2021. 04. 10.
Nagy Bullitt csapunk!4!! (ápr. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nagy Bullitt csapunk!4!! (ápr. 10-11.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 10.:
ZÁRÓS OLASZT VÁRT...
0
...téves hívást kapott.

Nem érdemes:
Gyengén kezdődik a hétvége: háromnegyed kilenckor amilyen rövid (negyedórás), olyan fárasztó norvég first world problémázás a Cinemaxon ahol női öltözőben-zuhanyzóban kezdenek spontán filozofálgatásba az épp ott levők mikor transznemű társukra rászólnak páran hogy menjen át a férfiakhoz. Megint csak azt tudom mondani hogy lehet és kell is erről beszélni de nem ilyen mesterkélten és szájbarágósan (igazi párbeszéd nincs, a vita befejezése kitalálható), ami meg a Nagy Kérdést illeti miszerint Mi a nő?, hát konzultáljanak a helyi sariatanáccsal...vagy a börtönőrökkel:

Százával mennének át férfi fegyencek a női börtönökbe, identitásalapon: „Ezt lehetővé is teszi egy jogszabály Kaliforniában.” – Hát igen, Amerika, a Lehetőségek Hazája ^^

Talán érdemes:
A testvércsatornán (Cinemax 2) mai technológiára épülő dráma fél kilenctől, bizonyítva hogy nem kell más csak hihető szitu jó színészekkel előadva, mondjuk egy kiábrándult férfi aki gyereke halála után az alkoholizmusba menekült és Az utolsó hívása az öngyilkosokat segítő központ helyett egy éjjel is melózó egyedülálló anyukához fut be. Gavin Michael Booth osztott képernyőn meséli el kettejük párbeszédét, szereplőnként gyakorlatilag egyetlen felvétellel, vágások nélkül (ez szintén az ő keze munkáját dicséri), érdemes lesz megjegyeznünk a nevét. Utána a retekklubbon mintegy kontrasztként gyengécske romantikázás 22:20-tól, ezerszer voltmár felállással: régi iskolai haverokat trombitál össze egyikük a küszöbön álló házassága alkalmából ami a majdnem-osztálytalálkozó hatására Zűrös olasz esküvővé változik. A gegek adottak ahogy a helyszín is (Svájc) de az Un matrimonio da favola egyetlen értékelhetősége Osvárt Andrea, mert egyébként a bazinagy mammamíják helyett a dél-amerikai szappanoperák szintjét karistolja alulról.

A seksz, a szipu rovat:
The Party Hard Edition:
Illegális rave-hez riasztották az angol rendőröket, de kiderült, hogy csak nyugdíjasok állnak sorba covid-vakcináért: „De a sorbaállást azért keményen megtolták.” – Mint egy Monty Python-szkeccs, és tényleg:
Egy 12 éves DJ az ebédszünetben rave-et szervezett az iskolai fiúvécében, tanárok kapcsolták le a madchesteri bulit: „A nem mindennapi hős ingyen üdítővel és csokival várta a nyolcadikos technósokat az illegálon, amit 30 perc után lőttek le a hatóságok.” – ...akik a szabadban bezzeg nem ilyen kemények még a gyerekekkel sem:
Nem bírtak a szánkózókkal, kiakadtak brit rendőrök: „Kevesen voltak, és nem tudták, felléphetnek-e egyáltalán a járványról megfeledkezőkkel szemben.”MAJD A SARIATANÁCS ELDÖNTI HELYETTÜK Mit kezdenének akkor ezzel:
Feloldottak egy korlátozást: isznak, buliznak és bunyóznak a lengyelek, egy autó kigyulladt – Á, gyújtogatásban nem ők a profik:
Rendőrökre támadtak és egy rendőrautót felgyújtottak illegálisan bulizók szilveszter éjjel Franciaországban – Ezek a franciák, ezek a franciák sosem bírnak magukkal:
Több mint 6 ezren karneváloztak Marseille-ben – És nem gyújtottak fel semmit? Akkor ez nem is igazi PARTY HARD!!!4!4
Vészhelyzetet hirdettek Miami Beachen, mert a tavaszi szünetben annyian akarnak bulizni: „A városvezetés meg szeretné akadályozni, hogy valami szörnyűség történjen, mert a rendőrök már nem bírnak a tömeggel.” – Bulizzanak ők is oszt’ jónapot:
Folyt a pezsgő, óriási illegális bulit tartottak a brassói csendőrök: „Egy nyugdíjba vonuló társukat búcsúztatták a biztonsági előírások többszörös megszegésével.” – Á, csak egy füst alatt a halotti tort is le akarták tudni.
Ausztráliába mennek bulizni a celebek a járvány idején: „Sokuk forgatni, de mások csak bulizni érkezik ide.” – ...vagy a forgatás ürügyén bulizni, nem csak Ausztráliába:
Száz fős partit tartottak egy thai szigeten, tele külföldiekkel: „Addig-addig szórakoztak, míg kimentek a rendőrök.” – Hát inkább a rendőrök vegyék őket kezelésbe mint a lédibojok...
kínos – Rita Ora a korlátozásokra fittyet hányva szülinapi partit csapott: „Egyszer lesz 30 éves az ember, gondolhatta, amikor meghívott egy étterembe körülbelül 30 embert. Az étterem akár 4 millió forintos büntetést is fizethet.” Keep calm, majd a dúsgazdag énekesnő állja a cehhet mint Adele a férjtartást :DDDD
 

VASÁRNAP, ÁPRILIS 11.:
SODRÓ LENDÜLET...
0
...nem csak San Francisco utcáin.

Ajánlottan kötelező:
Negyed tízkor a modern akciózások egyik alfája és omegája a Dunán Steve McQueennel mint kőkemény San Franciscó-i zsaruval aki itt egy Chicagói tanú megsebesítése után (igen, a dőltbetűs a korábbi hazai címe) a maga szakállára, politikus megbízójával szembemenve kezdi el kinyomozni kinek is állhatott érdekében a támadás. Remek sztori igazi STÁRokkal (Jacqueline Bisset, Robert Vaughn, Robert Duvall), angolosan (=közelebb áll a későbbi Olasz melóhoz mint a Magnum erejéhez). Peter Yates-nek ’68-ban összejött ami másoknak egy élet alatt sem: Frank Bullitt (Dirty Harry és Popeye Doyle mellett) állandó hivatkozási pont, az autósüldözés meg (amit McQueen kaszkadőr nélkül, csuklóból zavart le) tananyag lett amit sokan, sokszor próbáltak utánozni de Frankenheimer Roninjáig senkinek sem sikerült megközelítenie sem, hát így nézzétek. Mondom: nézzétek, még úgy is hogy valószínűleg a modernebb szinkronnal adják.

Talán érdemes:
Ugyanitt (Duna TV) maradva 23:15-kor szintén hetvenes évek de már a kétezertizesekből megközelítve, ugyanúgy valóságalapú serial killerrel mint nemrég a 44. gyermeknél, csak a szörnyet itt sziléziai vámpírnak hívják, őt kapná el a fiatal de tapasztalt rendőr aki végül csak nyomravezetői díjjal éri el célját. A Gyilkos vagyok lényege nem is az hogy ki a tettes és mik az indítékai hanem az átkos bemutatása, ebben is hajaz az említett filmre vagy az X polgártársra: az ügyet onnantól veszik igazán komolyan hogy a helyi párttitkár rokonát is megölik, a vélt elkövetőt tulajdon felesége adja fel és persze csurran-cseppen a jutalom is olyan luxuscikkekkel amik a többség számára elérhetetlenek. A Cinemaxon ismét a Franco-korszakba látogathatunk 22:35-kor, ugyancsak rendhagyó darabbal: a diktátor ellen harcoló partizáncsapat hídrobbantás során megsüketült túlélője vívja benne a maga Csendes háborúját a túlélésért a másik oldalon álló honfitársával és egy orosz mesterlövésznővel. A Sordo képregény-adaptáció ami eléggé elrugaszkodik a valódi történelmi eseményektől, cserébe mindent fekete-fehérben láttat vagyis a jók nagyon szenvednek, a gonoszok meg pokolian azok, a főhőst üldöző katona például folyton elmondja hogy legszívesebben indiánokat ölne, a ruszki meg elmebeteg szinten szadista állat. Közben a készítők olyan apróságokra nem figyeltek hogy a női nevek oroszban mindig A-ra végződnek (tehát Volkovának kéne hívni a csajt, nem Volkovnak) szóval nem csak az eseményeket hanem a nyelvhelyességet is átírták.

„Zene” és „film” rovat:
The Cardi B Edition:
Cardi B új klipjében megint kitettek magukért a stylistok – Érik a Grammy...sőt, meg is kapta:
Sokaknak Cardi B erősen erotikus fellépése maradt meg a Grammy-díjátadóból – Miért, volt mellé zene is? o_O Én csak a testére figyeltem, na nem azért, hanem mert:
Ciki! A nagy mellű rapper totálisan eldeformálódott: „A rapper most persze fogadkozik, hogy soha többet nem veti alá magát plasztikai sebészeti beavatkozásoknak. A 26 éves Cardi B-nek mostanában több koncertet is el kellett halasztania a zsírleszívása után, ráadásul a lába is iszonyatosan felpuffadt, amiről fotót is mellékelt. (...)” – ...és amíg ő pihent, megjöttek a trónkövetelők:
Teológusok is kiborultak, amiért Ciprus „istenkáromló” dalt indít az Eurovíziós Dalfesztiválon: „Pedig Elena Tsagrinou az El Diablóban csak csiliszószról, tacóról, bulizásról meg szerelemről énekel.”...AHOGY AZT SZÓRÓL SZÓRA UGYANÍGY KIMAGYARÁZTÁK CARDI B „DALÁNÁL” IS Vagy mégiscsak arról szól, mert:
Sátánista eurovíziós dal csapta ki a biztosítékot Cipruson: „Az énekesnő szerelmet vall benne az ördögnek.” – Úgy látszik most ez az aktuális agenda, mert:
A Sátán ölében vonagló meleg rapper miatt áll a bál Amerikában: „(...) Mellékesen (...) cipőt dobott a piacra, amit emberi vérrel tuningoltak.” – ...pedig ez sem arról szól, hanem: „A konzervatívok háborognak, a Nike perel, de ennél sokkal többről szól a botrány: homofóbiáról, kettős mércéről, polgárpukkasztásról. (...) De van egy másik üzenete is (...): ha heteroszexuális (...) előadóknak lehet a szoftpornó határait súroló dalszöveget és klipet készíteni, akkor miért ne tehetné meg ugyanezt egy homoszexuális férfi?” – Hát igen, az újszülött „zenei” „újságíróknak” minden vicc új de a hozzám hasonló okébúmerek emlékeznek a Frankie Goes To Hollywood-féle Relaxre amit betűről betűre ugyanezzel indokolt meg harmincvalahány éve Holly Johnson, akiről (miután megtette kötelességét) ugyanúgy megfeledkezett a média ahogy lilnasxről meg kardibéről fog: „Elég megnézni (...) az idei Grammy-gálán is előadott WAP című számot (...). Itt két nő kendőzetlenül beszélt arról, hogyan akarják a férfiakat a saját szexuális kielégülésükhöz használni. Lil Nas X száma (...) erre (...) rímel, azzal a különbséggel, hogy több van benne puszta szexuális provokációnál.”MUHAHA, HÁT PERSZE!!4!! Szóval az egyik seksziszta szélsőséggel indokoljátok a másikat? ÉDES FASZOM, ha Lil Nas meg Cardi B gyerekvérrel rajzolna pentagrammákat a falra ti abban is megtalálnátok a mondanivalót :SSSS
Cardi B a nedvesedéséről szóló dalát hallgatta, aztán belépett a szobába a kétéves lánya: „Nyilván kikapcsolta a zenét, emiatt viszont álszentnek nevezték a rappert, aki megmagyarázta, milyen az, amikor valaki egyszerre anya és szexuális igényekkel rendelkező nő is.” – Nem ezt kéne megmagyaráznia hanem az anyagi igényei miatt bedrogozott kuncsaftjait akik után nemhogy nem vonták felelősségre hanem még pozitívumként is be tudja állítani a média hogy „a férfiakat a saját szexuális kielégüléséhez” használta (külön szomorú ezt azoktól olvasni akik elsőként számoltak be Epipóról meg a gólyatábori szégyenekről). Szegény Bill Cosby ha nőnek született volna most sorra döntené a férfirekordokat:
Cardi B történelmet írt: „A magyaros ízek után Cardi B-nek megint jó napja volt. A 28 éves rapper Bodak Yellow című száma hétfőn gyémánt minősítést kapott, amit a RIAA (...) ítélt oda neki. CARDI B EZZEL TÖRTÉNELMET ÍRT, UGYANIS Ő AZ ELSŐ NŐI RAPPER, AKI ELÉRTE EZT A MÉRFÖLDKÖVET.” – ...és ehhez még csak rendesen zenélni vagy szöveget írni sem kellett megtanulnia:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés