2021. 04. 19.
Ali & Xpress (ápr. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ali & Xpress (ápr. 19-20-21-22.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 19.:
BLACK BEARDS
0
Breastwoodi boszorkányok.

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (kései idelátogatóknak holnap ugyanitt 12:15-kor) amcsi dark comedy melyben öntörvényű művész (Aubrey Plaza) dönti romba vidéki párocska tóparti idilljét amikor (új projektjéhez ihletet keresve) megszáll náluk pár napra, helyesebben megszállja a lakásukat. A Fekete medve „hibája” hogy az átlagosnál okosabbnak nézi a közönséget (SPOILER Aubrey rajongói közül nem mindenkinek fog elsőre leesni hogy valójában a forgatókönyv születését látjuk ami újrakezdődik valahányszor Plaza kisasszony piros rucit visel vagy ha nem, az első és második felvonás egyike akkor is csak a képzeletében történt meg SPOILER VÉGE). Egy órával később (kilenckor) vadiúj krimiszéria az HBO-n Kate Winslettel aki egy kisvárosi gyilkosságot oldana meg miközben magánéleti-múltbeli gondjaiba sem akar beleőrülni. Az Easttowni rejtélyek mellett a legnagyobb érv Winslet aki A lány a vonaton szilánkokra hullását ötvözi Miss Marple rámenősségével kicsit fiatalabb kiadásban. 21:20-kor szintén nem túl régi, kicsit összetéveszthető sorozat a Dunán mert A bizalom ára címet egyszer már ellőtte Dolph Lundgren, az eredetiről (Keeping Faith) meg beugorhat egy Bon Jovi-sláger holott a főhősnő nevére (is) utal. A harmadik gyerekét váró Faith Howells (Eve Myles) világa akkor áll a feje tetejére mikor férje (aki egyben társa is a jogászkodásban) felszívódik és csak kérdőjeleket hagy maga után, asszonyára hagyva a válaszadást. Láttunk ilyesmit egészestésben is és lehet hogy tévéfilmben jobb lenne mint nyolc tarrbélás epizódban elmesélve, amit még tudni érdemes róla az az hogy ez egy walesi széria (Un Bore Mercher) BBC-feldolgozása.

Hétfő? #LESZAROM.
The Hadid Edition:
Gigi Hadid kivörösödött – Sőt bebarnult, mert:
Gigi Hadid szerint csak a smink miatt tűnhet úgy, hogy plasztikáztatta magát – Inkább amiatt hogy LESZAROM.
BELLA HADID MELLTARTÓ NÉLKÜL, ÁTLÁTSZÓ FELSŐBEN, TANGANADRÁGBAN SZEREPELT A MUGLERNÉL: „Kaia Gerber fehérneműt reklámoz, Beyoncé pedig extrarövid szoknyában divatozik. Instahíradó!”LESZAROM.
Gigi Hadid kismamaként szerepel a Vogue címlapján: „Szerinte aki számonkéri rajta, hogy már nem nullás méretű, az bekaphatja. És milyen igaza van!”JA, LE KELL SZARNI „Bekaphatja”? Csak nem átoperáltatta magát? o_O
Gigi Hadid a szülés után fél évvel visszatért a kifutóra – Testpozitivitás FTW, és még babázni is marad ideje:
Blake Lively tanácsait követi gyereknevelésben Gigi Hadid – Pedig Ratajkowskiét kellene:
Gigi Hadid végre elárulta, hogy hívják a kislányát – Igazán tudhatná már hogy majd bejelenti a gyerek ha nagykorú lesz!


KEDD, ÁPRILIS 20.:
GRUND ALÁ!

0
Slumdog MILLIONAIRE Superhero.

Talán érdemes:
Mára egész minimális tűrhetőségek jutnak, először nyolckor indonéz szuperistenesdi a Cinemaxon ahol az egykori utcagyerek Sancaka lesz a hét első igazságosztója, másik énje a Gundala nevet viseli és nem is veti be csak végszükség esetén márpedig most ennek is eljött az ideje a Dzsakartát uralma alá hajtani akaró bűnbanda és az általuk terjesztett drog miatt. Joko Anwar a Nolan-féle sötétebb színekkel operál, kérdés elég lesz-e mindez az európai geekek meghódításához vagy jobban le fogja őket kötni a Wonder Womanből és a Batmanből ismerős elemek számolgatása, közben az HBO-n folytatódik Christiane F. és A végállomás gyermekeinek kiábrándító sagája 20:50-től, erre rímel a retekklubbon két órával később (22:50-kor) adott XXI. század aktuális része mert hát a Kábítószerek Magyarországon se maradtak ki sokaknak. Ez rossz, értem, de legalább ők nem álltak neki minden betépve született ötletük megvalósításának:

Elon Musk / Bill Gates rovat:
Elon Musk barátnője furcsa űrlény tetoválással borzolja a kedélyeket – Érthető:
Elon Musk barátnője a Marsra költözne – Támogatom, mehetne mondjuk a férjével és annak valamelyik űrjárgányával:
Egy őrült youtuber bemászott Elon Musk több emelet magas rakétájához, és videózott is – Lőjék ki...vagy le, mert:
A Spacex már a fegyverkezési versenyből sem tud kimaradni – Zseniális húzás, a marslakók halálra fogják röhögni magukat a Space X Elit Öngyilkos Alakulatán:
A földet éréskor felrobbant a SpaceX kísérleti rakétája: „A tervek szerint ezzel a típussal szállítanak majd embereket és rakományt a Holdra és a Marsra.” – Még jó hogy megelőlegezik neki a bizalmat:
Elon Musk cége fejlesztheti ki a NASA Holdra szálló egységét – ...az eddigi eredményei alapján:
Lehengerlően látványos volt, ahogy felrobbant Elon Musk Mars-rakétája: „A Starship második tesztrepülése is kudarccal végződött.” – Nem baj, majd legközelebb jobban sikerül...és tényleg:
Landolás után ismét felrobbant Elon Musk űrhajója: „Ezúttal viszont 8 percig állt a landolás után.” – Akkor még pont lesz idejük kiszállni az űrhajósoknak, a Földre meg majd visszalebegnek valahogy párszáz év alatt (ha nem petéznek beléjük az alienek) ^^


SZERDA, ÁPRILIS 21.:
TILA TEQUILA SUNRISE
0
Vigyázzunk értékeinkre!

Talán érdemes:
Drogos vonaton maradva tíz előtt tíz perccel ismétlésgyanússág a Cinemaxon bár úgy rémlik maga az Éjféli expressz nem volt, csak a Billy Hayes-szel foglalkozó doksi (Midnight Return). Akárhogy is, zanzásítom: piti drogfutárt lekapcsolnak a török határon, első körben négy évet kap de mikor ezt szabadulása előtt harmincra növelik, eldönti hogy lelép és végül ki is verekszi magát. Alan Parker alkotása annak idején (1978) komoly vihart kavart, nem kis mértékben amiatt ahogy az enfant terrible Oliver Stone átírta írta Hayes könyvét (=több erőszak, kevesebb valóság) – fikcióként elmegy de akkor sem szórakoztat a szó hagyományos értelmében. Én általában fikázom a törököket de mégis, mit kellett volna tenniük egy drogcsempésszel? Értem én hogy példát statuáltak vele már csak azért is mert „hitetlenről” volt szó, de mielőtt átadnánk magunkat a sajnálatnak, gondoljunk bele hogy nem a Remény rabjait vagy Pillangót látjuk a Halálsoron (és azt se feledjük hogy Hayes maga is elmondta: szereti a törököket, csak a börtönnel volt baja). Előtte kilenckor Steven Seagal-„akciózás” a Mozi+-on és bár általában a magyar fordításokat is cikizem de az Elkopott értékek teljesen lefedi amit látunk még ha elvileg nem is arra vonatkozna hanem a Harcművészet magasztos Tudományára ami elvész a számtalan kókler keze között, egyedül baltaarcú barátunk (nem vicc, Axe-nak hívják) őrzi a lángot és vasökle csak akkor csap oda, ha nagyon kell mert egyébként gyógyítóként tevékenykedik. Az Attritionben Seagal a húzónév, a producer és még a forgatókönyvíró is, egyedül a rendezést nem vállalta magára (mármint hivatalosan de gondolom Mathieu Weschler tőle kapta az ukázokat), a zenét azért nem említem mert abba azért belenyúlt: egyik dalát előadja a stáblista alatt a lelkesen tapsoló crew számára (mernének csak NEM lelkesedni!). Valahol jó hogy vannak ilyesmik mert legalább láthatjuk, kontroll és külső beleszólás nélkül milyen mélységei lehetnek az önparódiává válásnak: Seagal megteremtette és eladhatóvá tette saját párhuzamos univerzumát amibe néha mi is beléphetünk, meg van nekünk engedve a Mester által. Ugyanabban az időben (21:00) már rendes keménykedés a Filmbox Plus-on: dél-amerikai legénybúcsú túszejtéssé fajul mikor az ottani drogbáró fülébe jut hogy a kis társaság drogdílerkedésből élő tagja ingyen osztogatja haverjainak a kokót így az éjszaka után a Mexikói napfelkelte is elég vörös lesz. Seagalra visszatérve:

Bitcoin rovat:
Kriptovalutával ügyeskedett Steven Seagal, nem járt jól – Drogozzon mint Musk és akkor a jövőbelátás is garantált:
Megjósolta a Tesla bitcoinvásárlását, pedig csak be volt tépve: „Látnoki képességgel járt a módosult tudatállapot?” – Igen, de a sámánok óta ez nem titok.
2020 aranya aranyabb az aranynál: „Iszonyú pénzt lehetett keresni 2020-ban a bitcoinon. Még az év utolsó óráiban is hihetetlen rekordra kapaszkodott az árfolyam. (...) És lehet, hogy csak kezdődik a buli. (...)” – Nem, a buli most végződik:
Elfelejtette jelszavát a programozó, emiatt 240 millió dollárnyi bitcoint bukhat: „Már csak két dobása van.” – Remélem azóta rájött :DDD
Kripto – Mi okozza a bitcoin bikafutását?: „A bitcoin közelít a mindenkori csúcsértékhez.” – Az, hogy nincs „mindenkori csúcsértéke”, sőt valós értéke se:
Kripto – 9 éve nem volt ilyen könnyű Bitcoint bányászni: „Most lehetőség nyílik arra, hogy a kevésbé hatékony bányászok visszatérjenek és tisztességes profitot termeljenek.” – ...a természetkárosítás nélkül. Ja nem:
A bitcoin nemsokára annyi károsanyag-kibocsátásért lesz felelős, mint London: „Egy új tanulmány szerint az áremelkedés után a bitcoin-bányászat majdnem annyi energiát fogyaszt majd, mint a világ összes adatközpontja együttvéve.”Greta Thunberg likes this.


CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 22.:
SZELFIBŰN RELOADED
0
Miből lesz a CSEND csereélet?

Talán érdemes:
Tíz után öt perccel kvázi-biográfia Lakatos Menyhért írásaiból a Dunán akit itt Adorjáni Bálint alakít és aki annak idején iskolázott romaként igyekezett kiemelni a többieket a nyomorból de ez végül több okból sem jött össze neki, az egyik magyarázat a próbálkozásaira rátelepedő helyi párttitkár-téeszelnök-duó, a másik meg a közeg ami lassan de biztosan visszahúzta. A Csandra szekere jó szándékkal készült (L. M. is így állt a dolgokhoz) de nem hibátlan és gyaníthatóan azoknak fog kimaradni akiknek szüksége lenne rá. Az HBO-n 2020-as német variáns a Koldus és királyfira nyolckor melyben gazdag, de aranykalitkába zárt srác vállal Csereéletet a rá megszólalásig (és még azon túl is) hajazó szegény kölyökkel. Manapság nincs gyerekfilm zenei szál nélkül, ebbe is jutott a csóróbbik fiú hobbijával meg a rá váró énekversennyel, utána ugyanitt jönnek a szokásos depis doksi-szappanoperák előbb 21:25-kor a Knutby 3. majd az Allen kontra Farrow 2. részével 22:20-kor, és ha már színésznők színeváltozásai:

Salma Hayek rovat:
Salma Hayek beszól Trump összes hívének: „A színésznő új filmjében Los Angelesben dolgozó mexikói bevándorlóként száll szembe a bigott amerikai felső osztálybeli fehér férfiakkal.” – Teljesen Jogos és Időszerű probléma hisz’ a bigott fehér amerikai férfiak nyomják el világszerte a nőket!44! Ez az Évezred filmje...azaz csak lenne, ha nem ő hozná az Évezred sorozatát is:
Salma Hayek sorozatot készít, amiben a saját mellei beszélni kezdenek hozzáPedro Almodóvar likes this. Ja ő pont nem.
50% latina, 33,33% Kardashian100% LESZAROM Ja ez nem az a rovat, olvassuk tovább: Instahíradó – Eva Longoria a bicepszével és a fenekével, Salma Hayek a dekoltázsával lelkesít – Vagy nem, mert:
dong – Salma Hayek megoldotta, hogy ne a melleiről szóljanak a hírek – ...hanem a házasságáról:
kerek perec – Salma Hayek válaszolt azoknak, akik szerint csak a pénzéért ment a férjéhez – ...pedig egy mexikói sütödében is ugyanilyen boldog lenne.
Médiaviagra – Wow! – 10 dolog, amit nem tudott Salma Hayekről: „(...) Tiniként Salma egyáltalán nem volt megelégedve alakjával. (...) Elkeseredettségében felkeresett egy templomot (...) és (...) fohászkodott Istenhez, hogy adjon neki nagyobb melleket. És Isten meghallgatta imáit.”WHERE IS YOUR ATHEISM NOW?! És ezzel megoldódtak a gondjai. Ja nem, ezzel kezdődtek el igazán: „17 éves korában Egyiptomban nyaralt édesanyjával és öccsével, és ha már ott jártak, nem lehetett kihagyni egy jó kis tevegelést a gízai piramisoknál. (...) A kéjsóvár tevehajcsár aztán egyszer csak gondolt egyet (...) és (...) egészen a házáig cipelte. Mikor édesanyjának feltűnt (...), rögtön a rendőrséghez fordult, akik gyorsan meg is találták a Salmát elrabló tevehajcsárt. Az öregember (...) kétségbeesésében még a tevéjével is próbálta megvesztegetni a rendőröket, de nem járt sikerrel.” – Hát igen, ezek a fehér, középosztálybeli, amerikai, Trump-rajongó tevehajcsárok!!44! Szerencsére azóta felnőtt, de a szépsége megmaradt:
Salma Hayek közel 55 évesen is bombaÉBERSÉG!!!!! indexes elvtársak, tessék haladni az agendákkal:
Majdnem elmentünk a mellett, hogy Salma Hayek milyen pasi lenne – Milyen kár hogy megint le vagytok maradva pár brossúrával, Salmában már szigorúan tilos bombanőt meg szívdöglesztő pasit látni:
Salma Hayek bevallotta, hogy teljesen kikészült a Desperado szexjelenetének forgatásakor: „Még úgy is traumatikus élmény volt neki, hogy mindenki nagyon tisztelettudóan viselkedett vele.”Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés