2021. 06. 14.
Sokat akar a Pharma... (jún. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sokat akar a Pharma... (jún. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 14.:
LOGAN'S SLOGAN:
0
Hosszú FUTÁSÁRA bosszújára mindig számíthatunk!

Talán érdemes:
Már megszokhattuk hogy a rossz időjárással kéz a kézben jár a minimális ajánlhatóság, legyen szó hóról, esőről vagy – mint ezen a héten – hőségről. Most se lesz másképp, mára mindössze két program jut, előbb kilenckor drámázás a Filmbox Family-n a megszállott festőről (Stuart Wilson) aki ihletét követve folyton költözteti családját. Kamasz lányának (Katie Boland) már elege van a vándorlásból így (testvéreivel együtt) megnyugszik mikor megtudja hogy ez a HARC lakhely lesz a végső ám öröme korai mivel anyját előrehaladott tuberkolózissal szállítják kórházba. Eme hír a szomszédok megbélyegzésével jár (az ötvenes években vagyunk) amiből Tamarának a szerelem, a kereszténység és a házukban elhunyt srác emléke jelenti a kiutat. A Menekülés otthonról nem hibátlan, nem mainstream ugyanakkor nem is tehető az olyan rossz hogy az már jó-amatőrködések mellé: a szándék amivel készült, háttérbe szorítja a hiányosságait. Egy órával később (22:00) bő húszéves Chuck Norris-akciózás a testvércsatornán (Film Mánia), megelőlegezve a későbbi mémeket mivel Logan Fallonnak is jutott a Shyamalan-féle hatodik érzékből (vagy a stephenkinges ragyogásból, ahogy tetszik). Adottsága (melyben bácsikájával osztozik) segít neki elkerülni szülei sorsát és ez fogja elvezetni a gyilkosokhoz is, Logan bosszúja már felnőttként teljesedik be, nagybátyja pedig nem csak átadta neki a harcművészeti tudását de tevékenyen részt vállal a Zigasság osztásában is. Sok meglepetést nem kell várni, sima B-kat. tévéfilm SPOILER kisebb csavarral a vége felé SPOILER VÉGE de pont jó lesz lezárni az első munkanapot.

Irina Shayk? #LESZAROM.
ural – Irina Shayk civilben is viseli az új, szexi kampányában hirdetett slágerszínt – ...ami nem más, mint a barna:
Bjúti Percek: Vajon mitől ilyen „flawless” és „fresh” Irina Shayk arcbőre? – Attól, hogy LESZAROM.
IF YOU'VE GOT IT, FLAUNT IT – INSTAHÍRADÓ – A nap legszexibb képeit Irina Shayk szállította, de azért Rihanna is odatette magát – ...ahogy én is amikor LESZAROM.
találkozás – Irina Shayk és kislánya egy parkban futottak össze a modell új párjával – Budapesten SZAROM LE őket:
IGAZÁN VAD PLETYKA – Irina Shayk és Kanye West találkozgatnak: „A modell és a rapper 2010-ben és 2012-ben is dolgozott együtt, de a névtelen bennfentesek értesülése akkor is hihetetlenül hangzik, nem?” – Tehettem volna a kardashianosba is, ehelyett egyszerűen csak LESZAROM.
Mindegy, milyen fürdőruhát aggatnak Irina Shaykra, mindegyikben tökéletesen néz ki – ...és mindegyikben LESZAROM.
Irina Shayk 35 évesen is dögös – Stella Maxwell a születésnapos Irina Shayk ölébe dugta a fenekétLESZAROM Üljenek a fiúk ölébe a lányok, mondjuk az enyémbe :DDDD


KEDD, JÚNIUS 15.:
CHABROL, DOMESTIQUE
0
A legkiesebb Talpe-ra esett.

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé: este tizenegykor a közelmúltbeli Dirty Harry-epizód után újabb önbíráskodó nő de már a Filmcafén. Erica Bainből (Jodie Foster) férje megölése után bújik elő A másik én és keríti hatalmába a bronsoni bosszúvágy: ha már túlélte a támadást, legalább pokollá teszi az elkövetők életét. Sok vesztenivalója nincs, ez leesik a rendőrnek is akinek feltűnnek a fogyatkozó rosszfiúk... Bármit mondanak az SJW-k, Neil Jordanra mindig érdemes odafigyelni és a Brave One sem kivétel: Foster jól hozza a megerősödve újjászülető rádióst ahogy Terrence Howard is az indítékaival igen, eszközeivel nem szimpatizáló nyomozót (Mary Steenburgen jelenléte meg csak hab a tortán). Más: ugyan mára kissé túltolták de nem árt emlékeznünk hogy igenis van alapja a BLM-demonstrációknak, erre adódik is lehetőség kilenckor a Film Mánián, bár tény hogy jobb kedvünk nem lesz tőle. Oscar Grant története sokban emlékeztet George Floyd-éra: mögötte sem állt épp makulátlan múlt mikor 2008 szilveszterén elhatározta, szakít eddigi (drogdíler) életmódjával. Talán meg is tette volna de San Francisco metrójának egyik Megállójában (Fruitvale Station) végzett vele egy újonc rendőr pisztolya. Ha már a dokumentarista stílust választotta, Ryan Coogler bemutathatta volna az érem két oldalát (meg a peremét is), ehelyett átesett a ló túloldalára plusz a tényeket is átírta így a végeredmény nem annyira based on-, mint inspired by a true story. Grantból mártírt faragnak (lásd a kiskutyás-idős fehér nénis jeleneteket), az intézkedő rendőrből meg földre szállt ördögöt, ahelyett hogy egyforma hangsúlyt fektetnének erényeikre-hibáikra. Nem hiszem hogy az a friss kékruhás srác úgy ment járőrbe hogy na most akkor ma megölök valakit, de az ő szemszöge egy percre sem jelenik meg. Akárhogy is, legalább beszélnek a problémáról, mi meg tanulhatunk belőle de ne felejtsünk el utánaolvasni a valóságnak. Nyolckor tavalyi dramedy a Cinemaxon ami a Tour de France-t segítő domestique-eket hozza be a reflektorfénybe. Ők (miközben csapattársaikat kísérik) ugyanúgy teljesítik a távot mint a serpák a Himalája-mászást, mégsem kerülnek be a hírekbe, az a Versenyzők dolga. Dominique „Dom” Chabol (Louis Talpe) is teszi a dolgát a háttérben, ám visszavonulása előtt még fürödne kicsit a közönség szeretetében. Rossz eredményei miatt előbb lecsúszik erről hogy aztán mégis megkapja a főhelyet mikor egyik ismertebb társát doppingoláson kapják. A Racer elsősorban a sportrajongókat célozza, a tanulság (sose késő nagyot álmodni) persze univerzális és ha már STÁRok:

Sportrovat:
The Forma 1 Edition:
braking news – F1: Bejelentette új vezérigazgatóját a Ferrari: „Megvan, ki veszi át a tavaly év végén leköszönt Louis Camilleri helyét.”GIANNA MICHAELS Lewis Hamilton, ki más:
Mindenki erre várt, hát itt van: Lewis Hamilton aláírt – De mit? Autogramot adott vagy kapott még egy tisztséget?
A Mercedes hallgat Hamilton szituációjáról – Mernének csak BESZÉLNI beszólni neki:
braking news – F1: Elszólta magát Hamilton a jövőjéről: „Szándékait szem előtt tartva magához mérten még komoly áldozatot is hozott.”...és ha ő valamit szeret magában, az a szerénység ^^
Verstappen nyert Monacóban: „Lewis Hamilton csak hetedik lett. A holland vezet összetettben.” – De már nem sokáig:
Rekord rekord hátán, de van, amire még Hamiltonnak sincs esélye: „Bahreinben egy Schumi-csúcsot beállíthat, egyet megdönthet.” – Mi az hogy egyet?! MINDEN rekordot neki kell megdöntenie:
Hiába hajtott Verstappen, Hamilton nyerte a Spanyol Nagydíjat – Mert volna megint győzni mint Monacóban :DDD
Már-már űrrekordnál tart a Forma-1 világklasszisa – Lőjék ki Elon Muskkal együtt.

 

SZERDA, JÚNIUS 16.:
HIPOCHONDRIA RULES!
0
From planking to gendering.

Talán érdemes:
Nyolckor egykaptafa német vígjáték a Film4-en, konzervatívokat (engem is!!44!) hergelő címmel holott itt tényleg azt látjuk, milyenek az Asszonysorsok Genderingben merthogy így hívják a kisvárost amit (szülőföldje lévén) inkább választ a főhősnő mint pasija mellett az ex-pat létet. Válaszát megkönnyíti hogy valakinek tovább kell vinnie a família fogadóját és persze hogy ő lesz az, húzza is az igát mígnem szinte egyszerre toppan be régi szerelme és egy dúsgazdag ingatlanmágnás, velük meg az újabb döntési kényszer... Mondom, Klinika színvonal de a genderre ugrók tuti ráharapnak (én is!4!). Egy órával később 2005-ös visszanézés a Filmbox Plus-on az 1968-as Egyetemi évekre, ezekbe menekül a katonaság elől Ben (mint oly sok honfitársa) hogy aztán megtalálja önmagát. A megvilágosodáshoz vezető út a seksz, brogok és rock and roll triászával van kikövezve, vitái a patrióta családtagokkal ugyanígy megjósolhatók – a Berkeley elfogult nosztalgiázás amibe némi nem-aktuál politizálás is jut mert G. W. Bush óta sok víz lefolyt arrafelé. Ugyanabban az időben (21:00) ugyanabban az időben (2005) készült francia bohóság a Filmbox Family-n melyben Pierre Richard a húzónév de nem ő van legtöbbet a kamera előtt hanem Pascal Elbé. Ő játssza azt a barátján élősködő beképzelt beteget aki mindent magára vesz, így azt is mikor egy doktort A kaktuszokról hall beszélni és azt hiszi hogy a növényre vonatkozó megjegyzések az ő legújabb, halálos betegségéről szólnak. Azért jó van ebben is: neki az hogy elkezd élni, nekünk meg P. Richard aki hatvanas években megrekedt gurut domborít.

LÁJKDÍSZ! rovat:
Fokozódik a Justin Timberlake-utálat, most a neten lázadnak a mémje ellen – Pedig bocsánatot is kért, nem is értem...ja de mégis: Brad Pitt & Johnny Depp likes this.
Az óceánparton került elő az eltűnt, csalással vádolt pénzügyi tanácsadó egyik lába Ausztráliában: „Melissa Caddick több millió dollárt sikkaszthatott el ügyfeleitől, november óta nem lehetett semmit sem tudni a hollétéről.” Elizabeth Holmes likes this.
Dívány – Így néz ki az életmódunk egy 12 éves környezetvédő szemével: túl sokat költünk és szemetelünkGreta Thunberg likes this, szerencsére a 12 évesek gyalog járnak suliba, csak akkor neteznek ha kell és persze a ruhájukat is maguk varrják.
Több száz dízelgenerátor látja el árammal a Tesla berlini gyárépítését – Lásd fentebb és akkor ennyit a környezetbarát autókról :SSS
k – A lebegő amszterdami negyed: „A Waterbuurt Amszterdam legújabb és Európa legnagyobb úszó negyede. Ez már nem is a XXI., hanem a XXII. század.” – Globális felmelegedés likes this!
christina hendricks – Keményen dolgozott, vicces és furcsa volt, de mindenkit csak a mellei érdekeltek Kerekes Vica & Gryllus Dorka likes this.
Idén is osztanak ingyen óvszert az olimpikonoknak, de azt kérik tőlük, hogy ne használják őket: „Vigyék haza szuvernírnek inkább, a verseny alatt meg ne érjenek hozzá senkihez.”Szepesi Niki likes this!!!
Az ötös lottó után a Jokert is elvittékArthur Fleck likes this. Ja ő pont nem :DD


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 17.:
WILD WILD WEST EAST!
0
Betyár betyárnak KÖRTÉJE farkasa.

Talán ismétlés, biztosan ajánlott:
A Duna TV a nemrég elhunyt Szomjas György előtt tisztelegve adja le 22:05-kor a Rosszemberek melletti legismertebb alkotását (az a voltmár, ajánlottammár kategória). A börtönszökevény betyár, Farkos Csapó Gyurka (Djoko Rosić, magyar hangja: Bessenyei Ferenc) elégtételt venne árulóin, néma cinkosai a pásztorok akik robinhúdot látnak benne és még a csendbiztos (Bujtor István) sem nagyon töri magát hogy elkapja. A status quo-t a területére pályázó másik jómadár, Jeles Matyi (Vladan Holec, magyar hangja Cserhalmi György) borítja fel és a lélektani határt átlépő Farkost (miután megtette kötelességét) végül védencei adják fel – hiába, nem csak a Vadnyugat, a Vadkelet is változik, a betyárbecsület meg a múlté... A Talpuk alatt fütyül a szél idealistább ezért fogyaszthatóbb eastern a jancsói Szegénylegényeknél, a zenéje autentikus (Sebő Ferenc), a megoldásai ötletesek (Ragályi Elemér) és még okos cameo is van benne (Bikácsy Gergely).

Biztosan érdemes:
Fél tízkor idei doksi kezdőrésze az HBO-n az Évszázad bűntényéről amit nem egyetlen bankban hanem egész Amerikában követtek el, szenvedő alanya a lakosság jelentős része, a tettes meg a Purdue Pharma volt akik rászoktatták őket speciális fájdalomcsillapítójukra. Ma már közismert hogy az OxyContin ugyanúgy függővé tehet mint az utcai heroin csak a körítése-csomagolása szebb, na meg a marketingje amivel lenyomták a jónép torkán (el is hitték hogy „ha patikában, orvosi vényre kapható akkor tuti nem lehet ártalmas”). Alex Gibney az egyre sokasodó perek nyomán ragadt kamerát és eredt az utcán heverő téma nyomába hogy elénk tárja, milyen mikor a közjót felülírja az anyagi haszon. Csak azt lehet felróni neki hogy túl sokszor mondja el ugyanazt (minden nagyon törvényesen zajlott miközben a legkevésbé sem volt etikus) – bár talán nem elégszer mert történelem ismétli önmagát, jelenleg a jóval kevésbé kártékony, de attól még drognak minősülő („orvosi”) marihuánát nyomatják úgy mint anno az OxyContint, kísértetiesen ugyanazokkal a reklámszövegekkel (jog a fájdalommentes élethez, stb):

Kössz, egészség! rovat:
New York államban is legalizálják a füvet: „Legális lesz a házhoz szállítás, lehet szívóklubokat nyitni, és hat tő otthon is termeszthető lesz.” – Ki tudja, 10-20 év múlva erről is tényfeltárnak majd (a következmények akkor lesznek mindenki számára láthatóak).
fotók! – Refluxra hajnövesztőt adtak be spanyol gyerekeknek, azóta szőrös a hátuk: „Egy üzemben egy téves címke okozta a balesetet két évvel ezelőtt, a gyerekek azóta sem gyógyulnak.” – Nézzék a jó oldalát: legalább nem TOLLAS A HÁTUK OxyContint vagy hormonkezelést kaptak tudtukon kívül:
2400 milliárdos büntetést kapott a Johnson & Johnson: “Megnőtt a melle az antipszichotikus gyógyszereket szedő fiúnak. Az ítélet csak a kezdet, még 13 ezer társa vár hasonló ítéletekre. A rekordbírság felforgatja az egész gyógyszeripart.” – Mások bezzeg választási kampányt építenek ilyenekre:
Ez a nő ingyen mellplasztikát ígér, ha megnyeri a választásokat – A férfiaknak is? LOL!!!
Afrikából nézve a koronavírus a gazdagok betegsége – Vagy nem, mert:
Kétmillió felett a fertőzöttek száma Afrikában: „Egyse súlyosabb problémákat okoz a járvány a fekete kontinensen.” – Sebaj mert a 444-nek van jó híre is:
Afrikában többször is megmutatták a világnak, hogyan lehet csírájában elfojtani az emberiséget fenyegető járványokat – A cél innentől nem is lehet más mint felzárkózni az ottani egészségügyi-higiéniás-anyagi szinthez!!! Ja nem.

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés