2020. 12. 19.
Vajasasszony gyermekei (dec. 19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vajasasszony gyermekei (dec. 19-20.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 19.:
KIMONÓS TOROK
0
Haverok, buli, arcfestés.

Talán érdemes:
Fél kilenckor tavalyi thriller a Cinemax 2-őn melyben nyári tábornak álcázott gyerekkatona-osztag igyekszik teljesíteni a rábízott küldetést azaz őrizni főnökeik két fejőstehenét akik közül az egyik négylábú, a másik pedig amerikai túsz (Julianne Nicholson). Egy ideig meg is tudják tartani az egyensúlyt a nappali kötelességek és az éjszakai bulikázások között ám mikor profi harcosok is bezavarnak az idillbe, kénytelenek elhagyni a biztonságos hegyi bázist a dzsungel kedvéért ahol egymás farkasai lesznek. Bár elsőre az Apokalipszis most és az Isten városa keverékének tűnhet de a Monos valójában a Legyek ura kisköltségvetésű kolumbiai kiadása (lásd a disznófejes utalást) melyben a felnőttvilág általi magárahagyottság a főcsapás (a görög eredetű cím is a magányra utal). Kilenckor könnyed franciázás a Prime-on az Alibi.comból és a Szívrablókból ismerős szereplőgárdával, a Zöld kártyát idéző sztorival: egyetemi vizsgáját és ezzel Franciaországban maradását is elbukó marokkói srác meleg látszatházasságot köt legjobb barátjával hogy ne maradjon szégyenben a tanulmányait finanszírozó falubeliek előtt, kérdés hogy az alapvetően iszlám vallású közösségnek mi a nagyobb szégyen. Ezen hősünk maga is hamar elgondolkozhat mikor anyja és ottani csaja beugranak meglepetés-látogatásra, velük egy időben pedig a bevándorlásügyi hivatalnak is kételyei támadnak a frigy őszintesége felől. A Hozzám jössz, haver? NEM érzékenyítő genderpropaganda (bár egyes önjelölt marokkói kritikusok annak tartották), efféle vígjátékok ezer éve is voltak (Van aki forrón szereti, Apócák a pácban), semmi bajunk nem lesz tőle (nem úgy mint a hasonló témát amerikaiasan megközelítő I Now Pronounce You Chuck and Larrytől ami tényleg borzalmas). Végezetül háromnegyed éjfélre jut egy kis sznobriadó is az M5-ön, modernizált klasszikussal: a Sárik Péter Trió X Beethoven természetesen a nagy zeneszerző műveinek jazzpopos adaptálását takarja (maga az együttes idén voltmár egyszer nálunk).

MűvéSEKSZ rovat:
Meztelenül biciklizte körbe Londont, hogy pénzt gyűjtsön az öngyilkosság megelőzésére – Nézzük a jó oldalát: legalább jótékony célból tette :SSS
18+ Gyerekszínész volt, erotikus fotós lett, a kedvenc modellje saját maga: „A brit Sam Morrisnak pár éve elege lett a showbizniszből és elkezdett hatalmas péniszeket festeni, illetve dokumentálni saját szexuális életét.”MACAULAY CULKIN, MILEY CYRUS & TAYLOR MOMSEN LIKES THIS A saját f***a mint önarckép? Valahol érthető...
Feminista volt vagy nőgyűlölő? 100 éves lenne Helmut NewtonMAJD A SARIATANÁCS ELDÖNTI Amíg ki nem derül róla is ami Terry Richardsonról addig természetesen Araki mellé kell rakni a female empowerment skatulyába:
Kritika – A színpadon világít a meztelenség, a ruha csak a lelket takarja: „Egy anyagból lettünk és azzá is leszünk. De mi történik közben?”LESZAROM Oops, wrong day again.
Nudizmus a Cambridge-i kampuszon – Fiatalok, okosak, már megint vetkőznek!: „Versenyt rendeztek, ön szerint melyik cambridge-i diák feneke a legszebb?”HETERÓ VAGYOK, LESZAROM Wait, a challenger appears:
Vissza a természethez – A nudista ausztrál diáklányok megint fényképezkedtek – ...de nem erotikus hanem Művészi célból!44!!:
kultúrparT 18+ Készülőben a nagy meztelen album: „Nézegessünk vadidegen, pucér embereket szürreális helyszíneken!” – Egy éve voltmár, a zsidó temetőt meggyalázó idióta már akkor se jött be.
 

VASÁRNAP, DECEMBER 20.:
VAN VALANI FURCSA...
0
...de nem az igazi.

Talán érdemes:
Nyolckor egy kissé Életrevalók-szerű komédia a Cinemaxon a Down-szindrómával küzdő Zakról (az önmagát alakító Zack Gottsagen) aki álmát (pankráció) követve lép le az idősek otthonából ahol addig éldegélt hogy a Sors kegyéből előbb edzőt kapjon maga mellé (Shia LaBeouf) majd a kis társaságot az idősotthon egyik dolgozója (Dakota Johnson) tegye teljessé. Ez szinte már család – és tényleg, a Mogyoróvaj Sólyom fő tanulságai hogy közeli ismerősök is pótolhatják a hiányzó szülőket illetve hogy a fogyatékkal élőknek is több jár a zártkörű vegetálásnál (ez persze nem újdonság, lásd nálunk a Baltazár Színházat). Szerencsére Michael Schwartz és Tyler Nilson nem estek át a ló túloldalára (ahogy pld. a végtelenül cinikus divatszakma már megtette), csak forgattak egy nagyon jó dramedy-t amihez LaBeouf is maximálisan hozzáteszi a magáét, maníroktól mentesen. A testvércsatornán (Cinemax 2) something completely different éjjel negyed tizenegykor: Tarantino után mindenütt, így nálunk is megjelentek a követők, logikus tehát hogy a skandináv krimik is így járjanak, kicsit kevesebb tetovált lánnyal de majdnem ugyanannyi hóval. A Valan – Az angyalok völgye egy fiktív erdélyi kisvárosban játszódik, ide tér vissza hosszú évek után egy rendőr (Krisztik Csaba) abban a reményben hogy megoldhatja testvére rejtélyét aki a román forradalom közben tűnt el és aki miatt azóta is különös figyelmet szentel az emberkereskedőknek. Az igaz STÁR a helyszínként szolgáló Balánbánya (és persze az operatőr), a rendező Bagota Béla sajnos más téren is igyekezett követni a külföldi előképeket, így juthatott bele (a magyar filmben kötelező seksz-jelenet mellett) némi keresztényellenesség de még ezzel együtt sem ez lesz a legrosszabb mai program:

Nem érdemes:
Ha már az amcsi hozzáállást emlegettem szombaton, nyolckor idei és harmatgyenge újrázás az HBO-n az eleve szar Lavinából. Ha visszaemlékszünk, abban az említett természeti esemény hozta ki a legrosszabbat (gyávaság) az amúgy átlagos családapából melynek hatására felesége átértékelte kapcsolatukat és még ebből a felállásból is lehetne nyerni (bár európai artmovie-kat a legnehezebb átültetni) de Will Ferrell beválogatásával ez is kútba esett. Az egy dolog hogy (eddigi munkássága miatt) mindenki komédiát várt de itt max. kínunkban fogunk nevetni mert Ferrellnek ha volt is valaha drámai oldala az mára teljesen kiveszett belőle így a Lejtmenet elnevezése az ő karrierjére is érvényes, cserébe újraindulhat a

Remake rovat:
Jön az élőszereplős Oroszlánkirály folytatása, Oscar-díjas rendezővel – És? Attól jobb lesz?
Sakáltanya, Apáca show: melyik sikerfilm folytatását várja? – Egyiket sem, pedig: „Úgy néz ki, mindkettőnek lesz. Kilencvenes, kétezres évek, helló!” – Már nem is tudom mi kellett 2020-hoz...ja de:
Harrison Forddal jön az Indiana Jones ötödik része – És ki fogja játszani? Mármint Harrison Fordot...
hátsó sor közepe – Az ifjú Norman Bates is hátborzongató: „Érdekességek a Bates Motel című sorozatról, ami klasszikus, a Psycho eredettörténete.” – Kitalálom: Év filmje...
Belengették a Zuckerberg-film folytatását, a Facebook sötét oldalára kalauzolnánakWait, a challenger appears:
Mel Gibson folytatást készít a Passióhoz: „A Jézust alakító Jim Caviezel szerint ez lesz a történelem legnagyobb filmje.” – Tényleg? A Tarantino-félénél is jobb lesz?
Elkészült az Avatar folytatása: „Arnold Schwarzenegger beszélgetett James Cameron rendezővel az új filmjeiről.” – ...ahelyett hogy a Hamletet újráznák közösen. Ha már utolsó akcióhősök:
Mozi – Haláli vicces Die Hard-reklámot forgatott a 65 éves Bruce Willis!HA HA VERY FUNNY Az a durva hogy még ez is jobb mint bármelyik közelmúltbeli epizód...
streaming – Az év Pixar-híre: Buzz Lightyear saját sci-fi rajzfilmet kap – Felkészül Stinky Pete és a Barbie-k. Ja nem :DDD

VISZLÁT HÉTFŐN! (és a faszbúkon!)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés