2020. 07. 27.
Évszaki Shayk (júl. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Évszaki Shayk (júl. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 27.:
JÓBARÁTNŐK
0
Szerelem a tizedik lakásra.

Talán érdemes:
A hét eleje a nőké lesz: nyolckor újabb female disappearing act a Cinemaxon Ausztriából és egy hazánkfiától (Andreas Horvath), valós alappal. A lengyel-orosz származású Lillian Alling (Patrycja Planik) nem találta a helyét az 1920-as évek Nagy Almájában (=New York) ezért úgy döntött, visszatér szülőhazájába, mégpedig rendhagyó módon: gyalog. Az eddig főleg doksikat gyártó Horvath rekonstruálta a nő eltűnését (kb. a Bering-szorosig jutott) és átültette jelenkorunkba, kicsit hosszú (130 perces) road movie-ja csak megerősíti a bölcsességet miszerint nem az úticél a lényeg hanem az odavezető ösvények – ha Werner Herzogé lett volna az Út a vadonba, kb. ilyesmi lenne a végeredmény (bár a bálnavadászos jelenet felesleges benne). Tíz előtt öt perccel szintén csajok de már könnyedebb stílusban és a Film4-en: divatmagazinnál melózó barátnők egyike, a már nevében is balsorstól tépett Gabrielle Fateful (Meagan Good) ötezer dollárt kínál fel annak aki összehozza a pasival akivel el tud jutni a CSÚCSRA tizedik randevúig holott a jóképű, nem feltétlenül szőke herceg talán közelebb van mint hinné. Könnyű lenne támadni (Biztos hogy a férfiakban van a hiba? Feltétlenül kellett bele meleg szál, illetve nyitott házasság-propaganda?) de attól még a Nzingha Stewart-féle Szerelem tizedikre tűrhető romantikázás, a Cosmo-színvonalnál kicsit feljebb. Mintha a Waiting To Exhale kétezertizes testvére lenne (fekete nők pár-problémái), fő érdekessége az ex-Destiny’s Child-os Kelly Rowland. Még később, 22:25-kor egy másik öntörvényű nő zárja a napot a Filmbox Plus-on és Leonie Gilmouré (Emily Mortimer) tényleg A szabadság választása volt, íróként-világutazóként ezt kereste Amerikától a Távol-Keletig, ráadásul abban a korban mikor a magafajta önmegvalósítókat nem ünnepelték hanem jó esetben csak furcsán néztek rájuk, rosszabb esetben már ferde szemmel. Ez két okból is így történt Ms. Gilmourral, egyrészt mert pont egy japán íróban, Yone Noguchiban találta meg az igazit de ő hallani se akart a közös gyerekről, másrészt mert az egyedülálló anya (miután visszautasítja hogy sokadik legyen Noguchi háremében) a fiúból az ottani társadalom rosszallása dacára művészt nevelt.

Irina Shayk? #LESZAROM.
}:-( Irina Shayk morcos méhecskeként tűnt fel a Burberry új kampányában: “A 34 éves Shayk emlékezteti a népet, hogy bár még nyár van, lesz majd egyszer ősz is.” – Jó hogy emlékeztet így nem felejtem el leszarni:
kézbe vette a lényeget – Stella Maxwell enyhén szólva letaperolta Irina ShaykotHARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
18+ Gumicukor – Végre! Irina Shayk meztelenül pózol: „Bradley Cooper világszép nője persze eddig sem volt szégyenlős, de most egy kampány miatt mindent levett.” – Lásd fentebb...
Irina Shaykból új nő lett új hajszíne miatt – A régi stílusban SZAROM LE.
Irina Shayk nagyon ügyesen mutatta meg a fenekét és a dekoltázsát egyszerre: “A Jócsajszüretben még: Ratajkowski és Ribeiro fehérneműben, Swanepoel és Sampaio fürdőruhában, Jenner pedig diszkógömbként pózol.” – Tehettem volna a Kardashianosba vagy a Ratajkowskisba, ehelyett egyszerűen csak LESZAROM.
VITO SCHNABEL – Most már biztos, hogy Irina Shayk anyukája is találkozott lánya új pasijával – Meg az is biztos hogy LESZAROM a régivel is:
Bradley Cooper beugrott Irina Shaykhoz anyák napja alkalmából: „A 45 éves színész vasárnap látogatta meg gyermeke anyját New York-i lakásában.” – Erre a kis időre felesleges, mert mit is olvashatunk utána:
Lassan, de biztosan omlik össze Bradley Cooper és Irina Shayk házassága – ...és az oka is megvan:
life – Kisbabát vár Lady Gaga: állítólag év végén születik a pici: „Bradley Cooper lehet az apa.”VAGY A DENVERI MUSZTÁNGOK BAJNOKCSAPATA Tehettem volna celebgyerekesbe de ezt is csak LESZAROM.
jócsajszüret – Irina Shayk átlátszó melltartóban, Victoria Beckham alig-shortban igyekeznek felhívni magukra a figyelmet – Elérték: LESZAROM őket :)))


KEDD, JÚLIUS 28.:
SZÓFIA BESZÉDE

0
Where the wild roses glow.

Talán érdemes:
Nyolckor megint női vonalak de a Film Now műsorán ahol börtönviselt ír anya, Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) álmodik countryzenés újrakezdésről. Vadrózsa sincs tövis nélkül, előbb zűrös múltjával (két elhanyagolt gyereke, illetve idős anyja) kell szembenéznie és persze a karriert is lokális szinten kell elkezdenie ergo a Wild Rose közelebb áll Ken Loach munkásságához mint mondjuk Alan Parker Commitments-éhez (nehezen megszerethető, kicsit egoista karakter). Utána fél tíztől és a Dunán folytatják az erős nők hosszú sorát rögtön két résszel a Szófia fejedelemasszony életével foglalkozó minisorozatból. Ő Rómában és Zoéként látta meg a napvilágot, nem Julie Delpy mellett (hogy a hétvégére is visszautaljak) hanem Bizánc uralkodói családjában (Palaiologosz-ház), új nevét III. Iván mellett, újrakeresztelve kapta, a katolikus egyház tőle remélte befolyásuk növelését, de erre persze a cáratyuska is odafigyelt. Nagyívű kosztümös tabló ami az oroszokhoz való viszonyunktól függetlenül is jól sikerült.

What did Amber Heard? rovat:
Dönt majd a bíróság – Amber Heard a csajával és a húgával érkezett Johnny Depp perének tárgyalására – …a média meg előre meghozta az ítéletet:
Johnny Depp bírósági perre viszi azt, hogy feleségverőnek nevezte a The Sun: “Depp szerint rágalmazás az, hogy bántotta volna a volt feleségét, Amber Heardot. A tárgyalásokon Heard, illetve Depp exei is részt vesznek majd.” – …és valamiért a média rájuk jobban figyel mint Amber pasijaira-csajaira:
Exakta – Johnny Depp 1983-tól Amber Heardig egyik kapcsolatból lépett a másikba, mutatjuk, kikkelBezzeg a Hűséges Amber!4!444! Ja nem:
még depp neje volt, amikor – Egy tanúvallomás szerint Amber Heard édeshármasozott Cara Delevigne-nel és Elon Muskkal – Azzal a DeleviNgne-nel aki “nem tartja magát heteroszexuálisnak”? Ez egyre érdekesebb, pedig milyen szépen indult:
Érte hagyta ott nőjét Johnny Depp: “A gyönyörű, biszexuális Amber Heard az új Jolie akar lenni, de még csak az új Scarlett Johanssonnál tart.” – Mármint meg is volt neki? Mert akkor vihetik őt is kihallgatni:
BRÉKING: TAGAD – Elon Musk megszólalt az Amber Heard és Cara Delevigne-féle hármasszexről – Ahogy várható volt, ahelyett hogy dicsekedne vele…
Amber Heard magánnyomozót bérelt fel Johnny Depp ellen, elég rosszul sült el: “A pornószínészként elhíresült, most nyomozó Paul Barresi szerint a színész egy angyal, akit csak a túlzott önzetlensége miatt lehetne támadni.” – Na majd a bulvár bebizonyítja az ellenkezőjét:
Amber Heard Johnny Deppről: Néha attól féltem, meg fog ölni: “Újabb meredek részletek derültek ki az egykori házaspár kapcsolatából.” – Sőt még annál is meredekebbek:
fenyegette Heardöt Johnny Depp – “Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni”: “Mindezt a színésznő vallomásából tudjuk, aki úgy érzi, sosem volt olyan magányos, mint az esküvőjük napján. Depp, állítja, egy féltékeny félőrült volt, aki többször megverte.” – Hogy is mondta egy másik vallomásában? Tell the world Johnny, tell them... I Johnny Depp, a man, I'm a victim too of domestic violence... and see how many people believe or side with you!” Nap kommentjei:
0

SZERDA, JÚLIUS 29.:
DAT ASS...FALT.
0
Sanszos, lemancsos.

Talán érdemes:
Fél tizenegykor magyar vadrózsa a Duna World-ön egy egyórás doksival melynek tárgya Rózsa Miklós a filmzenekirály akinek legismertebb műve nyilván a Ben Hur soundtrackje de azon kívül is van tőle mit felfedezni, időszerű hát hogy teljesebb képet kapjunk munkásságáról. Babos Tamás ezt meg is teszi, megidézve a hazai éveket majd a külföldön végzett iskolákat, folytatva a mozi felé (a Korda testvérekkel) tett első lépésekkel Londonban és persze az amerikai befutást-Oscar-díjakat. Ma is lesz kétidőpontos (14:00 illetve 22:25) kultmese az M5-ön az Égigérő Fűvel melyben nyugdíjazás előtt álló parkőrrel tesz csodát a lakóközösség két kisgyerek (Hintsch György és Ullmann Mónika) vezetésével mikor a bérház udvarának köveit gyeptéglákra cserélik. Közben megismerkedünk a fura vagy hétköznapi szomszédokkal, a kukásokkal meg általában a hetvenes-nyolcvanas évek fílingjével. Az HBO-n nyolctól autóversenyzés a hétvégi kutya nélkül a hatvanas években amikoris a Ferrari LeMans-os hatéves egyeduralmát megtörte a Ford. Odafele tartva jó sok gumit elégettek Az aszfalt királyai, Ken Miles (az örök kaméleon Christian Bale) és a tervező, Carroll Shelby (Matt Damon), fizikai terhelés mellett pszichikai nyomásból is bőven kijutott nekik, márpedig a “világi” győzelemhez elengedhetetlen a belső gátak leküzdése és itt ezekből is bőven kapunk. Egy szó mint száz, megérdemelte az Oscart bár én nem a legjobb vágásért adtam volna (150 perc, really?), és akkor lássunk egy mai hatszoros győztes pilótát:

Sportrovat:
The Forma-1 Edition:
Forma-1 – Szakított Fernando Alonso és a McLaren: „Másodszor, immár úgy tűnik,végleg elváltak a volt F1-pilóta és a csapat útjai.”Keep calm, már jön az utánpótlás:
Lewis Hamilton nem bánja, ha a bőrszíne miatt kényelmetlenül érzik magukat a társai: „George Floyd halála és a rasszizmus elleni tüntetések kihozták a polgárjogi harcost a Forma–1 hatszoros világbajnokából. Lewis Hamilton a saját kollégáival is szeretné megértetni, milyen az, ha a világ minden egyes nap eszébe juttatja az ember bőrszínét.” – A kutyát nem érdekelné a bőrszíne ha nem emlékeztetne rá naponta és nem hozna létre bizottságot a saját neve (!) alatt...
Hamilton: Sokan azt sem értik, mi a gond, vagy tagadják, hogy lenne: „Felszólította a többi Forma–1-es csapatot, tegyenek a sokszínűségért.” – ...egyúttal megnevezve a főbűnöst is:
Hamilton szerint Ecclestone is felelős a rasszizmus megtűréséért: „Tudatlannak tartja a Forma-1 korábbi vezetőjét.” – Bezzeg Hamilton, a Feminista Hős...ja nem:
Napi paraszt – nagyon sokan berágtak – Lewis Hamilton arcon spriccelt egy hostesst – ...de legalább ki is fizette? Na mindegy, akkor sem a sekszizmus a kínos, hanem:
Lewis Hamilton szerint kínos, ami a Magyar Nagydíj előtt történt: „A futamgyőztes még mindig elégedetlen azzal, ahogy a társai a rasszizmus elleni küzdelemhez állnak.” – Remélem azért a magyar szervízesek letérdeltek előtte!!44! négy
Hamilton: Távolítsanak el minden rasszista szimbólumot: „Szerinte ha a tüntetők nem döntik le, és hajítják a folyóba, akkor a rasszista rabszolgakereskedő szobra soha nem tűnt volna el Bristolból.” – ...de a Lovecraft Country az más kategória, mi? Gondolom mostantól ő is bojkottálja a Mercedes termékeket ^^


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 30.:
LOVE MINDENÁRON
0
Az utolsó álszakáll.

Sznobriadó rovat:
Kilenckor a mostanában méltatlanul mellőzött Tengiz Abuladze 1967-es remeke az M5-ön hazája (Grúzia) viszályairól és arról, hogyan lett egy győztes harcosból számkivetett amikor elismerve ellenfele bátorságát és erejét nem volt hajlandó levágni a halott kezét. A rendező Vaja-Pshavela szinte szóról szóra adaptált eposzát Kuroszawás képekkel meséli el, a Könyörgés így lesz tényleges fohász a vallások-emberek közti megbékélésért. Egy órával később (22:00-kor) Francois Truffaut 1980-as klasszikusa a Dunán ugyancsak humán értékekről: a nácik által megszállt Párizs egyik színházának igazgatója az épület alagsorában bujkál, egyetlen kapcsolata a felszínnel felesége (Catherine Deneuve), rajta keresztül instruálja a társulatot – azaz csak instruál mert az asszony belezúg a lánglelkű lead actorba (Gérard Depardieu). Az Utolsó metró sok témát érint (belülről bomlasztás kontra direkt konfrontáció, színjátszás kontra valóság), bár kissé ismétlésgyanús de ne hagyd ki!

Talán érdemes:
Nagy ugrás: éjjel fél kettő előtt öt perccel akciózás a Filmcafén a Haverok fegyverben mintájára, a Zs-kat.-ra a pontot Casper Van Dien teszi fel. Három barátot követünk akik egyikük vezetésével nyaralni indulnak a békés Dél-Amerikába és csak odaérkezve derül ki a mögöttes szándék: elkapni egy brutális bűnözőt, a döntő ok hogy FIATALOK okébúmerek és Kell a lóvé! Az All About the Money egynekjó bűnös élvezet néhány anti-PC poénnal, néha ilyen is kell, bár Blake Freeman kissé túlvállalta magát direktorként, színészként és főleg forgatókönyvesként. A mai (azaz már holnapi) legelszálltabb alkotás még később, 02:50-kor érkezik Film+-ra, ebben Michelle Rodriguez lesz Mindenáron gyilkos, még az sem tántorítja el hogy időközben férfiből nővé operálták át, sőt: célpontjai a műtétet végrehajtó mad scientist és a vele kooperáló gengszterek lesznek akik ezzel akartak bosszút állni rajta rokonaik megöléséért. Hősnőnk legfőbb segítője a férfinevű, de női ápoló, Johnnie (Caitlin Gerard) és ha azt mondom hogy a nemcserét kitervelő-végrehajtó őrültet Sigourney Weaver játssza, a zenéért Giorgio Moroder felel és még Anthony LaPaglia is feltűnik akkor tényleg nincs középút, vagy bejön nekünk Walter Hill kísérlete és akkor az Ál/Arc nemváltós kiadását kapjuk, vagy nem jön be és akkor Goodnight, and Good Luck mindenkinek aki fennmarad miatta. Ami biztos az az hogy egyes jogvédő csoportoknak jó ürügyet adott a tiltakozásra és akkor jöjjön is a

Remake-je volt genderrovat:
Sorra mondanak fel a fehér szinkronszínészek, akik nem fehér karaktereket játszanak – Jogos, innentől gyilkosokat is csak valódi bűnözők játsszanak!4!! Eközben alatta:
Margot Robbie-val készülhet egy női főszereplős Karib-tenger kalózai: “A Disney egyszerre több filmben gondolkozik a legnépszerűbb kalózos franchise-szal kapcsolatban.”Johnny Depp likes this. Ja ő már nem :DDD
MOZI – Jön a női Bosszúállók, de olyasvalaki vezetésével, akiről nem is gondolnánk – Tippelek: Gabourey Sidibe vagy Melissa McCarthy?...
Realisztikus történelmi akciófilmet ígér az élőszereplős Mulan előzetese: „Vicces minisárkányt sem kapott a lány.” – ...akit Emilia Clarke fog játszani. Ja nem.
Smárolással terjed a rejtélyes betegség: „Artúr király előzményt kap, gyerekszínészek vallanak a karrierjükről, és megismerhetjük Banksy terveit az e heti streamingajánlóban.”Voltmár, le is húztam, viszont van egy érzésem hogy az Artúr-mondakört a gájricsis-SJW-s vonalon fogják továbbvinni...és tényleg, mert a Cursed arról szól, hogyan lesz egy (...) udvarhölgyből a (...) Tó asszonya, aki átnyújtja majd a legendás kardot Artúr királynak. Természetesen mindezt egy olyan köntösben, hogy egyszerre feleljen meg a sorozat egy Trónok harca utáni világnak és a Netflixet néző tiniknek és fiataloknak: Nimue egy árva, aki az anyja halála után összefut Artúrral, és közben a gonosz vörös paladinok elleni felkelés szimbóluma lesz. A főszereplő Katherine Langford (...), feltűnik még az angol filmek egyik nagy öregje, Peter Mullan is, a Cursed társalkotója pedig nem más, mint Frank Miller, olyan képregények készítője, mint a Sin City vagy a 300.” – ...és eme utóbbi kettő második része (melyekben Millert szabadjára engedték) a garancia a Magas Minőségre :DDDD
Halle Berry elnézést kért, amiért majdnem elvállalt egy szerepet, amiben transz férfit kellett volna játszania: „És megköszönte kritikusainak, hogy elmagyarázták neki, miért nem vállalhatja el a szerepet.” – Merte volna csak NEM megköszönni :DDD Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés