől is:
Recorder – A popzene egyik legerősebb életműve: „Aretha Franklin tíz legjobb albuma. Csupa mestermű.” – ...amikkel jó lett volna még Franklin életében foglalkozni, dehát ő ugye nem a villantásaival, „csak” a tehetségével jutott a csúcsra ^^ 2018 amúgy sok más hírességet is elragadott tőlünk:
Recorder – 48 évesen hunyt el az Érkezés zeneszerzője: „Jóhann Jóhannsson az egy­ik legjobb filmzeneszerző volt.”
rec – Elhunyt a Cranberries énekesnője: „Az 1990-es évek egyik legnagyobb sztárja éppen új lemezen dolgozott.”
Recorder – Brutális fájdalomcsillapító- adagba halt bele a rocker – Halottaknál maradva:
r – A szív és elme forradalmát várta „a rap nagypapája”: „A 74 évesen elhunyt Jalal Nuriddin nem szerette az anyagias rapet.” – Ha már rap és öregedés:
Rec' – Dr. Dre és a Wu-Tang Clan sem öregszik szépen: „A pénztárcájukon kívül mindenki másnak jobb lenne, ha nyugdíj­ba mennének a rap nagy öregjei.” – …ugyanez igaz a többi Nagy Öregre is:
Recorder blog – Keith Richards: a mai drogok jellegtelen vackok: „Mick Jaggernek el kellene köttetnie az ondóvezetékét szerinte.” – Inkább a hangszálaira kössön egy csomót. Mármint Richards...
Recorder blog – Obama próbált nem cikin táncolni Prince mellett: „Semmi karatézás a színpadon!” – Prince mellett mindenki ciki, főleg azok akik próbálnak nem annak látszani:
r – Amikor Justin Timberlake beszólt Prince-nek – Mondhat amit akar de Prince legalább a karrierje végén szembement az illuminált agendákkal, nem népszerűsítette őket:
Recorder – Bogarakat szolgáltak fel Justin Timberlake partiján: „A sztár megtalálta magában az „erdei embert”.”MAGYARUL: érzékenyítő tréning.
Recorder – 20 perc is elég a boldogsághoz: „10 tuti album, amelyek hamarabb lemennek, mint egy gyorsmosás.” – ...és mind Év lemeze.
Recorder – Kutya, gyerek, boldogság, közhelyek nélkülWait, a challenger appears, sőt kettő is:
Recorder – A legjobb női-férfi énekes-párosok: „Szerelmesek és elvált házaspárok, akik szakítós dalokat énekeltek.” – Remélem az aktuális illuminátuspár Jay-Z és Beyoncé is hamarosan csatlakozik hozzájuk:
Recorder – Alapító atyák? Jönnek helyettük az alapító anyák!: „Jay-Z nagyszabású, hírességektől roskadozó videója így képzeli el Amerika jövőjét.” – Madonna, Ariana Grande, most meg Jay-Z, aki anno arról pofázott hogy I got 99 problems, but a bitch ain’t one :DDD
Recorder blog – Hány sört adjunk egy kínai füles áráért?: „Nem könnyű válogatni az olcsó, de jó márkák között. Segítünk.”ELMENT AZ ESZETEK?! Kínai fejhallgató helyett iszok egy magyar sört...
Recorder – Még egy ilyen megosztó zenekart!: „A hipszterek is várták az új lemezt, a blackmetálosok is. De milyen lett?”Év lemeze, nyilván.
Recorder – AC/DC-vel döntöttek rekordot: „Majdnem ötszázan gitározták egyszerre a Highway To Hellt.” – Na végre valódi hírek <3

MAGYAR ZENÉK
...mert 2018 a zenei forradalom éve volt hazánkban is...ja nem:

Recorder – A magyar zene kincstára kimeríthetetlen: „Egy parádés lemez, amit száz másik lemezből raktak össze.”Év lemeze száz másik Év lemezéből.
r – Itt a súlyos Quimby sci-fi – ...és ha már sci-fi:
Recorder blog – Galla Miklós a magyar Kraftwerk: „Felújította klasszikus slágereit, de van új dala is, meghallgatható.”
r – Lukács Laci: csajok és pia: „A Tankcsapda énekesét 1989-ben csak ezek érdekelték. Interjú az 50 éves, friss díjnyertes rockerrel.” – Á, a Tankcsapda már so last year:
Recorder blog – Élet a Tankcsapdán túl: „Debrecenben rengeteg jó zenekar működik. Ismerd meg őket!”
Recorder blog – Magyar zenészek legjobb és legrosszabb melói: „Van zenész, aki gyereksebész, és van, aki felfújható kolbász is volt.” – Hagyják ott a munkájukat, mert:
Recorder – 42 millió kezdő bandáknak: „Ha ennyi állami pénztől nem fut be a zenekarod, akkor vajon mitől?” – Hát igen, ennyiből jó sok LÉLEGEZTETŐGÉPET faszbúk-támogatást meg jutúb-nézettséget lehet venni, de minek:
Recorder – „Százezer lájkjuk van, de a színpadon nem állják meg a helyüket” – Na és, az nem kell a STÁRsághoz, meg az se hogy tudjanak zenélni:
R – Kis Grófo és az elviselhető apokalipszis: „Laza slágerek, giccsmentes szerelem - új magyar zenék.” – Mind-mind Év lemeze, egyiket se fogom meghallgatni.
r – Rengeteg jó magyar zene jelenik meg: „Puha folk, kemény techno, űrrock és turulrap.” – Lásd fentebb.
r – Ezek voltak a legjobb magyar zenék: „Az év tíz legjobb magyar lemeze, és még sok másik.” – …vagy nem, mert:
recorder – Minden magyar zenekar elszürkül?: „A megfelelési kényszer ellensze­re, ha külföldön is játszik a zenész.” – ...mert a külföldi bandák nem szürkülnek el :D Érdekes, máskor meg pont azt mondjátok hogy meg kell felelni és slágert kell írni:
Recorder – A zeneszerzők főbűnei: „Sokan nem értik, hogy kell dalt írni, pedig a gyerekek még tudják.” – …ezért vezetik gyerekek által írt dalok a slágerlistákat. Oh wait…
Recorder – Hazai pálya – „A karakteres dalokból nem lesz sláger”: „Kelemen Kabátban-interjú az élet értelméről és a szerelmes dalokról.” – Ennyit arról hogy maradjatok gyerekek, de végre megtudtuk miért írják futószalagon a szarabbnál szarabb számokat.
rec – Ez a nő megeszi a férfiakat: „Megcsinálta Opitz Barbit és Dér Henit, megmondja a tutit Nicki Minajról is.” – Én is: LESZAROM.
Recorder – Szikora Róbert majdnem punk lett: „A politikusok senkik, egy köze­pes zenész is többet ér náluk, bár a Quimby-ben sincs spiritusz. Interjú.” – Jaja, true dat, és Fenyő Miklós volt az első magyar rapper, tudjuk-tudjuk…
Recorder blog – A legnépszerűbb magyar rapper vakondról magyaráz: „Majka és a gyűlölethullám, a nyári bulislágere és más új zenék.” – Köszi, kihagyom.
r – „Jól seggbe rúgott minket a Red Hot Chili Peppers": „A hatvanas évekről álmodik az RHCP kedvenc magyar zenekara.” – Vannak akik el is jutnak oda:
Recorder – Magyar zenekarért sikoltoznak a tinilányok: „De hogy került vissza a hatvanas évekbe ez a magyar rockegyüttes?”LESZAROM, felőlem maradhatnak is ott.
Recorder blog – Tükörből látszik csak Budapest igazi arca – Nem, nem csak onnan:
Recorder – Hol lehet ma a Nagy Ferót csókolgató csöveslány?: „És miért járt Ákos Marx-pólóban? Sosem látott rockfotók a szocializmusból.” – Tuti fotosopp mindegyik...
Recorder – zene – Budapest-imázsfilmet kaptunk ajándékba: „A Kusturica-filmek világsztárja óriási hajós bulit csapott a Parlament előtt.” – Nem, EZ az igazi jó országimázs:
r – "Budapest a második otthonom": „Hogy kerül egy francia garázspunk dal az új magyar thrillerbe? Interjú.”
Recorder – Ezek a magyar patkányok kocsmát csinálnak a világból: „Brazíliában és Indonéziában van a legtöbb rajongójuk, de vajon miért?” – Azért, mert LESZAR ott sok a lédiboj és kell melléjük a piálós zene.
r – Ki az a Varga Szíriusz?: „A Kutya Vacsorája 15. jubileumi koncertjét messziről kerülik a híres zenészkollégák.” – Sőt, sajnos a közönség is:
rec – Az Origótól a köztévéig: „10 milliók nézik a YouTube-on, a haverja Majka és Caramel, ki az?”LESZAROM, de ha már Majka:
Recorder – Majkának bejött a nosztalgia: „Övé a tél legnézettebb videója, és már a rádiókra sem panaszkodhat.”LÁSD FENTEBB Én annál többet panaszkodok minél több ilyesmi megy a tévében-rádióban…
Recorder –1998 a zenében: „Celine Dion, autotune, nu metal, trend nélküli túltermelés.” – Mindegyik kimaradt...
Recorder – Mi a jó az Ace of Base-ben?: „És jobb-e nála Dr. Alban? A 90-es évek összes megaslágere egy megacikkben.” – Ugyanez magyar kiadásban:
Recorder blog – És te kiken nőttél fel?: „Hip Hop Boyz vagy Happy Gang? Bestiák vagy Baby Sisters? 90-es évek, ami csak belefér.” – …és akkor térjünk vissza az ungarische seksz und drugs und rockandrollra:
Recorder – McCartney és a magyarok: „Oké, a Beatles sztárja a londoni Abbey Road stúdióban dolgozik, de mit csinál ott Gyuri és Zalán?” Wait, a challenger appears:
Recorder – "Egy plafon választott el Paul McCartney-tól": „Hazánkfia első kézből szerzett tapasztalatokat az ex-Beatle-ről.” – Hogyan? Lyukat fúrt a plafonba?
Recorder – Zene, ami a lelket élteti: „Egy pesti baráti társaságtól, akiket nemzetközi szinten jegyeznek.”Paul McCartney likes this.
Recorder – bulika – Mire buliztunk 1998-ban?: „Déli hiphopra és sötét triphopra, Madonnára és Fatboy Slimre.”Voltmár, ezeket is kihagytam és inkább ezekre buliztam:
Recorder – Pokolgéptől Pokolgépig: „A magyar metal rövid története, 38 év legnagyobb fordulópontjai.” – ...avagy SZERETEM A RECORDERT, VOL. 1.
Recorder – A magyar thrash viszontagságos története: „A 80-as évek végén kitört a thrash-láz, de csak a Moby Dick lett sikerzenekar.” – ...avagy SZERETEM A RECORDERT, VOL. 2.
Recorder blog – Kemény zenék: „Hallgasd meg a kortárs magyar punk és hardcore legjobbjait!” – ...avagy SZERETEM A RECORDERT, VOL. 3.
Recorder – Balatoni lány menni Izland:
„Lábas Vikiék a sulipadból 5 év alatt fesztiválsztárok lettek. A Margaret Island elmeséli, milyen volt az út.”Wait, a challenger appears:
rec – Zalából New Yorkba: „A Broadway sztárja Nagykanizsán született, ahol új fesztivál készül.” – ...avagy SZERETEM A RECORDERT, VOL. 4.
Recorder – híres – Mire emlékszel az ének-zeneórákról?:
„Több tucat magyar énekes és zenész mesél közép­iskolás élményeiről.” – ...nem közép-iskolás fokon ^^
Record – Nélküle szegény­ebb lett volna a magyar zene: „A 91 évesen elhunyt Kallós Zoltán őrizte meg az erdélyi népdalokat.” – Jó lett volna vele is életében foglalkozni, főleg mert vendégeinket is jobban érdekli ez a műfaj mint a külföldi STÁRok kópiái:
r – Joss Stone: „Nem láttam még a cigányzenekarhoz fogható társaságot”: „Pedig az énekesnő bejárta a világot.”Wait, a challenger appears:
Recorder – híres – Margot Robbie: A magyarok olyan kúlak: „A Wall Street farkasa szőke bombázóját egy Szabadság téri erkélyen faggattuk budapesti élményeiről.”
Recorder – A Most múlik pontosan­ról sokan hiszik, hogy népdal: „Hogyan őrizzük a népzenét mi, és hogyan a Balkán? Interjú.” – Jaj döntsétek már el hogy őrizni kell a magyar zenekincset vagy aktualizálni:
Recorder – A csángók találkozása a Commodore 64-gyel – Kitalálom: Év lemeze?…

#METOO
...mert 2018 ennek az éve (is) volt:

Recorder – Így derült ki, hogy Whitney Houstont molesztálták: „Gyanús volt, hogy egy ilyen szép nő sose volt igazán szexi.” – Hiába, az a gyanús ami nem gyanús. Dead giveaway!
Recorder – #metoo – Zaklató vagy? Megszívod.: „Nem szexelhetsz gyerekekkel, nem erőszakoskodhatsz színésznőkkel, hiába vagy sztárrendező. Érthető?”MAGYARUL: pénzzel mindent megúszhatsz:
recorder +18 botrány – „Ő a szexrabszolgám, én magam idomítottam”: „Újabb megrázó részletek R. Kelly R&B-sztár viselt dolgairól.”Keep calm, modell még akkor is lehet belőle ha netán tényleg börtönbe dugnák:
Recorder blog – „Egymillióan gyűlölnek, 40 milliárdan szeretnek”: „Hiába vádolja újabb nő erőszakkal R. Kellyt, nem lehet elhallgattatni.” – Akkor neki is van százezer lájkja? LOL!44
R – Perverz szöveget énekelt, de csak később jött rá: „A francia zene kéjenc zsenije átverte a 18 éves énekesnőt.” – Hessteg mítú...ja ha egy zseni csinálja akkor nem:
r – Paul McCartney nagy kujon: „Mi másért adna pajzán szövegeket egy szerelmes kiskamasz szájába?” – Na mi van, ez nem mítú? Ilyenkor nincs tiltakozás? :DDD
r – Ezzel a csajjal csak a baj van: „24 óra alatt 50 millióan nézték meg a klipjét, milyen dolog ez?” – Biztos neki is van százezer lájkja...
Recorder blog – Nem rosszabbak a nők, csak kevés a lehetőségük: „Sztárok a szexizmus ellen, most a Grammy-díj kapcsán.” – A recorder teljes szerkesztősége lájkolja ezt, mindjárt látjuk is hogy mennyire, csak előbb jöjjön a

FILMES ROVAT
...ami 2018-ban ugyanannyi teret kapott mint a zene:

Recorder – Cate Blanchett is ugyanazon sírta tele a zsepijét, mint mi – És? Attól jobb lesz?
Recorder – A fura lány és a faarcú fiú: Winona Ryder és Keanu Reeves: „Hollywood gyakran alábecsülte őket, de minden bukás után felálltak. 34 év, örök megújulás.”
Recorder – A magyar valóságnál nincs ütősebb: „Az ősz legviccesebb, legmegha­tóbb és legmegrázóbb magyar filmjeiben egytől egyig igazi emberek vannak.” – ...mert a rendes színész az so last year:
Recorder – Hazai pálya – Miért olyan béna a mozivásznon a legtöbb magyar színész?: „Hogyan készült az év legkirályabb karaoke-jelenete? A Virágvölgy rendezője elmeséli”
Recorder – Robert Pattinson még cowboyként is hipszter: „Na de miért egy miniatűr lóval csalinkázik a Vadnyugaton?” – Hogy megkeresse az Old Town Road-ot :SSSS
rec – Kedves mesének indul, aztán durván meggyepál: „Ne tévesszen meg senkit a semmitmondó cím, a szexuális visszaélés témájában kevés ilyen tűpontos, bátor film készült.” – ...olvashatjuk azon a blogon ahol – amint azt látni fogjuk – minden második posztban női nemiszerveket tolnak az arcunkba. Logika 4 teh win!4!
r – Jennifer Lopez pénzt éget és gyémántokkal tekézik: „Fergeteges önparódiába fordul a luxus a sztár új videójában.”HA HA VERY FUNNY!
recorder 18+ cannes – Lars von Trier mélyen bebújt a saját valagába – Miért, eddig nem ott volt? o_O – „Gyerekgyilkosság, hullagyalázás, mell-levágás. A dán zseni min­dent bedob, csak foglalkozzon már vele valaki.” – Dehát azt teszitek, nem?
Recorder – cannes – A bajszos perverz most más­hogy durvul, mint szokott: „Ha valaki gyereket visz a drogos partiba, abból csak szörnyűség sülhet ki.”Év filmje, nincs mese.
Recorder – cannes – Itt a bekészült huszon­évesek új kedvenc filmje: „Totál zakkant tripre visz az Under The Silver Lake, eddig semmin sem szórakoztunk ennyire jól Cannes-ban.” – Lásd, sőt LSD fentebb…de csak míg meg nem jönnek a franciák:
recorder 18+ film – A 10 legdurvább francia film: „Vaginából kileső kamera, extrém, szex, kannibalizmus, pornófüggés, élvenyúzás - ezeket ne nézd meg!” – Ja, nyilván azért szeditek sorba hogy NE reklámozzátok őket…
Recorder – A Netflix felfalja Hollywoodot: „Elképesztő pénzeket költenek el.”
Recorder – premier – Nyomokban Star Wars-varázst is tartalmaz: „Tíz nappal a világpremier előtt megnéztük a Solót, spoilermen­te­sen számolunk be róla.”
Recorder – Carey Mulligan stikában korunk egyik legnagyobb színésznője lett: „Még 33 éves sincs, de már több re­mek­műben játszott, mint jópár vete­rán. Most Cannes-ban láttuk!”
Recorder – 15 csúcsfilm a világ legjobb fesztiválján: „Magyar filmért és motoros fű­résszel támadó Nicolas Cage mi­att is izgulhatunk Cannes-ban.” – …és mind közül a magyar érte a legtöbbet:
Recorder – Wow! – Nem látszik, milyen kemény igazából az anyaság: „A legszerényebb magyar rendezőt érte a legnagyobb dicsőség Cannes-ban. Hogyan dolgozza fel a sikert?” – Ahogy én a sikertelenséget: le kell szarni, oszt’ jónapot, amúgy meg emelem kalapom a hölgy előtt.
Recorder nagyvászon – Fura érzés megszeretni egy csecsemőtolvajt: „A szupersztárságra született Be­ré­nyi Bianka tornádóként söpör végig Virágvölgyön.” – Ja, ő erre született, nem is kell tennie érte semmit sem…
rec – Egy ilyen nőért muszáj átvészelni a kommunizmust: „Egyszer Jessica Chastainre, más­kor egy dacos parasztlányra ha­sonlít a lengyel színésznő, akiért most mindenki megveszik Cannes-ban.”
r – Ki a legerősebb láncszem az Ocean's 8 csapatában?: „Sandra Bullock hozott a legtöbb pénzt, Rihannát rengeteg Grammyre jelölték, de istennőnek csak az egyiküket neveznénk.” – Én egyiküket sem nevezném annak:
Recorder – Milyen nagy dobásra készül Rihanna?: „Miért Kubában? És mi köze hozzá egy Marvel-sztárnak?” – Akkor is, most is LESZAROM.
Recorder – Natalie Portman vagy Lady Gaga a menőbb popsztár?: „Listáztuk a legügyesebben színész­kedő popsztárokat, és a legmeg­győzőbben éneklő filmsztárokat.” – Listázgatunk, listázgatunk? ÉBERSÉG!4!
Recorder – lol – Még mindig imádnivalóan kattant a legjobb vígjátéksorozatunk: „A legtöbb magyar komédia kínosan erőltetett, az Egynyári kalandban viszont rendre megvillan az abszurd zsenialitás.”Wait, a challenger appears:
Recorder – tv – A nyár tévésorozata forradalmat csinált: „Glamúrral ír történelmet, csupaszív őszinteségével mindenkit elvarázsol.” – …vagy nem is, mert:
rec – Véget ért a legjobb so­rozat, amit nem nézett senkiÉv sorozata, mégse nézte senki!!44
Recorder – tv – A tizenkét legizgalmasabb nő a tévében most: „Bérgyilkos, pankrátor, hercegnő és szolgálólány, de még egy vagány magyar csaj is befért.”Wait, a challenger appears:
RECORDER – A meleg tinifilm, amit nem vártunk, de mégis eljött: „Ne riasszon el senkit a ciki magyar cím, a Kszi, Simon amúgy csodálatos.”Wait, a challenger appears:
Recorder – A másságot nem lehet csak úgy leimádkozni: „Ijesztő, amit átnevelő táborban művelnek meleg tinikkel, de nevetni is lehet rajta.” – Jaja, Kína & ISIS likes this :DDD
Recorder – Az Oscar-díjas zeneszerző meglepő mellékállása: „Hadat üzent a rémes éttermi háttérzenéknek.”Wait, a challenger appears:
Recorder – Aludj el horrorzenére!: „Ijesztően nehéz felismerni, milyen hangszerek szólnak a friss filmben.” – Nem mindegy ha úgyis elalszok rajta? Vagy nem:
Recorder blog – Ettől a thrillertől egekbe szökik a pulzusunk: „És nem kell hozzá más, csak egy szoba meg egy telefon.” – Nem, az SJW-k pulzusa továbbra is a Triggertől szokott egekbe szökni.
RECORDER BLOG – MOZGÓKÉP – Az elmúlt 25 év legjobb zenés filmjei: „Rockturnék és popsztársorsok, rangsorba szedett remekművek.”
Recorder – Rettenthetetlen nőkről fog szólni az Oscar: „Emma Stone és Natalie Portman is esélyes lehet, de a verseny egyre kiszámíthatatlanabb.” – Felkészül Cannes:
Recorder – cannes – Cannes nem úszhatja meg többé nőügyek nélkül: „El kell gondolkodniuk, mi többet tehetnek a dekoratív színésznők vörös szőnyeges felvonultatásánál.” – Szerintem meg az is lehetne hogy egyes blogok ne tárgyiasítsák a nőket:

SEKSZ
...mert ebből volt a legtöbb a nagy hesstegmítúzás ellenére is:

Recorder blog – „Csajok feszes cuccokban, a faszin bugyros nadrág”: „Novella az MTV hőskoráról, amikor minden tini a zenetévére tapadt.” – Csak akkor még zene is volt a seksz mellé:
r – Olcsó borozóktól a sztriptízbárokig: „Dalok a pesti éjszakáról, kitakart mellbimbók - új magyar zenék.”
recorder 18+ Tényleg felgyújtották ennek a nőnek a mellét?: „Szó szerint tűzrőlpattant videó.”
recorder 18+ Így néz ki a Marilyn Mansonos műpénisz: „35 ezer forintért bevihetjük az énekes fejét az ágyba.” – Inkább neki küldjön valaki egy lófejet.
recorder 18+ Ilyen női mellek láttán mindenki bűnbe esik: „Nagy a kísértés, veszélyesek a fránya testi örömök. Videó!”
recorder 18+ Már csak a vaginák menthetnek meg minket!: „Apokaliptikus videó a péniszek diktatúrájáról.”
recorder +18 Mit művel ez az erotikus lány az eperrel?: „Bőrszerkóban is szexi, anélkül meg még inkább.”
recorder 18+ Ne félj magadhoz nyúlni!: „A szőke csaj, aki elég bátor volt videót készíteni az önkielégítésről.”
R18+ Mit élvez annyira ez a meztelen nő?: „Eleinte csak az arcát látjuk, de már az is erotikus. Videó.”
Recorder – sziget – A Sziget száz arca: „Megmutatjuk azt is, amit mások nem. Fotógaléria.” – Ja, kétszer is:
Recorder – fesztivál – Forró fotók a Szigetről: „Mellbedobással győztek a bikinis lányok, de a rockerek is vetkőztek.”Voltmár és már akkor uncsi volt.
Rec18+ Ezek a nők aztán nem takargatják a mellüket!: „Naná, hiszen nudisták! Mindent megmutató klip.” Wait, a challenger appears:
R18+ Nyaralás anyaszült meztelenül: „A botrányos modell lánynak percekig látszik mindene a videóban.” – ...a kötelező vallásgyalázással: „A Hot Trash zenekar igazi celebmodellel dobja fel tengerparti nyaralós klipjét, aki nemrég még a Siratófal előtti nudizással borzolta fel a kedélyeket.” – A vallási tolerancia és megbékélés jegyében, nyilván.
Recorder – híres – Kristen Stewart mindenkit lesmárol: „Még olyankor is észbontóan dögös, amikor spagettit használ ajzószernek.” – Hessteg mítú!!!
recorder 18+ Az ágyban bármi lehetséges: „Ez nem az az erotikus videó, amit vártál!”
recorder 18+ Szexet mindenkinek!: „Milyen videoklipet csinál egy feminista pornósztár? Fegyvere a nemi szerve.” – Feminizmus és pornó egy mondatban: you just divided by zero.
recorder 18+ Van akit kádban, mást az ágyban ér az orgazmus: „Gyönyörteljes videó!”
recorder 18+ Pornóforgatás gazdagéknál: „Ilyen gyönyörű fenék-mell kombókat kíván minden rendező. Videorgazmus!”
Recorder – A 70-es éveknél nincs dögösebb: „Szexi fotógaléria egy brooklyni pimpet és gay diszkóikont megidéző énekesről.”
r – Mitől ilyen piszkos ez a szamba?: „Attól egy fiatal generációtól, amely új életet lehelt a brazil popzenébe.” – Hát igen, Brazília...lédibojz...helyesírás („attól egy fiatal generációtól”)...
Recorder – Ha képes vagy nem figyelni a mellbimbókra, kapsz cserébe egy jó dalt: „Egy jó számmal és egy mellbimbókra kihegyezett videóval tér vissza Azealia Banks.” – Azealia Banks és a jó zene egy mondatban miközben sima pornó ez is: „(...) hangsúlyos szerepet játszanak benne a falatnyi felsőt szinte átbökő mellbimbók. Amik a tényleg azok, a sajátjai, mint azt maga Banks megerősítette egy LOL-lal megtoldva a Twitteren egy rajongó kérdésére.”Harvey Weinstein likes this!
Recorder – Még a pornó­oldalon is csak az exét látja – Miért ne? Lehet hogy már a szakítás előtt ott dolgozott :DD
r 18+ Az orális szexet lehet túl jól tanítani: „Fergeteges videó a szexről nyíltan beszélő énekesnőtől.”Wait, a challenger appears:
recorder +18 Mozgókép – Te kimondanád, hogy a nemi szerved a kedvenc testrészed?: „Sok a pucér test a filmben, de cseppet sem öncélúan.” – …mert CANNES SEM ÚSZHATJA MEG NŐÜGYEK NÉLKÜL!44!négy!44: „A berlini filmfesztiválon fődíjat nyert, sokaknál kiverte a biztosítékot (...) Adila Pintilie meztelenkedésben bővelkedő, az egyén és a szex határait feszegető filmje. A (...) Touch Me Not (...) alatt megfogalmazódhat bennünk a gyanú, hogy művészfilmnek álcázott szoftpornót látunk, melyben a meztelenség, a szexualitás explicit ábrázolása csak ürügy a provokáláshoz. A kamera hosszú nyitósnittben pásztázik végig szuperközeliben egy pucér férfin (...), a péniszt sem hagyja ki, sőt, az első tíz percben több férfi nemi szervet láthatunk, mint az elmúlt évek filmtermésében összesen. Eközben a rendezőnő, Adina Pintilie operatőrével felállít egy kamerát, de hogy mi célból, arról csak ködösít.” – ...és ez akkor is brave feminist statement ha a cikkíró szerint is szar: „Az elkövetkező két óra aztán egyszerre frusztráló és mellbevágó, modoros és leplezetlenül őszinte (...). A kezdetben lazán kapcsolódó, kontextus nélkül összefüggéstelennek tűnő epizódok láncolata bontakozik ki, melyek kötöszövete Laura (...). (...) Láthatóan fél a férfiak érintésétől, közelségétől, mégis férfi prostit, transznemű eszkortot, a BDSM-ben járatos pasast hív fel magához.”
recorder +18 Top 10 szexvideó: „Bátran nyúltak a meztelen testhez: íme egy év korhatáros csúcsklipjei.”
Recorder – híres – Kilátszódnak testrészek, amik nem szoktak: „Árpa Attila Jennifer Lawrence-ről és a többi sztárról, akivel forgatott.” – Ha ő ezt a klubban elmeséli…
Recorder blog – A nagy mellű lányoktól Dagobert bácsiig: „Quimby-paródia és más izgalmas, új magyar zenék.” – A nagy csöcsöket látom, de hol marad a zene? o_O
r 18+ Szex, drogok, kardozás, szusi: „Cukin bizarr videó.” – Lásd fentebb.
Recorder blog – A lányok hozzák a jó hangulatot: „Új magyar zenék: buliinduló, salsa, gitársikálás és szintibűvölés.” – Lásd fentebb...
Recorder – Ennyi híres nőt ritkán látni egyszerre – Jajj, dehogynem:
rec – Száz bikinis nő, két férfi, egy yacht: „És egy éjjellátó kamera. Videó.” – Így kezdődik egy gangbang.
Recorder blog – „Mutáns tengeri majmok erőszakolnak meg"...but it wasn't rape-rape: „Fekete humor, paródia és együtt- érzés: a legjobb magyar kisfilmek.”HA HA VERY FUNNY!
r – „A népdalok többsége a szexről szól”: „Ha ezt elmondanák, a kamaszok jobban szeretnék az énekórát.” – ...de csak akkor ha hozzáillő ruhában tartják:
recorder +18 Vaginanadrág tartja lázban az internetet: „A tervező a Google-ön keresett hozzá ihletet. Videó.” – Rá kellett gugliznia? Hát őt se az eszéért szeretjük…
recorder 18+ „Úristen, vaginám van! Felfedezem a működését!”: „Pikáns és vicces testcserés videó sztárokkal.”LÁSD FENTEBB HA HA VERY FUNNY!
örökzöld – recorder +18 Kóbor János rövidnaciban - legendás zenészek, ismeretlen képek: „Cicis modellek, szőrös hónaljak: a80 -as évek rockkoncertjeinek fotói.” – DO NOT WANT.
recorder 18+ Szeresd magad latexruhában: „Videó tökéletes testekkel.”
Rec 18+ Leszbikus szadomazo rapmetállal: „Kötözés, fenekelés és más dolgok, amiket lányok egymással csinálnak.”
r – Melegekről, klisék nélkül: „Videóválogatás a Pride elé.”„Klisék nélkül”, ja:
Rec 18+ A legmelegebb dolog a zenében: „Tobzódás a testekben. Videó.” – Heteró vagyok, kihagyom :SSS
recorder 18+ Tyga megvédte pornográf lemezborítóját: ez művészet!: „Tyga új, Kyoto című lemezén összeszedte az önbizalmát, és végre kifejezi az ő igazi érzelmeit. A borítóra pedig egy nagyon explicit kép került egy meztelen tigrisnőről. Az internet természetesen felrobbant, de Tygának megvannak a válaszai.”AMIKRE MI NAGY ÍVBEN SZARUNK Van akkora zseni mint McCartney vagy Gainsbourg? Mert ha nem akkor pofa súlyba és kussoljon.
Recorder – Fergie „szexi” himnuszán röhög Amerika: „Az NBA gálán adta elő, a játékosok alig bírták visszatartani a nevetést.”KIRÁLY LINDA LIKES THIS HA HA VERY FUNNY!
recorder +18 Szex – Bugyinedvesítéssel eladott gitárpedál: „Régi divat szexszel reklámozni: retro zenei hirdetésgyűjtemény.”
Recorder – bizarr – Szexszel hirdették a kazettákat is: „Voltak azért szellemesebb ötle­tek is. Retró reklámgyűjtemény.” – Ma már ez nem történhetne meg, a Zeneipar ezerrel harcol a Sekszizmus és Patriarcha Kizsákmányolás ellen. Ja nem:
recorder +18 A sztriptíztáncos sztár a csúcson is vetkőzik: „Cardi B elképesztő sikereit pucéran, rúdtánccal ünnepli.” FEMALE EMPOWERMENT FOR TEH WIN!444!!, bár nem ért vele célt:
Recorder – Így sose próbáld visszahódítani a csajod!: „Cardi B-nek nem jött be a nagy romantikus gesztus.”KÁBÍTSA EL MINT ANNO A KUNCSAFTJAIT, LOL Most ő akarta a csaját visszaszerezni vagy ő volt a csaj akit vissza akartak szerezni? Mert nem egyértelmű!
Recorder blog – Toplista – 2017 legjobb zenés videói: „Kamaszkori szexualitás, elképesztő táncok és világhírű magyar zombik.”
r – Szexista Télapó-dal?: „Kösz, nem: az énekesnő karácsony előtt férjhez ment, de másnap már élő adásban szólt be a pasiknak.”A FÉRJE BIZTOS LÁJKOLJA EZT Hát igen, a Házasság Szencsége még a pucérkodó Miley Cyrusból is kihozza az álszentséget, gondolom majd ő is rúg egyet Cole Porterbe...azóta azt is tudjuk mennyire gondolta komolyan ezt a házasság-dolgot.

POLITIKA
...mert ebből is jutott:

r – Rendőrgyalázó zene szólt a rendőrségi rádión: „Börtön jár az adás megzavarójának.”
Recorder blog – Hogyan lehet táncolni egy terrortámadás után?: „Ariana Grande látványos videóval tért vissza a tavalyi tragédia után.” – Az áldozatok szüleinek tetszik ez. Ja nekik pont nem.
Recorder – 2017 legjobb magyar dalai: „Zenék az első és az utolsó csókról, a kormányról és a boldogságról.”
Recorder – Miniszoknyás katonanők Észak-Korea kedvencei: „Kim Dzsongun maga válogatta a csárdást is játszó "lánycsapatot".”Wait, a challenger appears:
r – Amcsi nő komcsi ruhában: „Király utcai sztriptízbárnál lakott, erdélyi ro­mák­kal vonatozott, imádja Zalatnayt.” – ...és ettől lett olyan jó a zenéje. Ja nem.
R – Magyar zenészek a poltikáról: „A legrosszabb az, hogy a a politika miatt gyűlölünk, szeretünk, idegeskedünk” – Kivéve engem, én LESZAROM.
Recorder blog – Így él egy rabszolga a mai Magyarországon: „Lefilmezték az ételmaradékokon tartott, rendszeresen megvert nőt, akitől a pénzét is elveszik. Sokkoló.” – ...és ezzel megoldották a problémáit is. Ja nem.
r – Egyre több az illegális buli: „Rohamrendőrökkel, hírszerzési módszerekkel lépnek fel ellenük.” – ...biztos Magyarországon. Ja nem:
Recorder – Sötétben szexelnek a klubban, betiltattta volna a szélsőjobbos politikus: „Ez még a pártjának is sok volt.” – Jogos! Sekszeljenek villanyfénynél!4
Recorder – Nagyon pörög most az orosz hiphop: „Beépített emberünk jelentkezik Moszkvából.” – Inkább az illegális bulikról jelentsen...
Recorder blog – Szexi fehérneműs csajok Putyinról álmodoznak: „Elképesztő videó az orosz kampányból.” – Sunáznám. Nem Putyint, még mielőtt.
Recorder – Agresszív lett a magyar bevándorló: „Durva zenébe oltja a frusztráci­óját az Amszterdamban tanuló Dániel.” – Hát inkább minthogy ő is felrobbantsa magát vagy a karácsonyi vásárba hajtson!! Amúgy miféle frusztrációkról beszél, hát Hollandia maga a földi paradicsom, még füvezni is lehet!
Recorder – Kutyák nevelnek minket emberségre: „Wes Anderson filmje az uszítás ellen szól, de nem ezért jó.” – Ki mondta hogy jó? Ez csak egy Fehér isten 2.0 és semmi több.
Recorder – A jugó lemezek legendája: „A kommunista cenzúra nem volt mindenhol ugyanolyan kemény.”
Recorder – Rendőrök, csókolózzatok!: „A Pussy Riot négy tagja börtönbe vonul, de előtte még kiadtak egy Putyin-ellenes klipet.” – Hát igen, mindent a hírnévért.
Recorder – A hazai protest 1968-ban: „Magyarok Vietnamról: így szóltak nálunk a politikai dalok ötven éve.”
Recorder blog – Erre bulizz idén szilveszterkor!: „Ha összetöröd magad, a csinos nővérke segít.” – EGÉSSÉG, Zacher Gábor likes this, viszlát 2020-ban a ’19-es válogatással!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés