2009. 06. 22.
Itt van az ősz, itt van újra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 22.: VISSZA A 666-OS ÚTON
Hétfő van basszuskulcs, és megint időzavarba kerültünk. Az ország másnaposan teng-leng, vasazik és bodzát gyűjt, a tévében sehol semmi értelmes, ismétlések, sorozatok, Horatio Caine leveszi meg felteszi a szemüvegét. Az MGM-en 20:30-tól Magnum, mint A Winchester mestere, azaz Tom Selleck és mellette ki más, mint Laura San Giacomo. Nagyon kárpótolni akarnak engem a szar felhozatalért, de ennyivel nem fog menni, képet se teszek fel róla. A TV2-n 0:40-től Játszik még a szív Jennifer Love Hewitt-tel (ismétlés, szóval nekem nem játszik), az RTL Klub-on 23:20-kor Senki nem tud semmit (ismétlés, amúgy nem újdonság), a Viasat3-on kilenctől Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő (szerintem meg inkább eggyel se kerüljünk közelebbi kapcsolatba). Tipikus haveros mozi, egy színész Los Angelesből (Michael J. Fox) az új szerepe érdekében New Yorkba utazik, hogy ott figyelemmel kísérje egy rendőr munkáját. Az M2-n szintén kilenckor Áldott gyermek, féltékeny kislány "még a gyilkosságtól sem riad vissza", hogy apját elszakítsa az új nőjétől...dezsa-múúúúúúúú érzésem van, ahogy Al Bundy mondaná. Az Illés-sztori második részét adják a Filmmúzeumon este nyolctól, nézzétek (miért, ha mások ismételhetik a műsort, én miért ne ismételhetném magamat?). A Film+ műsorán hajnali fél négykor egy igen hülye horrorfilm lesz, A 666-os út, aminek a tárgya sajnos már nem létezik, a legendás amerikai polkorrektségnek hála. A Film+2 egymás után ad mindenféle zöldséget (20:55: Idegölő, avagy erre költjük a pénzedet az NKA-nál; 22:40: Sugar Hill, a kiégett dzsungel: a narkó pokla a harlemi gettó mélyén, a cím ismerős lehet, hiszen egy rapzenekar is innen vette a nevét, mármint a helyről és nem a narkóról). 0:55-től ugyanott Comic strip - Képtelen képregény. A Kevin Smith-filmek rajongóinak nem kell bemutatni New Jersey-t, ahol még a harmincéves szerelmespárok is folyton hintába ülnek, a csajok folyton nyivákolnak és senki se tudja hogy mit akar az élettől, milyen a nemi identitása és minderről folyton valami Star Wars-os nyelvezeten beszélnek, és persze feltűnik Jay és Néma Bob, aki a végén megszólal és mond valami okosságot. Bár én kedvelem Smith filmjeit, egy percre felejtsetek el mindent, és találjátok ki, melyik kép melyik filmjéből van:
KEDD, JÚNIUS 23.: NE HIGGY SEMMINEK, AMI EGY HÉTIG VÉRZIK ÉS NEM HAL MEG!

...és az ősz még mindig itt van, hull az eső, itt van a rosz idő, csak egy nyavalyás Tereskova koncert hiányzik, meg a hulló falevelek, és teljes a vénasszonyok nyara-feeling. Az M1-en a (hamarosan megszűnő?) Tűzvonalban című magyar sorozatot adják 22:50-kor, a mostani rész címe Akkor higgy nőnek..., és erre mit is mondhatnék, mint hogy:
Az időzavarhoz párhuzamos valóság dukál, és meg is kapjuk: 20:30-kor a HBO Comedy-n A gyerekesek. Alaphelyzet: "Haldoklik a Solomon-testvérek, John és Dean édesapja. Egyetlen kérése van csupán a gyerekeihez, szeretne egy kis unokát, mielőtt beadná a kulcsot." A két gyerek szűzi nevelésebn részesült, emiatt elvileg csupa jó poént fognak elsütni a filmben (házasság, seksz, halálozás, gyerekcsinálás). Rossz az aki rosszra gondol, de nézzünk pár huzamost: az HBO2-n tíztől Két hét. Alapszitu: "Anita Bergman haldoklik. Mielőtt elmenne, azt kéri, hogy a négy felnőtt gyermeke látogassa meg." Basszus, hát ez a másik történet kifordítása, ráadásul egy bizonyos Volt Mahr is szerepel benne! Jobb mulatságnak ígérkezik (ráaádásul az alcímhez meg a korábbi fotóhoz is kapcsolódik) 23:35-kor a Cinemax-on Vérfüggőség. A gótoknál meg egyes fetisisztáknál van ez a vérfétis irányzat, mert az milyen trú hogy kiszívod a véred és lenyeled, ezáltal újra visszakerül a véráramba, ez mennyire trú már! Itt is egy ilyen kicsit beütéses csajról szól a fáma, akit egy hasonlóan hülye pszichiáter próbál megmenteni, de persze beszippantja sekszualitás bűnös Rituáléja...
A kötelező ismétléses rovat: TV2, 21:10: Szemtől szemben, De Niro, Al Pacino, Val Kilmer, és a többiek. Ma este meg jön a szerdai rész, hacsak megint nem dob le a gép, mert úgy néz ki túlléptem a pornóletöltéssel a maximális letöltési keretet.

SZERDA, JÚNUS 24.: A KANFASZTIKUS NÉGYES
 
Hogy szerdára is marad-e ez a fos idő azt nem tudom, azt viszont igen, hogy milyen műsorok lesznek. Kezdeném mindenki kedvenc szemét orvosával, Doktor House-zal, aki 21:10-től rendel a TV2-n, a mostano rész címe: A szex veszélyes fegyver...de van, aki fegyvertelen, hogy az Illés együttest idézzem! LOL! Külön tanulmányt lehetne írni arról, hogy Átlag József és Átlag Józsefné mit talál vonzónak a kórházas sorozatokban, az meg egyenesen könyvet érdemelne, hogy miért a House-hoz és Dr. Cox-hoz hasonló szemetekért rajongunk, holott ha valaki így beszélne velünk a kórházban akkor rohannánk panaszt tenni. Az is külön LOL, hogy hány tinicsaj és érett hölgy álmodozik nedves bugyival a borostás, elhanyagolt külsejű és bottal járó House doktorról, ugyanakkor a valóságban mennyire menekülnek ezektől a pasiktól. Na mindegy, nem agyalni kell, élvezni a sorozatot, osztjónapot! A sekszes témát folytatják 21:20-tól az RTL Klub-on a Szexi fiúk. Három bikaborjú kiskölyök kalandol az érzékiség birodalmában. Nézzünk egyet: "Seb kedves, elég jóképű, és mindig ugyanazt a kérdést teszi fel magának: miért nem tud egy lányt egy hétnél tovább megtartani?" Talán azért, mert fontosabb neki az ágyról ágyra járás? Nem ágyról ágyra halad viszont a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó útja, ami este nyolckor kezdődik az HBO-n. Képregényadaptáció, adott négy akaratlan szuperhős, egy gumimaci, egy tűzoltó, na meg a kőszívű és a láthatatlan ember, akik egyszercsak szembekerülnek egy ötödikkel, aki a Galaxison túlról (= Magyarország) jött, nagyon gonosz, ezüstszínű, "megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet, és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában", és persze mindeközben nem csinál semmit négy évig. Vajon legyőzi-e őt a Kanfasztikus Négyes? Súlyosan beárnyékolt történet a Dunán fél tíztől, ráadásul önéletrajz: egy színesbőrű, félig német származású kisfiú két identitás között a semmibe esik, amikor szülei hazatérnek a fasizálódó Németországba. A hazafiasság az ugye nem bőrszíntől függ, és hova álljon az, aki lelkileg német, külsőre Néger, néger, és lehet-e állni egyáltalán valahova akkor, amikor nincs jó döntés az ember előtt. Persze nem én volnék, ha nem sütnék el most is valami rossz viccet, eredetileg Pákó Bombagyáras interjújából akartam idetenni valamit, aztán inkább fotosoppoltam egyet:
 
Ismétlés rovat: az M2-n 21:00-tól Hátsó ablak, a Duna II. Autonómia műsorán 21:10-től Hal Hartley és az Egyszerű emberek.

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés